21750
  • spiczi91
    Kezd visszajönni a sok lámagyökér barom, aki még ezzel a sínautóval is képes körönként kétszer megforogni. "Hála" Istennek!
  • Jacek
    anyamert nem jelenik meg a kep?:)
  • lac coo
    LFS-t én se, ennek a Santa Ride a korrekt vetélytárs ! :DDD
  • Jacek
  • Ulvar
    Mondjuk az LFS részét én se vágom az az igazság... de mindegy. :D
  • lac coo
  • Totti5
    "noname" oldal, júzerrivjú hangulatú teszt... miért ne következne belőle hogy ő írta? de ragadd meg a lényeget.

LFS hogy jön a képbe?? még mindig zavaros.
  • Ulvar
    Van különbség, alapból fejlesztéseket kell szerezned a verdákra hogy jobban tapadjon stb stb stb...
  • Totti5
    Akkor nem neked:), bezavart a "teszt" kissé júzerrivjú beütése.
  • Ulvar
    Te ne haragudj miért szidod amikor csak egy teszt cikket linkelt be? Most ő a hibás ezért mert ez a tartalma? Vagy mi?

És a cikkben leírta miért az LFShez hasonlította a játékot...
  • robi40
    Lécci válaszoljatok a red bull hispaniás kérdésemre :(
  • WhiteShark
    Úgy látom, lassan kezd elhúzmi innen a sok ""szimes"", flame-lő barom. Hála Istennek!
  • macleody
    Nem ő írta a cikket.
  • Csokis
    Én biztos, hogy nem, de ez nem az én tesztem, ahogy már írtam. Találtam, linkeltem.
  • gera995
    ez fantasztikus videó a pályán csak akkor vagy ha az autó oda csuszikXD :D
  • Totti5
    Nagy a zavar az erőben. Hol reklámozták LFS ( vagy a többi ) ellenfelének???

jah korrekt meg minden, csak éppen te sem a helyén kezeled a játékot...
  • V43 1105
    Én Toro Rossolval versenyeztem végig a szezont, volt hogy lecsúsztam a dobogóról.. szóval nem tudom azért látszottak a verseny alatt az erő különbségek, szabadedzésen a R&D Objectiveseket csinálgattam, ott kaptam pár fejlesztést..
  • robi40
    Tényleg nincs SEMMI különbség a red bull és a hispania között????? Ugyanolyan jó és gyors a hispania mint a red bull? Akkor mekkora árkád ez a játék. áááááááááááááá :'((
  • V43 1105
    Jaja, jópár bonyolult futam után.. :D rengeteg pördülés, boxban a hülye várakozás, áh.. már a hajamat téptem :D
  • Alexease
    De aztan nem csalni, tessek fekezni is;DDD
  • Alexease
    Toro Rosso VB 1. ?:))))
  • Hunter of Deer
    Nekem is volt mar furcsa defektem. pl Bahrainenben szabadedzesen lenyomtam a boxbol kivezeto kort viszonylag lassan majd a celegyenesben full gaz es mire elertem volna az elso kanyart elotte hallom hogy eldurran a kerek , es ra 2 mp-vel szolnak radion hogy ugy latjak hogy bal elso defektem van :D
  • Jacek
    na mindjart kuldok egy kort:)
  • Jacek
    teljesen korrekt..
  • V43 1105
    Vége az első szezonnak, VB 1. hely, konstruktőrben pedig 3-ik.. Toro Rossotól, irány a Force Indiához
  • Csokis
    Hé, ez nem az én tesztem, csak találtam! Ne rám tessék haragudni!
  • Alexease
    Nem hinnem;) A "lazaba" nyomja, annak igy pont jo. Aki meg tudja ki kivel van, az eddig is tudta, mar az elso elindulas utan:) termeszetesen, ez a gumi, kezeles, fizika stb. ertendo.
  • Shep
    Akkor ez biztos valami bug ami csak bizonyos feltételek mellett jön elő gondolok itt a nehézségi és egyéb beállításokra.
  • Debilon
    ezzel most beletapostál Te is pár ember lelkébe:DD
  • Csokis
    Teszt!

"Végre elérkezett a nagy pillanat! Mióta legelőször bemutatták az első képeket, és videókat, mindenkiben ugyan az a kérdés merül fel az egész naprendszerben: "Szimulátor lesz, vagy tömegjáték?" A választ most megtudhatjátok..."
  • GPx8
    Mentem pár kört. Az létezik, hogy nincs érezhető motorfék??? Hiába kapcsolok vissza, csak a féktől lassul az autó.
  • RYO21
    Találtam egy jó kis bugot. Melbourne-ben, amikor összetöröm a kocsit, és flashbackelek, akkor pár másodpercig nincs fos effekt.

• Neoncsoves
    minden segítség off
  • Neoncsoves
    legújabb időm Bahrainen
  • MerlinW
    Nincs, nem, igen.
  • robi40
    Sziasztok! Én sajnos nem tudok játszani az f1 2010-el mert gyenge a gépem hozzá :( Egyébként van különbség mondjuk a Red Bull és a Hispania között? Tehát hogy érződik hogy gyorsabb a red bull? És árkádos a játék tényleg? :( Mert akkor nem kell.
  • twi452
    Nálam volt már defekt bőven gyilkoltam is a rázókövön a gépet :)
    Most lenyomtam megint egy 20 körös versenyt bahrein-ben elkerülve a kerékvetőket kb 5ször mentem rá az egész verseny alatt
    most kibírta simán az 1 szet lágy és 1 keményebb a versenyt :)
    előtte ugyanúgy 20 kör bahrein csak gyilkolva, a lágyat is eldurrantotta és a keményet is :D
  • MerlinW
    Alt+Enter avagy ismerd meg a windows alapokat.
  • Alexease
    Naponta megkerdezik 5-10-szer, altalaban 20 hozzaszolasonkent;)

Igazabol remiszto, hogy ha ilyen sokan nem tudjak, nem jonnek ra egy olyan dologra, ami 20 eve abszolut alap dolog a Windows-ban (kb. mint a CTRL-C, CTRL-V, ALT-F4 stb.), akkor mit hasznalnak?! Vagy minek?! Egy sima jatekfelulet mint az XBox-on? Letolto manager? Szidni mindenki tudja azonnal, de hasznalni...
  • Alexease
    Akkor passz;)
    Egyszer nekem is volt deffekt, meg gyakorlason vagy TT-n, de annak sem volt semmi elojele, ugyanugy viselkedett a gumi a deffekt elott, mint amikor kijottem a box-bol:) Egyszeruen szolt, hogy kopott a gumi, aztan dirdurcsittcsatt;D