21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
stupido #6095 Szevasztok!
Eddig hibátlanul futott a game, de a valenciai pályánál folyamatosan kidob. Találkozott már valaki ezzel a problémával? -
#6094 Még annyit hogy a Lighting modhoz amennyire tudom 0.9es gammát ajánl a fejlesztő. -
#6093 Igazad volt, bár most redbullal mentem és sikerült egy Monaco 1.13.603 és még van benne. Fel akarom venni videora de a fraps nagyon leterheli a gépet. Mivál tudnám felvenni? -
#6092 Hello!
A jatek főkönyvtárába kell bemásolni és sokkal élethűbb lesz az egész,Színteltebb.De mellé még ajánlom ezt is: Lighting.exe és itt láthatóak a képek a változtatásokról:
F1 2010 -
HG #6091 Sziasztok!
Enviromental.exe -ben levő .DLL -t, esetleg .BMP-t és .ini -t hova kell másolni? Ja? És mi változik tőle?
Köszi!
-
#6090 és verseny alatt akarod ki be kapcsolgatni a féksegítséget vagy mit is akarsz?? -
JohnAngel #6089 Ezt a kérdést minden nap felteszi valaki. Ebből látszik, hogy sokan még az utolsó oldalt sem hajlandóak átfutni, mielőtt kérdeznének.
Tessék figyelmesebbnek lenni! -
#6088 ma már kérdezték 2x
olvass vissza -
Bence937 #6087 sziasztok!
valamiért ablakos módban indul el a játék. hogy lehet visszaállítani teljes képernyősre? mert sehol se találtam semmi full screen-t vagy valamit
köszi -
#6086 Az idő visszapörgetést inkább hagyom a kicsúszásokra. Mivel billel nyomom és medium TC-vel, ezért elő szokott fordulni. A defektet meg véletlenszerűen is beadja. A kivezető kör alatt már kaptam, de egy másik szettel 10 kört is simán csináltam ugyanott. Van akinek az első kanyarban pukkant szét a friss gumi. -
#6085 szerintem ez bug foltozas lesz, a DX11 patch lesz a kovetkezo -
#6084 remélem javítja az idióta box bugot -
#6083 csak a dx fog valtozni, vagy masra is jo lesz ez a patch? -
JohnAngel #6082 Nem tudom, miért félsz a defekttől, egy egyszerű idő visszapörgetésével kijátszható. A defekt meg nem a gumik kopása beállítástól függ? -
#6081 Szingapurban már kiesett egyszer Buemi. Most Suzukában pedig elszabadult a pokol. A híd alatt rendszeresen találtam egy összetört gépet, amit csak a fenti szakasznál előztem meg. Szóval nagy eséllyel beesnek a hídba, mert a fenti ívet próbálták meg lent is követni. Az egyik Force india félig a palánk külső oldalán teperte álló helyzetben a gázt, Webber pedig az egyes szektor és a R130 közötti üres placcon volt a minimap szerint. Ő se fejezte be a futamot.
Csak látszólagos törés van bekapcsolva nekem a defekt miatt, így tényleg ritkán van végzetes baleset, mivel az AI ezzel a beállítással nem tudja elveszteni a kerekét. -
robi40 #6080 de úgy értem ha be van kapcsolva a fék segítség. -
#6079 sehogy! DX9 van es felkesz DX11:P -
bgreg #6078 HIVATALOS:
"A codemasters bejelentette, hogy a patch a tesztfázis végső szakaszába érkezett,és a hét vége felé letölthető lesz.Állítólag terveznek még egy patchet, de arról még nincs hivatalos információ." -
#6077 egyszeruen nem nyomod le a fekpedalt es nincs fek :D:D de am monzaba is kell fek !:D -
robi40 #6076 ebben a játékban ki lehet kapcsolni a féket(mondjuk monzába ez jól jön a hosszú egyenesekben ahol csak egy kicsi kanyar van és ode nem kell fék)? de menet közben gombbal? Nem úgy hogy kilépsz a menübe. a challengeben az F3-mal ki lehetett kapcsolni menet közbe. ebbe a játékba lehet? -
#6075 DX10-ben hogy lehet futtatni a gémet??? sehol nem találok erre valami beállítást :S -
#6074 gondolom jobb szerződéseket kaphatsz jobb csapatoktól ha nagyobb a szinted -
#6073 am ez a szintlépés ami a versenyek után megy fel ez mire jó? -
#6072 ezért nem értem én sem -
#6071 én volt hogy direkt hátsóját csaptam bele falba mer felidegesített, és semmi baja.. csak egy hátsó defekt -
IXEMGabeo #6070 hátsó szárnya tört már le valakinek? abszurdnak tartom hogy valakibe tiszta erőből csakúgy belementem, ha ideges voltam és nem tört le senkinél a hátsó szárnya...ez nekem kicsit fáj még akkor is, ha én igazából elégedett vagyok az egész játékkal és a törésekkel sincs bajom egyedül ez az, ami nem jön be. Mondjuk ami már volt a GP3, GP4-ben is, ha kiesik egy versenyző kellene a sárga zászlós emberke, utána pedig daru vagy munkások ahogy tolják elfele a pálya szélére a versenyautót nekem ezek hiányoznak valahogy, de majd úgyis előbb utóbb lesznek ilyenek is benne. -
mardal #6069 Sziasztok
Aki lotussal csinálja az aktuális évadját az suzukában hova tudja behozni kvalifikáción a kocsit? Én g25el nyomom de 5mp-el simán le vagyok maradva még az utolsótol is,viszont más pályákon meg simán benne tudtam lenni vagy a 17ben vagy a 10-ben. Ennyire szar a lotus erre a pályára vagy ennyire nehéz pálya? -
#6068 totálkáros autot még nem láttam, de sokszor kicsusznak, megpördülnek, szárnyat törnek... azt leginkább akkor mikor rájuk fékezek és belém csusznak :D -
JohnAngel #6067 Ezt: http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/432050-f1-2010-patch-news.html -
JohnAngel #6066 Megnyugtatlak, 50%-on is ez van. -
#6065 amúgy csak engem idegesít,hogy 10%-os versenytávon egyszerűen senki nem esik ki??? mindig 24-en futunk be a célba...:S -
#6064 volt itt korábban valami patchről is szó h már készül v mi.... arrol mit lehet tudni? -
#6063 valaki betudná linkelni a sun modot?? hogy eltúnjön ez a fos sárgaság,tiszta májbeteg a gém,de fasza :D -
IXEMGabeo #6062 az lehetetlen...practice 3-ban elvileg mindig 2-2 szett kell hogy a rendelkezésedre álljon bármit csinálsz -
#6061 megnézem mit tudok monacoban :P -
spiczi91 #6060
Szerintem csak minimális az autók közti különbség. Még ennél is lehetne jobbat jönni szerintem, ha nekiül az ember, akkor meglehet a 13-14. -
#6059 Ja és én szenvedek a careerben keményen, hogy leglább a 10 hely fölött végezek, mind a Williamsal mind a Lotussal. Szval fura mikor azt olvasom hogy mások meg verik őket mp-el.. -
#6058 Én Williamsal toltam a careert, majd most Lotussal (ami egyébként sokkal kezelhetőbb érdekes), de most kipróbáltam ez a HR dolgot time trialban. Most vagy a time trial a bugos vagy nem számit hogy milyen csapattal vagy (majd megnézem redbull-al is), de itt az én időm 3-4 gyakorlás után:
-
#6057 valaki 1 13 nál jobbat ?:D
-
#6056 javítottam a canadában elért időmön... 1.13.429 :$