Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de visszont a szin a régebbire hasonlit.
Idioták kiméljenek!!! :)
De, hogy legyen egy kis ON is, állítólag hamarosan több infóra, képekre számíthatunk a játékkal kapcsolatban, de eddig állítólagosan a FIA nem engedélyezte ezek publikálását.
Forrás: www.simracingworld.com
Rfactor topicba inkább.
#193:
Írták is, hogy hibák vanak bent,de hülyéskedni jó.
De visszont a kezelhetösége nagyon jó!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Egyébkét rFactor alá is létezik 2009-es F1 MOD, (az sem zárható ki, hogy egyik, a másik konverziója 😊 bár én nem próbáltam, de ha valakit érdekel, akkor tessék:
rFactorCentral - F1 2009 F1RL 1.20
Z-Form Fan Klub - F1RL 2009
(Az álmoság miat)
Ez még messze nem a legjobb de azzért lehet vele játszani...
(Ezt akkartam írni)
Akit érdekel: LETÖLTÉS
Üdv!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A PSP változatot ez nem érinti, mivel az valószinûleg a szerzõdés betartása érdekében még 2009-ben megjelenik.
Sajnos a PC-s változat megjelenésérõl nem tartalmaz információkat a cikk.
Meg ha esetleg, lesz valami koze valami szimhez, talan meg jo is lesz, majd kulon topic-ot kell nyitni annak a retegnek, mert ez valszeg hasznalhatatlan lesz;D
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Addig nyugi 😊
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
meg az lenne a jó, h belehetne állítani verseny közben, h a csapattársad, ha mögötted van, védjen, szakadjon le1picit, meg ilyesmi. kis taktika 😄.
1ébként az lenne a jó a 09ben, h végre tévé kommentátor is lenne... Palikék gecc 😄.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
kisváros powa ahol meg baszhatod a metródat😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
azé ennyire retardált nem lennék, de tájékozódási képességem sztem zéró :S.
Ha vízátfolyás van a pályán pl, könnyen elõfordulhat.
"aquaplaning" = ez nemtommi.
utolsó pont tetszik, végre lesz vmi bejátszás, nem úgy, mint eddig, ott csak egy nyomi kupát mutattak 😄.
- Váltakozó idõjárás
- Több rétegû pálya (gumiabroncsokról lekopó gumimaradványokkal, kavicsok, víz)
- A víz befolyásolni fogja a pálya tapadását, gumik hõmérsékletét (ideális ív)
- A por és a szél, befolyásolni fogja a tapadást (pl. Bahrain)
- A pályára felhordott gumimennyiségtõl fog változni a tapadás
- Zápor esetén az õsszegyulõ víz aquaplaning-et okozhat
- Felszáradó pálya esetén hûteni kell majd az esõ, vagy köztes gumikat
- A vizes aszfalton, autók által felvert vízfüggöny csökkenti a látótávolságot, és megnöveli az elektronikai meghibásodások lehetõségét.
- Futam végén gumi összeszedése a pályáról (többlet súly)
- Több fejlesztõ, teszter is, más eddig megjelent játékot tesztel, mint pl. rFactor
- Dobogó, pezsgõlocsolás 😊
váááááááá
olyan buta a gép, mint a galamb 😄. legalábbis nálam lekörözésnél van, hogy senki se húzódik félre, remélem ez az idei géjmben könnyen megoldható lesz és mindenki udvarias lesz. ebbe beleértem a nagy menõket is.
azt is remélem, lesz Safety Car is végre, mert ugye a 2002ben nem volt, vmint a mechanikai hibák kidolgozása sokkal jobb lesz, mint a 2002esben.
most nekem ennyi jutott eszembe, de majd, ha lesz még valami, akkor mondom.
- The game will have full-blown weather effects
- Promised are realistic laptimes and physics for those who want it, trying to please the needs of both aracde fans and sim racers
- F1 2009 will have an in-depth track surface module that simulates rubber build-up, stones, water & marbles both physically and optically
- No tracks will be reused from GRID, all F1 venues will be made from scratch based on research, laser-scanning data, photos & videos
- The game will not be moddable
http://community.codemasters.com/forum/