21750
  • Bergkamp10
    Most lesz az első versenyem expertes AI-val kiváncsi vagyok mennyit fog nehezedni a játék:) Remélem fog, mert hardon Torro Rossoval dobogós helyezések nem túl realisztikus...
  • Shevchenko
    online játékhoz meg kell venni az eredeti játékot?
  • Nohab
    7036-os linken lévő oldalon, van egy mod, ami 25%-al megnöveli a sérülésedet.
  • nono28
    igen offline profilom van!
  • palinho96
    offline prfilod van?
  • nono28
    Hogy lehet megoldani hogy az időmérő edzés után mentsen a gép?Mert mikor kilépek a játékból és mikor újra elinditom előról kezdi.
  • palinho96
    :)
    Sok sor van.. többnyire érdemes a pilóták nevét beínod és csak akkor szerkezd, ha nincs a pilóták neve (pl Alono tartományában stat nevű sorok... akkor tovább keresed!)
    De van még egy! Azt is küldöm! Sztem ez jobb!
  • bakkerman
    szedtem le XML viewert,az ai fájlokhoz,jó progi,csak a .xml fájlokat nem nyitja meg,amúgy semmi baj vele :)
  • bakkerman
    palinho: nem rossz a databased,de valahogy nem változott sokat az erősorrend...Massa oda-vissza veri Alonsot,Petrov bivaly,Sumák dobogókat hoz...én így nem tudok játszani,hiányzik az érzés...leszedtem a TDE-t,melyik Line-okat kell szerkesztenem,vagy hol vannak a pilóták/autók adatai??
  • palinho96
    Num 4 utána Num 2 és kiválasztod!!!
  • Laaccoo
    Hello! Azt hol tudom beállítani hogy versenyen kerékcserénél milyen kereket rakjon fel?Kösz
  • Jocy10
    Nincs sajnos.
  • szocs30
    Nem tudja vki hogy a Forma 1 2010-ben van-e Safety car?
  • IXEMGabeo
    meg elég gáz eleve, hogy automata váltót használok. Manuális váltós ellenfeleknél emiatt is vagyok olykor lassabb az egyenesekben...
  • zolee145
    Elvileg a pálya leggyorsabb pontján kéne leforogni a legmagasabb fokozatnak. Persze csak elvileg, mert az ember mindig hagy benne egy kis tartalékot, mert nem árt, ha szélárnyékban gyorsul az autó, és nem mégy valaki mögött 18ezres tiltáson, miközben akár meg is előzhetnéd, ha tudna még vagy 5km/h-val gyorsabban menni az autód.:)
  • IXEMGabeo
    nekem jobban fekszik minden pályán a túlkormányzott autó...legtöbb helyen az egyenesekben szenvedek, hiába próbálom a váltót belőni, ahhoz nem értek valahogy...nyílván lejjebb kell vegyek valamiből
  • zolee145
    Nem tudom. Fogalmam sincs, mint ahogyan azt sem tudom, hogy az F1 2010-ben számít-e valamit a beállítás.

Mindössze azt mondtam, hogy hova kellene, ha egy igazi autót vezetnél.

Ha kanyargós a pálya akkor nagyobb leszorító erő kell. Hogy előre vagy hátra nagyobb az vezetési stílustól függ. Van aki szereti ha mozog alatta az autó, az hátra kicsit kevesebbet (pl Hamilton), van aki pedig alulkormányzottan vezet, nagy bekormányzással (Alonso) annak hátra kicsit nagyobb. Aztán ehhez kell felfüggesztést is állítani. Lassabb pályákon általában kicsit lágyabb, viszont a lágyabb futómű és a nagy szárnyállás nagyobb hasmagasságot követel meg.
    A lengéscsillapítókkal is lehet szórakozni, attól függően, hogy milyen egyensúlyt akarsz az autónak (szintén ugyanaz a kérdés, alul- vagy túlkormányzott autóval szeretsz-e menni), plusz van-e esetleg sikán ahol nagyobb a rázókő, amin majd át akarod dobálni a kocsit, stb.

Két véglet:
    Monaco: nagy szárnyállás, lágy felfüggesztés, viszonylag nagy hasmagasság, hogy az utca hepehupáin is mindig a talajon legyen mind a négy kerék. Ehhez rövid váltó, plusz lehet kicsit hátrébb rakni a fékerőt.

Monza: nagyon lapos szárnyállás, kemény futómű, amennyire lehet közel kell engedni az aszfalthoz a kocsit, és hosszú váltó, kicsit előre tolt fékerő.
    Itt hátra minimum szárny kell, mert a nagy tempó és az alacsony hasmagasság miatt amúgy is nagyon hatékony a diffúzor, viszont a légellenállás egyik legnagyobb részét a hátsó szárny adja, tehát azt érdemes mindig a pálya lehetőségeihez mérten a lehető leglaposabb állásban használni.

Ez az elmélet, de mondom sok függ a vezetési stílustól, meg attól, hogy a játék mennyire reagál a változtatásokra.

