Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az átka az egyszemélyes hírszerkesztésnek, hát persze, hogy amikor felpörögnek az események, akkor szólítják el az embert mindenféle ügyek, amik okán aztán az egész napnak lõttek… No de mindegy, behozzuk a lemaradást, kezdjük is mindjárt egy igen érdekes felvétellel, amikben egy McLaren csókolja meg egy Ferrari hátsóját és egy Force India is érintett a karambolban. Nos: Leszakadó alkatrészek kihúzva – pedig a sebesség elég nagynak tûnik – törésmodell – ha ennyi az egész – szintén kihúzva, mert ez biza nem törésmodell, csupán egy teljesen átlagos és teljesen árkádos parasztvakítás. Letört a McLaren terelõszárnya és a kereke? Le. No de mi van a Ferrarival, amibe belecsókolt? Na, az kérem szépen tank üzemmódban kolbászol a pályán és jaj annak, aki beleszáll. Érdekelne, vajon mindeddig a Codemasters fejlesztõi megnyilatkozásaikban miért emlegették sûrûn az elképesztõen részletes törésmodellezés úttörõ jelentõségét? Ilyet már a GP4-ben is láttunk és az óta eltelt némi idõ… meg amúgy is, az eddigi videókban ami eme összetevõbõl látszott, az tényleg egyenlõ a nullával. Ez kissé kiábrándító…

Ez nem is mondta senki hogy attól vált tehetségessé, ki is tûnt a mezõnybõl. A szimulátorban nem érzed az erõhatásokat, és ez egyúttal a legnagyobb hátránya is. Nem érzed a segged alatt az autó minden rezdülését. Egy normális szimben azért nem minden olyan egyszerû. Az nyilvánvaló hogy a kettõt nem lehet összehasonlítani.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

adrian sutil mit nyilatkozott... arcados... enyit errõl

Totti5
Eléggé úgy tünt hogy a TC maxon volt, mert semmi megcsúszás, ami valjuk be még a legprofibb ( valódi ) pilótánál is elõfurdul, fõleg hogy nincs már TC.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

egész jól tolta csak kár volt az ütközésekért...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5

legalább a Hamilton esett ki😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Nem a szimulátortól vált tehetségessé😊 kitünt a többiek közül mert tehetséges. De elmondták õk is hogy a szim arra hogy a koncentrációt és a precizitást, a hiba nélküli körözgetést fejlessze, de különösebben semmi nem jön át abból amit egy valódi versenyeutóban érzel, akár az autóval akár a pályával kapcsolatban. A szimben minden "egyszerûen tûnik".

"valóságtól teljesen elrugaszkodott szemetekkel"

Toyota mérnök-e vagy?<#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ez nem egy mátrix, ez játék, amit te valamiért mrha komolyan veszel. Megcáfolnám Sutilt, tudod van valami magyar srác, aki a szimulátorból elég sokra vitte, nem is tudom, valami Michelisz talán... meg ott van még valami Kiss is, de ezek tényleg hót noname figurák egytõl egyig 😉

adam46
Esküszöm vak vagyok. Hanyadik videóban van a Hungaroring?
Akkor meg még biztosan lehetne bonyolítani, mert lehet, hogy a különbözõ autókon másképp viselkednek az oldaldobozok. Mondjuk a Ferrarin kicsit horpad, a Lotuson meg egybõl törik... <#ravasz1><#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Totti5
Pedig horpad az. Nem egyszer látni hogy amikor egymás mellett izmoznak és valamelyik az elsõ kerekével rátart a másikra az álltalában az oldaldoboznak szokott nekikoccanni ( rosszabik esetben a keréknek és akkor repül egyet felfele ) és amellett hogy ott hagy egy pecsétet ( gumi ) be is horpad a cucc.

Muttley
Jó lett az új banner! <#eljen>
😄

Just do it :)

Ami mûanyag az vagy alaktartó (kis nyomást alakváltozás nélkül visel el), vagy törik. Szerintem ebben az esetben az oldaldobozok egyszerûen (le)törnek, de nem horpadnak be.

Totti5
Látszik is hogy törött szárnyal nincs akkora tapadása.

palinho96

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

a játék még nincsen kész ezt hangsúlyozták!!! most sok ember kipróbálta és a vélemények alapján még javítanak rajta ilyen 2-3 hetet még majd dolgozhatnak rajta és mehet aranyba😄

Totti5
A váz/bukókeret nem, de a oldaldoboz és minden ami szénszálas mûanyagból van vagyis a komplett külsõ borítás deformálódhat vagy törhet ( elsõ hátsó szárny törik is ).

adam46
Amúgy, mondták, hogy lesznek az 1. szárnyról leszakadó alkatrészek, amik majd befolyásolják az irányítást ez szerintem elég. Ha, nagyobbat csattansz úgy is vége a futamnak, vagy box.
Mire gondolsz konkrétan?
A korszerû F1-es autóknak nem szabad deformálódniuk. Azért ússzák meg a pilóták a nagy eséseket.

