Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Ha mar lett emlegetve a 2020
steamen
13,74€

szerintem

Nem mintha nem lenne az összes kb full ugyanaz apró eltérésekkel.

adam46
Kicsit gáz, hogy még egy gramm játékmenet videót nem láttunk az F1 2021-ből, de már előrendelni lehet, már Delux edition van, de gameplay trailert kiadni felesleges...
EA azt kommunikálja hogy szabad lesz a Codamesters keze mint pl a Respawnnak..

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Abból indulj ki, hogy az F1 2020 a Steamen még mindig 55 euro! A 2021 a megjelenéskor simán 60 lesz. Azt meg nem hinném, hogy a Codemasters új tulaja az EA olcsóbban adná... Örüljünk ha nem 70+ eu-ról indul majd az alapjáték.

[HUN]FaTaL
Csak forint lesz, mint deviza. Valszeg pár százalékkal lesznek olcsóbbak a játékok (hasonlóan a lengyelekhez). Sokkal nem fogják olcsóbban adni, mert EU-s szabály szerint az EU-n belül nem lehet régiózárat alkalmazni, így ha mondjuk a feléért adnák, akkor az összes német is a magyar áron venné meg, az pedig bukó lenne a kiadónak... De a kiadó dönt 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Kiadótól függ, hogy lövi majd be az árakat....

Pl a most megjelenő Days Gone steamen is és epic storejában is 50 euro. De ha epicen az árazást átrakod magyar ft-ra akkor máris csak 13800ft ami azért mégse 18k..

Danecay
Nem rég olvastam valahol, hogy elvileg lesz magyar régió is a Steam-en. Mondjuk ha ez nem befolyásolja a játékok árazását, akkor kb. mindegy is 😞

lac coo
Az extra gyenge forint-euro árfolyam , és az évi 10 % forint értéktelenedés azért megteszi a hatását... 😊 Lesz ez még rosszabb is ...

Már Magyarországon is lehet előrendelést leadni. 20 ezer körüli áron. Ha marad a "szokásos" 60 euró körüli ár a Steamen, akkor lehet hogy érdemesebb lesz a DVD verziót megvenni? 😄

lac coo
Azt én hotlap nélkül is tudom, hogy béna vagyok ... 😄

Danecay
Csak érdekelt volna, hogy a Te kigyorsításoddal mennyit sikerül futni. Aztán lehet beszálltak volna m ások is egy kis HOT LAp-ozásba és kiderült volna, hogy milyen bénák vagyunk <#buck>

lac coo
Nem,. idő nem érdekel, a padlógázas kigyorsítás érdekel csak... nekem nem megy ... 1000 ló az 1000 ló ... 😊

Danecay
Te végül mire jutottál, mentél valamilyen időt?

lac coo

Danecay
Na, hogy válaszoljak is, kipróbáltam a dolgot 😊 Nem tudom ez mennyire számít jónak vagy rossznak, én nem tartom magam ügyesnek vagy gyorsnak, de TT-bnen a 19. próbálkozásra bementem 1:28 alá, Verstappen 1:27:15-öt ment. Egyébként már a 11. körben is megvolt a 27-es idő 0.063 híján. Persze, Verstappen még így is majd 1 másodperccel jobb időt ment, de én nem, hogy ebben, de még a 19-es játékban sem mentem Bachrain-ben, most is egy kölcsönzött Setup-al, sőt van, hogy fél évig szimulátor elé sem ülök, azt is egy gurulós irodai székben teszem, aminek a fékezhető kerekei szinte mind felmondták a szolgálatot amióta nemrég megcsináltam a T3PA-hoz a LoadCell MOD-ot 😊 Szóval, hogy ez az idő mennyire jó vagy sem, viszonyítás kérdése, nem csoda, hogy aki ezzel foglalkozik napi szinten ennél sokkal jobb időt fut, persze feltehetően vannak irreálisak is. Amúgy nem hiszem, hogy Verstappen TT-ban futotta a körét mert nála már villanyfényes volt a pálya, nálam TT-ban pedig napsütötte. Ha így van, akkor ez sem mindegy.

