21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
spiczi91 #4352 Kezd visszajönni a sok lámagyökér barom, aki még ezzel a sínautóval is képes körönként kétszer megforogni. "Hála" Istennek! -
#4351 anyamert nem jelenik meg a kep?:) -
#4350 LFS-t én se, ennek a Santa Ride a korrekt vetélytárs ! :DDD -
#4349 -
#4348 Mondjuk az LFS részét én se vágom az az igazság... de mindegy. :D -
#4347 -
#4346 "noname" oldal, júzerrivjú hangulatú teszt... miért ne következne belőle hogy ő írta? de ragadd meg a lényeget.
LFS hogy jön a képbe?? még mindig zavaros. -
#4345 Van különbség, alapból fejlesztéseket kell szerezned a verdákra hogy jobban tapadjon stb stb stb... -
#4344 Akkor nem neked:), bezavart a "teszt" kissé júzerrivjú beütése. -
#4343 Te ne haragudj miért szidod amikor csak egy teszt cikket linkelt be? Most ő a hibás ezért mert ez a tartalma? Vagy mi?
És a cikkben leírta miért az LFShez hasonlította a játékot... -
robi40 #4342 Lécci válaszoljatok a red bull hispaniás kérdésemre :( -
WhiteShark #4341 Úgy látom, lassan kezd elhúzmi innen a sok ""szimes"", flame-lő barom. Hála Istennek! -
#4340 Nem ő írta a cikket. -
Csokis #4339 Én biztos, hogy nem, de ez nem az én tesztem, ahogy már írtam. Találtam, linkeltem. -
#4338 ez fantasztikus videó a pályán csak akkor vagy ha az autó oda csuszikXD :D -
#4337 Nagy a zavar az erőben. Hol reklámozták LFS ( vagy a többi ) ellenfelének???
jah korrekt meg minden, csak éppen te sem a helyén kezeled a játékot... -
#4336 Én Toro Rossolval versenyeztem végig a szezont, volt hogy lecsúsztam a dobogóról.. szóval nem tudom azért látszottak a verseny alatt az erő különbségek, szabadedzésen a R&D Objectiveseket csinálgattam, ott kaptam pár fejlesztést.. -
robi40 #4335 Tényleg nincs SEMMI különbség a red bull és a hispania között????? Ugyanolyan jó és gyors a hispania mint a red bull? Akkor mekkora árkád ez a játék. áááááááááááááá :'(( -
#4334 Jaja, jópár bonyolult futam után.. :D rengeteg pördülés, boxban a hülye várakozás, áh.. már a hajamat téptem :D -
#4333 De aztan nem csalni, tessek fekezni is;DDD -
#4332 Toro Rosso VB 1. ?:)))) -
#4331 Nekem is volt mar furcsa defektem. pl Bahrainenben szabadedzesen lenyomtam a boxbol kivezeto kort viszonylag lassan majd a celegyenesben full gaz es mire elertem volna az elso kanyart elotte hallom hogy eldurran a kerek , es ra 2 mp-vel szolnak radion hogy ugy latjak hogy bal elso defektem van :D -
#4330 na mindjart kuldok egy kort:) -
#4329 teljesen korrekt.. -
#4328 Vége az első szezonnak, VB 1. hely, konstruktőrben pedig 3-ik.. Toro Rossotól, irány a Force Indiához -
Csokis #4327 Hé, ez nem az én tesztem, csak találtam! Ne rám tessék haragudni! -
#4326 Nem hinnem;) A "lazaba" nyomja, annak igy pont jo. Aki meg tudja ki kivel van, az eddig is tudta, mar az elso elindulas utan:) termeszetesen, ez a gumi, kezeles, fizika stb. ertendo. -
#4325 Akkor ez biztos valami bug ami csak bizonyos feltételek mellett jön elő gondolok itt a nehézségi és egyéb beállításokra. -
Debilon #4324 ezzel most beletapostál Te is pár ember lelkébe:DD -
Csokis #4323 Teszt!
"Végre elérkezett a nagy pillanat! Mióta legelőször bemutatták az első képeket, és videókat, mindenkiben ugyan az a kérdés merül fel az egész naprendszerben: "Szimulátor lesz, vagy tömegjáték?" A választ most megtudhatjátok..." -
GPx8 #4322 Mentem pár kört. Az létezik, hogy nincs érezhető motorfék??? Hiába kapcsolok vissza, csak a féktől lassul az autó. -
RYO21 #4321 Találtam egy jó kis bugot. Melbourne-ben, amikor összetöröm a kocsit, és flashbackelek, akkor pár másodpercig nincs fos effekt.
-
Neoncsoves #4320 minden segítség off -
Neoncsoves #4319 legújabb időm Bahrainen
-
#4318 Nincs, nem, igen. -
robi40 #4317 Sziasztok! Én sajnos nem tudok játszani az f1 2010-el mert gyenge a gépem hozzá :( Egyébként van különbség mondjuk a Red Bull és a Hispania között? Tehát hogy érződik hogy gyorsabb a red bull? És árkádos a játék tényleg? :( Mert akkor nem kell. -
twi452 #4316 Nálam volt már defekt bőven gyilkoltam is a rázókövön a gépet :)
Most lenyomtam megint egy 20 körös versenyt bahrein-ben elkerülve a kerékvetőket kb 5ször mentem rá az egész verseny alatt
most kibírta simán az 1 szet lágy és 1 keményebb a versenyt :)
előtte ugyanúgy 20 kör bahrein csak gyilkolva, a lágyat is eldurrantotta és a keményet is :D -
#4315 Alt+Enter avagy ismerd meg a windows alapokat. -
#4314 Naponta megkerdezik 5-10-szer, altalaban 20 hozzaszolasonkent;)
Igazabol remiszto, hogy ha ilyen sokan nem tudjak, nem jonnek ra egy olyan dologra, ami 20 eve abszolut alap dolog a Windows-ban (kb. mint a CTRL-C, CTRL-V, ALT-F4 stb.), akkor mit hasznalnak?! Vagy minek?! Egy sima jatekfelulet mint az XBox-on? Letolto manager? Szidni mindenki tudja azonnal, de hasznalni... -
#4313 Akkor passz;)
Egyszer nekem is volt deffekt, meg gyakorlason vagy TT-n, de annak sem volt semmi elojele, ugyanugy viselkedett a gumi a deffekt elott, mint amikor kijottem a box-bol:) Egyszeruen szolt, hogy kopott a gumi, aztan dirdurcsittcsatt;D