21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
gebali #19349 Szóval ez az input lag nem normális? Mert Tiametmarduk videóját is néztem, ott is kb. ekkora lag volt, pedig ők valószínűleg komoly eszközökkel tolják. -
#19348 Az ISR mar akkor kezdett szethullani, amikor Jessica () kilepett; aztan amikor elkoltoztek, hogy "profi" ceg legyenek; es vegul amikor Shaun kulonvalt. Persze mind logikus/varhato lepes volt: nagyon nepszeruek lettek; volt benne penz; megjelentek a konkurenciak; valtoztak az igenyek/elvarasok a software-es es hardware-es iranyba. -
#19347 Ja, láttam is egy videót ahol elköszönnek tőle.
Mindenesetre én inkább az inputlag miatt tettem be. :D
-
Timbu #19346 Az megvan, hogy Darin Gangi is kiszállt, és eladta az ISR-t? -
#19345 -
-
#19343 F1 2017 | BENELUX LAUNCH EVENT | Make History
-
#19342 -
#19341 -
#19340 Amit eltudok képzelni, hogy kihívások, hátrányból, adott kör alatt beérni valamelyiket és hasonlóak. -
#19339 Így viszont kapásból bukod a versenyzés lehetőségét. Adott szezon top és mezőny végi autói között is nagy a különbség nemhogy így. A karrierbe integrált dolog az megint más. Na mindegy majd meglátjuk, akármilyen is lesz még mindig több mintha nem lenne :) -
#19338 Elhiszem és logikus is. -
#19337 Nemtudom neked most így hirtelen bebizonyítani, de úgy emlékszem valahol elmondták hogy nem lesz olyan, hogy (kettőnél) több egyforma autó ellen versenyzel. -
#19336 Pont az lesz a lényege, hogy mindegyik autó más. Csak egy extra. Adott autó, adott korszak, adott gumija, tapadása, aerója, motorja. Ha jól láttam olyan dolog lesz a karrierbe integrálva hogy adott autóval, adott célt kell elérni majd. Képességeihez mérten, de ez csak egy bónusz. Versenyzésben a lényege akkor van ha 20-22 egyforma McLaren vagy Renault állt fel, bár nem hiszem hogy ilyen lesz. -
#19335 Én biztosan sokat fogok menni mindegyikkel minden pályán. Versenyre meg ott a 2017. -
#19334 Forma 1 multiclass?! :) Ebbe szerintem felesleges barmi logikat belegondolni:D Fun-ra es erdekessegnek jo, aztan annyi:)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.08.18. 10:47:01 -
#19333 Gondolom egyszerubb meghagyni mindent olyannak amilyen, mint csak ezert mindenre plusz gumit csinalni. -
#19332 Engem is csak az érdekel, hogy ha már van, akkor hogyan képzelték el -
#19331 Fene tudja.
Igazabol ez nem is izgat, semmire nem jo, de gondolom ugy voltak vele ha mar van had szoljon...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.18. 10:24:35 -
#19330 Jó látni, hogy az AI-t %-osan lehet állítani, nem csak az 5 vagy hány lehetőség közül választani. Mondjuk az ilyen Multi Class versenyeket nem igazán tudom hová tenni. Mi történik pl. az autók és a gumik közötti különbséggel, vagy egyforma lesz függetlenül attól, hogy melyik éra béli autók köröznek a pályán és, hogy milyen pl. fél vagy full slick gumikon? -
#19329 -
#19328 Esetleg megpróbálhatnád conzol helyett cormánnyal irányítani. -
#19327 Biztos a conzol volt. -
szili01 #19326 Sziasztok! A szabadedzes programban nem tudjatok miert kopik annyira a gumi? Lagy a beallitas teljesen kimelt es ha kanyarodok rogton pirosba ugrik le.... eddig csak sima conzollal iranyitottam... most akarom xbox 360conzollal iranyitani?? Lehet a conzol volt az oka?? -
#19325 -
#19324 Biztos ez az oka. -
IXEMGabeo #19323 de ez onboard/cockpit nezet teljesen mas, mint a kulso nezetes kozvetites....persze hogy uncsinak tunhet -
#19322 Végül is olyan mint a TV-ben, azon is bealszok néha. -
#19321 Igen. -
#19320 Körbement a pályán. -
#19319 Ezt us a Greco vezeti ? Az brutal profi, neki igy megy akkor en szokas szerint mint malac a jegen esoben...:) -
#19318 Mi lett a vége? Bealudtam rajta. -
#19317 Jaja, jó a reklám. Immáron perfekt belső nézet, kormány, nagy nehézségen, pró játékos. Így kell promózni. -
#19316 Ez olyan eleg jonak tunik nekem. -
#19315 McLaren
-
#19314 SRW-S1 nem támogatott ? o.0 -
#19313 F1™ 2017 – Supported Wheels and Controllers -
#19312 -
#19311 AC-ban nem érzem a hybrid Ferrari tapadását, könnyűnek hat az autó, hama elmegy a segge, furcsa élmény. Persze lehet csak be kell állítani, de 1 autó miatt nem fogok gröcsölni rajta, max érdekességnek jó.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.13. 11:31:31 -
#19310 Tegnap vegigneztem osszes jatekot amiben van hasonlo modern F1, nem feltetlen a mai hibrid turbos, de ujabb auto, RF2 Utan ez a legcsuzkalosabb, tobbi mind telitalpas ehhez kepest.
Nem is ertem miert hiszi mindenki, hogy ez sinauto , arkad...AC ban van turbis, az is azert nehezebb mert eleg kezelhetetlenul jon meg a turbohatas, semmit nem erezni belole tanulni kell, de harmadiktol az is teligazas. Automobilstaban van meg turbos, de azt inkabb nem is minositem, az nekem megdobbentoen rossz volt.