Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
na én már hangolok a játékra:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

palinho96
Ez nagyon kemény, ütõs játék lesz

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

látom te is barcás vagy:P én is mindörökké. tegnap enyhe alázás volt:D f1 gamet te hol fogod megvenni?

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

mentem pár kört ma a 2006 f1 játékkal amit a sony csinált hát... a grafika rendben van de az autók mint egy vékony pálcikák...
-meg ott annyival van több benne, hogy a futam után van pezsgõzés amúgy meg 10/6 szerintem a kocsik sebessége tökéletes
(úgy hogy 4 év eltelt és a mostani 2010 játék brutális lesz tutira:D)

én majd szerintem 3-4 napot gyakorolok és elkezdem a 7 éves karriert:D

de elsõ köröm az tuti, hogy spa-ban lesz egy red bull autóval :D

SirAlo
jaja alonsonak arcades autoja van :D Vasarnap is hogy nekiment barichello es semmi baja nem lett :D:D:DD

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ebböl is látszik, hogy árkád fos... <#idiota><#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

SirAlo
Ezt nezzetek itt mintha nem is vizen menne alonso:D meg se csuszik =)

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Hát úgy hogy egy újonc pilótát fogsz tulképp megszemélyesíteni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

mint élõbe q1=20 perc q2=15 q3=10 igy lesz

palinho96
Skacok elfelejtetem!
Lesz Q1 -Q2 -Q3???
Vagy egybe az egész idõmérõ???

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

hogy érted hogy újoncként ? :D

én egybõl carrier, hamár újoncként kezdünk :)

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

sztem én monaco esõ kubica legendary mód:D

Firerock
:D
én egy single race-Alonsoval-Hungaroringen:D

azon tanakodom amikor belépek majd a játékba , milyen játékmódót nézzek meg:D bõség zavara :P

Firerock
írtam nekik ímélt,még aznap kihozzák ha a gyártó is meghozza nekik elõbb(a nagy játékoknál így szokott lenni)

Nem tud valaki egy eladó XBOX360 Wireless kormányt?:)
3 nappal késõbb :D mi már meg letoltunk egy karriert :D

Firerock
nekem hozzák el a pézemé:D

ki fogja személyesen átvenni az üzletben és hol ?:D én aznap

én is:D az még nagyon sok:)

palinho96
Márcsa 24 nap (y) naggggyjon várom ;) : D x D

Firerock
na ez most fasza:D

adam46
Na, akkor kb így marad, aki tud még olcsó boltot privátba írja meg, és kirakom.
Firerock
kkéne csinálni valami új bannert,valami nagyobb felbontásút,nemszeretem ezeket a kis vékonyakat,majd nekiülök,felrakom a ps-t,régen sokat csináltam nagyon,olyan kéne ami világosabb és F1-es autó van rajta:D

Prince23
CDgalaxis a legkorrektebb szaküzlet.

Alexease
Nincs a konzolosokkal bajom (bar neha a stilus eleg ovoda szint;P), nekem csak a banner resz szurta a szemem;) A linkek is maradhatnak, csak nem kell ezer sorban, kulon kiemelve a platformokat (aki megakarja venni, csak megtalalja, melyik kell neki;P). Boven jo egysorban az "Elorendeles" es melle a linkek. Ne legyen olyan csiri-csare, tarka-barka, cukrozott takony, gagyi jellege a topicnak, mint nehany masiknak;)
Alexease
Raadasul az 576 regen arrol volt "hirhedt", hogy kilopkodjak a kodokat a dobozbol;)))
adam46
Akkor már mindegy, ha egészet töröljük. :D
Prince23
576-ot is ki lehetne törölni, minden késik náluk, nem megbízhatóak a szállítással. :D

de szokás mondani egyszer volt Budán kutyavásár

Firerock
köszi
ezt a konzolszervízes rablókat is kilehetne törölni szerintem,undorító

adam46
Megtörtént.:D
Firerock
van külön konzol részleg...
szerintem töröljünk innen minden konzolt...

adam46
Játékosok fóruma, de ha akarjátok letisztítom.
Alexease
Igen, es a banner alatti resz is kezd eldurvulni a konzolos cuccok miatt:/ Lassan fel kepernyo magas az egesz.
Firerock
tudom,rendeltem már tõlük:)

Firerock
ezt rohadtul felesleges volt itt mondanod mivel ez a pc részleg,a konzol nem érdekel minket...

adam46
Csak csökkentették, hogy versenyben maradhassanak. Ott a szállítás 990 Ft GLS hozza, és 1 nap alatt megjön. Megbízhatóak nagyon.<#eljen>
konzolvilágba 21.én megkapod bármelyik verziót ha elõrendeled

padavanHUN
Ez engem is érdekelne, errõl úgyszólván magán a tényen kívül még nem hangzott el konkrétum. :(

http://f1game.hu

Firerock
inkább mondjátok már meg hogy melyik boltba fog 21.én kikerülni!?
amúgymeg cdgalaxisban is már csak 7900Ft

Mclaren is mindig is egy csaló csapat volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kiket vár a bann? Aki nem a Színtiszta Ferrari csapatnak drukkol azokat és chaten ki meri nyílvánitani véleményét,azokat várja bann

adam46
"A személyes ellentéteinket pedig szerintem nem szerencsés egy teljesen más fórumra rángatnod" - Ez így van.
padavanHUN
Oké. Már csak egyetlen dolgot kell elmagyaráznod: Az információkat hogyan lehet lopni? És kiket vár ban? A lopott infókat? :D

Az oldalon minden egyes cikk és hír internet szerte több ezer oldalon megtalálható információk alapján készült, eme változatuk teljes egészében egyéni szellemi termékként definiálható, copy-paste, másolás egyetlen esetben sem történt. Aki mást mond, az bizony kimeríti a hitelrontás fogalmát.

És ezzel a magam részérõl le is zárom ezt az ovit, mint mondtam, ez a társalgó nem errõl szól.

Totti5
Ez annyira gyerekes... vannak dolgok amikkel nem értek egyet, pl Gyuri egyes véleményeivel, de ezektõl függetlenül õ létrehozott egy oldalt ahol nagyon sok infót egybeszedett és szinte naprakészen olvashattunk interjúkat illetve a GC alkalmával nagyon sok videót tett ki napról napra, amiket öröm volt nézni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

én csak elmondom a tényeket az embereknek itt, hogy aki betéved a szennyoldaladra, az vigyázzon mert lopott infók, és bann várja õket

padavanHUN
Tanulj meg írni. A személyes ellentéteinket pedig szerintem nem szerencsés egy teljesen más fórumra rángatnod, talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy ez itt senkit nem érdekel. Ez a topik ugyanis nem jogsegély szolgálat, hanem az F1 2010 társalgója.

Ki lettem dobva azér mer Mclarenes vagyok gg. Ilyen elvakult vakegér embert mint te még nem látott a FÖLD. Azér rak ki emberket az oldalról mer nem a csaló FERRARINAK SZUEKOLNAK.Alonso hófehér, igazi futamot úgy nyer hogy elõreengedik :D Az oldaladat meg mindenki tudja hogy egy szenny, a német oldal is fikázza :D