21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
stupido #7267 nekem csak simán kilép és ennyi. Ha alblakból megpróbálok visszalépni teljes képre, akkor meg előbb-utóbb program nem válaszol státuszba kerül -
barcames #7266 utolsó futam után lemegy az ára a játéknak? -
sziszifusz #7265 A racingline-t :p
Amúgy a gép gyönyörűen aszisztál az előzéseknél, online ennél kicsit izgibb elmenni valaki mellett :D -
#7264 itt mit kell nezni?:) -
manitounickfree #7263 f1 2010 hungaroring
-
HG #7262 Szia!
Egy ideje nekem is fagy. A Fagyás neked is valami Exe hibát okozott, stb.... kisablakban?
Majd én is kipróbálom kisablakban, hátha itt van elásva a kutya.
-
#7261 ez nekm is fetűnt már ! xD -
SaBoo #7260 Viccen kívül :) -
#7259 Hogy meg tudd különböztetni őket egymástól. -
SaBoo #7258 Üdv! Azt esetleg nem tudja valaki, hogy az miért, hogy az én autóm sötétebb mint a csapattársamé? -
stupido #7257 Sziasztok!
Az a problémám, hogy átléptem véletlenül alt+tabbal, és amikor visszaváltanék alt+enterrel akkor egy idő után kilép a játékból. De ha újra ablakos üzemmódban tolom, akkor nem fagy ki. MI lehet a gond? xp-t használok -
Bergkamp10 #7256 Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy meddig lehet húzni az időt azzal hogy nem adunk választ egy ajánlatra? Mert a jelenlegi ajánlatnál jobb csapatok is érdeklődnek irántam, de még konkrét szerződtetési szándék nem érkezett.. nem akarok végül hoppon maradni hogy bukom a meglévő lehetőséget is.. -
Bacsa09 #7255 Nincs mit -
gunners #7254 Köszi!Segített nekem is bevállt köszönöm!:) -
Bacsa09 #7253 Nekem a patch előtt is visszhangos volt, a megoldás itt:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1210882252&no=4521]#4521[/URL] -
gunners #7252 Köszi,de nem kockáztatok :) Nem teszem fel a patcht:)Eseteleg valikinél okozott ez gondot? -
Gabor_(HSF) #7251 Nemtom pontosan,de azt hiszem igen,mert már írták korábban,hogy rákérdez -
gunners #7250 Ok.Én letörlöm az egészet!Mentésem megmarad? Nemakarom hogy elvesszen!Köszi válaszodat. -
Gabor_(HSF) #7249 nem kell. -
gunners #7248 Sajnos az sem segített:(
Letörlöm az egész gamet és nem teszem fel a patchet!
Ez lesz.Újraíndítsam a rapture telepítés után ?
-
Gabor_(HSF) #7247 először a rapturet -
gunners #7246 Az a dolog pikantériája hogy most néztem meg az is fennt van .
Ha letörlöm a gamet akkor a mentés megmarad ugye ?
Vagy csak ezt a rapturet tegyem újra? -
Gabor_(HSF) #7245 az is gáz lehet,mert a rapture-nak is fent kellene kennie -
gunners #7244 Az f1 2010 Menübe csak szoftver van ott másikat nem is lehet állítani :(
Akkor mi lehet a baj előtte mielőtt a patchet nem tettem fel szépen volt hang mostmeg :( -
Gabor_(HSF) #7243 Állítsd át a hangot szoftveresre,az a rapture 3d egy hulladék -
gunners #7242 Miért van az hogy feltettem a patchet és olyan,hogy visszhagzik az egész játékban a hang :S Miért van ez ?Patch feltevése után újraíndítottam és úgy is .Segítsetek, kösz. -
#7241 Átírtam regeditben a cuccot, most azt írja a játékban, hogy Logitech MOMO Wheel. Pedig MOMO Racing-et kellene írnia. És természetesen nem jó a gyári beállítás. Csak bőg a motor üresben és nem reagál a pedálokra. Röhej. -
Bergkamp10 #7240 Kösz, pont most vagyok a Hungaroringen és nálam is most adta be a verseny előtt. Remélem más csapat is ad ajánlatot nem csak a riválisomé, mert most a Virginben vagyok, a riválisom Trulli a Lotusból, de érdeklődik a Bmw Sauber és a Torro Rosso és a Force India is. Az a baj ,hogy a választható riválisok közül egyik sem az említett három istálló tagja.. Hrt, Renault, Lotus közül a Hrt felesleges, a Renault(Kubica) túl nagy falatnak tűnt ezért maradtam Trullinál, de úgy érzem már egy Bmw kijárna a következő szezonba nem egy Lotus... -
#7239 -
spacecrony #7238 -
pitjou #7237 Na VÉGRE!!!
Működik. Nagyon köszönöm a segitségeteket Spacecrony, JUVEfun, és Rbal.
JÓ éjszakát mindenkinek.
Mégegyszer ezer hála nektek!!!!:))) -
spacecrony #7236 <!-- In Game Actions -->
<Action actionName = "Accelerate" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisY" deviceName = "Logitech G25 Racing Wheel USB" baseCalibration = "biDirectionalLower" deadZone = "0.1" saturation = "1.0"/>
</Action>
<Action actionName = "Brake" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisY" deviceName = "Logitech G25 Racing Wheel USB" baseCalibration = "biDirectionalUpper" deadZone = "0.1" saturation = "1.0"/>
</Action>
-
pitjou #7235
Működik, már csak a gáz meg a fék nem.Esetleg azt a sort ha megmutatnád.KÖszi -
spacecrony #7234 Látszania kell.
-
#7233 Nekem úgy rémlik, hogy a Hungaroringen kellett megadni a riválist mindig. Szóval ott nem érdemes csak random nyomkodni a válaszokat, hanem figyelni is kell a kérdésre az interjúnál. :D -
pitjou #7232 Rbal! amikor a My F1 be bemész ott látszik a G25, ki van irva? -
pitjou #7231 A gombkiosztást elvileg át lehet irni.
A benézés csak szokás dolga, de ha megszokod rohadtul tud hiányozni.
Nem tudom élőben vezetsz e, de igy olyan mint amikor nyakmerevitővel ülsz a volán mögé:) -
rbal #7230 Nekem G25-el működik, de csak akkor ha vezérlőknél a gyári g25 beállításokat használom. De nekem az nem jó gombkiosztással, van így custom a kormány úgy már nem műkszik. Ízlések és pofonok, nekem nem is tetszett egy a kanyarbanézősdi, nagyon hirtelen és, sokat mozdul, idegesített, de ez csak az én véleményem. -
pitjou #7229 Köszönöm.
Már nemtom hányszor irtam át a regisztrit hány féle kormánnyal probálkoztam és csak nincs sisaknézet.
A kormány tökéletesen működik de az istenér nem néz be a kanyarba.
probálkoztam a különböző "cameras.xml" fájlok cseréivel mind müködik, de nem fordul a fej.
fovpackferrarivirtualacademy&shakycamv2_0bydelpinsky.rar file a leg jobb itt egy pici oldal és előre-hátra mozgás is van,de nagyon kevés.Nem olyan mint a YouTubon: -
#7228 nem