21751
  • gebali
    Szóval ez az input lag nem normális? Mert Tiametmarduk videóját is néztem, ott is kb. ekkora lag volt, pedig ők valószínűleg komoly eszközökkel tolják.
  • Alexease
    Az ISR mar akkor kezdett szethullani, amikor Jessica () kilepett; aztan amikor elkoltoztek, hogy "profi" ceg legyenek; es vegul amikor Shaun kulonvalt. Persze mind logikus/varhato lepes volt: nagyon nepszeruek lettek; volt benne penz; megjelentek a konkurenciak; valtoztak az igenyek/elvarasok a software-es es hardware-es iranyba.
  • sertrex
    Ja, láttam is egy videót ahol elköszönnek tőle.
    Mindenesetre én inkább az inputlag miatt tettem be. :D
  • Timbu
    Az megvan, hogy Darin Gangi is kiszállt, és eladta az ISR-t?
  • sertrex
  • Totti5

• Totti5
    F1 2017 | BENELUX LAUNCH EVENT | Make History

• Totti5
  • Totti5
  • Totti5
    Amit eltudok képzelni, hogy kihívások, hátrányból, adott kör alatt beérni valamelyiket és hasonlóak.
  • Danecay
    Így viszont kapásból bukod a versenyzés lehetőségét. Adott szezon top és mezőny végi autói között is nagy a különbség nemhogy így. A karrierbe integrált dolog az megint más. Na mindegy majd meglátjuk, akármilyen is lesz még mindig több mintha nem lenne :)
  • Totti5
    Elhiszem és logikus is.
  • szabii98
    Nemtudom neked most így hirtelen bebizonyítani, de úgy emlékszem valahol elmondták hogy nem lesz olyan, hogy (kettőnél) több egyforma autó ellen versenyzel.
  • Totti5
    Pont az lesz a lényege, hogy mindegyik autó más. Csak egy extra. Adott autó, adott korszak, adott gumija, tapadása, aerója, motorja. Ha jól láttam olyan dolog lesz a karrierbe integrálva hogy adott autóval, adott célt kell elérni majd. Képességeihez mérten, de ez csak egy bónusz. Versenyzésben a lényege akkor van ha 20-22 egyforma McLaren vagy Renault állt fel, bár nem hiszem hogy ilyen lesz.
  • Totti5
    Én biztosan sokat fogok menni mindegyikkel minden pályán. Versenyre meg ott a 2017.
  • Alexease
    Forma 1 multiclass?! :) Ebbe szerintem felesleges barmi logikat belegondolni:D Fun-ra es erdekessegnek jo, aztan annyi:)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.08.18. 10:47:01
  • lac coo
    Gondolom egyszerubb meghagyni mindent olyannak amilyen, mint csak ezert mindenre plusz gumit csinalni.
  • Danecay
    Engem is csak az érdekel, hogy ha már van, akkor hogyan képzelték el
  • lac coo
    Fene tudja.
    Igazabol ez nem is izgat, semmire nem jo, de gondolom ugy voltak vele ha mar van had szoljon...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.18. 10:24:35
  • Danecay
    Jó látni, hogy az AI-t %-osan lehet állítani, nem csak az 5 vagy hány lehetőség közül választani. Mondjuk az ilyen Multi Class versenyeket nem igazán tudom hová tenni. Mi történik pl. az autók és a gumik közötti különbséggel, vagy egyforma lesz függetlenül attól, hogy melyik éra béli autók köröznek a pályán és, hogy milyen pl. fél vagy full slick gumikon?
  • lac coo
  • dr Kotász
    Esetleg megpróbálhatnád conzol helyett cormánnyal irányítani.
  • sertrex
    Biztos a conzol volt.
  • szili01
    Sziasztok! A szabadedzes programban nem tudjatok miert kopik annyira a gumi? Lagy a beallitas teljesen kimelt es ha kanyarodok rogton pirosba ugrik le.... eddig csak sima conzollal iranyitottam... most akarom xbox 360conzollal iranyitani?? Lehet a conzol volt az oka??
  • lac coo
  • sertrex
    Biztos ez az oka.
  • IXEMGabeo
    de ez onboard/cockpit nezet teljesen mas, mint a kulso nezetes kozvetites....persze hogy uncsinak tunhet
  • sertrex
    Végül is olyan mint a TV-ben, azon is bealszok néha.
  • Totti5
    Igen.
  • Totti5
    Körbement a pályán.
  • lac coo
    Ezt us a Greco vezeti ? Az brutal profi, neki igy megy akkor en szokas szerint mint malac a jegen esoben...:)
  • sertrex
    Mi lett a vége? Bealudtam rajta.
  • Totti5
    Jaja, jó a reklám. Immáron perfekt belső nézet, kormány, nagy nehézségen, pró játékos. Így kell promózni.
  • lac coo
    Ez olyan eleg jonak tunik nekem.
  • Totti5
    McLaren

• Szabi #19314
    SRW-S1 nem támogatott ? o.0
  • Totti5
    F1™ 2017 – Supported Wheels and Controllers
  • lac coo
  • Totti5
    AC-ban nem érzem a hybrid Ferrari tapadását, könnyűnek hat az autó, hama elmegy a segge, furcsa élmény. Persze lehet csak be kell állítani, de 1 autó miatt nem fogok gröcsölni rajta, max érdekességnek jó.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.13. 11:31:31
  • lac coo
    Tegnap vegigneztem osszes jatekot amiben van hasonlo modern F1, nem feltetlen a mai hibrid turbos, de ujabb auto, RF2 Utan ez a legcsuzkalosabb, tobbi mind telitalpas ehhez kepest.
    Nem is ertem miert hiszi mindenki, hogy ez sinauto , arkad...AC ban van turbis, az is azert nehezebb mert eleg kezelhetetlenul jon meg a turbohatas, semmit nem erezni belole tanulni kell, de harmadiktol az is teligazas. Automobilstaban van meg turbos, de azt inkabb nem is minositem, az nekem megdobbentoen rossz volt.