Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyvalamit nem árt, ha szem elõtt tart mindenki, aki fikázza:
Gondolom a Codemasters-nek nem két forintjába került a teljes F1-licensz, valamint a csapatok, FIA, FOCA, miegymás támogatása. Nem is beszélve a két és fél éves fejlesztési idõrõl és a beleölt dollármilliókról! Ennek fényében nem hiszem, hogy a fejlesztõ azt a célt tûzte ki maga elé, hogy a max. pár százezres rFactor-LFS-nKP tábor igényeit kielégítse. Sokkal inkább szerettek volna szélesebb rétegekhez utat találni, mert csak így várhatják azt, hogy megtérül a befektetett pénzük, urambocsá, netán még hozadéka is lesz. Ennek érdekében nyilván választottak egy arany középutat, és a vérprofi fizika helyett inkább igyekeztek a körítést és a szórakozást elõtérbe helyezni.
Amire ez a program készült, arra szerintem teljesen jó. Nevezetesen, hogy aki nem vérprofi és nem online ligákban múlatja az ideje nagy részét, az tudjon egyet szórakozni, amikor kedve van és ideje engedi.
Ennek pedig ez a játék tökéletesen megfelel. Nincs agyonbonyolítva, jó hangulata van, minden benne van, ami az igazi F1 világában is, és tökéletesen szórakoztató vele lenyomni egy versenhétvégét.
Akinek pedig arra van késztetése és ideje, hogy napi 16 órában rója a köröket egyedül, egy pályán az FVA-ban, hogy a nap végére javítson 3 tizedet, az hagyja ezt a játékot a fenébe, és tolja inkább a fent említett triumvirátus egyikét az elérhetõ, sok esetben toldozott-foldozott, hobbikertészek által készített modokkal.
A többségnek (magamat is beleértve)szerintem tökéletesen megfelel ez a program így ahogy van.
Nyilván ennek is vannak hiányosságai, de hát kellett valamit hagyni jövõre is.
mellesleg ha annyira arcade lenne akkor nem 8-9 pontos értékelések lennének minden nagy kulfoldi oldalon és nem mondanák azt,hogy simán elmegy szimulátornak.
lehet,hogy nem vérbeli profi szimulátor sõt biztos nem.de nem is arcade.Arcade autos játék a Split/Second,Blur,NFS-ek stb.
PSN ID:misi2mezei
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
és szerintem arról,hogy egy F1 játék mennyire valosághu meg nem igen lehet beszélni addig amig valamelyikotok nem vezetett F1 autot...
PSN ID:misi2mezei
Teljesen ott van az F1 érzés. Kontrollerrel is jó irányítani, bár lehet ehhez a programhoz veszek késõbb egy kormányt. Simán megérné. Esõs futamom még nem volt, de egyelõre nem is vágyom rá, mert tanuló szakaszban vagyok és be kell gyakorolni a pályákat.
Sebességérzettel szerintem semmi baj nincsen. Nálam ezen a gépen: Phenom X4 2.5 Ghz ... 4 GB Ram ... 5770 1GB ---> Full HD felbontás ... 8XAA és minden beállítás MAX, vagyis HIGH és tökéletesen fut. Kinézetre szinte már fotóreál az egész.
Nem vagyok vérszimulátoros, meg õszintén megmondom nem is szeretem azokat a fajta programokat, de én a Grand Prix 4, meg F1 2002 (ezekkel játszottam fõleg) után kaptam ismét a kezembe egy kibaszott jó F1 programot. Lehet árkád, meg ilyesmi, de kb. úgy szarom le ahogy van, mivel élvezetes és gyönyörû és a kihívás is megvan benne. Nem hiszem, hogy ennél olyan nagyon több kéne.
Meg is fogom venni. Ez megéri az árát.
Ja nem,kikapcsolható a kipörgésgátló amitõl az autó 1esben nagynehezen hajlandó megpörögni,,illetve kapar füvön homokon de kipördülni azt szarik még padlógáz és kormányrángatás közepette is füvön.
Egy két szigorúbb megpattanós kanyar van ahol el lehet dobni a vasat amúgy tiszta NFS az egész játék...
Kifli: van akinek ez joféle átmenet arcade és szimuláció közt..:D
Szerintem ez a Razor verzió csak valami béta lehet. Nem hiszem el, hogy ez így a végleges. <#rinya>#rinya>
De még így is végig fogok tolni egy bajnokságot, egy-egy netKar PRO futam között.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Nelegyetek ennyire ostobák, full árkád, semmi szimulátor vonal nincs benne.
