21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
pitjou #7187 Köszönöm szépen majd otthon kipróbálom. -
akos #7186 Helló mindenkinek!!!
Van egy kis problémám a game-vel. Amióta felraktam a patchot, azóta nem menti el azokat az időket, amiket pl Time Trialban mentem... Miért van ez??? Ráadásul olyan mértékben csúszkál az autó versenyen is, time trialban is, hogy vezethetetlen. Negyedik sebességi fokozatban sem tudok padlógázt adni neki, mert megforog. És egyszerűen nem tudok 1:34 nél jobb időt menni monzában, és így Amatőr AI-val sem boldogulok... :S Valami megoldás esetleg lehetsésges??? -
karilla #7185 sziasztok
az lenne a kérdésem: a mentéseket hol lehet megtalálni és hogy windows és játék újra telepítés után vissza lehet-e másolni?
válaszokat előre is köszönöm
karilla -
#7184 Marpedig az AI gyenge, Virginel karrierben Spaban mentem 1:46 talan, ezzel agyon vertem a mezonyt, de TT-ben Bullal mentem 1:42-ot:D -
#7183 Kicsit vissza olvastal volna ott irtam Legnehezebb fokozat, Legend AI, benya ON, gumi ON, mit lehet meg ezen bekapcsolni? minden segitseg kikapcsolva.... ird le legyszives , Hungaroringnel tartottam 1 versenyt nyertem addig, jott a patch Ring/SPA/Monza HatTrick-el nyertem..... -
rbal #7182 A #7039-es kommentben van. -
attila46 #7181 Srácok...biztos beirta már valaki,de hogy ,lehet viszaimátkozni az esős pálya pocsojáit,mert a patch óta nem annyira élvezetes pocsoják nélkül.
Magyarul ha lehet!
köszi -
rbal #7180 Ja és nem vitázni szeretnék, de számomra elképzelhetetlen, hogy expert beállításon, folyamatosan hozni lehet a szinte időmérős köröket, meg ez mellett lealázni, de nagyon az AI-t, és még könnyűnek is kikiáltani a gamet! -
rbal #7179 Részemre ez a mondat mindent elárul, ez miatt nekem ezzel az idővel nem kell bizonyítgatni:
"Kicsit megváltozott a gumi tapadása(legalább is gumiszim kikapcs állapotban)gondolom kicsit közelebb akarták hozni a két beállítás közti különbséget,de ezt majd akkor állítom biztosan,ha kipróbáltam a másik állapotban is.."
Én elhiszem hogy bill-el csak TC-vel lehet menni (még nem próbáltam billel), de tedd fel a fiad kormányát, és vegyél le mindent, és tedd rá az összes szimulációt, és menj 50%-os versenyt, és akkor küldjél be képet hogy 7. körben már narancssárga gumijaiddal is tudod ezt az időt!
Sajnos a you tub-en is csak 3 körös, meg time trialos videót látni, ami számomra nem mérvadó, hisz alapból kb 3-4mp-vel jobbat megyek én is mint versenyen. Szal én is ezt ajánlanám figyelmedbe, arról nem is beszélve, a már említett mondatod után ezt hogy írhattad:
"Ő is experten játszik és én sem használok segítséget, ha véletlenül kormánnyal tolom..
Billel pedig csak a TC"
Tehát te most expert, vagy nem? -
spacecrony #7178 Esetleg nézd meg az eszközkezelőben is a HID résznél a nevét. -
spacecrony #7177 Kép
Előtte nálam XBOX Game Device volt.
Egyébként két helyen is megtalálható de nem mindegy, hogy melyiket nevezed át.
Xp-nél csak akkor tudnám ha telepítenék egyet.
Talán nézd meg a vezérlőpultban a játékvezérlőknél, hogy milyen néven szerepel és úgy próbálj keresni. -
Gabor_(HSF) #7176 Ajánlom figyelmedbe #6938..
ez a pecs után a 3. verseny,1.19 elejével a pole,természetesen legend és csak a tc mint segítség és bill..
1.20-1.22-es körök a versenyen végig, de csak azért,mert elsőre akartam megcsinálni,így nagyon megtiszteltem a célegyenes előtti sikánt,ami 1.5-2 mp körönként..
A képen látható mennyire messze a mezőny 3/4 kör,csak azért nem köröztem le a fél gárdát,mert óvatosan mentem..
Pecs előtt itt 1.18akat mentem,igaz az Ferkával volt -
Gabor_(HSF) #7175 Ja! esőben és nagyon csúszós pályákon.néha az abs,de kormánnyal erre sincs szükség.. -
Gabor_(HSF) #7174 Ő is experten játszik és én sem használok segítséget, ha véletlenül kormánnyal tolom..
Billel pedig csak a TC -
rbal #7173 Kérdés hogy melyiken mennyi segítség maradt! Ha a kormánnyal experten mész, azt a versenyt biztos hogy egykönnyen nem nyered meg, főleg valami közép-hátsó kategóriással!
