21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#6015 1.19.794 Monte Carlo... tovább nem szenvedek vele :) -
IXEMGabeo #6014 vagy kormánnyal tolod vagy valamit marhára tudsz...Virginnel nekem szenvedős volt...jobb a HRT -
#6013 ugyanezt más pályán?:) elsőn én is remekeltem... -
#6012 ps3 - monte carlo... hát ez kész... agybaj :) arról nem is beszélve hogy durva framerate zuhanás van pont két nehéz kanyarban...gáz... -
#6011 Van kulombseg, a 3 ujjonc csapat kozul a Lotus a leglassab nem kapsz vele igazan deffektet, Hispania kozepesen gyors(a 3 kozul) viszont allandoan deffekt:D Virgin a leggyorsabb es ha figyelsz nincs deffekt...
Orulhettek letorlom a fosba mert nincs ertelme, inditottam egy uj karriert, mondom emgnezem a tobbi ujjonc csapatot, hat a Virgin nevetseges:D termeszetesen legend, 0 segitsek , benzin/gumi on,50% tav, 4 rajtkocka:D:D:D:D 5 kanyarban elso:) es szepen megnyertem a versenyt, WTF?????????????? Hamilton a 4 helyen 30 masodpercet kapott:D:D:D:D:D -
#6010 azt tudom, de ilyen nincs hogy practicén kidurran a kerék és még a versenyre se kapok új szettet -
#6009 mekszabott számú gumi szett van 1 hétvégére
a verseny előtt cserélgetheted -
#6008 ha már a race-nél járunk akkor nem lehet előlről kezdeni az egészet??
tehát újra a practicét csinálni? mert kidurrant pratice alatt a lágy gumim és még versenyre se kaptam újat... ez bug vagy mi? -
#6007 Nekem a HRT után felüdülés volt vezetni a Mercit. -
#6006 tedd legendre az ai nehézséget és menj egy kört egy virginnel meg mondjuk egy red bullal -
#6005 Legnehezebb fokozaton játszom, mindenféle segítség nélkül, eddig 3 autót próbáltam ki, nem igen volt különbség köztük alap beállítások mellett, max ha megbuheráltam őket a boxban. -
JohnAngel #6004 A renault nem a végsebességéről híres, de az tény, hogy jobban jártál vele, mintha a Lotusnál maradsz. -
#6003 hát az a demo... el sem hittem mikor megláttam... már a menürendszernél fogtam a fejem, hogy hol vagyunk,98ban??? Bár szerintem már a colin mcraenek jobb menurendszere volt ( GUI ) A többiről ne is beszéljünk .... -
#6002 Nos igen, 1-2 versenyt sikerült megnyernem(legend ai) és volt is repem rendesen, de valahogy a nyilatkozatokat nem sikerült eltalálnom és még a hispánia sem ajánlott fel szerződést, csak szerencsémre az évad közepén Petrovot jelöltem meg riválisnak, sikerült mindig elvernem és az utolsó verseny elött a Renault felajánlotta Petrov helyét. Sokkal könnyebb is irányítani a Renault-t, mint a Lotust, csak ezt a végsebesség dolgot még nem tudtam megoldani. Ja és igen számít, hogy hány szezont választasz ki, minnél több annál nehezebb szerződést kapni. -
#6001 megbeszéltem a sráccal erre eladta másnak...korrekt...:D mind1 is mert tegnap találtam 35ért:) -
#6000 nem easy-n és low AI-val kell játszani és máris nagyon sok eltérés lesz az autók között -
#5999 igen -
#5998 mennyi idő után ajánlották fel a szerződést? vagy hogy megy ez?
számít hogy mennyi szezont választok ki az elején? -
#5997 drogos vagy -
#5996 szoktam , aztan elmegy a kedvem!!:) -
#5995 Ahhoz képest a hozzászólásaid alapján úgy tűnik, játszol vele. Biztos szereted kínozni magad akkor. -
#5994 F1_2010_teszt -
#5993 én kezdésnek a saubert ajánlom, mindig dobogora álltam vele -
#5992 Olyan minimális az eltérés az autók között, hogy gyakorlatilag mindegy. Amelyik szimpatikus. -
#5991 Hy.Újra kellett tennem a gépet és a mentéseim elvesztek.Új szezont kezdtem a Toror Rosso csapattal.Jó a kocsijuk,vagy melyik csapatot válasszam akik a legjobbak?VAgyis akinek a legjobb az autója. -
#5990 Azt hittem iden nem lehet alulmulni ezt a jatekot, de sikerult:DD:D: WRC2010:D -
Rossi1 #5989 Rakjál bele Peugeot motort!:) -
Neoncsoves #5988 és ez téged miért zavar? rfactornak még mindig több köze van az F1-hez mint ennek a szarnak már ne haragudj :D -
#5987 Sajnos minimum leszorító erővel is csak 290 körül van a végsebesség és úgy a kanyarokban használhatatlan, de talán majd év közben jön valami fejlesztés. -
#5986 elöbb játszottam egy futamot catalunyában, elsö helyröl kiáltam a boxba, de ott tartottak bent kerek 20 mp-t, mondnaom se kell hogy alt+f4 lett a vége -
#5985 leszorító erőt állíts ne sebeségváltót -
#5984 Üdv! Most igazoltam a Lotustól a Renaulthoz és ami az első versenyen feltünt, hogy a Lotus 300 feletti végsebességével szemben ez a Renault csak 283at megy ami a célegyenesben igencsak lassunak tűnik. Próbálkoztam a sebváltót állítgatni, de nem sokat használt. Ez egy bug vagy feature? -
#5983 biztos tesztelték, szerintem fel is tünt nekik ez a hiba... valószínű a határidő kellett tartani... pff -
#5982 Vissza alltam quad rendszerre:) az eddigi kinszenvedes , akadozas eltunt:) FullHD-ban ultran ritkan esik 50 fps ala, atlagban olyan 60 lehet...
Igy sajnos meg viccesebb mert a HRT-vel legenden bejovok dobogora bahreinben:)
-
#5981 Nem ez a zavaró, hanem az, hogy 2010-ben néhány régi F1 játék, meg pár egyéb szimulátor után a Codemasters úgy gondolta, hogy nincs a Földön olyan ember aki egyedül, mindenféle segítség nélkül ki tudna jönni a boxból, majd ugyanígy vissza is tudna oda menni. -
#5980 Itt merul fel egy kerdes, kik es hogy teszteltek ezt a cuccost? ez nem tunt fol?:) -
#5979 Ennél még talán az idegesítőbb, hogy egyesek nem állnak ki a bokszba, pedig egy csepp eső se esett egész hétvégén. Ha ez így marad akkor nagy problémák lesznek. -
#5978 egyetlen megoldás, ha úgy tudsz kimenni, hogy az előtted/mögötted autózók kinn maradnak a pályán, akkor talán elég messze vannak a többiek ahhoz, hogy ne engedje el őket a nyalókás köcsög...
igazán javíthatnák már ezt, nagyon zavaró tényleg :\ -
JohnAngel #5977 Nemsokára itt a patch fiúk, kitartás. -
#5976 bemegyek a boxba, kijövök... 8 hely rontás... nem hiszem el....