21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
endy papp #19429 Engem sem érdekel különösebben az iRacing mit számol..... de eddig a legjobb vezetni,persze ott is vannak fura dolgok,amik nem tetszenek.... -
#19428 ACt minden autóval, minden pályán alapból is jó vezeti. Beülsz és megy minden a maga útján alapjáraton is. Bőséges tartalom, mindent lefedő autópaletta. Egy komplett, egész játék.
Rf2 meg nem ilyen, mókolni kell hogy jó legyen, alapból az autók olyan idegesek annyira nincs súlyérzet és tapadás, meg pattog, hogy túl sok örömet nem tud okozni ( azt hogy nagyon sokat tölt, hangok sem az igaziak, graf sem, körítés sem, autó felhozatal is olyan meh, egy másik dolog... nem szívesen indítom el, de néha ránézek ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.25. 12:16:02 -
GPx8 #19427 Engem spec. nem érdekel, hogy ki mit számol és miből, csak azt, hogy érzésre egy játék kormány mögött ülve jó-e "vezetni"?
Pl. Az AC-t jó vezetni, jó a rF2-t is. Sőt az Lfs-t is!
Mondjuk az érdekes, hogy az rF2 sokkal komolyabb szimuláció mint az AC, mégis sokaknak kedvesebb az utóbbi (jobb vele játszani). -
endy papp #19426 Ebbe ha akarnék sem tudnák bele kötni ,teljesen igaz amit írsz ezzel nincs és nem is volt bajom az elmúlt években,csak azzal amit Alex itt,
#19424 levezetett.
Ezért is a 11volt amit utoljára (már csalódás volt)megvettem és a 15 próbáltam de nem győzött meg.
De nyilván mindenki mást keres egy adott játékban és más elégíti ki az igényeit,így van ez jól, ettől kerek a világ(egyenlőre)
-
#19425 Hat nem tudom...
Engem nem idegsit, teljesen termesztesnek erzem amit csinal az ffb, neha kucsit buta, lehetne reszletesebb de amit tud azt jol tudja.
Mondjuk 10-bol 8 ;) -
#19424 Pedig elore generalt, csak az "erossege" valtozik.
Pl. a felfuggesztesnel van ket beallitott mozgas, egy kissebb rugozas (3-0-1-0) es egy durvabb (9-0-5-0). A szamok a kormany gyari spring (jobbra-balra fix eros elfordulas) ertekeinek a szazalekos ertekei. Lenyegeben ezek hullamok, amit a sebesseg fuggvenyeben skalazgat.
Ilyen elore beallitott "hullambol" van 2 vagy 3, plusz a gumi tapadas dolgaira is 1-2 ertek.
A vicc az, hogy ezt a ket felfuggesztes gorbet (meg minden egyebet), a szamolt felfuggesztes elmozdulasanak (vagyis szamolja rendesen!) ertekebol valassza ki. Igazabol tizen eve (sok)mindent szamolnak.
De egyszerubb a kismillio kormany es foleg az elsodleges gamepad miatt "effekteket" hozarendelni, mint rendesen vegigszamolni a hajtas-, kormany-, felfuggesztes-lancot. A sporolas az, hogy a jelenlegi rendszerben boven eleg a kepfrissitessel megegyezoen (vagy akar osztva 2/4-gyel) kikuldeni a kormany/gamepad-nek a spring/damper ertekeket (fix ertek vagy "gorbe"), mint vegigszamoltatni a kormanyig a dolgokat, es azt nyomatek ertekekkel "megjeleniten".
Raadasul ehhez a megoldashoz fix es reszletesebb adatkuldes szukseges (altalaban 3-600Hz-en toljak).
Ez logikusan eroforras igenyes, rengeteg macera, es a rezgo kormanyokon vagy gamepad-eken nem mukodik.
Szimeknel megoldjak es visszatrukkozik, de itt a +90%-os rezgos, gamepad-es, bill.-es felhasznalas mellett sokkal esszerubb, egyszerubb, gyorsabb a jobban effektezett rendszer.