lac coo
Jó, ufó idők azok ufo idők ,sehol nincs köze semmihez. de te tudsz iylrn szögeletes padlókat rúgni neki ??? 😊

Danecay
Persze, én is béna vagyok, tudom <#awink> Ha nem nézek utána, hogy ez hanyadik idő, szemre nekem is elég gyors volt 😊

lac coo
Időt nem nbéztem ,az nem is érdekel, én tuti lassú vagyok ,de 2-esben olyan padlókat én nem tudok sehogyí s erúgni, te is tudod azonnal megforog...

De mindegy , csak érdekesség... 😊

Vagy valóban ufó még játékban is .. 😊

Danecay
Vagy csak Te vagy lassú<#crazya> Komoly meló volt mire Verstappen futott idejéhez legörgettem, 3 nyomtuk a gombot felváltva és hát lehet meg fogsz lepődni de ez TT-bne az nem túl előkelő 22.6XX helyezést jelenti (huszonhatezer). Konkrétan Verstappen néven nem találtam indulót így ha nem ő volt az aki márciusban az egyedüli Red Bull-os időt futotta, ráadásul 2 segítséggel is akkor mentségére szóljon, hogy nem TT-ben futotta meg a lenti videóban látható időt. Akárhogy is, hol van ez az 1:23:XXX-tól, ami, ugyan nem számoltam de feltehetően ez első 1000 eredménye.?

lac coo
99%-ban biztos hogy nem lehet ilyen padlókat rúgni rajta ... 😊 Hát csak tudom....😄

[HUN]FaTaL
Rendszeresen iracingezik (Norris is), kétlem, hogy TC-t használna egy árkádabb játékban 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

lac coo
Annyira azért nem izgat, de ha jól rémlik itt nem akadozik a motor.... 2-esben viszont azonnal megforogna ilyen padlózásoknál .... Vagy tényleg ufo... 😊

alma2
aham, lehet, nem ismerem a jatekot 😊
kapcsold be a kiporgesgatlot, aztan kiderul, hogy "akadozik" e a motor hangja ha padlot nyomsz, ha igen, akkor valoszinu o nem hasznal. De ahogy olvastam a kommentekbe van aki gyorsabb volt nala, szoval ott is lehet erdeklodni, hogy mivel toljak.
Vagy a ranglista nem irja ki a segitsegeket?
Na mindegy, azert soha nem mond, hogy soha, megis csak o verstappen...

szerintem

lac coo
De így nem lehet kigyortsítani abban ajátékban az tuti.... 😊 szerintem egy alap TC-t ráküldött.. 😊

alma2
milyet hajlik a szek hattamlaja, mikor nyom egy satut 😊 Kivancsi lennek milyen kemeny fekkel tolja.

szerintem

lac coo
Kipörgésgátlóval megy, vagy mi ? 😊

Danecay
Ezek közül kb. minden volt már, vagy benne van jelenleg is az F1 20120-ban.

adam46
Kíváncsi leszek rá, jó lenne, ha végre kicsit fejlesztenék a szabadedzéseket is, hogy változatosak legyenek, gondolkoztam, hogy megveszem a 2020-at, de mondom nem támogatom a semmi fejlődést.
Szia, köszönöm szépen a segítséget. Munka után kipróbálom. Szép napot szia
lac coo
Push To Talkot kapcsold k ia hangbeállításoknál ....

