21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#19469 Nem tudom, én nem szeretek így streamet nézni .... -
#19468 Megnéztem pár videót meg streamet, mindenki tv kamera nézetből tolja szamárvezetővel. Ebben mi a jó? -
#19467 Kitaposom a belet, de le se irom mennyivel vagyok lassabb mint a real ido ! :)))) -
#19466 Mondjuk attol, hogy nagyon tapad, ez nagyon messze van a sinautotol ! :)
Sot, kifejezetten jo , autos erzese van. Fektavot el lehet rontani, mivel tapad mint allat egyertelmu kisebb leszorito ero kell (!) , ugy meg mar kigyorson is adodhatnak problemak :) -
#19465 Most azon filózok, hogy játsszak vagy szerezzek egy trélert és elszállítassam a szétszakadt váltójú rönyómat a járdáról. -
#19464 Ez minden autonal igy van, milimeterre pontos vagy, akkor jo vagy ....:))) -
#19463 Ezert irtam, hogy droidok es nem pilotak;) Az elore "kitalalt kezelest" 99%-ban kell tartani, es akkor a technika biztositja a sinautozast. De aki neha leesik 95%-ra az kihullott:) Vagyis krv nehez vezetni, de aki tudja, akkor az auto irrealisan gyorsul, lassul es kanyarodik. -
Timbu #19462 Pont ezek az apróságok különböztetik meg Gutierezt Verstappentől. Meg elég megnézni a különbséget mondjuk Alonso meg Vandoorne között, holott ők ugyanolyan autóban ülnek.
Azt meg nemhogy ez a játék, az iRacing sem fogja tuni soha átadni, hogy milyen terhelést kell kibírniuk két órán keresztül.
(Talán tavaly volt Rosberggel egy interjú, amiben arról beszélt, hogy külön foglalkoznak a még légzésükkel is - féktávon kifujják az összes levegőt.)
Meg ilyen tekintetben az összes élsportoló droid, a futók pl. arra vannak "programozva", hogy 10 mp alatt kiadjanak magukból mindent.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.08.26. 11:26:05 -
#19461 Ez erős túlzás, gyorsan vezetni ezeket az autókat iszonyat nehéz. Ha nézed akkor látod hogy milyen hibákat vétenek, nem 1 hanem mind a 20 esik kel, a határokat keresgélve, mert ha kicsit is túllő valaki azt az új autó sokkal jobban megbosszulja, mert nagyon nehéz megfogni a több tapadás miatt. -
#19460 Ezek az autok "sajnos" ilyenek: a pilotak lenyegeben droidok, gyorsitasnal es fekezesnel kell a pedalokkal kicsit jatszaniuk, millimeterre eltalalni 2 oran keresztul a kanyarokat, a tobbit az "elektronika" megoldja;D De az F1-nek eppen ez a lenyege, ki epit az adott evben jobb autot es ki talal hozza jobb droidot;) -
#19459 Azt is nehezen hittem el, hogy ilyen szinten lehet elindulni ezzel az autoval, de tenyleg ilyen : rajtnal kettes vege fele mar padlon vannak ! :)
Nyomi egy autok ezek :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.26. 10:52:49 -
GPx8 #19458 Jó, de a DR elég béna aszfalton... -
gebali #19457
-
#19456 En megadom ennek a Dirt Rally szintet , teljesen rendben van minden teren. -
gebali #19455 Bahreinben a hármas szektor legelején a hosszú jobbos ugyanez, nem kell elengedni most már.
Nekem olyan történt, hogy elment practice közben a négyes fokozatom (lehasznált, 80% körüli váltó). Azt mondták, menjek vissza a boxba, de nem találtam opciót a helyrerakásra, csak a következő szabadedzésre jött vissza, de ott is egy kör után elment. Valahogy helyre lehet hozni a váltót vagy akkor időelőtti váltócsere? Haas-szal vagyok úgyhogy annyira nem lep meg a dolog, de azért hat futam helyett mégiscsak kettőt bírt. -
#19454 En Kinaban dobbentem le hogy az 2016-ban ahol muszaj voltam elvenni ott most par körös kemenyebb keverekkel is nyelgazon atmegyek. -
#19453 Brutal jo a game,eletem elso F1 jateka amit sajnos kormany nelkul kell jatszanom (nincs most PC-m csak PS),paraztam is attol hogy nem fogok vele boldogulni,de sikerult beallitani a dolgokat faszara,es hihetetlen mekkora fun a jatek, nagyon realisak az autok,a palyak,szerintem nagyot fejlodott a jatek. Egyelore 25%-os futamokat tolok,nagyon beszippantott delbe vettem at a futartol es kb 7-kor leptem ki :D Meglepoen jo az FFB a karnal,nem kormany szint,de elvezetes,raz,erezni amikor elmegy a tapadas,amikor mar kopott a gumi,minden szart :D Isten lett gratula a Codienak ! -
#19452 -
gebali #19451 Ez valami baromira hiányzott, annyira örülök neki!