Jacek te is tedd expertre, és máris nem fogsz lekörözni senkit sem! Nem kell itt ultra legend, meg minden, kapcsolj ki mindent! Aztán légyszíves írd le neked teli tankal a már min 3 körön kopott optionod meddig bírta!
-
#7172 A sorok szerkesztése a következők:
vonal alá
<Action ActionName = "Look Left">
változás
<Axis AxisName = "win_con_di_axisX" DeviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalLower" holtterét = "0.0" telítettség = "1.5"/>
és
<Action ActionName = "Look Right">
változás
<Axis AxisName = "win_con_di_axisX" DeviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalUpper" holtterét = "0.0" telítettség = "1.5"/> -
Gabor_(HSF) #7171 Hát azért ez a játék keményen kormány barátibb!
A pecs után már inkább 2mp a különbség körönként, a billel szemben..
Az hogy a legnehezebb fokozaton,bármelyik autóval "könnyedén" meglehet nyerni minden versenyt,az persze már egy más tészta.. -
pitjou #7170 Spacecrony!
Nálam igy néz ki:
HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\VID_06F8&PID_0004\OEM\JoystickSettings\0\0 és 1
Ebből az utolsó elötti nullára ha rámegyek ilyenek vannak:
Alapértelmezett, nem beállitott érték,
Default SpringIspersistent
Default springstiffness
Input axis remap
MapY2X
Ez utobbi4 mögött Reg_Binary, meg számok.
Az utolso 0 és az 1re ha rámegyek semmit nem ir ki.
Pls ha tudsz ezek alapján akkor köszi előre is. -
pitjou #7169 Spacecrony!
kerestem de nálam hosszabb a fastruktura, de nem találok semmit ami a kormány nevére utalna.
Oemkarakterláncot kicsit bővebben pls -
#7168 Nalam viszont illik egy autos jatekot kormanyra csinalni!!(biztos kokorszaki vagyok) autoban sem banannal tolom:)
Azert vannak a nehezsegi fokozatok, akkor rakjanak be egy ultra legend fokozatot de nem korozzek mar le 5 versenyzot Monzaban, egy pukkadt Virgine-el:) 20 kor alatt:D
Semmi bajon nincs azzal ha valaki bill/gamepad-al tolja, en is elkezdtem valahol de hogy ez az alap:)
-
#7167 A databes fájlt módosítottad vagy egy mod. Rakd be az eredetijét, és már fog utána. -
rbal #7166 Ha a segítségeket nézzük experten megyek, viszont az első szezonomban (most) vannak pályák ahol visszaveszem az AI-t akár interre is, amúgy pro ra állítom. A legend az már tarthatatlan számomra, max 5-6 körig, aztán nagyon a végére kerülök, legalábbis 2-3szor így jártam, azóta nem próbálkoztam a legendel. Viszont a köv szezonban úgy szeretnék menni, mert az ideit már az elején elcsesztem, mert csak a 4. futamnál kezdtem el a fejlesztéseket is, (addig azt sem tudtam mi az), meg véletlen újból alá írtam a williamshez.
Amúgy a tapasztalataimat csak azért írtam le, mert eddig nagyon megkérdőjeleztem azt hogy legenden lehagyni az AI-t meg lekörözni(igaz nekem azt nem sikerült), de így már értem hogy lehet. -
pitjou #7165 Előre is köszönöm megprobálom.
-
RBandi #7164 Sziasztok!
Én kontrollerrel(xbox360as) lenyomtam két szezont, a harmadikra kijött a pecs és már lehetett finomhangolni a kormányomat úgyhogy most már felszereltem:) A különbség Bahreini pálya kontrollerrel 2.04 körüli idők (track controll med, abs on, kipörgés ki), kormánnyal 1.54 körüli idő (tc off, abs on, kipörgés off) torro rossoval. A kontrollerrel nem lehet jól az ívre tenni azt autót, tolja az elejét a kanyarba. Kanyarkijáratokat is nehéz jól eltalálni , a korrigálások is nehézkesek ha megcsúszik az autó. Meg hát ugye az ember ujja is szétmegy egy hosszabb melósabb verseny után. Kormánnyal jobban lehet lekövetni a versenyen az autókat. Kormánnyal sokkal élvezetesebb , de kontrollerel sem rossz ha a megfelelő fokozaton.Kormánnyal legenden nyomom és nagyon élvezetes versenyeket tudok futni:)
üdv mindenkinek,
a lóerő legyen veletek, -
aflamin #7163 nekem peccs óta nem csinál mentést :/
(mondjuk tört,de akkor sem értem :$) -
sziszifusz #7162 Ég és föld a különbség kormány és gamepad közt. Minden assist off nálam a kormánnyal, így nem biztos hogy nagy a különbség az időkben az assistos gampadhez képest, de sokkal élvezetesebb.
-
#7161 amit alapból letölt Windows azt használom -
spacecrony #7160 Át kell nevezned a kormányodat a Registry-ben egy olyanra ami megtalálható az Actionmap-mappában és azt az xml-t kell szerkesztened.
Nálam így néz ki (Windows7 x64):
HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\VID_079D&PID_0A08
( XP-nél változhat)
Keress egy OEMName karakterláncot (itt van a kormányod neve) kattints rá kettőt és nevezd át
pl: Logitech G25 Racing Wheel USB-re ezt fogja látni a játék.