Sziasztok, jó reggelt. Nem rég kezdtem el online ligázni. Discordon beszélünk, majd csapat rádióban. De viszont játék közben hallanak engem a többiek hogy mit mondok. Ezt hol tudom kikapcsolni hogy a többi versenyző ne halljon engem? Csak a csapattársam. Előre is köszönöm a segítséget szép napot hellóztok.
lac coo

bakkerman
Sziasztok,azoktol lenne egy kerdesem akik esetleg controllerrel jatszanak. F1 2020.
Ti Monacoban a visszaforditot hogy oldjatok meg? Minden palyan jol tudok menni,ilyen 75-85 kozotti nehezsegre sikerult belonom az AI-t igy van is kihivasom de azert megmarad a fun resze is. Egyedul ezzel a Monacoval szenvedek,ezt a visszaforditot egyszeruen kb minden masodik korben elcseszem,lockol a kormany es nem tudok kifordulni,belemegyek a falba. Alap beallitasokon van minden a controller settingsben,nekem igy fasza,de ez a monacoi kanyar megszivat 😞

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ajánlott egy kormány, amin sok gomb is van 😊
köszönöm!
a 3. pont érdekelt legjobban. én nem láttam ilyet, de addig nyomogattam a billentyűzetet, míg megtaláltam a megoldást. mondjuk érdekes vakon tapogatózni, hogy megtaláljam a megfelelő billentyűt, miközben kormányozni is kell 😊
1. Verseny előtt beállítható a gumi stratégia, de ha menet közben jön az eső, akkor a versenymérnök rádszól rádión. Amikor határozottan azt mondja, hogy cserélni kell, akkor ki kell menni és elvileg jót tesznek fel.
2. Előrejelzésen látják az időjárás változást, ekkor stratágiaváltást ajánlanak fel, ott is lehet esős, v. köztes gumi, ha azt elfogadod amikor bemész olyat kapsz.
3. Az MFD-n (vagy FMD?) - a jobb alsó sarokban lévő menüben verseny közben - ahol a motormód, ERS mód állítható - van egy olyan menüpont az egyik fülön, hogy next tyre compound, azaz a következő gumikeverék. Na, ha ezt beállítod, akkor a következő kiállásnál elvileg a beállított keveréket teszik fel.
sziasztok!
én még csak a 2018-ast kezdtem most játszani😊 van egy problémám, hátha tudtok segíteni:
legalapvetőbb beállítással nyomom, semmin nem változtattam még, billentyűzettel.
kerékcserekor viszont nem tudom (vagyis nem jöttem még rá) szabályozni, hogy milyen gumit tegyenek fel. szóval esik az eső, de nekem felrakják a softot vagy bármi mást. mi a módszer?
köszi előre is
lac coo

en is azon filoztam h indulok rajta de az oreg ferrarisat valasztottam... nem tudtam kibekulni a portugal palyaval meg az idobeosztas se volt pont jo 😊
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2020.11.19. 19:08:21

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

b-type
Amennyire tudom nincs szabadon elérhető 2020Mercedes, csak fizetős. Az SF1000 viszont szabadon tölthető.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

alma2
Azert 2 percnel tobb energiat biztos nem olt bele. Na meg keret, halo vagy mi a neve, abban meg nem volt.

De ha mar ide irtam, az srs-en epp most indult egy f2-es sorozat. Szerintem 200+ feletti autot vezettem mar az ac-ben, koztuk sok formulat is, de az elso auto ami feladta a lecket valamiert es meg mindig probalgatom. Most ingyen letoltheto
ac f2

szerintem

Danecay
A 2020-ban valóban nincs, viszont a 2011-ben viszont van, szóval valószínűleg nem ezen múlt a dolog.

Azért az is eléggé árulkodó, hogy egy Ferrari-val mutatja be pályát, nem pedig egy Mercivel.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2020.11.18. 19:13:14

alma2
A jo oreg assetto mindenhol ma is messze megallja a helyet 😊
Gondolom nincs torok palya az f1 2020-ban.

szerintem

Egy kis laza, zenés hangulatos 😊
sertrex
<#confused>

Inkább úgy mondanám, hogy a CMF1 távol áll a valóságtól. <#idiota>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
Esküszöm ehhez képest még a CM F1 is túl van nehezítve, ott nem tapad ennyire ... Bámulatos...