Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.15. 19:14:41
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De olyat is olvastam, hogy egyéb más USB eszköz zavart be. Esetleg húzzál ki minden mást a gépből.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.12. 19:48:37
-grafikai beállításokat kicsit lejjebb vettem
-processor affinitást magas-ra állítottam
-logitech profiler használata
-semmi más program ne fusson alatta (torrent..stb.)
Más tökéletesen megy.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Lággyal indult, aztán szuperlágyra váltott és kizárták, de vajon miért? Megvolt a kétféle keverék. Valószínűleg a lágy VAGY közepes lehetett a kötelező és 1 bármilyen másik, és lággyal rajtolt.
http://goo.gl/gd6Zi5
Utoljára szerkesztette:
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.06. 18:16:37
Ma mentem karrierbe az orosz versenyen. Időmérőn a sárga lágy gumival jutottam tovább, így azzal kezdtem a versenyt.
Verseny előtt ki választottam a stratégiát egy box kiállás, és másodszorra a keményebb szürke gumit írta. Na most én verseny közbe a szürke helyett váltottam a piros szuper lágyra, a boxba le is cserélték arra. De miután vissza mentem a pályára szólt, hogy ki kell mennem még egyszer a sárga gumiért.
Nem mentem ki maradtam a piroson erre a verseny végén kizártak. De vajon miért, így is volt fenn két különböző gumi?
5 SEPTEMBER - JENNYANNE_M
We're releasing a new patch on PC, here's what's been fixed:
- Performance improvements for AMD graphics cards.
- Fixed a potential crash when rebinding controls on unsupported controllers.
- Fix for rain beads shimmering when Weather Effects is set to High or Ultra High.
- Fix for Logitech G29 LED lights not functioning.
- Fixed a problem where selected files were not opening in Steam Workshop at the start of a race.
- Added Audio Accessibility option to the Advanced Audio Settings menu.
- Fixed a problem where the turbo could be heard on stationary cars.
- Further stability improvements.
Anti-lock brakes: on
Tracking assist: full
Esetenként játszottam a Dynamic race line-al (2D-corner only), mert még csak ismerkedem néhány új pályával. Ugyanígy pit assist-ot is kapcsolgattam, de nem osztott és szorzott különösebben, mert elég jól lehet követni a beesési sebességet.
Gearbox automata. Monaco-ig 25 %-os távon mentem 3 etapos időmérővel, de ott a hajtűben nem tudtam a kontrollerrel elfordulni, ezért inkább visszakapcsoltam 5 körösre és short időmérőre, hogy kiplatinázzam a játékot egy gyors szezonnal. Még 3 futam van ebből hátra. Törés fullon, parc fermé rules on, AI hard.
Ha ezzel a szezonnal végeztem, jön a 100 %-os versenytáv és fullos hétvége, dynamic line off lesz az új pályákon is (arra van a practice). Damage simulationra, a pit assistet valszeg bekapcsolva hagyom, illetve az anti-lockot és a trackingot is, mert az autó vezethetőségével, a vezetési élménnyel nagyon elégedett vagyok, és kontrollerrel itt érzem a határait az irányításnak (ennél kevesebb vizes pályán szerintem már elégtelen lenne). És felteszem az AI-t annyira, hogy már tényleg kiélezett legyen.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.05. 16:27:19
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A legolcsobb vackok is ma mar a tokom tudja hany millio kapcsolast kibirnak. Logitech se premiumot hasznal az is bizzos 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy-egy pilota/palya kombohoz tartozik/tartozna jonehany szam: milyen gumikat hasznalt; mikor pit-elt; honnan startolt, hogyan startolt; a mezonyhoz kepest az "ereje"; volt-e muszaki hiba es mikor/hogyan/mi; stb.
A Codiesnel droton huzott AI van. Pl.: ha atirtam a palyatapadast nullara, akkor en es a kozvetlen kozelembe levo
3-4 pilota egyhelyben kuzdott, a tobbiek ugy indultak el es mentek, mint ha idealis lenne minden😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"We’ve also adjusted the relative performance of teams/drivers based on the season results"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.04. 19:36:28
DFGT, a profiler szerint minden középen van, a játék szerint viszont a steering középállapotban -5 (így kicsit jobbra tekerve megy egyenesen a verda). Driverből 360 fokra van állítva.
Van valami tippetek mit lehetne kezdeni ezzel? Ha 5-6%-ra rakom a deadzonet akkor jó lenne, de az meg baromi sok.
Regebben volt valami terv, hogy ev elejen adnak ki a programot, aztan ahogy kozelednek es elmulnak a valodi versenyek, parhuzamosan frissitenek a programot is (akar 1-2 hetente).
Egyreszt olyan dolgokkal amelyek nem jelentenek komoly munkat: eroviszonyok azon a palyan es idojaras; masreszt esetleg kesobb a munkasabb dolgokkal: uj auto/sisak festes, pilota, reklamtablak, szponzorok, fejlesztesek az auton (kulso/belso) stb.
De ezekbol nem lett semmi... Vagy csak kamu volt;D
Ezert lenne jo(bb), ha lenne plusz lehetoseg a veletlenszeru melle: az egyik a mar lefutott futamokhoz bekerulne az ott "megtortent" idojaras;
a masik pedig az eppen "aktualis" idojarast figyelne (ha quick race) vagy az elozo hetvege idojarasat vagy a aktualis hetvege elorejelzeset.
Ha atvaltok egy kijelzore azonnal minire ugrik a menu meg minden 😊
Az FFB pedig elfogadható, ha a tavalyi az volt ez lehet még tetszene is, nyilván a játékot saját magához, pontosabban a tavalyihoz viszonyítva.
Mercedes - 402
McLaren - 394
Ferrari - 386
Szingapúrban Alonso végre odatette magát, remélem, most már szállítani fogja ő is az eredményeket.