Vegyes pályákon meg el kell dönteni hol akarsz gyors lenni. Itt az élő példa, Abu Dhabi. Hiába volt a kör egészét tekintva gyorsabb a Ferrari mint a Renault, az utóbbi nagyon szépen be volt lőve az egyenesre. Egyenesben lehetne előzni, de ott lassabb volt Alonso, kanyarban meg hiába gyorsabb, ott volt előtte Petrov, vagyis nem tudott menni.
  • Shevchenko
    kicsi leszorító erőt hova kell állítani?
  • Shevchenko
    Azért csak el tudtad olvasni
    Pl: Suzukában hova állítsam a csuszkát mert 6-6 van állítvca alapból?
    1:34-et megy az eleje,de sajna nekem 1:35 alá nem megy, egyenesbe gyorsabbnak kéne lenni szerintem.
  • zolee145
    Először érdemes lenne eldöntened, hogy milyen nyelven kívánsz a topikban társalogni.:)

Amúgy gyors pályán kicsi leszorító erő, lassú pályán meg nagy. A kettő közt pedig végtelen számú lehetőség, attól függ milyen stílusban vezetsz.
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    aerodynamicát hova kell kell állítani gyors és lassu pályán?
    Köszi
  • bcc
    Nincs benne pactice és az időmérőt se lehet beállítani hogy 3 részes legyen.Gondolj bele ha lenne pactice akkor végig kéne várni a többi játékosnak 1 órát.Ugyan ez időmérőn ha valaki kiesne a Q1-ben mit csinállna a Q2 és Q3 alatt.Megebédel?
  • Scrat
    Sziasztok
    Elkezdtük haverral tolni LAN-on a játékot és nagyon bosszantó hogy Multiplayerben nincs Practice.
    Van egy 15 perces Qualify aztán jön a Race.
    Nem tudja valaki hogy nem-e lehet ezt a 15 percet átírni valahol valamelyik file-ban hogy legalább az hosszabb legyen?
    Tök jó hogy belehet tenni az AI-t és lehet gyakorolni közöttük, de 15 perc és ennyi.
    Köszi ha valaki tud segíteni!
  • oneal1
    mclaren vagy a gyári merci?
  • IXEMGabeo
    Rb a legjobb sztem...a Ferrari viszont nekem csalódás a game-ban, de a legtöbbet nem is velük, hanem a Mercivel szoktam lenni azok viszont elég erősek lettek a gameban:D
  • palinho96
    ööö, hát ezt necces megbütykölni... (programozni naggyából tudsz)???
    izé, hát a progi neve "TDE".
    De próbáld ki az enyémet!.. az nem jó???
    A Ferrari és a RB a Meki szinte egyforma!
  • bakkerman
    milyen progival nyitod meg?
  • JohnAngel
    Lenne nekem is egy kérdésem.
    A Lotusnál eddig 5 fejlesztést kaptam, de mostanában nem akar többet adni.
    Megcsináltam a célkitűzést, de nem adott semmit azért, hogy teljesítettem.
    Az eljárás az lenne, ha egyszer teljesítem, akkor kapok egy új cuccot.
    Természetesen az első számú pilóta vagyok a csapatnál.
    Az egész ott kezdődött, hogy egyszer kaptam egy új fejlesztést, ami aztán eltűnt, azóta meg semmit nem ad.
    Nem találkoztatok hasonló problémával?
  • JohnAngel
    A törést be lehet állítani, csak nem voltál elég figyelmes a beállításoknál.
    Az a lényeg, hogy mielőtt elkezded a versenyt akkor kell beállítani a részleteket, mert verseny közben csak az első oldalon lévő dolgokon lehet állítgatni.

• w77d
    senki???
  • palinho96
    ha nincs fent akkor nem!!!... de próbáld ki az enyémet.. azt csak be kell másolni semmit se kell átírni !:)
  • bakkerman
    és ha nincs fennt a patch,akkor is? :P
  • palinho96
    Saját .. A Patch nélküli gémen ment rendesen!
  • Nohab
    A databesse fájlba át lehet írni a pilóták teljesítményét (egész érdekes dolgok vannak ott). Csak a fájl piszkálása miatt nem fog menteni a játék.
  • bakkerman
    hali,ha sima bajnokságban játszom,akkor akárkivel vagyok,akármilyen távon,akármilyen nehézségi fokon,a Meki egyszerűen túl jó...valahogy felkéne cserélni az RB-t a mclarenre,a ferrárit meg a renaultra,mert mindig kikapnak a vörösök...van vmi realistic patch??
  • HG
    Hi!
    Köszi, Bármi is ez. Ha jól olvasom Patch eltávolító?
    "- And the main system files" - ez mit takar? Megint rossz lesz a Boxkiállás, stb?

Mégegyszer köszi! Kipróbálom.

• joebaro
    mondjon mar valaki valamit, hogy mitol lok ki a game ?
  • w77d
    srácok nem lehet valahogy megoldani, hogy a játékos verdája is úgy törjön mint az AI??? legnehezebb fokozaton van, minden real, nekicsúszok elég erősen egy másiknak erre nekem semmit nem jelez annak emg elszáll a komplett hátsó szárnya kerekestül... meg véletlen nekilöktem egyet a falnak és rendesen látványosan morzsolódott, én meg nekiszállok full sebességgel és csak lerepül az első szárny ennyi... jah meg azt nem lehet megoldani valahogy hogy kicsúszásnál a fű meg a kavicságy ne fogjon meg úgy, hogy 200-ról 0-ra állok meg csúszás közben 2 méteren??? reálisabb lenne belecsúszni a gumifalba de egyszer nem csúsztam még el odáig pedig dobtam már el párszor a vasat úgy, hogy palik rászarna iojedtében a gyuszi fejére...
  • Edem 7
    Egyébként hard-ban és expertem befolyásolódik a benzintank súlya és a gumik tapadása ?
  • nono28
    Sziasztok!

Tudna segiteni valaki?Szeretnék regisztrálni racedeparment.com oldalra de mindig errort ir ki.Itt van a hiba:Additional Required Information (profile)
    Can you spell? (This question is to check if you are human)!

Itt mit kell beirni?
    A segitséget előre is köszönöm!