21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Radian #4392 Custom setupnál sem tudod megadni a kormányt? Mert amit alapból nem ismer fel azt úgy kell. Nekem Force EX-em van és nincs támogatva alapból, ezért kell beállítani, de teljesen jó. Emiatt is lett fikázva a játék, hogy nem támogat elég kormányt :) Nos a támogatás ebben az esetben csak annyit jelent, hogy magától beállítja a kiosztást ha a listán van, ha nem akkor neked kell. -
wednes #4391 Pontosan. És 10x több munka. Egy komoly szimulátor fejlesztési idejéből és költségéből a Codemasters kidob 3 autós játékot, amin sokkal nagyobb haszon van.
Nem is tom már melyik az a játék, ami online autóversenyzős, magyar fejlesztésű. Van egy arcade és egy szimulátor módja (persze még az is kérdés, hogy a "szimulátor" mod mennyire szimulátor) úgy lehet benne versenyezni. Na és ott a készítők nyilatkozták, hogy 90%-10% a játékosok aránya az arcade mod javára. Ők pedig eléggé sajnálják, mert a szimulátorral sokkal több munkájuk volt. -
Neoncsoves #4390 -
Radian #4389 Na azért nehogy már a flat outnak jobb fizikája legyen XD Egyébként Próbáljátok ki mélyebb setup beállításokat. Én mindent össze vissza állítgattam, hogy megnézzem mennyire lehet elrontani az autót de nem nagyon :S Mondjuk ezt jónak tartom, abból a szempontból hogy nem kell gépész mérnöknek lenni ahhoz hogy versenyezzek. ( Mert a többi szimnél meg ez van. Holott a valóságban lehet hogy 1-2 versenyzőnek érettségije sincsen nem hogy gépészérnökként mm ről mm re állítgassa a kocsit. Persze ő érzi és fontos, hogy el tudja mondani de nem ő számolgat és állítja be.) A lényeg hogy ha a fékerőt nagyon előre állítjátok akkor szépen hamar blokkolnak a kerekek ahogy kell és már csúszol is ki :) -
Adler #4388 Nekem tetszik, sajnos a kormányt - Logitech Wingman Formula - nekem nem ismeri fel, billentyűzettel pedig teljessen eredménytelen vagyok:(
Egy ideig még nyomom, hátha csak a gyakorlat hiányzik, új kormányt azért nem veszek. -
#4387 Nem értek egyet veled, azért bár én sem gondoltam hogy komoly cucc lesz, ahogy itt bekamuztak mindent a fejlesztők, egy olyan jó kis árkádos fizikára számítottam. Mondjuk Flat Out, az teljesen korrekt színvonal .
Legalább egy hangyányit érezzem autónak a gyufás skatulyát:))) -
#4386 Azért nem lett szimulátor, mert a szimulátorokat tized annyian veszik, ahogy kormánya is csak elenyésző mennyiségű embernek van (a nem rendelkezőkhöz viszonyítva) és mint tudjuk minden a pénz körül forog.
Szerk: Alex kifejtette:) -
#4385 Biztos, hogy tobbet szamol, mint amennyit erezni belole. Valszeg az elsodleges arkad, soksegitseges alapok miatt csak ennyire lehet szabadjara engedni a dolgokat.
De sajnos, van meg egy tenyezo. A celkozonseg kontroleres, konzolos, billentyus, hatulrol tologatos stb. Ez teny, nincs ezzel gond. Lehet hogy van Expert fokozat, full kikapcsolhato segitsegekkel, de aki profi kontrolleres, annak is bizonyos lepcsofokot, szintet, fejlodest jelent, osszehasonlitasi alapot masokkal szemben az, ha O nem kezdo vagy halado, hanem Expert fokozaton nyomja. Es igy, ha az expert/nohelp fokozat valoban az lenne, el sem tudna indulni, igy foss, szar, bugos, "Patch-et a nepnek!" lenne a vege.
De igy, egy komolyabb, profibb kontrolleres, elmondhatja magarol, hogy expertben tolja az F1-et;) -
#4384 Hat szerintem azer is nem lett szimulator mert inkabb a Single reszre mentek es ott a gep ellen nem gyakorolsz egy palyara hetekig mint egy szimulatorba.... meg allitgatod hogy minnel jobb legyen stb... ha szimulator lett volna akkor inkabb csak multis lett volna mint az rFactor pl. -
#4383 Csak ugy tunik:))))) -
#4382 Senki nem gondolta, hogy ez "szimulator" lesz, nem is lehet az eladasok miatt, egyszeruen vannak, akik kicsit tobbet, komolyabbat vartak. Ennyi. Mindket oldal, kicsit tullihegi a dolgot... -
GPx8 #4381 Legyünk optimisták!
Tegyük fel, hogy az engine "real-time" számolja a fizikai hatásokat (szerintem nem).
