21750
  • kisbesi
    köszi
  • Amiga
    Végül megvetted? Szerintem összességében megéri.
  • Amiga
    Automata pit off
  • robi40
    Ment már valaki hamiltonnal?
  • kisbesi
    Hogy lehet kikapcsolni azt a funkciót a box utcába hogy ne a gép autókázzon?
    Mert mikor bemegyek a box ba elveszi tőlem és 80 fok os szögben berak a szerelőkhöz:S
  • Alexease
    G25, Control Panel beallitas:
    - 900 fok
    - Combined: OFF
    - Centering: OFF / 0%
    - FFB Strength: 120%
    - Spring: 0%
    - Damper: 0%

F1 2010 bealliasok:
    - Minden Deadzone: 0%
    - Kormany Saturation: 30% (a 900 fok miatt ez az 1/1).
    - Linearity: 50% (itt ez a teljesen linearis)
    - Pedal Saturations: 100% (ilyenkor hasznalja ki a pedalok teljes utjat).

- FFB: ON
    - Enviroment: 50% (ezek a kamu effektek, utkozbeni razas, razoko, fu stb.)
    - FB Strength: 100% (ez a szamolt felfuggesztes ereje)
    - Wheel WeightL: 0% (ez a kamu allando kormany kozeprehuzas, meg allohelyzetben is)

• Amiga
    Lehet, hogy ott azért nem annyira érzékelhető, mert a kavicságy miatt már úgyis rázkódik...
  • Ulvar
    Kormánynál is visszaránt az eke kapa...de komolyan belementem mélyebben és visszarántott ....
  • Amiga
    És billel, ha nem nyomod az irányt, azonnal visszaáll a kormány középállásba. Míg ez kormánnyal értelemszerűen nem így működik, ott folyamatosan uralni lehet a kormányállást (jó is lenne, ha nem)...
  • Amiga
    Hát, pl. billentyűvel kisodródtam a kavicságyba, erre az autó elkezdett magától visszajönni... miközben minden off-on volt. Pont úgy, mint amikor automatán elindul ki a boxból. Csak néztem.
  • Edem 7
    milyen kikapcsolhatatnal rásegítésrendszerre gondolsz ?
  • Ulvar
    Magammal!
  • robi40
    Kivel mentetek először az f1 2010-ben? :D
  • Amiga
    A kormányos és a billentyűzetes irányítás között ég és föld a különbség. Én Logitech Formula Force EX-el nyomom, a custom-ban szépen be tudtam mindent állítani. A FFB nekem megfelelő, bár az irányítás során nem érzem annyira az autót, mint a DIRT 2-ben, de azért igen megfelelő.
    Billentyűzettel nagyon szenvedtem és a sínautó effektus igenis nagyon erősen előjött - na ez az, amit kormánnyal nem tapasztaltam, tehát a billentyűsök kaptak egy extra és kikapcsolhatatlan rásegítés rendszert, amit vagy meg kell szokni, vagy valóban óriási csalódás lehet a játék.

Ennyi a tapasztalat pár óra játék után. Összességében nekem tetszik, élvezetes csatákat lehet vívni a gép ellen, de multiban is.

Persze, az ígéretektől elmarad sajnos, de én reménykedek, mert a DIRt-széria esetében is fényévekkel jobb lett a 2, itt is megvan a fejlődés lehetősége.
  • sakal6
    én már szabadedzésen a kivezető kör első kanyarjába defektet kaptam
  • VRSDM
    az nem tetszik csak.
    tudom szőrszálhasogatok.
    hogy az felvert esőfüggőny "effekt" szürkeség csak a háromdés tárgyak előtt látszik.
    szóval a háttérben lévő textúraerdőn nem érvényes. az marad kontrasztos
    ilyeneket nem vettek észre? :/
    /csak a videókat nézegetem a játékot még nem tettem a magamévá.
    [center]
  • Yula
    Nálam szabadedzésen volt már defekt. Versenyen előttem forgott meg Trulli és ment neki Schumacher, nem a rajtnál, hanem úgy a 8-9.körben.
  • grebber
    Nincs még valami Baumgartner mod a gamehez?
  • Pitti
    G25-re kellene nekem valami optimális ffb beállítás win driverben, játékban egyránt.
    A hosszú elnyújtott kanyarokban olyan darabos, mintha murván mennék.
    Alex, neked hogy van belőve?
  • HG
    Szia!

