21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
siddesa #21430 Köszi szépen -
#21429 egyenesben 56 58, kanyargosban 52-53, de ott már figyelni kell mert fordul ugyan, de ki is rakja magát ha kanyar közepén még fékez az ember . De ha nem viszem háétra nagyon halamos az orrtolásra . -
siddesa #21428 Szia!
Elmondanád, hogy Spában mennyire állítod a kanyargós résznél és mennyire a "nagyfékezősnél" a fékerő elosztást?
Utoljára szerkesztette: siddesa, 2021.08.04. 19:00:06 -
murfitts5 #21427 Sziasztok. Vannak itt idősebbek is pl. 25 felett ? F1RFT Liga néven annó 10 éve... most F1 2021 el nyomulgatunk és gyüjtögetünk emberkéket, tesztelgetni, játszani, később 2 heti futamokkal egy kis ligát indítani. Akinek van kedve, .. Annak külöm a Discord elérhetőséget. és csapassuk. -
#21426 Most sokkal jobban tapad és sokkal váratlanabbul dobja el magát . Meg pl ha túl hátul akkor tavaly valami erő azért viszonylag jól megfogta, most ez nincs benne ... Sokkal nagyob baz orrtolás is ha nagyon elöl van a fék, Spában nem is tudok máshogy menni, muszáj a kanyargósabb részeknék hátrébb raknom, egyenesek végén meg előre ...
ami maradt és nem tetszik ugye, némely kerékvetőn, hurkán még most is át lehet rongyolni, igaz némileg javít a képen, hogy az ember odauti az alját, akkor sérül és onnantól rettenet szar lesz az autó ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.08.03. 22:41:08 -
#21425 Idén sokkal jobban tapad, viszont sokkal váratlanabbul dobja el
Tavaly is ez volt nem? -
#21424 Idén sokkal jobban tapad, viszont sokkal váratlanabbul dobja el . Lassú vagyok, de igazából nekem tetszik így :) -
#21423 [i]"Vagy ennyire benabb vagyok mint Hamilton....:)"
Minden bizonnyal Egyébként meg már a 2019-s játék esetén is elmondták, a valódi versenyzők, hogy a valóságban azért nem ennyire kipörgős a kigyorsítás. Pedig ezekkel nekem nem is nagyon szokott problémám lenni. Mit szóltak volna ha valamilyen nagyon elvetemült, magát nagyon PRO pl. rFactor MOD-ot próbáltak volna ahol én is külső lábél / kis újjal tapostam a gázpedált, hogy ki ne forogjon a kocsi, gyakorta még így is sikertelenül, minek után meguntam és szégyen, nem szégyen de bekapcsoltam egy LOW TC-t? -
#21422 Neki pl. így megy LOW beállítások mellett esőben:
-
funk648 #21421 Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata arról, hogy a játék egy 2GB-os RX560 vagy hasonló szintű kártyán (pl.: GTX 1050) hogy fut? A 2020-as full HD medium beállításokkal folyamatosan megy 60fps felett, viszont az idei verziónak egy kicsit jobban nőtt a gépigénye, mint évről évre szokott. -
#21420 Nezem Hamilton gyorskoret, ez ugy tapad kgazibol mintha itt medium tc-vel menne az ember...:) Vagy ennyire benabb vagyok mint Hamilton....:) De nekem ilyen brutal temponal mar eldobja magat az auto....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.31. 16:57:36 -
nnemes #21419 A menüpontok növelésével jobb elismerést, gyorsabb fejlesztést lehet elérni? -
#21418 Ez azt hiszem a fejlesztések, szeretnéd e menedzselni őket. -
nnemes #21417 Sziasztok. Kérném a segítségeteket a a beállítások értelmezésével kapcsolatban.
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: nnemes, 2021.07.31. 07:04:54 -
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2021.07.30. 21:28:47 -
#21415 Jah, sima fekete háttér előtt volt ez az egy kijelző, azt vettem fel a táblagépen,. majd húztam réá a videóra ... -
#21414 Valami ilyesmit kell elképzelni, egy SIM cucc ami mindent is tud :)
A videóval kapcsolatban:
Szóval egyidejűleg rögzítetted a játék képernyőképét és a telefon/tablet képét, behúztad egy videószerkesztőbe és a SIM Dashboard által kirakott kép egy olyan homogén felületen volt amit egy valamilyen chroma keyer eljárással le tudtál választani és átlátszóvá tenni?
Egyébként ennyi Red Bull ringezés után már illene jól vezetni! (poén volt ) -
#21413 Igen . -
#21412 Mármint, hogy eredetileg egy tabeleten vagy telefonon futott a videón látható HUD, csak rászerkesztetted a videóra? -
#21411 Nem tudom mi az a simhub... :) Tabletre ilyen dashboard cucc, csak ráraktam a videóra ....
