21750
  • MerlinW
    Pedig nem nehéz, ha ismered a pályákat. Ha nem ismered, akkor ott vannak a segédvonalak. Eddig 5-ből 4 versenyt nyertem, csak az elsőt szabtam el a büntetések miatt:)

Más: Mindenki szidhatja a játékot, valóban nem szimulátor, valóban kicsit sínjáték, de akárki akármit mond, kikapcsolódásnak tökéletes. Ez egy jó játék. Hangulatos, kellemes zene, jó hangok, szép látvány, dinamikus autózás.

Aki szimulátor F1-et szeretne, az várjon novemberig a Williams FW31-re.
  • lolSL
    1. patch megoldja majd
  • Shep
    Ekkora egy paraszt játékot én még nem láttam, anyjáért várja végig a sort az a tetves nyalóka ember a boxban?
  • neszoljalbe
    Döntögetett már valaki pályacsúcsokat ? Bahrein-ben tuti nem lehet , mert 2010 ben más pályavonalon (hosszabb, kanyargósabb) megy a verseny mint régebben . Különben simán döntögethetők a pályacsúcsok több másodperccel is , szóval kicsit gyorsabb a játék mint a valóság .
  • MerlinW
    Alt+Enter
  • twi452
    ja bocsi pont ezt nem akarod :D ..szövegértési gondok vannak nálam :D
    épp lenyomtam egy 20 körös versenyt 3 kerékcserével 2 defekttel..:D a keményebb keveréken még el sem kezdte jelezni, hogy kopik..:) azt hiszem a sok rázókő lehet a baja..másra nem tudok gondolni mert még nem volt olyan versenyem (15-20)kör amin nem lett volna a teljesen jó gumi defektes :)
  • Jacek
    alt+enter
  • Me Ga
    Nekem is 5.1-en szól(na). Más nem találkozott ezzel?
  • twi452
    tuskó megoldás de alt+F4 és akkor nem menti el :D aztán ha lenyugszol pár óra múlva akkor próbálhatod újra a versenyed :D
  • samsung123
    ablakos módból hogy, rakom vissza teljes képernyőre? HELP!!
  • bowari
    Hát én nem tudom,29 éves vagyok,jó pár autós játékot kitoltam életem során,de itt az elején alig tudok bekerülni az első 20-ba...szal nem vágom mi ez hogy ilyen könnyű meg olyan könnyű...ezt nem hiszem el,minden segítség kikapcsolva kivéve kipörgésgátló,már vissza kellett vennem expertről normálra.
  • GPx8
    Már megvan...
  • matthias92
    tud valaki segíteni? a MyF1-ben hogy tudom beállítani a kormányom? ahol a billentyűzetes irányítást választom ki, minden más szürke és nem választható. :(
  • MerlinW
    Képarányt állítsd be normálisan a video menüben:)
  • GPx8
    off
    Van ennek Magyar vonatkozású WEB-lapja vagy fóruma valahol?
    on.
  • Ulvar
    "A formula 1 világa sokak számára kiábrándítóvá vált az utóbbi évek folyamatos botrányai miatt (2007-es kémügy, 2008-as Renault balhé, idei Ferrari csapatutasításos mizéria - hogy csak párat említsünk)"

Ez is nem régen kezdhetett el nézni F1et ha csak ennyi balhét sorol fel :D.

"Kormánnyal maga a tökély, de joy-al sem vészes. A fizika jó, az autók szépen veszik az íveket, úgy viselkednek, ahogy kell. "

