21750
  • vicktory
    Sziasztok,ehhez a játékhoz milyen vidi kártyát ajánlatok nekem 8800gt-m van és az fps-m 22-25 max verseny közben ha mindent low ra rakom akkor is és high beállításokkal is valami probléma lehet?Vagy gyenge a kártya hozzá.Ha tudnátok segíteni vagy vagy lenne valami ötletetek meg köszönném nagyon
  • Jacek
    akkor eljott az ideje cserelni:)
  • Rossi1
    Köszi mükszik...

Mondjuk azt már nem értem miért kellett ezt ilyen bonyolultan megoldani, meg miért nem lehet a menüt is gamepad-dal irányítani. De ez csak kötözködés mert nem tartom logikusnak.
  • potyi21
    nem,az9.10.Kb tobb mint 1 eves driver van fent.
  • oneal1
    amúgy amit nagyon sajnálok hogy olyan fakóak a színek a játékban.

Nem értem miért ilyenre csinálták.mintha színtelen lenne
  • IXEMGabeo
    srácok Hamachi és a Lan miért nem működik a game-ben?
  • Muki100
    Néhány órával azelőtt lett írva, minthogy kiderült az AI-ról hogy nem is létezik. Kicsit sokat gondol a játékról, bár az erősségek amiket kiemel azért ott vannak.
  • Prince23
    HG Teszt 89/100
  • IXEMGabeo
    tudom köszi, csak mivel olyan mintha L lenne ezért AL-azom, ez egy rossz szokás más semmi...a lényeg azon van, hogy a gép:)
  • MerlinW
    Az AI nem "AL" :)
    Artificial intelligence (AI) azaz Mesterséges intelligencia (MI)
  • IXEMGabeo
    ja ízé

1-4. futamot segítség nélkül toltam, automata váltót hagytam meg, meg egyenlőre a box utcai dolgokat is, mert még nem tudom melyik gomb pl a limiter nekem nem custom a beállítás és sajnos az Xbox 360-as Joyyal azonosítja a gombokat magyarán nem is azok a számok pl a gázadás, meg a fék, amik megvannak nekem adva, és amikkel tolom:D Intermediate AL-lal, a többi minden full mármint gumikopás be, full törés

mentem egy futamot prof AL-al szembe és 3 kör alatt 12. helyről lettem 3. Montrealban Mercedes GP-vel:P:D
  • IXEMGabeo
    húúú ez kemény...mekkora jó már, köszönöm az infót:D:D basszus, ha ezt alkalmaztam volna akkor Bahreinben simán pontszerző lehettem volna, Ausztráliában 4. helyről dobtam el egyszer és 6. lettem, most Kínában pedig rossz taktikát választottam intermediate gumit tettem fel, kis csöpp csöpp után aztán a végére narancs koptattam az utsó körben így is jöttek már kifele én meg nyertem 3 helyet, de többet nyerhettem volna vele:S:S:S 16. lettem így sajna...most jön Barcelona
  • MerlinW
    Oda kerülnek majd a fejlesztések. Amit te látsz perpill, azok az üres slotok:) Ha gonosz lennék én is mondhatnám, hogy le van írva minden a kézikönyvben:)
  • MerlinW
    Írtam a másik topikban.
  • oneal1
    verseny előtt mikor benn ülsz a kocsiban, van az a research rész, alatta pár négyzet meg sor.