Osztom a véleményed, bár én is a "szim" jellegû játékokat(!) szeretem jobban. Pl. a RBR-ben tényleg úgy érzed, mintha autót vezetnél, pedig egy igazi WRC autóval elindulni sem tudnék, hiába van sok-sok éve jogsim, RBR-ben meg milyen gyorsan megyek a fák között... <#idiota>
Az Lfs is nagyon jó játék(!), bár most dolgozzák át épp az egész "fizikáját". Aztán ott van az iRacing, ami elvileg vegytiszta szim., de ott meg a körítés teljes hiánya hervasztó és bõven vannak ott is hiányosságok.

Totti5
Nem hinném. Amúgy rendben van. A body fizka a lényeg hogy ne kezdjen el repülni össze vissza mint az rfben. Talán ami benne lehet a fullba az még egy kicsit drasztikusabb kaszni formálódás, de ebben ki is fújt a dolog.

leho94
ekkora ütközésnél kicsit több motyó repül😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

gman906
Azért remélem, hogy lesz ennél jobb is. Ez kb. F1C szint.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

adam46
Némi törés.

Totti5
Hogyan légy tök utolsó fél kör alatt címû mûsor😊 pörögnek forognak az emberek szépen. F1gamén van egy falábú Monacó videó is.

padavanHUN
😄DD Most mondom, hogy a sokkal szélesebb rétegek pont azért fogják szeretni ezt a játékot, amiért a rFactortól kiszédült árkádosok nem. De te nyugodtan mantrázd csak hogy nemfogjaszeretnisenkinemfogjaszeretnisenki, biztos tényszerû megállapítás ez.

CTDP: Hoztál egyetlen modot, amiben a Toyota részt vett, mennyien is játszanak ezzel a moddal? Ötszázan? Abból mennyi vette meg a rFactort becsülettel? Na, errõl beszélek. Meg kell nézni a rFactor szerverkeresõjében, mikkel tolják az emberek F1 modokat illetõen. RFT, FSOne, MMG, csupa árkád fos... Aztán kijön a játékból azzal a tudattal, hogy fú, mekkorát szimulátorozott. 😄

És ha nem tûnt volna fel, ezért fogalmaztam úgy, hogy "az rFactor modok legeslegnagyobb része simán árkádfos", mert tisztában vagyok azzal, hogy van kábé kettõ mod, ami valamennyire legalább igyekszik lekövetni a valóságot. Csak azzal játszanak szerver-szinten párszázan, a többi meg csapatja a fent említett, valóságtól teljesen elrugaszkodott szemetekkel. Nahh, ennyit a kõkemény szimulátoros társadalmadról. 😄

A túlnyomó többségnek pedig nem okoz gondot, hogy nem akarnak hetekig setupolni és versenymérnöki tudásra szert tenni egy játék okán, ez inkább a ti gondotok, hiszen ti éltek abban a jópofa kis mátrixban, hogy kajak autóversenyzõk vagytok. Na, ez már tényleg gond, amit nem ártana esetleg kezeltetni 😊)) Sutil is megmondta tegnap a gamescomon: Akármelyik szimulátort vehetjük alapul, mindegyik eszméletlen messze van a valóságtól, és bármilyen jó vagy szimulátorban, ez a valóságban kábé semmire nem elég. Cáfold meg a srácot. 😄

http://f1game.hu

SirAlo
Amig meg nem probalom ki nem mondok inkabb semmit rola 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

adam46
Itt már nem 220-al veszi a kanyarokat. 😄

SirAlo
En probaltam mar a Gokartot de azt egy jatek se tudja ugy leadni ahogy igazabol😄 Es rfactorral is ligazok de szerintem ezzel a jatekkal is siman lehet majd jo ligakat csinalni nem nez ki rosszul, azok a kormanyok ahol sutil vezetett nagyon el voltak allitva szerintem de csak be lehet majd normalisan allitni

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Innentõl kezdve ne is várd el, hogy bárki is szeresse a codemasterst, az már a túlnyomó többség gondja, hogy nem kell nekik ez ilyen mélységû setup, attól még a játék nem lesz jobb, sõt...
Ha neked a CTDP mondvacsinált hasraütök fizika, akkor nálad súlyos gondok vannak.

adam46
Még a vajas kenyeret is szimulátorosan kened meg. Kikapcsolod a TC-t, hogy azért ne tapadjon már annyira az a kés.
padavanHUN
És majd a Codemasters pont a ti párezres hc szimes táborotokra alapozva fektet be egy AAA-kategóriás hc szim játékba, hogy aztán ebbõl a pár ezres hc szimes rétegbõl pár százan megvegyék, a többi meg letöltse, ja... Szembesülj a sziklaszilárd ténnyel: Vásárlóerõ szempontjából légyszarnyit nem értek egy ilyen projekt szempontjából.

