Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De nem vitázom veled, mert a többi topicból kiderült számomra, hogy neked minden szemét tetszik ami mostanában megjelenik 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Komolyan mondom.
Ez olyan mint a ps2 es régebbiek persze csak warezosak.
Még úgyis megmagyarázza ,hogy nem is látta.
De legalább warezmentes.
rFactor - Grand Prix 1979 MOD -ot
Na, ha valami, akkor az szimulátor. 😉
Just do it :)
az fasza lenne, csak nehogy elkurja a cd keyemet:S
Hogy a hülyeségeddel kérkedsz?
Vagy a tudatlanságoddal?
Nem.
Csak betük sorozata vagy.
http://goo.gl/gd6Zi5
25 fölött mozgókép van.
Te látod a különbséget?
Nem a pécétek nem jó rá.
Mindenki szenved.
Tán nem jó a release?
Csak te vagy itt warez mentes.
Te is rinyálni fogsz.
A megoldások már a 2001 ben is jobbak voltak.
A csillivilli grafika már kevés!
Igenis gagyi a játék és nagyobb volt a füstje mint a lángja.
Egy grid f1 es autókkal.
Te meg yomd meg a pit limitert mert különben "lollipop" lesz.
Majd felrakom a nehézséget LEGEND-re,de szerintem az sem jelent gondot pár óra játék után....
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Milyen az idõjárás? milyen amikor leesik az esõ, vagy amikor felszárad? slickel milyen vizes aszfalton? stb stb...
és attól nem vagyok szánalmas hogy elmondom hogy nem 1 szenzációs játék ,1 átlagos játék,és azért nem 8 évig fejlesztették hanem 1.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
És tényleg, erre még soha nem is gondoltam 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
rendben töröljétek és soha többé ne merjetek evvel a lomhalmazzal játszani, szánalmas😄 <#fejvakaras>#fejvakaras><#shakehead>#shakehead>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az FFB-t is lehet rendesen piszkalni, allitani.
A tapadasokat is, de azzal altalaban az a gond, hogy linearisan csokkenti/noveli a tapadast, attol meg a "gumigorbek" (slipcurve) nem valtoznak. De a legnagyobb baja, hogy mivel CatchUp van, a karrier es az egyeb "elore scriptelt" versenyeknek lottek, mert az AI nagyreszet nem fogja erdekelni, hogy milyen uton megy, csak a jatekosnak lesz nehezebb😊 De ez majd kiderul, talan fejlesztettek meg valamit (bar tele van Dirt kodokkal...).
Ma nem, de talan holnap jobban megnezegetem.
A fejlesztésnek az árát inkább adták volna a rászorulóknak...
De a legdurvább hogy amikor törik az autó még 8 éve is ugyan így volt.
Számomra csalódás!
Egyébiránt baromi könnyû....
Kb 5 éve F1-eztem utoljára,azóta GT, GTR és társaikkal játszogattam.
Most pedig minden segítség letiltásával, a számomra vadidegen Bahrein-i pályán 20 percnyi gyakorlás után Sutil társaként a 2. helyrõl fogok rajtolni...Minden segítség kikapcs,minden realisztikusra rakva, ellenfél Professionalra rakva....Kicsit gáz,arra számítottam hogy még medium beállításnál is küzdeni fogok....
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Nem szeretnék új profilt nyitni, vagy az eredeti cd keyt elrontani....
Ha regisztrálom a profilomra a F1et, akkor kéri a cd keyt, és akkor felülírja a warez F1et a WindowsLiveon?
Valakinek valami ötlet?Tapasztalata h ilyenkor mi van?
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Titeket nem szivat meg a nyalókás ember mindig? Nálam szépen végigvárja a mezõnyt és csak utána enged vissza..😄 kb 10-15mp plusz 😄 persze kell a kihívás de...😄
Addig lehet barkacsolni: a hardware config.xml-ben a “directx forcedx9″ false-re kell tenni es akkor van dx11, viszont bugos meg.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ha billen jó vagy experten akkor elvileg kormányon mégjobb vagy😄, aki billen is ott tud lenni az élmezõnybe na az a profi😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Aztán még kipróbáltam medium-on, ott már 5. körre 2:08-at mentem.
Ez hogy lehet?
Ez mglepõ, hisz easy-n csak a gázt kell nyomni meg vezetni = semmi élmény, mediumon meg már fékezni is kell és sokkal élvezetesebb. S ezek szerint eredményesebb is.
Szerintem kurva jó.
Ennek nagyon örülök, akkor ha este hazaérek bekonfigolom rendesen 😊))
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