ott mi a szöszt kell csinálni?
  • 1JoKeR4
    Köszii...:)De Te is tudnál valamit javasolni?
  • adam46
    Flashback = Tegyük fel épp a 45. körbe szántod az aszfaltot. Ekkor egy hódocska eléd lép te elrántod a kormányt, bele a falba, Puf kerék felfüggesztés letört vége a versenyednek. Ekkora jön a Flashback visszatekered oda, ahol a hódocska miatt elrántottad a kormányt, és megnyomsz egy bizonyos gombot (Pc-n F12 Xboxon azt hiszem az X), ekkor visszaszámol 3-tól és onnan folytatod a versenyt. Vagy Megpróbálod kikerülni a hódot, vagy...
  • MerlinW
    Hát változtasd meg vazze:) Írd a végére, hogy köszi, vagy mit tudom én. Ne legyünk már hülyééék:) Fárasztasz itt:))
  • 1JoKeR4
    Hááát...:$Nem kell,csak mond el mit csináljak:D
  • MerlinW
    Most komolyan el kellene magyaráznom, mitől nem lesz duplikált egy üzenet? :)
    Vajon egy kockát milyen alakú lyukba kell tenni?:)
  • 1JoKeR4
    hát azt,hogy minden funkció teljesen legyen.maximum grafikával.felbontás lényegtelen(igazábül nem is értem:$:D)
  • IXEMGabeo
    nem értem mire jó pontosan ez a flashback? vki elmondaná? tudom h lerágott csont, csak én csináltam, de nem jöttem rá mire jó:) magamba azt gondoltam, hogy az egyik mappában ezek képekké válnak:D:D:D:D
  • adam46
    Igen, inkább ide mert, ha itt elkezdjük, abból jó nem sül ki. Valaki beírja hogy nVidia kártyát vegyél akkor jön rá a "Az nVidiát szaar ne vegyél Érteeeeem?"
  • Jacek
    max mit jelent nalad? eleg limitalt az FPS, 40-ig nem kell atomeromu, afolott igen:) es milyen felbontasban akarod jatszani?
  • IXEMGabeo
    bug, illetve kibasztak veled direkt a szerelők xDDD
  • 1JoKeR4
    duplikált üzenet nem küldhető.azt írja
  • MerlinW
    A megfelelő topikban tedd fel a kérdésedet. Írd be oda pontosan mid van most, és hogy mennyit szánsz a fejlesztésre.
  • MerlinW
    Visszatekerheted az időt, ha elrontottál valamit. F1-el replay, odatekered, ahol jó neked, majd F12-vel onnan folytathatod.
  • 1JoKeR4
    csak az alábbiakat
  • MerlinW
    Az ügynököd is annak hív, amit megadtál.
  • bon
    Miről fejlesztenél? Ha mindent cserélnél (alaplap, proci, memória, vga, esetleg táp) akkor kevés lesz a pénz.
  • Imremagdi
    " az sosem fog rájönni az instant replay + F12 kombó"

Mire is jó ez?
  • IXEMGabeo
    utsó mondattal egyetértek...
  • 1JoKeR4
    Sziasztok!
    Egy óriási sportmániás vagyok...Nézni és játszani is szintúgy imádom!:)Eddig azonban az elég alacsony anyagi háttér miatt a pc játékok alacsonyabb kategóriáit tudtam élvezni...Ám amikor megláttam az első videót az F1 2010 Codemasters-ről,elhatároztam,hogy én ezzel játszani fogok,méghozzá saját gépemen.Végigdolgoztam a nyarat azért,hogy legyen keretem megvenni a szükséges dolgokat: Új Memória(RAM),Videókártya,Processzor.Abban kérem a segítségeteket,hogy mondjátok meg légyszíves milyen minőségű és tudású alkatrészeket kell/tudok venni ahhoz,hogy ezzel a remekművel maximum szinten játszak?A pénzkeret: 90-100e forint!Előre köszönöm!:)Balázs
  • Radian
    Szóval akkor csak a riporter hív úgy :S Kár, jó lett volna a csapatrádión olyat hallani, hogy "Ok Adrian,now push,push like hell" :D
  • Alexease
    Gondoltam, megpiszkalom egy kicsit a kamera file-t, hogy cockpit-ben normalisa(bba)n mozogjon az ember feje, de olyan bazi lassu a ki-belepkedes, hogy ehez mar nekem se idom, se turelmem;)
  • MerlinW
    Én a 3. versenyemre már kaptam motor fejlesztést, és a kocsit is tekergethetem összevissza. Asszem lvl 6 voltam.
  • Adler
    a riporter ugy szólitott
    kocsi fejlesztés úgy müködik, hogy feljön egy teljesitendő feladat, pl.
    legyen a köridőd 1:59 alatt, ha ez megvan, onnatól él a fejlesztés, ha nincs piros x.
  • MerlinW
    Az események végén van lehetőség hosszabban nézni, viszont ami gáz, hogy egy 10 körös versenyt sem lehet visszanézni. Nálam legalábbis 4-5 kör fért bele, aztán kezdte elölről.
  • macleody
    Egyszer edzésből való kilépéskor feljött egy ablak, hogy continou, replay, restart session. Azóta egyszer se. Akkor kb. egy fél percet néztem vissza.