21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Na, gyerekek. Nem pörög a topik :D -
GPx8 #21534 "Én még cockpit nézetet se igen találok... :D"
Mert mindenki nagyon magas és a glória fölé ér a feje... :D -
JonasSandor #21533 Youtubon van magyarul is. -
Mittudomén, csókos banda :D -
Én még cockpit nézetet se igen találok... :D
amúgy hogy tudnak europában játszani vele, infuenszerek még előbb indíthatják ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.27. 20:24:33 -
Megnéztem 50+ streamert twitchen, egyik se vr-ban tolja. A zannyukat :) -
Még én sem figyeltem soha, de jól néz ki! :) -
Na bakker, buktam...ps ...
-
Nincs is ilyen benne
-
még sose néztem meg ...
gumi kopás :
-
-
murfitts5 #21524 Hamarosan a 22 vel fog Bajnokság indulni. Pro ? Senior?
Most F2!
Gyere és Nézz be .
-
-
JonasSandor #21522 És vannak tőlünk kevesebb lakó is mégis van nyelve. -
Nulla piac magyarország, miért is lenne bene magyar nyelv... -
JonasSandor #21520 Ja értem kár érte hogy ennyire nem törődnek vele. Pedig atom állat lenne. -
Magyar kommentár? Még felírat sincs, sőt a 2019-es rész óta, sőt még annak a lehetősége sem, hogy valaki meg tudja csinálni, mert 2019-től variáltak valamit a nyelvi fájlokkal és technikai akadálya van még egy magyarítás elkészítésének is. -
JonasSandor #21518 Hehehehe na igen egy magyar kommentár is jó volna, ha már a focisba sikerült itt se lehetlen kategória. -
Fekete zászló lesz benne, aki megkapja az soha többé nem tudjaelindítan ia játékot, újból meg kell venni ! -
prettywords66 #21516 ja, meg magyar kommentárt: Palik-Czollner párost is! :DDD -
Nekem nincs bajom vele, F1 szezon szimulátor, csak kizártnak tartom, hogy használható fps-t fogok tudni kicsikarni belőle a Reverb G2-vel. -
JonasSandor #21514 Piros zászlót rakják már be:D:D -
GPx8 #21513 Csak arra gondoltam, hogy jó lenne, ha nem kellene sok felesleges dolgot feltelepíteni, amit soha nem fogok használni. -
De miért nem veszed meg, majd azonnal refund, így se úgy se szeretitek, aztán így a lelkibékétek is megvan ! :D -
rFactor 1,2, Assetto Corsa, Automobilista 2 (egyenautókkal), ráadásul mind jobb fizikával, kevesebb körítéssel. Nem tudom miért baj ha egy másik játék olyan dolgikra is hangúlyt fektet mint a körítés, ráadásul úgy, hogy nem is kötelező használni, lehet csak simán versenyezni is. Azért nem semmi, hogy már az is gond, hogy ha egy játék bizonyos területen többet nyújt a nkonkurenciánál kategóriájában. Vélhetően ebben a sorozatban nem fog olyan epizód készülni ami az igényeidnek megfelel, ezért lehet el is kellene engedned. -
GPx8 #21510 Tök jó lenne, ha lehetne venni olyan verziót is, amiben csak a versenyzés van, de a sok hülye körítés nincs benne (pl. autószalon meg hasonló baromságok)... -
Én is arra tippelek :) VR fel, indít, 10 fps, refund
-
5 perc :) -
Kíváncsi vagyok mennyi idő kell majd a refundhoz. Elég lesz 5 perc vagy elkínlódok majd vele 1-2 órát
-
-
Szerencsésebb lett volna a cikkben inkább azt írni, hogy az EA égisze alatt fog elkészülni, nem pedig megjelenni, mert megjelenés szempontjából, már a 2021-is az EA égisze alatt jelent meg, ott is a játék intrója előtt az ominózus bejátszás, az " EA SPORTS - It's in the game" -
Hát a 21-et még az EA nélkül fejlesztette a CM a 22-őt már elejétől az EA-val ... -
Igen, úgy van ahogy írod,a CM F1 játékra jó, az rFactort pedig vezetni, viszont ebből a szempontból ég és föld, mondom ezt annak ellenére, hogy én elvagyok az CM F1-el is. Mondjuk jövőre elvileg ott is nagy ráncfelvarrás lesz, új engine next gen élmény, meg minden.
