Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Ez itt nagy hiba.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
??
Hát onnan, hogyha vkit érdekel a téma, jó pár lehetõsége van, hogy elmerüljön benne, milyen is a szimuláció. Akár hallgatólagosan, akár saját élményként. A fizika az fizika marad mindenütt, csak az F1-ben, ugye nagyban játszanak 😉
Just do it :)
1. rohadt rövid idõt játszik vissza
2. szarul néz ki az egész
3. így tényleg nem sok értelme van
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én a visszajátszás videóra gondoltam.
Egy safety car jobb lett volna.
De most komolyan?
Egyébként nektek is elég sokat tölt?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Na a flashbacket, hogy tudom akkor elõcsalni?
Én is elkezdtem acarrier módot williams-el.
Hetedik vagyok az idõmérõn.
Holnap folytatom.
Itt nagyot kell bénázni egy szaros kipördüléshez is....
Mindenesetre remélhetõleg úgyis modolni fogják...
Apropó PS3-on jobb a törés/irányítás??
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Legtöbben élõben sem láttak ilyen autót.
Azt meg hogy milyen menet közben.
Anthony Davidson tudta egyedúl a csapatból.
Nem volt rossz pilóta de most csalódtam benne.
A mostani munkásságát nem követem.
A semmilyen effektek meg megoldások helyett a játék valóságra kellett volna összpontosítani.A kopár rajt a semmilyen célbaérkezés.A balesetek semmilyensée.Komolyan elbasszák az egészet.
😊
Legalább a GRID színvonalát érné el vezetésben,de még ahoz képest sincs sehol.
Tiszta Need For Speed..😄
Attól mert fan vagyok nem eszek meg mindent.
Kb ennyit errõl az istenítésrõl.
Hozzáteszem anélkül,hogy játszott volna vele egy percet is.
A billegõ autó helyett rakhattak volna bele felvezetõ kört.
A hülye interjúszoba helyett meg safety cart
A csillivilli semmi értelme esõeffekt helyett meg mozgó kezet váltáskor(2001 ben is voltmár)
De sorolhatnám.
Ha neked tetszik tudomásul veszem nem bunkózom meg hülyézem le az embereket.
a károgó warezosokkal ne törõdjetek jöttek divatfikálni, a nagy szim rfacotorosok, nah az rfactor az egy igazi szim, vérpisti készítette modok hát gg
Itt nem."
ezt itt meg is mondták hogy hiba...nincs is vita, de azért nem egy hulladék game...
Ez is a hozzáértését bizonyítja.
77fps-en
A warezos ps3 as játékomon ha letörik az elsõ szárny vezethetetlen az autó.
Itt nem.
Ha ott gagyi autóval indulsz nem leszel elsõ az tuti.
Ha ott koccansz kitörik a kerék nem mész vele 315-öt egyenesben és 150-et kanyarban rázókövön.
Gyerekek.Vagy ti régen nem játszottatok semmivel?
Nincs viszonyítás?
én csak ironizáltam nem személyeskedtem és egy szóval sem szidtalak téged
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csa sajna én a fogyasztó vagyok õk mewg belõlem élnek(illetve belõled).
Úgyhogy elvárnám a pénzemért(vagyis a tiedért),hogy kapjak is valamit.
Namost vagy driver(a 10.9-es Cat-ban elvileg benne van a jatek) vagy tenyleg valami van ezzel az enginnel, vegre megy a 2 GPU a game alatt,nade 40% terhelesen😄 mind a 2-o....... azert az vicces ..
Ablakos modba kapcsolok(felbontas marad) folmegy 45 fps atlag kornyekere, ez tok jo de tudni kell hogy a 2 GPU-s kartyak ablakos uzemodban kikapcsoljak a masodik GPU-t😄😄😄 szoval vagy varni kell driverre vagy ez ekkora kokany😊
A szimuláció talán még a GRID-eknél is gyengébb....
A törés szinte zéró...
Kit érdekel a vizes aszfalt meg hogy hogy néz ki az esõ ha egyszer maga a játék nem okoz abszolút semmi kihívást, és a szimulációtól fényévnyire távol van...
De csak a kedvedért: Az esõ látványos. Az esõs úton jobban csúszkál az autó, de ha ilyen lenne élõben akkor Anettka is forma1-es pilóta lenne....😄
Egyszerüen akármennyire állítgatod hogy nelegyen segítség,az autó alig pördül meg, ha nekimész valaminek szinte meg se kottyan hacsak nem nagyot rottyantál...Ha letolod az ellenfelet a pályáról például meg se árt az autónak...
Ahelyett hogy raktak volna bele valami értelmes szimulációbeállítást (Lásd például GTR ahol arcade-tól a szimulációig mindenhogy be lehet állítani az egészet) az interjúzgatás helyett....
Ez így 2010-ben minden csak nem komoly F1 játék...Egy élményautózgatás kihívás nélkül.
Kíváncsian várom ha 20 perc gyakorlás után egy szaros force indiával elverem 1 ellenfél kivételével az egész mezõnyt akkor LEGEND fokozaton egy mercivel mitfogok menni...Álomidõket? Mert ilyen kihívási szint mellett kb 10 kör alatt fogom körözni a 2. helyezettet egy teljes futam alatt....