-
#21410 Mi ez, valami SimHUB cucc? :) -
#21409 Telemntria izé próba ... nem ér nézni milyen szarul vezetek ... :)))
-
#21408 -
#21407 Hát komolyan nem hiszem el, ott volt az orrod előtt és nem találtad el? Máskor jobban figyelj :D -
#21406 -
siddesa #21405 Akkor nem tudom. Próbáld újratelepíteni, hátha. Én mindig újraindítom a PC-t, ha F1-ezni kezdek. A 2020-as kidobott párszor, ha nem így csináltam -
Mawerick1967 #21404 Logitech G29, és a ghub frissiti mindig! -
siddesa #21403 @Mawerick1967 milyen kormányod van? Thrustmastereknél ajánlott egy driver frissítés, nekem az megoldotta a problémákat, bár nálam az FF ment el, nem fagyogatott
Utoljára szerkesztette: siddesa, 2021.07.19. 18:52:23 -
siddesa #21402 Sziasztok!
Valaki legyen olyan kedves mondja meg nekem a titkát a 2021-es autóknak! :) 2 napja van meg, és katasztrófa a vezetésem. 2020-ast 95-102-es AI ellen játszottam, a 2021-ben meg a jól fekvő pályákon is vért izzadva nyerek 90-es ellen, más pályán meg még rosszabb. 2020-asban alacsony leszorítóval mentem, de itt ez egyáltalán nem működik, de még magasabb leszorítóval is úgy érzem magam, mint egy kezdő. Multiban is visszaszorultam a középmezőnybe, néha sikerül a pódium. Rengeteg a megpördülésem. Hálás lennék minden segítségért:) -
Mawerick1967 #21401 Sziasztok!
Nem tudom találkozott már valaki ezzel a problémával, de nekem mindig le fagy a játék, nem tudok befejezni egy versenyt sem.
A konfigurációm megfelelő, de még is lefagy a játék.
Ha tud valaki segíteni az nagyon jó lenne.
Köszönöm! -
rokshow #21400 Sziasztok, vki megrendelte az f1 2021 a G2A ról? 12 rendeltem meg. 15 vonták le a pénzt. De a kód még sehol. Deluxe edition ről van szó pc re. Előre is köszönöm a segítséget. -
#21399 Na , utolsó...
Nem könnyű tartani a lépést .....
A1 , 25%... Most már kipróbálom más pályán is ... :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.16. 09:26:27 -
#21398 Eddig valami láthattalan erő megfogta úgy ahogy az autó6t ha a hátulja indult volna el mert túl hátul van a fékerő, kopott , elmelegedett a hátsó gumi, most már működik ez is ....
-
#21397 Kopott gumi +kerékvető. Aztonnal képes keresztbe állni ahol amúgy nyélgázon elment előzőleg .. A törés meg idén ilyen, ezzel nem lehet továbbmenni a boxba .
-
#21396 Párra játék után :
lehet replayt meneteni ,körön ként kattintással lépegetni benne .
AI megint jobb lett, ha van hely, akár blokkoló ívbelsővel de berakja magát, nem lehet megijeszteni , ott marad .
Kerékvetők, hurkák sokkal veszélyesebbek mint eddig .
TT-ben van telemetriovonal, nyomvonal és fék, asszem bárkié betölthető a ranglistából .
Sérülés szimulációra állítva elég durva, pici kakaskodás és repül a szárnyvég, ami elég durván lassít is . Hátsó szárnyat csak egyszer törtem kicsit , nőtt a légellenállás sokat buktam végsebességben .
Hangok jó, van sisak szűrés is ( mondjuk ezt nem tudom eddig volt-e ... :) .
Tapadás érdekes ...
Elsőre szar sínautónak tűnt de ahogy az ember belszokik és bátrabban szúrja neki, ott már nem az. Később veszit tapadást, de ott gyorsan ,számomra így nehezebb tempot menni mint tavalyival . Fékre sokkal jobban előjön az alulkormányozottság . Az egész autó feszesebb lett, gyorsabban ficánkol oldalra ... -
#21395 Jah, pályák ... .
However, in a free post-launch DLC Codemasters will be providing Imola, Portimao, and Jeddah for players.
Viszont kína meg benntmaradt , olyan összevisszásag volt a naptárral covid miatt, hogy már kész volt rá a carrier, vagy mi .... -
#21394 Ó csak annyira, amennyire te szoktál trollkodni más topikokban.
Egyébként ez egy CMF1 topik és nem egy F1 2021 topik. A többi F1 játék árát sajnos nem kértem vissza, pedig elég lett volna csak egyet megvenni, semmiről nem maradtam volna le azóta se.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.07.14. 08:12:58 -
#21393 No most hogy a troll is visszakérte e pénzét reméljük többet nem látjuk itt... :D -
#21392 Ez mitől 2021? Barcelona a régi nyomvonal, nincs Imola, van Canada, stb... Berakták Alonsót és az új pilótákat és átbőröztek néhány autót. Visszaraktak néhány régi ficsört, ráncfelvarrva. Fúúú! Mi a f@szt csináltak egy éven keresztül? Most már csak a markukat tartják, még csak nem is veszik a fáradtságot, hogy egy naprakész, aktuális F1 játékot csináljanak. Rögtön visza is kértem a pénzem. -
#21391 Nem tudom. Azt se tudom valóban más-e , én nem figyeltem .,Víz volt azt kész :)