Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De egy jó Madness motor jót tenne neki. Lenne végre benne jó FFB, végre lehetne normálisan kormánnyal is játszani vele. VR-t, rendes időjárást meg se említem. Ja de! Megemlítettem. <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.07.12. 20:23:02
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
A videók alapján ha jól vettem ki kb. olyan a story mód mint amilyennek elképzeltem, egy módosított, egy eseménysorozatra felhúzott Scenario mód. Nem mintha ez baj lenne, de nem valódi újdonság, csak egy kicsit más. Ahogy öregszem én is, egyre kevésbé számít az aktualitás, az, hogy az autók kinézete, festése az aktuális állapotot tükrözzék, és hogy a versenynaptár is a valóságnak megfelelő legyen., éppen ezért a handling-et leszámítva igazi újdonságot és változást nem igazán várok az F1 2021-től. Jövőre az új szabályok mellett nagyobb értelmét látom a játék megvásárlásának.
Nem mellesleg a codemasters játék fórumában írni hogy drága a game az nem létjogosult dolog. Ugyanis visszatekintve szerintem nem igen volt olyan játékuk amit 1-1.5 éven belül ne szórtak volna köszi helloért.
Sajnos azt érzem ,hogy EA jelenléttel ez az 1 éven belül toljuk be bundleba dolog végérvényesen elhal majd 😞
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.05. 22:07:11
Attól tartok a 2021-ben ez a story mód ki fog merülni a már eddig is ismert és létező scenario módban, csak ki lesz bővítve és nem eltérő eseményekre, hanem egy eseménysorra lesz felhúzva, elágazásokkal. Valami ilyesmire gondolok.
Lehet ez a rész kimarad, még a 2020-ban is alig van pár órám pedig már megjelenés előtt pár nappal megvolt.
Amúgy AMS2 fizika nekem nem jün, be , fasza az ffb meg ilyenek, de ez a pcarsos négykerékkel csúszás MINDEN autóval az nekem nevetséges... 😊 az első rész jobb volt szerintem az RF2 fizikával ... Néha előszedem de hamar ráunok erre hülye csúszkálásra.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.04. 08:12:32
Továbbá a #21342 hozzászólásomból magam is kihagytam egy komoly érvet és tényezőt, még pedig a VR támogatást, amit már szinte minden valamire való autósjáték tud, támogat, akár már több mint 6 éve is (Assetto Corsa), szemben az F1 sorozattal aminek még 2021-re sem sikerült. Nem mintha érintett lennék a témában (sajnos) de sok játékosnak lehet szempont, a Madness engine pedig a Project Cars 1- óta tudja, ráadásul elvileg elég jól is.
Az ACC-re pl. ráhúzták az Unreal engine-t, de minek? Szerintem nem lett tőle szebb a játék, cserébe sokkal rosszabbul fut. Egy erős hardverrel megtámogatva lehet másabb a helyzet, de amíg a többi az én harveremen magas grafikai beállítások mellett is jól fut és szépen is néz ki, addig felesleges dolognak érzem ez az Unreal engine-s dolgot. Kíváncsi vagyok mi lesz az rFactor2-vel is. Miután felvásárolták a Studio397-t azzal jött a hír, hogy az rF2-re is ráhúzzák az Unreal engine-t. Szerintem már így is egészen vállalhatóra sikerült már kipofozni a játékot.
ACC-t hagyjuk is, ahol egy nagy esport világverseny úgy kezdődik, hogy a pálya tele van 12 órányi gumitörmelékkel 😄
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.06.29. 14:08:32
!Forza Ferrari!
hogy a 2020-ban volt e már ilyen fizika választás, azzal csak a demot próbáltam. F1 2019-hez képest fejlődött.
A játék szóra kitérve pedig, azért játék, hogy szórakoztasson ne pedig frusztráljon. A valóságban a pilóták feltehetően élvezik is a valós (nem virtuális) változatos helyszíneken történő körözgetéseket, valódi sebességgel és erőhatásokkal.
Benne vagyok a betaban, de elég nagy csalódás a Game. Száradó körülmények között nincs száradó ideális ív, az eső tükröződése konkrétan óriási visszalépés a korábbi évekhez. Nalam továbbra is az F1 2019 a legszebb grafikailag.
PS4-n tolom, alapból butitott a grafika a demoba mindenkinek, mert panaszkodnak a fórumba PS5-n, illetve az RTX 3090-es kártyákkal is hányadékul néz ki a Game. Azonban a Youtuberek által közölt gameplayeken is az aszfalt illetve az eső grafikája visszalépés. Sanszos h ez így marad, de hátha nem.
Érdemes megnézni ezt: https://youtu.be/ruESNRoGcZ0
Na de ne csak rosszat mondjak A sérülés modell az jobb lett, Ai is. A fák is szebbek 2020-hoz képest.
Hud is egy fokkal jobban hasonlít a valósághoz. Replaybe fasza hogy ott hozza oldalt a pilota rangsort mint korábban a spectator mode-ban. A highlight-ok is jobbak lettek.
A régebbi verziókat például a 2010-est hogy lehet futtatni windows 10 alatt?Steamről feltelepítés után nem indul el.