Ugy sincs nagyon penzem, multkor 1 orat szerencsetlenkedtem az OTP-ben, kozutalat targyakent, hogy bevaltassam a 10 kilo apromat, hogy befizessek 1-2 elmaradt szamlat;D
rFactorba nem tudok visszaülni, nem hogy ebbe... És ezt nem azért mondom mert überprofi vagyok ( nem vagyok ), csak egyszerûen miért szállnék ki a jóból ?! :))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A karrier elejen, amikor kerdezoskodik a muff, nev, neme stb., a vegen megkerdezi, hogyan viszonyulok az F1-hez. Tegnap es ma mast valaszoltam (elso, utolso), lehet hogy van valami kulonbseg?!?!
A TimeTrial fake, hiaba van minden segitseg kikapcsolva, meg Expert mod, akkor is light-osabb mint a versenyhetvege...
Karrierfutamot meg nem mentem, lehet/talan/esetleg ott meg komoloyabb/nehezebb/jobb/osszetettebb/normalisabb/stb. az iranyitas/kezeles/mukodes/stb.
Vagy most Spa-ban. Addig hajtottam a Lotust gyakorlason padlon ameddig lehetett, folyamatosan mondta, hogy melegszik, elkoptt a gumi, erezni semmit nem erzek, egyszer csak "pukkk", aztan mar nem kanyarodik?!
A megcsuszas-szerusegeket (vagy a hianyukat) mar nem is emlitem;)
Az OK, hogy erre van szukseg, mert a legtobben billel, kontrolerrel a masodik korben mar nem tudnanak korbe menni, mert elradiroztak a gumikat, de akkor miert nem lehet az Expert moddal kezdeni valamit, hogy ne ilyen legyen?!
Nem fizkazom, mert osszessegeben tetszik, talan meg meg is veszem, de jeleleg az autokezeles (ami szamomra a foszempont lenne) kicsit nagyon nem jon be;)
A jatek amugy nagyon jo lenne, azert ilyen dinamikus idojarassal, szabalyokkal, beallitasi lehetosegekkel, meghibasodasokkal stb. eleg elvezetes lehet egy versenyhetvege, foleg egy teljes bajnoksag, karrier. Ugy hogy az F1-et nem nagyon csipazom, ezek miatt meg lattatlanban is a megvasarlas melett dontottem. De igy, hog yvan lehetoseg elotte tesztelni, az autokezeles/mukodes stb. miatt kicsit elbizonytalanodtam;)
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
No most akkor kit néznek hülyének?
Most ha szerintük nem eladható, de egyúttal a legjobb reklám az nekem feloldhatatlan ellentmondás ..:))))
annyira vártam már de fél játék nem kell nekem
ha nem tetszik a játék akkor -fav és kész
rohadtul nem érdekel senkit a szidalmazásod és kritizálásod
SZIA!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
köszi elõlre is
Azt a választ meg felejtsétek el, hogy a Codies csinálta, és azért ilyen menü:)
Nem árthatott volna egyedibb menü, ha már F1 játék.
Állandóan csak a Grid jut eszembe, nem ad f1-es feelinget egyáltalán. csak elindítom azt veuzetek. :PPP
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Tényleg ezt eszi a nép, szép legyen és halvány gondolata sincs a többségnek, hogy vajon füvön vagy 2 centis vízben is stabil-e valójában az az autó?!
Máshol nem , hát tv-ben azért látni ....
Ja meg van kormány beállítás, de az a látottak alapján nagyon szar, késik a reakcióra. nemjó.
le is töröltem PC-ról. nagyon nem áll kézhez billen, pont mint a Shift. az is boxon volt jó.
Egyébként a Dirt 2 érdekesképpen pont jó volt PC-re.
nagyon gyorsba leírtam a véleméynyemet.
8/10, úgy tünik hogy a játékélmény és a hang viszi el az egész játékot a totális bukástól. nem csoda, hogy 2 milliót készletezett a Codies belõle. abból is pc-re 50.000 db-ot hehehe
\"If in doubt, flat out!\"
Egy 800 lórerõs hátsókerék hajtású gépnek paldógázt adok, akkor az a normális, hogy szépen kigyorsít, egyenesen, véletlenül se tesz kísérletet arra, hogy kitörjön valamelyik irányba a fara. Ha valóban így gondolod, akkor ásd el magad jó mélyre.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Nem kell ahhoz mégcsak egy szaros jogosítvány sem hogy az ember lássa hogy viselkedik egy F1-es autó füvön,rázókövön,homokon, hogy viselkedik egy rossz gázadásra kanyarban...Elég megnézni egy két futamot.
Nem éppen így viselkednek..:)
(És igen itt kipörgésgátló se abs semmi. Minden segítség off)
\"If in doubt, flat out!\"