Nekem is ilyen kormányom van ( Logitech Wingman Formula" ), a nevét nekem sem írja ki, de Custom- ra állítva be tudtam állítani, és a Force feedback is működik. Remélem neked is sikerül.
  • gera995
    nekem nem megy kormánnyal:S csatlakoztatom és amikor belemegyek a my f1-be nincs ott a keybordnál meg ahol választani lehet a kormány:S ilyenkor mivan?
  • Jacek
    motort el lehet pukkantani szerintem. csak az a bibi hogy 100% tavon kell jatszani.
    Mert pl 20 koros verseny utan 92% a motor es ugye van 8 darab:)
  • Adler
    köszi, sikerült, bár az advanced setuphoz nem fértem hozzá
    féktávokkal még lesznek problémáim.
    Az autók nem romlanak el, nem karamboloznak, mentem 4 versenyt, eddig mind a 24 autó befjezte a versenyt.
  • IXEMGabeo
    Malaysiában kellett a jó autóbeállítás szabadedzésen, de még így is szenvedek ott a Melbourne 6. helyem után...van még egy P3, de egyelőre messze vok picit az élmezőnytől időbe baromi nehéz pálya Sepang főleg az utsó szektor...
  • potyi21
    hellotok.Feltettem a jatekot,de sajnos inditaskor csak keres egy kicsit,es nemcsinall semmit.Hibauzenetet sem ad!mit telepitsek ujra,vagy ujat?Win7/64
  • Alexease
    Az tulzas, hogy pont eltalaltak, mert inkabb csak sodrodasok, orrtolasok vannak, itt-ott meg erdekesen elfogyo tapadas;) Hianyzanak az szukseges apro pedal- es kormanymozdulatok, valahogy "nem el" a hatulja. Bar eddig meg semmit nem allitgattam az auton, lehet hogy ha hozzanyul az ember az autobeallitasokhoz, "kikapcsol" valami bonuszpluszt;))) Igaz, egyszer levettem nullara az elso szarnyat, de semmi kulonleges nem tortent;)
  • Totti5
    Esőben nagyon élvezetes, azt pont eltalálták nehézségben. Szárazon a tapadás kicsit sok lett, de talán majd jövőre azt is belövik:)
  • attiGT
    1 kérdés: easy fokozatba be lehet allitani, hogy a tores realisztikus legyen, tehat legyen is, es hatasa is legyen.
  • Danecay
    Nekem a 40%-os versenytávnál jelentkezett Bahrain-ben 2 körrel a vége előtt a LOTUS-om terelketése közben. Úgy hiányzott mint egy hátba rúgás, a bokszáthajtásos büntetésem után :)
  • Nohab
    Nálam 30%-os versenyeknél 10. kör körül durran a kemény. A lágy egyszer a 2. körben a kínai hosszú egyenesbe kapott defektet. Bill, abs, kipörgésgátló medium. Most kivettem a full törést, és eddig még semmi.
  • Alexease
    Gondoltam, csinalok egy gyors esos videot sogoromnak, mutogatni. Nem mintha nem lenne feltrilliard a net-et:D De ez megis sajat;P
    De hogy meg mindig nem tudjak megoldani, hogy kozben is legyen benne normalis Replay, nem hiszem el?!?! Az az instant foss semmire sem jo, annyit emlekezetbol megrajzolok... Meg amugy sem akcio jatek.

Mindegy, szerencsere "korlatoztak" a dolgokat annyira, hogy a gepembe (valszeg a prociba) meg volt annyi energy, hogy realtime, verseny kozben Fraps-szel fel tudtam venni az az 1-1,5 kort;)

Amugy szakado esoben viszonylag jo mukodik, persze a szarazhoz kepest, es megperszebb (:P), teljesen relativ;DDD Valszeg megszepiti a dolgot, hogy ilyen szintu idojaras, eso, latvany meg nem volt, igy plusz elvezetet jelent, kicsit megszepiti az autokezelest, mukodest (fanatikusok kedveert: cseppet megcukrozza a taknyot):)

Amugy Spa, Heavy Rain, Expert Mod, Lotus, Race, Start stb.

• SirAlo
    Level-R a jatek neve, en is probaltam mar es tenyleg szinte egy szoba sincs ami simulatorra van allitva :( de az arcade modba is nagyon jol jatszhato
  • Totti5
    Élvezetes játék!! szeressük nagyon főleg az első részt, de realitást keresni és összefüggsét felállítani az meredek.
  • Palinko
    azért a versenyzők is értenek a technikához, nem csak érzésre.
  • Totti5
    A népeket nem érdekli hogy mit számít, milyen FFBt, mert a 90% ugyis kontrollerrel játsza és sosem szimezett, vagy max csak kipróbálta és beleunt 2 kör után... ez a valóság, ez volt 10 éve is és ez lesz 10 év múlva is.
  • lac coo
    Emláékeim szerint jobb, Legalább figyelni kellett a gázadásra a földúton mert eldobta magát ....
  • lac coo
    Project Torque
  • lac coo
    Aha, mutassak olyan fizikai motorokat amik egy emberesek ?

ez csak azért van így ,mert a népnek a szar is jó ha szép, még fizet is érte vígan ! :)
  • macleody
    Nekem momo van mégse ismeri fel. Pedig benne van a listában. Be kellett lőnöm a menüben.
  • Totti5
    Flatout egy árkéd roncsderby féle, ott sincs jobb fizika SŐT... ráadásul azt kormánnyal nem is lehet élvezni, mert annyira távol van bármi féle valóstól.