Ebben az esetben egy patch megoldhatná a permanens TC/ABS és spin recovery valamint kikapcsolhatatlan kormányzás segítség problémákat. -
GPx8 #4380 "az autó normálisan viselkedik" az a baj, hogy ez sajnos nem igaz. -
#4379 És ezzel mi a probléma? F1 élményét adja, az autó normálisan viselkedik ( NEM SZIMULTÁOR és nem is LFS és nem is HCknek van, ezt csak egyesek álmodták be hogy így lesz ), de ettől még sok mindent tettek bele, amitől élvezetes és komplex. -
#4378 mert vagyna egy F1-es gamera cukorborso -
Csokis #4377 Ipon teszt! -
#4376 Csodálatos az a játék ahogy csontig tekerve veszi mindenki a kanyarokat:) -
#4375 "játékot mindenki számára elérhetővé tenni, tehát aki csak most ismerkedik az internetes versenyzéssel, szintén élvezni tudja az F1 2010-et legalább annyira, mint az, aki kőkemény online versenyző"
ez sem rossz:) -
#4374 A-király-autó viselkedés-szimuláció
hiperkomoly szimuláció és dinamikus időjárási effektek, hatások
A játék összehasonlítása élő felvétellel
#4370 és a többi -
#4373 akinek nem tetszik az miért játszik vele? :) -
#4372 az is vicces lenne ha linkelnek egy kepet az FVA-bol a gaz/fek allasokrol egy kor alatt:)
Itt egyszeru nyel/fek/nyel/fek/nyel/fek:) -
#4371 Igaz, a Micro Machines elég szimes volt, bezzeg ez az F1... :) -
GPx8 #4370 Forrás -
#4369 Az hát, tele van ilyen bonyolult algoritmusokkal ! -
#4368 Eleve tisztázni kéne a fejekben , lehet-e egy autós játék egyáltalán "nem szimulátor" ???
Vagy attól "autós" egy autós játék mert autónak látszanak az objektumok amiket lökdös a játékos? -
GPx8 #4367 "Valós adataink vannak a gumik viselkedéséről és ezeket felhasználtuk a játékban. Ebben benne van minden: az optimális működési hőmérséklet, a vízkiszorítási különbség az esőgumi és az átmeneti abroncsok között. Ez egy rendkívül lenyűgöző rendszer lett és a gumikkal való megfelelő bánásmód kritikus szerepet fog játszani a győzelemben magasabb szinteken." -
#4366 de csak mindig csokken -
#4365 Ezt nem vettem észre hogy így lenne, ráadásul a Codie profila sosem volt több mint amit ez a játék képvisel. -
#4364 mert meg ezen a teren is ujjat teremtettek:) ARCADESIMULATOR:) a kories szimulator:) a gyorskocsiverseny nem:D kellenenek bele ruhak, meg csajokat meg lehetne dugni a lakokocsiban, akkor lenne valaminek a szimulalasa:D -
#4363 Nem az LFS ellenfelének, viszont minden előzetesben, bemutatóban, TV reklámban hiperszimulátornak harangozták be.
A másik, ha értelmeznéd is a szöveget megértenéd, hogy nem LFS-hez hasonlította, hanem a szimulátor elemeket kereste benne - jogosan. És ha ki akarjuk deríteni mennyire szimulátor valami, akkor pl az LFS jó viszonyítási alapnak. -
GPx8 #4362 Nem$ Az SR-ben korrekt fizika(Invictus) van. -
#4361 Pont az a videó lényege, te lökött. Hogyan viselkedik az autó. -
spiczi91 #4360 Amúgy: Melbourneben végre megtapasztaltam az esőt. A csalódottságom csak tovább növekedett, a száraz a pálya és az esős pálya között 4 mp a tempókülömbség, de semmi más. Nem csúsazik jobban a fara, a féktávok hasonlóak az esőbeállítás miatt. Ez most konkrétan fájt. -
IXEMGabeo #4359 nem könnyű a dolgunk:) -
#4358 Sziasztok.Elindítom a gamet és bejön egy piros is x.Felraktam mindent és frissítettem a drivert. -
#4357 egy pár emberrel az a baj h egész egyszerűen telhetetlen és az ilyen mocskos mód felbír baszni :) -
#4356 meg erdekes en nem hasznaltam egyszer sem tragar kifejezeseket, de mar 3x ram szoltak, de lehet barmozni, szarhazizni,tolvajozni, no comment:D
Magyarorszag te szep:) -
#4355 Én kb. azt kaptam amit vártam a játéktól. Pár dolog ami zavar:
-köhögve fut a gépemen /hiába, a 2600xt fölött eljárt az idő/
-késve reagál a váltásra, gázadásra, fékre /lehet, hogy ez is a gyenge gép miatt van/
-valamiért nem tudom rendesen belőni a momomat, félgáz után felugrik fullra hiába állítgatom akárhova
-hiányolom a jó kis replayeket, jó lenne visszanézni egy futamot közvetítés szerűen
Nagyjából ennyi. -
#4354 Akkor igy :) 1:52.816 -
#4353 ram gondoltal pl. kistaska?:)