Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd ha beülhetek egy F1es autóba, lepadlózom elinduláskor és meg se moccan, akkor lehet ilyesmit irogatni, ez akárki akárhogy vádaskodik közelébe nincs a szimulátor színvonalnak. Experten eddig kormánnyal nyomtam, de ezután ki fogom próbálni a billentyûzetet, lehet szórakoztatóbb.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Egyrészt indításnál felajánlja hogy kapcsoljuk be az AUTOSAVE-t. Így adott pontokban ment. Pályabejárás, kvalifikáció után, stb. De Te külön is tudsz menteni a menüben a MY F1 menü alatt.

Expert nehézségi szint, és tökéletesen vezethetõ a HRT, meg se moccan, nyoma sincs annak hogy éppen 750 lónak nyomtam padlógázt.

Nem utolsó sorban pedig azért eléggé irreális, hogy 2. számú HRT-ként enged practice-t nyomni Bahreinbe...<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

maffioso
Na kipróbáltam én is, mentem pár karikát ringen. Nekem kegyetlenül bejön a játék, nyilván a balfaszmód kikapcsolása mellett probáltam, és igyekeztem szimként tekinteni. Nem tudom hogy egy valódi f1 gép hogy viselkedik, de látom van pár ember aki hivatásos teszt pilóta. Élvezhetõ a játék 110%-ban és ez az ami számít.

\"If in doubt, flat out!\"

Háááát, óriási csalódás...
Megvan minden értelmes autós játék eredetiben (iRacing, LFS, NKP), reméltem, hogy lesz egy fasza F1-es is. Hát nem lesz.
Ez egy gyönyörû hulladék, nem jut eszembe jobb jelzõ.
Muszáj volt leírnom, olyan dühös vagyok a Codemasters-re...

Lunki88
Segíts magadon...
és hogy lehet menteni?
Igen az lett! Kérdésedre válaszolva: igen lehet menteni! (Nálam legalábbis mûködik)

Wazzeeg!!!! Erre nem gondoltam!!! Köszönöm szépen a gyors válaszod zsotesz!! Igazad lett!

menteni lehet?
ha jól emlékszem Alt+enter és jó lesz.
alt+enter?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ja ha számít: Win7 Ultimate

sziasztok.Minimum is dual core proci kell? :S

Sziasztok!

Segítsetek, kiakaszt ez a *****. Elkövettem azt a hibát, hogy leraktam ikonba a játékot menet közben. Õ erre kis ablakra váltott és nem tudom azóta teljesen full képre rakni vissza. Egyszerûen mindig látszik az ablak felsõ léce, szélei még közben egerem is van és a start menüt is elérem. 😞((((( SEMMI másnál nem láttam még ilyet csak ennél. Valaki találkozott ilyennel? Elõre is köszi!

Nem tudom jobban kikapcsolni mint amennyira kivan...
Vagy van esetleg valami titkos módszer???

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Skynet
Semmit nem segít...

Minden kikapcsolva és láss csodát...😊
Szerintem kapcsold ki a TC-t meg az ABS-t
Nem bírtam ki és kipróbáltam én is.
Hála' Istennek! Most spóroltam 8000 Ft.-ot.
Azt kell, hogy mondjam, a játék "fizikája" egyedülálló! (Szerencsére). Legjobban fáj (full szim. mód):
- nem lehet füstölõsre fékezni a gumikat;
- minden pályán csak bizonyos helyeken tud megcsúszni, ill. a bukóterekben, de ott sem mindenütt.
- Kigyorsításkor sem csúszik meg - ha nincs teljesen eltekerve a korány -, még esõben sem!
- a kormányt nem igazán lehet jól beállítani, mindig van holtjáték, ami egy F1-es autóban megengedhetetlen.

Nem vártam "HC szim."-et, de ez azért LOL! Annyira következetlen a fizikai szimuláció, hogy még poénkodni sem jó az egész. Persze nagyon szép és tényleg stabilan hozza a 30+ fps-t...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Negy?!?!? Egy.
rohadt idegesitõ hogy kanyarikban automatikusan megfékezi a gép a kocsit.Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?Menteni lehet,vagy versenyek után automatikusan ment?
Prince23
[HUN]FaTaL
A régi, EASports F1ekhez, ha bekapcsolsz minden segítséget akkor egy is elég 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

lac coo
Vagy miért nem elég hozzá a négy nyíl-gomb ? 😊)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

[HUN]FaTaL
Talán mert egy F1es autóban sem ugyanott van a fel és leváltás?😄

Félve kezdtem neki mert sokan lehúzták, de szerintem teljesen rendben van a grafika és a fizika is. Kevésbé törik mint más szimu az tény de késõbb talán majd annak az érzékenységét is lehet állítani.
Jó pont, hogy billel is játszható, nagyon rossz, hogy MIÉRT NEM LEHET UGYANAZZAL A GOMBBAL FEL ÉS LEVÁLTANI, csak a GRANDPRIX sorozotban, sõt az ALT-ot sem engedi.
A MICROPROSON kívül miért nem tud senki gondolkodni, programozni?

