Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Hatodik helyér küzd és nem tudja lenyomni ráadásul az utolsó körben meg is elõzik! Sztem csak azért van 3 körösön mert ez bemutato hogy nézne ki hogy 50 körös versenyt nyom le! -,-
Amúgy az rFactor is egy árkádfos.
http://f1game.hu
Nos akkor ez elég egyértelmû h mennyire lesz ÁRKÁD.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Codemasters sose azt mondta, hogy mi játékosok szimulátort kapunk. Hanem azt, hogy egy árkád ÉS szimulátor egyvelegét. Videokat nézvén szerintem ez megvalósult.. Hogy miért?
Cockpitbõl képtlenség teljeíteni egy versenyhétvégét, ne legyünk elfogultak, szerintem ugy fordul el belsõ nézetbõl az autó mint a taknyos zsebkendõ, nem beszélve arról, hogy videon keresztül is átérzed hogy nem lehet érzékeli a kocsi határait, szélesség, sebesség...
Másfelõl a T-camos nézetben döbbenetesen jó, nem beszélve ott már átjön a pályák egyenetlenségei, és a gázadás is érdkes kérdéseket vet fel, egy-egy adott kanyarban. Értsd ezalatt, nem mész nyomod a gázt és a féket, hanem okosan kell..
Törésmodellel kapcsolatban meg legyünk reálisak. Codemasters Gamscomra egy utolsó verziójú buildet hozott ki, ami a végleges változatra nézve azt jelenti, hogy nagyobb belenyúlkálások a játékra nézve nem lesznek, kisebb bugok, simítások, de korszakalkotó változások nem... Én egy videoban se látom, hogy törésmodell opció... (easy-medium-hard). Igaz olyat se lehet látni, ahhol a törésmodelt be/ki kapcsolhatnánk. Codemasters részérõl teljesen értelmetlen lenne, ha itt se sütné el a játék összes olyan dolgát amire verték a mellüket idáig. Mindenhol vegyes érzéseket vált ki a játék, pont emiatt, nem hiszem most is kérdõjelesen hagynák a szemlélõket, és 24-én majd úgy fog törni a kocsi hogy magunk alá csinálunk... Összességében én örülök, hogy végre 8 év után kapunk egy príma F1-es játékot, másfelõl fintorgok, mert az idõjárás mellett a második nagy felkavaró versenyátrendezõ effekt az SC, ami érdekes taktikai elemeket vetne fel, de majd 2011-ben talán... ha 8 évet vártunk, akkor az sincs már messze:D
Peace
:.: Tamas :.:
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
ez óriási baklövés a codi-tól. miért? mert van egy csomó videó már egy valag gagyi töréssel, melyeken 10 éves szinten állónak látszik a cucc. ez pedig nem jó reklám. ha annyira jó lenne, vagy annyira jónak tartották, tartják, a francnak nem szenteltek ennek egy külön kis videót, reklámot, elõzetest akármit.
röhej. a fizikáról még nem tudok nyilatkozni, majd elválik. eddig egyetlen egy normális, tempós kört sem láttam, ahol tényleg kihasználnak mindent, kellõen késõn fékeznek és határon autóznak, ellenkormányoznak.. etc. amig ilyen körülmények és vezetési képességek között nincsen futamról videó, az AI-rõl is totál felesleges bármit mondani.
Legnagyobb és óriási csalódás viszont a visszapillantó. nincs rajta a saját verdám. Szégyen, hogy eddig ezt tudtommal egyedül csak iracing alatt létezik. Mert vagy legyen totál virtuális visszapillantó fenn a semmiben, vagy legyen egy reális ott ahol lennie kell. Illuzió és élményromboló.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
úgy gondolom hogy a videókban a törésnek több féle beállítását láthatjuk,megfigyelhetõ hogy a hungaroringi videóban Alonso szárnyáról egy nagy ütközés után csak az egyik oldalról esik le egy kis légterelõ elem,az egész "alap" légterelõ sértetlen marad,míg a belgiumi videóban ahol a játékosnak egy HRT ütközik azonnal leesik az EGÉSZ légterelõ egy kisebb ütközéstõl
emellett ami egy kicsit aggaszt,bár nem nagy probléma,sõt játék közben nem is látjuk de a cockpitban a kézen,sisakon kívül nem ül senki,a lábtér egy feketeség,megjegyzem ezt csak a hungaroringiben figyeltem meg.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
gondolataid itt bárkinek valamiféle megvilágosodást adnának. Hát nem adnak, csak ezt te nem vagy képes megfelelõ módon abszolválni, ezért alakulhatott ki nálad ez a kóros-kényszer önismétlés. Az IQ-ról meg ne beszéljen egy olyan valaki, aki egy mondatban tizeniksz helyesírási, szórendi és egyéb, nyelvtani hibát vét a saját anyanyelvén...
Tudjuk, neked finoman szólva sem jön be az F1 2010, de innentõl kezdve hogy ezt tudomásunkra hoztad, a kutyát nem érdekli. Lépj tovább, keress magadnak valami elfoglaltságot, tedd magad boldoggá és kész. Nehéz megtenni, inkább itt rugózol a semmibe, nulla eredmény nélkül? Aha, ez biztos téged igazol. :D
:SDA:SDASD:ASD:ASD:ASD
2. Ez nem lehúzás, hanem ennek az egyébként fantasztikus játéknak a hiányosságainak megemlítése. Ráadásul enm is egy végleges változatról van szó.
3. Ha nem tetszik a játék, mit keresel itt? Takarodjál innen és gügyögjél boldogan az Eperke és barátai, vagy a Minimax topikban.
Muhh-ha-ha! <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
(Gy.k.: csak vicc!)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
és úgy hogy nekem kihozzák a megjelenés napján!:D
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
az utolsó nekem spa-Virgin