Na ez az oldal is annyira hiteles hogy csak na... teljesen elvakult nézetű...kezelés 10...na ne röhögtess...
  • zsotesz
    A boxban a monitoron nem lehet gyorsítani az időt úgy mint az időmérőn?
    Első futamon én is meguntam az utolsó helyen kullogást, én úgy oldottam meg, hogy a célegyenesben megfordultam és szembe mentem a forgalommal. Pár autót elkaptam aztán kizártak.
  • storm181
    Itt már van egy magyar teszt a játékról. KATT
  • Pitti
    családi fotókat szoktam 20 fps-el nézegetni :)
  • lac coo
    Csak hogy lásson mindenki normális AI-t is ! :)))))
  • Pitti
    20fps-el nem lehet játszani, az nem akad hanem slideshow
  • peter0
    Nekem sem. A futam olyan 20 körül volt, de nem akad egyáltalán!! A grafika fullon van. A menü 75 fps, a verseny meg 20 körül. És tényleg nincsen akadás, még a rajtnál sem!
  • peter0
    de nem úgy kilépni...én csak az adott versenyt szerettem volna feladni. Mert az első versenyen tök utolsó voltam, mert megpördültem 3szor is! Erre nem tudtam semmit csinálni. Igen, visszaléptem a boxba az esc segítségével! Majd amikor legközelebb beléptem újra a verseny jött. Tehát nem szimulálta le a versenyt.:( De ha az a megoldás, hogy összetörök pár autót és kizárnak, hát ez a készítők szégyene...én úgy gondoltam, hogy félreállok, autót üresbe teszem és ennyi. De ez nem jött össze...valaki valami segítség?
  • Pitti
    win 7 alatt ultra graffal nem volt 20felett soha az fps, kb 12-18
  • sztip
    Sziasztok én felrakom meg minden de nem tudom meg crackelni mert a crack nem ir semmit felül mivel nincs oylan nevü fájl ami megegyezik vele segitsetek pls razor1911 es vááltozat
  • Pitti
    Csak egy észrevétel:
    Mivel én is fps szegénységgel küzdök Win7 64bit alatt, gondoltam egy próbát megér, hogy feldobom xp 32bit-re, amit az idén még el sem indítottam. Frissítettem a drivereket kipucoltam, töröltem egy csomó felesleges programot, (gyakorlatilag mindent mivel az xp-t már nem használom :)) és felraktam az F1 2010-et.
    A gép: C2D E6420 @2,8 ATI4870, 3GB DDR2
    Az eredmény:
    Win7 64Bit: Low Graf 22-27 fps
    XP 32bit: Ultra Graf 27-30 fps

A win7 egy friss tiszta telepítés, az xp pedig kb 5 éve volt telepítve és azóta teleszemeteltem eléggé, mégis jobb erre a játékra... nekem
  • IXEMGabeo
    jó neked...nekem még lowon is szaggat még mindig:( pedig már a DX-et is felpakoltam ezen még a patch sem fog segíteni az apró akadás akkor is megmarad:D röhejes
  • heady
    Bazd, nekem is rögtön a kutyaugatás ugrott be a váltásról :D:D
  • a.carkey
    Nyomsz egy escapet, boxba mész, onnan kilépsz.
  • a.carkey
    Sajnos belső nézetből számomra vezethetetlen az autó. Így marad a felső kamera. (A pilóta fejrángatása enyhén erős ...).
  • adikakk
    Nálam jó igaz hogy 7.1 házimozin van a gép meg subládán...
  • Me Ga
    Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy a menet közbeni rádiós beszélgetéseket alig hallom, iszonyú halkak. Már mindent próbáltam a hang beállításoknál, az összeset levettem minimumra, egyesével max-ra tettem őket, de nem változott.
    Valaki találkozott már ilyennel?
  • barcames
    grafika gyönyörű!
  • adikakk
    Pár kép full maxon van minden...
    Paddock

Box

Pályán

• peter0
    köszi a segítséged. De ha nincsen olyan lehetőség alapból a játékba, hogy megállok és vége, akkor az nevetséges!!!!!!!
  • JUVEfun
    Versenyen (12 évig navigáltam)
  • JUVEfun
    gyere majd át ..
  • brasco84
    törd össze a verdád vagy szabálytalankodj párat és kizárnak.. :D
  • peter0
    Emberek...fel lehet adni a versenyt valahogy????? Vagy végig kell kinlódnom a futamot akkor is ha nem akarom??? Mert ha kilépek nem a következő verseny jön...kicsit unalmas így.
  • matthias92
    mellesleg, az előző kérdésemre tudja valaki a választ? úgy elrontotta a kedvem, hogy nem sikerül. full szürke :/