Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Nem utolsó sorban pedig azért eléggé irreális, hogy 2. számú HRT-ként enged practice-t nyomni Bahreinbe...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
\"If in doubt, flat out!\"
Megvan minden értelmes autós játék eredetiben (iRacing, LFS, NKP), reméltem, hogy lesz egy fasza F1-es is. Hát nem lesz.
Ez egy gyönyörû hulladék, nem jut eszembe jobb jelzõ.
Muszáj volt leírnom, olyan dühös vagyok a Codemasters-re...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Segítsetek, kiakaszt ez a *****. Elkövettem azt a hibát, hogy leraktam ikonba a játékot menet közben. Õ erre kis ablakra váltott és nem tudom azóta teljesen full képre rakni vissza. Egyszerûen mindig látszik az ablak felsõ léce, szélei még közben egerem is van és a start menüt is elérem. 😞((((( SEMMI másnál nem láttam még ilyet csak ennél. Valaki találkozott ilyennel? Elõre is köszi!
Vagy van esetleg valami titkos módszer???
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Hála' Istennek! Most spóroltam 8000 Ft.-ot.
Azt kell, hogy mondjam, a játék "fizikája" egyedülálló! (Szerencsére). Legjobban fáj (full szim. mód):
- nem lehet füstölõsre fékezni a gumikat;
- minden pályán csak bizonyos helyeken tud megcsúszni, ill. a bukóterekben, de ott sem mindenütt.
- Kigyorsításkor sem csúszik meg - ha nincs teljesen eltekerve a korány -, még esõben sem!
- a kormányt nem igazán lehet jól beállítani, mindig van holtjáték, ami egy F1-es autóban megengedhetetlen.
Nem vártam "HC szim."-et, de ez azért LOL! Annyira következetlen a fizikai szimuláció, hogy még poénkodni sem jó az egész. Persze nagyon szép és tényleg stabilan hozza a 30+ fps-t...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
http://goo.gl/gd6Zi5
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jó pont, hogy billel is játszható, nagyon rossz, hogy MIÉRT NEM LEHET UGYANAZZAL A GOMBBAL FEL ÉS LEVÁLTANI, csak a GRANDPRIX sorozotban, sõt az ALT-ot sem engedi.
A MICROPROSON kívül miért nem tud senki gondolkodni, programozni?
Kíváncsi leszek, hogy multinál a segítségeket, lehet-e a szerveren tíltani-engedélyazni, vagy mindenki úgy megy ahogy akar.
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
viszont azt meg mindig nem vagom hogy lehet beallitania realisztikus torest illetve az AI nehezseget.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
az egyetlen gond az ezeréves noname kormányommal van amit leporoltam, hogy kipróbáljam és random idõközönként úgy dönt, hogy eldobja az usb kapcsolatot 😄 akkor jön az igazi anyázás (az elsõ a nyalókásember miatt volt) 😊