Ami amugy nem rossz, talan meg elvezetes is, csak rendes szim utan eleg idegesito;) -
#19423 Pedig nem elore generalt, valahol a ketto kozott, egy jobb rf1 szint , nemi effektekkel a kerekveton. -
Timbu #19422 Majd most, hogy e-sport lettek. Vagy a vb-n is controllerrel tolják? :) -
#19421 Azert nehany ev alatt osszehozhatnanak egy komolyabb kormany tamogatast, ami nem csak elore beallitott rezgesekbol es rangatasokbol all:) Persze, ahhoz kepest jol sikerult, profi rendszer, de azert nah... :D -
#19420 Ha akarnának sem tudnák mást eladni. Ez Formula 1, adott minden. Azért ha megnézed csomó minden változik, bővül a részekben, sosem ugyan az és sosem ugyan olyan. Egy jól működő karriert beletenni sem kis meló, egy jól működő balansz is sok munka ( gumi, kopás, motor, aero, ami minden évben más, hisz új autók vannak, új erőviszonyok új gumikon ). -
#19419 Igen. -
endy papp #19418 A legtöbb pozitív hsz. nagy része is arról szól milyen jó a grafika .....Az már a 10-nél is jó volt,)))
A vezetési élményről ha 1-2 olvastam,a 100-ból,igaz érdekes is lenne mivel 80-90 %-a bill, controllerrel tolja ,nekik meg már ez is túl sok.
Ezért is tudják évről évre picit feljavítva eladni majd ugyan azt.
Kajálja a tini korosztály....a szép cukormázat. -
szili01 #19417 Sziasztok sracok.
Olyan kerdesem lenne hogy az idofutamban kivalsztott kocsi jobb mint a karrierben fejlesztett kocsi?? Vagy a fejlesztett kocsi szerepel az idofutamban is? -
#19416 A femdoboz jo , olyanokban tartom az inbuszkukcskat, kis furoszarakat, stb :)))) -
edem155 #19415 Sziasztok! 6 db F1 2017 SORSOLÁSSAL várunk mindenkit egy 18 órás live keretén belül ahol karriertől kezdve multiig minden teritékre kerül :)
A live 8-tól egészen hajnali 2-ig tart.
https://youtu.be/GhvzEW-xwuc -
gebali #19414 Gamersgate-en van már 13.500-ert de nekem megér az elég menő fémdoboz 1.500-at úgyhogy Konzolvilágból veszem. -
#19413 Akkor nincs más hátra, a STEAM-eset kell megvenni :) -
gebali #19412 Elhiszem hogy megkapod a kódot, engem inkább az zavar, hogy honnan szerezték egyáltalán, hogy ilyen olcsón tudják adni? Mert érted, a 28 euró annyira extrém alacsony ár, hogy ha rendesen mondjuk a Codie-tól vették a kulcsokat, és úgy viszonteladják, akkor gyakorlatilag nincs rajta hasznuk, sőt, rá is fizetnek. Ez nem életszerű. Valószínű, hogy a kulcsok lopottak (nem tudom, ilyet lehet-e), vagy lopott bankkártyával vették őket, így gyakorlatilag nulla eurós befektetéssel persze hogy adhatják féláron. -
attila46 #19411 Nem értelek.......
https://www.instant-gaming.com/en/
nagy cég tavaly is ott vettem ,,,,,mi evvel a gond ,,,mert 7 ropival kevesebb,,,,igen de lehet 3x annyian veszik meg mint a Steamen,,,,és ez is Steames,,,,kaptam kodot,,,előtőltés,,,várom a feloldást,,,semmivel sem alsobértékű mint a tiéd a 7 ropival több.Nekem számit 7 ropi,,,ha neked nem akkor ....ennyi
-
gebali #19410 Ez tuti valami shady dolog, máshogy nem nagyon tudnák ilyen árban adni, úgyhogy én inkább támogatom a fejlesztőket mint a tolvajokat és megveszem rendes helyen, kétszer drágábban. -
#19409 Neki szinte bármit elhiszek... még azt is hogy HC szim lett az F1 2017. Persze, ilyet nem mondott.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.24. 08:06:36 -
IXEMGabeo #19408 az jo ar erte...jobb mint a boltokban -
attila46 #19407 49% off.
