21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#21470 Persze hogy nem, euert mondom is ! :) -
#21469 Mondjuk ez, csupán a videó alapján nem állapítható meg teljes bizonyossággal, de hiszek Neked :) -
#21468 2020 -.asra is azt mondták ,általában alap kipörgésgátlóval használták ...
De nem is ezért raktam be, lényeg, hogy tök pariban van a kettő vezetési élményre ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.02.06. 21:26:53 -
#21467 Erre azt szokták mondani, hogy nem attól realisztikusabb egy szimulátor, mert nehezebb :) Persze régebben meg pont ettől számított PRO-bbnak valami, kvázi még hozzá sem értél a gázpedálhoz de már eldobta a seggét. Anno többször felvetettem én is, hogy amennyiben ez a valóságban is így működne, a pilóták folyamatos életveszélyben lennének. Ez ugyanúgy igaz volt egy-egy valósnak mondott cocpit nézetre is, mert, hogy a videón úgy látszott, közben meg kb konkrétan nem lehetett kilátni az autóból. Értem én, hogy profik a pilóták, de aligha száguldoznak vakon 300Km/óra felett tojáshéjhon lépkedve. Nem is tudom, talán az F1 2019 kapcsán volt, hogy maguk az igazi pilóták is elmondták, hogy a játékban el van túlozva a tapadásvesztés és a kigyorsításnál történő kipörgés. Pedig ez még sehol sem volt egy-egy magát komolynak gondoló pl. rFactor MOD-hoz :) -
#21466 Lehet megköveznek, tuti jobban számol mindent, IR , de viselkedésben semmi takargatni valója nincs CM F1 -nek... első körök, alap setup... Fékek jobbak a Cm-nél .... Iracing sokkal sinautósabb tapad mint a barom még ezzel a közepessel is ...Kigyorsítás még mindig nehezebb Cm -nél...
-
#21465 BUÉK ! -
#21464 Verstappenfavágó stílus on... :) Végül is nem is olyan rossz ... :DDD
-
Gatti89 #21463 Sziasztok, a napokban hozzá jutottam xbox-on az f1 2017 játékhoz. Az lenne a kérdésem hogy ennek xboxon melyik a legfrissebb verzió? Csak mert elég sok érdekes dolgot találtam már benne, pedig még csak 6 futamon vagyok túl. Jelenleg 1.13.4 verzió van de nem is talál más frissítést. Tud valaki ez ügyben segíteni? -
#21462 Patch 1.14 Notes
F2™ 2021 season has been added
Addressed an issue with a lack of force feedback on Logitech G923 wheels for PC players
Fixed an issue where team badge and sponsors would not appear on the player’s helmet
Reduced time between stops when a team is double stacking cars in the pits
Adjusted track limits at turns 1 and 14 on Portimao
F2™ 2020 Sprint race will now correctly use the results from the feature race if a custom grid is used
Addressed an issue where Imola was using the incorrect garages for the player car
General stability improvements
Various minor fixes
-
#21461 -
#21460 Lehet karrierben külön be kell állítani a nehézséget ... -
#21459 Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni.
Karrier modban szeretnék versenyezni manuális váltóval.
Be is állítottam a manuális váltót,de sajnos automatán vált.Time triálon megy a manuális meg a Grand prix modban is csak a karierbe nem megy.
-
#21458 jah -
#21457 Furcsa, hogy nincs semmilyen környezeti zaj. Mi volt ez, TT? -
#21456 Első mért kör... Most picit megint változott , talán picit jobban lehet taposni gázt kigyorsításkor....
-
#21455 -
#21454 -
#21453 Rendben, köszönöm! -
#21452 Idén nincs ilyen
-
#21451 Az 50 % az valami gyereknek való szint ... -
#21450 Sziasztok! A játékban hol tudom átállítani, hogy a fogyasztást is módosíthassam, már azt hiszem mindent kipróbáltam. A 2020-ban nem volt ilyen gondom, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen vaksi. -
#21449 Az csak tőled függ. Lacának pl. harmatgyenge -
JonasSandor #21448 Kezdtem egy másikat 50%-ra módosítottam az milyen? -
#21447 Nem csak a karrierben de a championship-ben is meg lehet változtatni minden futam előtt, de továbbra sem ellenőriztem le, viszont majdnem 100%, hogy lehet. Menet közben nem lehet, mármint bármikor kilépni a menübe és változtatni, mint írtam a pályabetöltés előtti beállításoknál lehet. -
#21446 Mondjuk én nem tudom, sose próbáltam a karriert :) -
#21445 Elvileg minden futam elején lehet változtatni ezeket a paramétereket. Nem ellenőriztem le, de úgy rémlik. -
#21444 Karrier közben ha jól emlékszem nem lehet, de a 2021-ben már igen.. De nem biztos :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.10.03. 20:07:32 -
JonasSandor #21443 Igen én is onnan toltam 1-et, menet közbe láttam nem lehet módosítani. -
#21442 Egyén és képességfüggő. Miért nem veszed fentebb az AI-t?
Látom kikapták belőle a DENUVO-t és már kapható a virágboltban :) -
JonasSandor #21441 A 20-ban mi az a normál fokozat nehézségben ahol nem torony magasan első helyen végzek? -
#21440 Szia!
Küldtem egy PÜ-t csak ez a jó SG motor nem mindig jelzi az ilyesmit -
#21439 -
#21438 -
#21437 Most a frissitessel megint harapos lett a gaz, alig tudok korbemenni tempoban... :) -
#21436 -
#21435 Most látom hétvégén ingyenes volt... Még maradt pár óra !! -
Arsenal95 #21434 Sziasztok! Post Launch DLC-ről tudtok már valamit hogy mikor jön? -
#21433 multi előzés :))) És még lila kör is lett :) Igaz az alját odaverte, az besárgult ....
-
#21432 Visszafelé milyen állat már az eau rouge ... :)
-
#21431 ezeket az ikon driverket hol tudom elérni, megnézni..vagy egyáltalán az mire jó ? ( Senna , Prost stb ...)