A túlnyomó többségnek ugyanis SEMMI szüksége ötvenezer opció mélységû setupolásra, csak szórakozni akar, és ha mondjuk alkalomadtán kicsit komolyabban is akar autókázni, hát arra is pont megfelelõ az F1 2010 ennek a casual rétegnek, ami hozzátok képest E.M.P.I.R.E.

És lehet, hogy szerinted nem nehéz összedobni egy valószerû hc szimes F1-es játékot, bár gyanítom, te abból indulsz ki, hogy a rFactoros modderecskék miket mûvelnek és napra-nap dobálják ki az ilyen-olyan fizikával rendelkezõ, modonként teljesen eltérõ tulajdonságokkal rendelkezõ hülyeségeiket. Olyan modderek, akik max tévében láttak versenypályát és versenyautót. Na, hát ilyen mondvacsinált, hasamraütök fizikát tényleg nem lehet nehéz csinálni, csak az pont annyit ér, mint a Trackmania nem létezõ fizikai szimulációja, mivel nem hiteles, így nem lehet reális sem, ebbõl kiindulva pedig az rFactor modok legeslegnagyobb része simán árkádfos. 😊

Amúgy ha ennyire nem tetszik, akkor átfáradsz valamelyik fúdeszimulátoros játék topikjába és ott mosolyoghatsz a többi fúdeszimulátorosra, hogy ti mekkora királyságok vagytok a találgatós, hiteltelen fizikátokkal együtt.

Gp3 -ra emlékszem arra mikor rohadtul össze lehetett törni az F1-es autót😄😄😄, oldalról meg tudtad perdíteni az F1-es autót azoknak meg leszakadt mind a 4 kereke meg az 1. hátsó szárnyak is...97-98-as játék, de abban nagyon faszán megcsinálták a töréseket

XDD

amúgy igaza van, attól még leírhatja a véleményét😊

Totti5
Itt max elsõ hátsó szárny, kerekek, felfügg törés, és oldaldoboz, kaszni deformáció lesz, másra nincs is szükség. Aki azt várja hogy ripittyára töri majd, az kerülje el ezt a szar játékot.

padavanHUN
Az hát, valami ligában nyomja a kisszobájában a sarokban, bukósisakban és verseny után kiáll az erkélyre pezsgõt locsolni, aztán nyilatkozik a fórumukban...

Totti5
Csipogd már el hogy melyik videóban, melyik másodpercnél volt fals a kanyarsebesség? komolyan kiváncsi vagyok rá, mert semmi alapja, szikrája sem látszik annak amit te itt öszehordasz.

télleg autóversenyzõ vagy?😊

1 nem szarozom csak véleményt nyílvánítok hogy én hogy látom a helyzetet és személy szerint úgy ahogy elõbb leírtam... én annak csak örülni tudnék ha tévednék.. de az eddigi videókból ez szürhetõ le. jó lenne ha jó kis szimulátor lenne.. én azért ebben reménykedem.. véleményt meg hagy nyílvánitsak már hiszem errõl is szól a fórum.

Firerock
linkt!😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Prince23
Kijött az utolsó dev diary is, már csak egy hónap van hátra a megjelenésig!!!! marketing Powa lesz állítólag mostantól

Alexease
Codemasters (az Insane utan😛) evek ota a legjobb az alkatreszfizikaban es a -toresben. Nem hinnem, hogy ebbol kimarad. Valszeg azert "hangolniuk" kellett rajta, mert tuti, hogy a FOM ebbe is erosen beleszolt.

Amugy a videok alapjan semmi ertelme velemenyt nyilvanitani, mert semmkit nem tudunk a beallitasokrol.
adam46
Egyik Lotusos videóban csak a szárny fele tört le. 😄 Ilyet Gp4 óta nem láttam.
Nem tudom mi bajuk van egyeseknek a töréssel...
Leszakadnak a kerekek (mondjuk azoknak nem is nagyon kéne), a szárnyak, szerintem az orrkúp is le tud szakadni, de egy F1-es autóban nem fog deformálódni a cockpit és az oldaldobozok sem nagyon szoktak.

érdekes...olyan lesz amilyen, másoknak és nekem is akik szeretik az F1-et azoknak nem okoz gondot a játék beszerzése😛

Alexease
*Te pár videóból