-
attila46 #19406 Itt 28 Euró.....
https://www.instant-gaming.com
-
#19405 1 nap és 13 óra múlva. :)) -
#19404 Steamen mikor jelenik meg ? -
#19403 Hála isten nem csak ezek a besorolások léteznek! Az arcade hivatalosan is létező játékfajta a mai napig és nem csak autós árkád játékok vannak. De hogy maradjunk az autós címeknél, még be lehet őket sorolni, mint casual, sport, racing arcade, simulator, driving, realistic, action, indie, stb... játékként is.
Azért is írtam korábban, hogy HCpistik viszont minősítésként és főleg a vezetési élmény, fizika szerint, nevezik el. Ez a szemellenzőjüknek is köszönhetően mára már úgy néz ki az ő szemszögükből, hogy csak két fajta autósjáték létezik, az árkád és a szimulátor.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.22. 11:38:08 -
#19402 Ha faék egyszerű játékokat nevezzük annak, akkor amiket felsoroltam nem árkédok. Mert se nem egyszerűek, se nem faékok. Ellenkezőleg, komplexek és vagy HCk. -
#19401 Arcade=árkéd vagy árkád.
Arról kapta nevét, hogy valamikor legfőképpen Amerikában, az áruházak és egyéb nyilvános helyek előtt, az árkádok alatt, játékgépeket helyeztek el. Némi kis apró bedobása után már is lehetett játszani. Semmi faxni, csak játék. Mivel ez ennyire egyszerű volt, ezért átment az idők során, -mivel ezek az arcade(árkád) játékok lassan eltűntek, pejoratív értelmezésbe és minden olyan játékot, amik egyszerűek, mint a faék neveznek árkádnak. -
#19400 -
#19399 Árkéd versenyjáték sok minden lehet, igen széles a paletta a Mario Karttól kezdve a Wipeouton át a Forza Horizonig. Totálisan más mindegyik, mégis árkéd versenyjátékok.
Forza Horizon 3ban pl van kopás, van állítás, carsetup és minden más is.
F1 2017 a valóságot másolja, minden dinamikus, változik, ami kell állítható és menedzselhető. Itt a cél egy F1 verseny játék kiadása, lehet szimulátornak is nevezni, mert mostanra már mindene megvan hozzá ami azzá teszi. -
#19398 A video cime hulyeseg, nem azert raktam be...
Jo kis csuszkalos esos video, az eleje legalabbis.
-
#19397 A kérdés inkább az, hogy ki mit ért szimulátor illetve árkád alatt?
Ha valódi jelentést használjuk, akkor mindenképpen inkább szimulátor.
Ha a HC szimpisti minősítéselvű szóhasználatot, ami szerint csak iR és az rF2 a szimulátor, akkor nem.
Az árkád az a legegyszerűbb játékforma. Elindítod és mész. Nincs semmiféle állítgatás, nincs gumikopás, nincs carsetup, csak tolod full throttle. :)) Ez annál mindenképpen több. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.21. 19:02:38 -
#19396 A Ferrarinál valamit a beállítosknál nagyon elcseszett. Rángatózó kormány kontrollerrel ilyen, ott semmi nem stimmel.... -
#19395 Dehogy lett. Az egyik legjobb rally játék viszont igen. A sorozatban viszont inkább afele ment el a szimuláció irányába az 1-2-3hoz képest. -
GPx8 #19394 Konklúzió?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(Amúgy a DiRT4 is a legjobb SZIMULÁTOR lett az előzetesek szerint). -
szili01 #19393 Mar probaltam... megnovelt vegsebesseg beallitassal is megnovelt leszoritoerovel is... akkor se tudok jobbat menni 1:27tol.. -
#19392 -
#19391 -