Egyébként tényleg sokkal jobban tapad, az előző részt medium TC-vel toltam, most teljesen ki is kapcsoltam.
-
#19450 Jah, es a lenyeg : van fotomod ! :) -
#19449 Igen, a cockpit mar sokat fejlodott, mar tavaly is hasznalhatobb volt. Persze egy durvabb tologatas elore (bar most nem tudom mennyi, de valszeg meg mindig "keves":D) es egy virtualis tukor azert nem artan:P
A sok razkodassal nincs gond, az egyszeruen szimulalhato (nem kamu razasok!). Nekem a felfuggesztes es a gumi erzessel volt mindig gondom.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.08.25. 20:56:31 -
#19448 Brutal !! A videon az elso kanyar utan is szinte azonnal nyelen all a gazon ! :)) -
#19447 Es akkor az egy McLaren:DD Annal valszeg jobban is lehet tolni:) -
#19446 A fulke jol allthato, eleg tag hatarok kozott, elore-hatra, fel-le, dontes, fov, g ero meg razkodas allithato, kikaocsolhato, tukor allithato fel es le.
Ffb jo lett, rezeg, mozog rangat , F1 -nek teljesen jo, nyiivan egy utcai bme nek ez harmatgyenge lenne....
A karrier, bajnoksag resz az viszont mindent ver ! 100+ fejlesztes, szamol motort valtot, turbot stb...versenyrol versenyre , tok jo ! Biztos nem reszecske fizika, de nagyjabol a szandekos gyilkolasra jol reagal...
Gumifizika szerintem teljesen rendben van meg szimes szemmel is .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.25. 20:51:13 -
#19445 Viszont most nekem is van inputlagom, nem akkora mi t a videon, de zavar :)
Meg neha ugtik egyet egyet a kep....
Bar CM, gyanitom lesz eleg surun patch igy az elso napokban :))) -
#19444 Jaja. Meg kell szokni. Sokkal gyorsabbak ezek.
FFB fejlődött, üt, vág, megvezet, ráz mindenhol az aszfalton, ahol egyenletlenség, gyűrődés, gödör van vagy leér az alja. Egész jó, élménydús.
Tele van fonomításokkal, még több beállítási lehetőséggel.
-
#19443 Hat , ha ennek hinni lehet akkor jah, jol eltalaltak, ilyesmi.
-
#19442 Picit fura most az irgalmatlan tapadas kigyorsitaskor, ez iden tenyleg ilyen brutal lett ? Meg kanyarokban is ...
-
#19441 En csak a korabbiakat probaltam.
Mint jatekmenet es minden beallitas (pl. cockpit, nezetek, dinamika) folyamatosan fejlodik, most mar a hasznalhato/jo kategoria (a videok alapjan). A kormany/FFB-t CSAK (!) az elozo reszek alapjan ismerem. Bar ketlem, hogy hatalmasat valtozott volna a koncepcio miatt, de mindig lehet finomitani valamit.
Nem hinnem hogy ezt most tesztelni fogom, penzem sincs plusz idom sem hogy rendesen kihasznaljam.
-
Timbu #19440 Hangulatot nagyon eltalálták.
ISR tesztje (cikkben összegyűjtve a pro meg a kontra)
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.08.25. 19:06:17 -
GPx8 #19439 A Steam-en agyon dícsérik, úgyhogy aki bízik a Codemasters-ben, az próbálja ki és számoljon be róla! -
gebali #19438 Én tolom, túl vagyok az ausztrál szabadedzésen és a kvalin. -
gebali #19437 A kormányosok simán gyorsabbak, ez nem is kérdés. -
endy papp #19436 Ma néztem a szabad edzést SPA-ban.
Komoly reklám táblát raktak ki az f1 2017 Game reklámozására az utolsó sikán előtti részre,jól időzítettek a megjelenéssel,gondolom nem véletlen. -
#19435 éN A TAVALYIRÓL . -
#19434 Valaki próbálta már egyébként? Alex, Lac coo Ti melyik részről beszéltek, erről az aktuális 2017-ről, vagy úgy általánosságban? -
IXEMGabeo #19433 azt szeretnem latni, ha ebben a szeriaban teljesen mindegy mi tortenik, de a kormanyosok legyenek mar siman gyorsabbak, mint a billesek vagy aki controllerrel tolna...ugy lenne igazsagos -
gebali #19432 Érdekes, nekem a Steam feedben nem jelennek meg se a feltöltött képek se az achievementek, illetve a játék sincs a könyvtáramban. A Steam alkalmazáson belül viszont megvan és a screenshotok közt ott van amit készítettem. -
HJ #19431 Igen. Ma jelent meg. Az előrendelt Special Edition verziót már meg is hozta a futár :) -
GPx8 #19430 Ma jelenik meg?