"F1 22 & F1 23:
Az F1 22-t már hivatalosan is leleplezték, és ez lesz az első olyan F1-játék, ami már az EA égisze alatt fog megjelenni. Henderson forrásai szerint a Codemasters 2023-ban megjelenő játéka viszont már ”igazi” nextgen-élmény lesz, és számos aspektusában átalakítják, miközben a motorját is felfrissítik. Állítólag az F1 22-ben debütáló F1 Life hubot kibővítik az F1 23-ban egy ”F1 WORLD” nevezetű expanzióval."
Forrás: IGN
Miért, az F1 2021 nem az EA égisze alatt jelent meg? -
azt még spec nem ,de ismerem RF2 -öt.az mindig toppos marad... De mostanában nincs sok idő játékra, így marad az F1, az legalább játékra is jó ... -
Az rFactor 2 Formula Pro DLC-jét próbáltad már? Én ugyan aziRacin-et nem használom, de az összes általam próbált SIM-ben lévő Open Wheel közül szerintem ez a legjobb,egyszerűen élvezet vele autózni. Ha nem próbált, szerintem édemes, és tudok is benne segíteni. Egyébkén pedig szerintem ez nem csak az OW-re igaz, hanem a legtöbb autóra. Nekem még a G29-el is olyan vezetési élményt adott mint más SIM-ek a T300-assal sem. -
Valami olyasmit magyaráz, amit a fejlesztő csóka is mondott, hogy eddig a váltás pillanatában azonnal kapcsolttá vált a hajtás, így ez sokszor "abszurd" teljesítményleadással járt, miközben a való életben van egyfajta csúszás, vagy ellágyulás, gondolom különösen ha nem jó ütemben történik a váltás. Ennél érdekesebb szerintem, hogy az eddigi 4 pont helyett mostantól 12 pontban történik a gumiterhelés vizsgálata és kezelése, ezért érezhetőbb és kezelhetőbb lesz az autó amikor tapadást veszít, bár a videóból kiindulva a videót készítő srácnak is meggyűlt a baja a tapadással, különösen a lassú kanyarokban, ahol csökken a diffúzor által keltett tapadás mértéke. Továbbá, hogy most már le tud ülni a földre a padlólemez vagy a kopófelület, ami fel tud ülni, vagy amit meg tudnak vezetni azok a rázókövek és azok a bizonyos hurkák. Mondjuk eddig nem is tudtam, hogy pl. akár Monaco-ban is beállítható 1:1-es szárnyállás, nem volt azonos pl. a Monzában beállítható 1:1-es szárnyállással.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2022.05.10. 12:42:14 -
Na ezt sikerült elírni. Azt akartam írni, hogy a legtöbb szimesnek G2 van. Bár lehet tévedek, nekem is Oculusom van, de nagyon sokan vannak WMR headsettel. -
Ha esetleg valaki megnézi, majd mondja el miről szól a végén a váltóról szóló rész, mert azt nagyon nem értettem ... ! :) -
-
Nekem az animációkkal nincs különösebb gondom, a karaktermodellek is sokat javultak az elmúlt pár évben, korábban tényleg baltával faragott arcuk volt a karaktereknek. A HUD-al sincs különösebb gondom, de ha nem tetszik akkor ott van a SIMHUB és társai. A szabadedzésprogramoktól sajnos én is félek, pont azok miatt nem kezdek bele a karrier módba, félő, hogy most sem változik túl sokat, de ne legyen igazam. Mondjuk magával a programokkal nem lenne baj, hiszen a való életben is azt csinálják, de ez egy játékban uncsi és nagyon repetitív és nem nyújt semmilyen élvezetet, míg gondolom a való életben azért élvezik a pilóták, és nem frusztrálódnak azon, hogy minden checkpoint-ot lilára csináljanak. De a legnagyobb gond az, hogy több időt vesz igénybe mint maga a futam, ami a valóságban is így van ugyan, de mint említettem ez egy játék, ahol a versenyzésen kellene, hogy legyen a hangsúly, nem pedig a szabadedzéseken, főleg ennyire repetaívtan. Ezzel csak az a baj, hogy anno volt, hogy a Codemasters is így gondolta, és 3 szabadedzés helyet csak egyet rakott a játékba, akkor meg az volt a baj. Szóval nehéz mindenkinek megfelelni.