Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Pl a most megjelenő Days Gone steamen is és epic storejában is 50 euro. De ha epicen az árazást átrakod magyar ft-ra akkor máris csak 13800ft ami azért mégse 18k..
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De mindegy , csak érdekesség... 😊
Vagy valóban ufó még játékban is .. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
kapcsold be a kiporgesgatlot, aztan kiderul, hogy "akadozik" e a motor hangja ha padlot nyomsz, ha igen, akkor valoszinu o nem hasznal. De ahogy olvastam a kommentekbe van aki gyorsabb volt nala, szoval ott is lehet erdeklodni, hogy mivel toljak.
Vagy a ranglista nem irja ki a segitsegeket?
Na mindegy, azert soha nem mond, hogy soha, megis csak o verstappen...
szerintem
szerintem
Ti Monacoban a visszaforditot hogy oldjatok meg? Minden palyan jol tudok menni,ilyen 75-85 kozotti nehezsegre sikerult belonom az AI-t igy van is kihivasom de azert megmarad a fun resze is. Egyedul ezzel a Monacoval szenvedek,ezt a visszaforditot egyszeruen kb minden masodik korben elcseszem,lockol a kormany es nem tudok kifordulni,belemegyek a falba. Alap beallitasokon van minden a controller settingsben,nekem igy fasza,de ez a monacoi kanyar megszivat 😞
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a 3. pont érdekelt legjobban. én nem láttam ilyet, de addig nyomogattam a billentyűzetet, míg megtaláltam a megoldást. mondjuk érdekes vakon tapogatózni, hogy megtaláljam a megfelelő billentyűt, miközben kormányozni is kell 😊
2. Előrejelzésen látják az időjárás változást, ekkor stratágiaváltást ajánlanak fel, ott is lehet esős, v. köztes gumi, ha azt elfogadod amikor bemész olyat kapsz.
3. Az MFD-n (vagy FMD?) - a jobb alsó sarokban lévő menüben verseny közben - ahol a motormód, ERS mód állítható - van egy olyan menüpont az egyik fülön, hogy next tyre compound, azaz a következő gumikeverék. Na, ha ezt beállítod, akkor a következő kiállásnál elvileg a beállított keveréket teszik fel.
én még csak a 2018-ast kezdtem most játszani😊 van egy problémám, hátha tudtok segíteni:
legalapvetőbb beállítással nyomom, semmin nem változtattam még, billentyűzettel.
kerékcserekor viszont nem tudom (vagyis nem jöttem még rá) szabályozni, hogy milyen gumit tegyenek fel. szóval esik az eső, de nekem felrakják a softot vagy bármi mást. mi a módszer?
köszi előre is
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2020.11.19. 19:08:21
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ha mar ide irtam, az srs-en epp most indult egy f2-es sorozat. Szerintem 200+ feletti autot vezettem mar az ac-ben, koztuk sok formulat is, de az elso auto ami feladta a lecket valamiert es meg mindig probalgatom. Most ingyen letoltheto
ac f2
szerintem
Azért az is eléggé árulkodó, hogy egy Ferrari-val mutatja be pályát, nem pedig egy Mercivel.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2020.11.18. 19:13:14
Gondolom nincs torok palya az f1 2020-ban.
szerintem
Inkább úgy mondanám, hogy a CMF1 távol áll a valóságtól. <#idiota>#idiota>
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.