Így minden kormánnyal működik nekem egy speedlink SL6696 van.
Jó játékot!
-
#7159 Kormánnyal experten kell menni. -
rbal #7158 Ahogy én észrevettem itt nem sokan kormánnyal nyomják, hanem bill., vagy controller. Amúgy ma sok-sok idő után kipróbáltam a kormány taction controll medium, és gumiszimuláció, meg üzaszimuláció kikapcsal a kóreai pályát. Ezt is csak azért tettem, mert tegnap nyomtam le az időmérőt, ma meg bemelegítésnek mentem egy 20%-os versenyt. Asszem egyet kell értenem Gábor_(HSF)-el, hogy könnyű lenyomni őket. Igaz pro-n mentem azon megyek a carrierben, és dettó ugyanazokat a beállításokat használtam mint segítségek nélkül. Mondhatnám azt, hogy ég és föld a kettő! Simán a rajtnál elhúztam, a 2. egyenes végére meg már sehol sem voltam. Sokkal rövidebbek a féktávok, pedig az ABS nem volt bekapcsolva, a kormányon sokkal kevesebbet kellett elfordítani, mint nekem alapból, és még a kanyar bejáratnál gázt adhattam, a közepénél meg már padlón voltam és simán ment a dolog. Mivel ezen a pályán a legtöbb rázókő rohadt magas érdemes elkerülni, de most nem kellett simán vettem mindet. A legjobban az maradt meg bennem hogy a legutolsó balosban ahol alapból 3. félgázzal lehet bevenni a kanyart, de ott is picit több gázzal már ívről le lehet csúszni, és persze a rázókő érintése nélkül, na ott 4. be majdnem padlón rázókövestül ívre pattanva simán ment a kanyar. A beállításokban a szárny 6-4, en van amivel a végsebesség olyan 328 körül van, amivel az egyenesekben nem lehet utolérni alapból őket, mert kb egyforma a sebességünk, viszont a középső és az uccsó szektor kanyarjaihoz nem lehet alacsonyabbra venni, mert így is necces segítség nélkül venni a kanyarokat. Szóval a racedepartementes setupok, is segítséges controllerhez vannak, azok sem sokat érnek kormányhoz, segítségek nélkül. Amúgy segítség nélkül a rajt sem könnyű, nehéz elsőnek fordulni, és úgy összességében nehéz a verseny is, a gumi, már a 7. körben narancssárga, sokkal hosszabbak a féktávok, a kigyorsítás nehézkes, szal ég-és föld a kettő egymáshoz képest! Ja mindez a williamsel volt. Megmondom őszintén nem is tetszett, nem volt akkora izzadás, mint segítségek nélkül polból indulva(esős időmérő miatt), kínlódva, már interre véve a nehézséget 6.-nak beérni a célba úgy, hogy a mögöttem lévők, már szinte toltak le egyes szektorokba a pályáról.
Amúgy mindenkinek ajánlom a kormányt azért hangulatosabb vele! -
#7157 találtál hozzá valamilyen drivert, vagy a beépített windowst használod? amit letöltöttem a windows download centerből, nem képes telepedni... -
#7156 "(egyébként erős a gyanúm, hogy emiatt kapok kék halált, mármint a Logitech Chillstream kontrollerem miatt)"
Nekem is az van és teljesen jól működik
-
pitjou #7155 Ha ezt a kiegészitőt használtam, nekem se mentett:AI Slow Corner fix All Tracks -
#7154 Olyan jó h csak néha van mentés eredetivel...rányomok a SAVE-re a menüben és vmikor elmenti, vmikor meg nem. Jár vki ugyanilyen cipőben?(nincs semmilyen mod) -
#7153 mivel én már többször is jeleztem, hogy abszolút laikus és amatőr vagyok hozzátok képest, megkérdezném, hogy miért írjátok, hogy kontrollerrel lehetetlen bizonyos idők alá menni? miért és mennyivel rosszabb, mint egy kormány?
(egyébként erős a gyanúm, hogy emiatt kapok kék halált, mármint a Logitech Chillstream kontrollerem miatt) -
pitjou #7152 http://tweakers.net/reviews/132/guillemot-force-feedback-racing-wheel-review.html
Itt vannak az adatai.Amugy nem rossz darab, de nem mai csirke -
pitjou #7151 http://www.lulays.com/jr/images/guillemot/forcefeedbackracingwheel.gif
Ez a kormányom. -
pitjou #7150 A baj az hogy nincs a listában.
a Patch után lett egy csomo tipus, de egyik sem az enyém.
Ez a bajom, probálom átirogatni, de azt sem tudom melyiket használja egyátalán.
Ez is Thrustmaster, de Guillemot Force feedback Racing Whellként látja az XP -
#7149 A letöltött fájlokból a kormányodnak megfelelőt bemásolod a /F 1 2010 / action/ mappádba , majd elindítod és a kormánybeállításnál a leírtak szerint jársz el ... -
#7148 goooogle forditó