Kíváncsi leszek, hogy multinál a segítségeket, lehet-e a szerveren tíltani-engedélyazni, vagy mindenki úgy megy ahogy akar.
5c0rp330n
lol

gera995
de mond már meg h ki a f*szt érdekel a telepítõ rajtad kivül? -.-" a telepítõvel játszol vagy a játékkal?

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

Hol lehet kikapcsolni hogy a kanyarokba ne legyen automata fékezés?Hogy lehet elmenteni a játékot?
laci 700
Minden részlet számít. 😄

telepítõrõl megítélni egy játékot? gratulálok 😄DDDDD

Pukkandur
Óriási kihagyott ziccer! Pozitívum: Gyönyörûen kidolgozott pályák. Negatívum: menü, rosszul választott zene, nincs safety car, nincs felvezetõ kör, abszolút arcade irányítás és autó viselkedés. Tipikusan napjaink játéka. Millió beharangozó videó, marketing maszlagba csomagolt elkapkodott játék. A Mafia 2 után egy újabb csalódás! Nem erre számítottam, maradok a szimulátoroknál, biztos, hogy nem veszem meg!

már látszik a játék telepítõjén hogy összedobták, nem ez a fõ prodzsektük. Inkább majd csak holnap indítom el. Remlem a játék már jobb emglepetésekkel szolgál. Azért az nfs nek tudtak szép telepítõt csinálni ennek is lehetett volna.

Shep
Egyébként én azt sem igazán értem ,hogy már többen írták ,hogy így nem lehet megpörögni, meg úgy nem. Hát nekem van ,hogy kanyarokban is simán kipördül, ha a pályáról lemegyek és túlságosan gyorsan rántom vissza szintén panorámát kapok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Elég unfair így ,hogy a gép gyakorlatilag azt csinál amit akar, téged meg minden apróságért büntetnek valahogyan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LeventeV
ott allitod be ahol a tobbit, csak ne verseny kozbe, hanem verseny elott.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

szintúgy. engem kurvára felbaszott most és pihentetem egy ideig 😊

LeventeV
ezek nagyon idegesito dolgok valoban. en azert kaptam 10 masodperces buntetest mert a masik belemjott.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Shep
Ez a kanyart levágtad körödet elvesszük csak engem zavar? (ki fogom kapcsolni a szarba, de úgy meg a többi jó dolog is elvész) Amúgy az is milyen jópofa, hogy engem büntetnek feltartásért a gép meg kijön a boxból elém vág a gyors körben és semmi, még ott kell elõzgetni.

valóságban közel nem ilyen mint a játékban DE szerintem így élvezhetõ a játék. bár nagyon tapad az is igaz 😄

Hunter of Deer
én sem értem hogy mi akar lenni ez a "mindenhol tapad az auto" szöveg. olyan szepen meglehet forogni vele mint allat. neha egy kicsit kimegyek a razokore es pici gazra is van hogy kidobja a segget mint allat es mar meg is pordultem ...
viszont azt meg mindig nem vagom hogy lehet beallitania realisztikus torest illetve az AI nehezseget.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

visszamondtam a rendelést én is hát ez nem az amire vártam sajnos majd talán a 2011:S

ha ezt Dt meglátná 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MerlinW
Az a legfontosabb😊 Kérd vissza a pénzed😊)

[merlinw.org]

MerlinW
Jaja, Grid-et én is bill-el játszottam. Dirt 2 volt jó nagyon kormánnyal😊

[merlinw.org]

én teljesen jól elvagyok vele kûzdök a virginnel a mezõny végefelé és teljesen rendben van számomra 😄

az egyetlen gond az ezeréves noname kormányommal van amit leporoltam, hogy kipróbáljam és random idõközönként úgy dönt, hogy eldobja az usb kapcsolatot 😄 akkor jön az igazi anyázás (az elsõ a nyalókásember miatt volt) 😊
pajti

Viszont nem csúnya <#vigyor4> xD

A telepítõ nektek is világoskék volt? Azért megcsinálhatták volna a telepítés részét rendesen is.

[HUN]FaTaL
Sztem jó volt.

[HUN]FaTaL
Mert új enginet fejleszteni drága és szép ez is.