21750
  • Tikal #6015
    1.19.794 Monte Carlo... tovább nem szenvedek vele :)
  • IXEMGabeo
    vagy kormánnyal tolod vagy valamit marhára tudsz...Virginnel nekem szenvedős volt...jobb a HRT
  • Tikal #6013
    ugyanezt más pályán?:) elsőn én is remekeltem...
  • Tikal #6012
    ps3 - monte carlo... hát ez kész... agybaj :) arról nem is beszélve hogy durva framerate zuhanás van pont két nehéz kanyarban...gáz...
  • Jacek
    Van kulombseg, a 3 ujjonc csapat kozul a Lotus a leglassab nem kapsz vele igazan deffektet, Hispania kozepesen gyors(a 3 kozul) viszont allandoan deffekt:D Virgin a leggyorsabb es ha figyelsz nincs deffekt...

Orulhettek letorlom a fosba mert nincs ertelme, inditottam egy uj karriert, mondom emgnezem a tobbi ujjonc csapatot, hat a Virgin nevetseges:D termeszetesen legend, 0 segitsek , benzin/gumi on,50% tav, 4 rajtkocka:D:D:D:D 5 kanyarban elso:) es szepen megnyertem a versenyt, WTF?????????????? Hamilton a 4 helyen 30 masodpercet kapott:D:D:D:D:D
  • tommygear
    azt tudom, de ilyen nincs hogy practicén kidurran a kerék és még a versenyre se kapok új szettet
  • lolSL
    mekszabott számú gumi szett van 1 hétvégére
    a verseny előtt cserélgetheted
  • tommygear
    ha már a race-nél járunk akkor nem lehet előlről kezdeni az egészet??
    tehát újra a practicét csinálni? mert kidurrant pratice alatt a lágy gumim és még versenyre se kaptam újat... ez bug vagy mi?
  • adam46
    Nekem a HRT után felüdülés volt vezetni a Mercit.
  • tommygear
    tedd legendre az ai nehézséget és menj egy kört egy virginnel meg mondjuk egy red bullal
  • MerlinW
    Legnehezebb fokozaton játszom, mindenféle segítség nélkül, eddig 3 autót próbáltam ki, nem igen volt különbség köztük alap beállítások mellett, max ha megbuheráltam őket a boxban.
  • JohnAngel
    A renault nem a végsebességéről híres, de az tény, hogy jobban jártál vele, mintha a Lotusnál maradsz.
  • Tikal #6003
    hát az a demo... el sem hittem mikor megláttam... már a menürendszernél fogtam a fejem, hogy hol vagyunk,98ban??? Bár szerintem már a colin mcraenek jobb menurendszere volt ( GUI ) A többiről ne is beszéljünk ....
  • gallardo
    Nos igen, 1-2 versenyt sikerült megnyernem(legend ai) és volt is repem rendesen, de valahogy a nyilatkozatokat nem sikerült eltalálnom és még a hispánia sem ajánlott fel szerződést, csak szerencsémre az évad közepén Petrovot jelöltem meg riválisnak, sikerült mindig elvernem és az utolsó verseny elött a Renault felajánlotta Petrov helyét. Sokkal könnyebb is irányítani a Renault-t, mint a Lotust, csak ezt a végsebesség dolgot még nem tudtam megoldani. Ja és igen számít, hogy hány szezont választasz ki, minnél több annál nehezebb szerződést kapni.
  • oneal1
    megbeszéltem a sráccal erre eladta másnak...korrekt...:D mind1 is mert tegnap találtam 35ért:)
  • tommygear
    nem easy-n és low AI-val kell játszani és máris nagyon sok eltérés lesz az autók között
  • leho94
    igen
  • tommygear
    mennyi idő után ajánlották fel a szerződést? vagy hogy megy ez?
    számít hogy mennyi szezont választok ki az elején?
  • lolSL
    drogos vagy
  • Jacek
    szoktam , aztan elmegy a kedvem!!:)
  • thedriver
    Ahhoz képest a hozzászólásaid alapján úgy tűnik, játszol vele. Biztos szereted kínozni magad akkor.
  • Gabisan
    F1_2010_teszt
  • Marci0115
    én kezdésnek a saubert ajánlom, mindig dobogora álltam vele
  • MerlinW
    Olyan minimális az eltérés az autók között, hogy gyakorlatilag mindegy. Amelyik szimpatikus.
  • The Protector
    Hy.Újra kellett tennem a gépet és a mentéseim elvesztek.Új szezont kezdtem a Toror Rosso csapattal.Jó a kocsijuk,vagy melyik csapatot válasszam akik a legjobbak?VAgyis akinek a legjobb az autója.
  • Jacek
    Azt hittem iden nem lehet alulmulni ezt a jatekot, de sikerult:DD:D: WRC2010:D
  • Rossi1
    Rakjál bele Peugeot motort!:)
  • Neoncsoves
    és ez téged miért zavar? rfactornak még mindig több köze van az F1-hez mint ennek a szarnak már ne haragudj :D
  • gallardo
    Sajnos minimum leszorító erővel is csak 290 körül van a végsebesség és úgy a kanyarokban használhatatlan, de talán majd év közben jön valami fejlesztés.
  • Marci0115
    elöbb játszottam egy futamot catalunyában, elsö helyröl kiáltam a boxba, de ott tartottak bent kerek 20 mp-t, mondnaom se kell hogy alt+f4 lett a vége
  • SeanJRRussel
    leszorító erőt állíts ne sebeségváltót
  • gallardo
    Üdv! Most igazoltam a Lotustól a Renaulthoz és ami az első versenyen feltünt, hogy a Lotus 300 feletti végsebességével szemben ez a Renault csak 283at megy ami a célegyenesben igencsak lassunak tűnik. Próbálkoztam a sebváltót állítgatni, de nem sokat használt. Ez egy bug vagy feature?
  • Tikal #5983
    biztos tesztelték, szerintem fel is tünt nekik ez a hiba... valószínű a határidő kellett tartani... pff
  • Jacek
    Vissza alltam quad rendszerre:) az eddigi kinszenvedes , akadozas eltunt:) FullHD-ban ultran ritkan esik 50 fps ala, atlagban olyan 60 lehet...

Igy sajnos meg viccesebb mert a HRT-vel legenden bejovok dobogora bahreinben:)

• zolee145
    Nem ez a zavaró, hanem az, hogy 2010-ben néhány régi F1 játék, meg pár egyéb szimulátor után a Codemasters úgy gondolta, hogy nincs a Földön olyan ember aki egyedül, mindenféle segítség nélkül ki tudna jönni a boxból, majd ugyanígy vissza is tudna oda menni.
  • Jacek
    Itt merul fel egy kerdes, kik es hogy teszteltek ezt a cuccost? ez nem tunt fol?:)
  • gallardo
    Ennél még talán az idegesítőbb, hogy egyesek nem állnak ki a bokszba, pedig egy csepp eső se esett egész hétvégén. Ha ez így marad akkor nagy problémák lesznek.
  • Casillas
    egyetlen megoldás, ha úgy tudsz kimenni, hogy az előtted/mögötted autózók kinn maradnak a pályán, akkor talán elég messze vannak a többiek ahhoz, hogy ne engedje el őket a nyalókás köcsög...

igazán javíthatnák már ezt, nagyon zavaró tényleg :\
  • JohnAngel
    Nemsokára itt a patch fiúk, kitartás.
  • Tikal #5976
    bemegyek a boxba, kijövök... 8 hely rontás... nem hiszem el....