Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt már csak halkan írom le, hogy baszottul lehet érezni a különbséget a prime, meg az option gumik között. A keményebbel jóval könnyebb elszállni, fõleg az elsõ körben, amikor még hideg.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://f1game.hu
Ugye colinokhoz meg nfsekhez van szokva az ember kanyarba is toltam a gáz mint barom kanyarodás közbe persze azt néztem anyjáért pördül meg.
Végre sikerült elsõnek lenni igaz elég fos idõvel 2:02 a legelsõ pályán.
Next PC upgrade: 2022
Te mennyit mentél?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Én is megnéztem tegnap. Egyelõre csak kutyafuttában, medium beállításon, gombokkal. És mivel nem tudtam a megszokott helyre tenni a visszaváltást, ezért automata váltóval (hétvégére tervezem a kormány felszerelését). 😊
Eleinte féltem, hogy nagyon arcade lesz a játék. Én egy Geoff Crammond-szintû játékra vártam, és eleinte nem tetszett. Lotussal elsõre 7. lenni, a futamon meg 5. durva. De ez csak a medium miatt lehetett. Utána tesztelgettem a Civ5-öt, és mondom megyek még egy versenyt, rendes hosszú hétvégével. Ausztrália, idõmérõk. Megvolt az elsõ etap, 17. helyen elsõre. Második szakaszban 8. hely, és egy buta hiba, 5 helyes rajtbüntetés. A legjobb 10ben pedig elkezdett esni, és ezért sikerült elsõ helyre behozni a Lotust.
A futamon szakadt. Hát én még ilyen esõt sehol nem láttam, a hangulata 2000% volt. A gépigénye normális, a játék hangulatos. Nem full szimulátor, de SZÓRAKOZTATÓ és JÁTÉK, ahogy a Codemasters mindig is csinálta. Megéri a pénzét!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
http://f1game.hu
Tehát még csak kellemes autósjátéknak sem nevezném. Kapásból minden segítség kikapcsolva, expert nehézség, kormánnyal persze és a végeredmény elkeserítõ... Erõlködni, illetve nagyon elszúrni kell a dolgokat, hogy megpördülj...
A körítés más tészta az nagyon jó, bár ha kukacoskodni akarnék, mondhatnám, hogy a boxban az emberkék ugyanazok, mindegy milyen csapattal vagy. Vagy, hogy a grafika szép ha minden maxon van, de akkor verseny közben zavaró a sok effekt, ha viszont azokat kikapcsolom, akkor már nem is olyan csodás a grafika.
Nem vártam szimulátort, egy kellemes autósjátékot vártam, de nem azt kaptam.
Átkonvertálni rFre vagy rF2re a pályákat!
Az autókat kicserélhetnénk motorokra vagy repülõkre és semmi különbség nem lenne élményben annyira gyenge a fizikája, a grafika is csalódás nekem.
Szégyen.
- safety car meg gondolom túl sok "bug"-ba került volna
Ha lesznek eladások, biztos vagyok benne, hogy a 2011 nagyon sok sutaságát kiküszöböli ennek a résznek. (dirt is hogy indult anno, a grid és a dirt2 sok szemponból szépen felülmúlta)
Forza.
Itt az most jó (nem lehet könnyû ennyire egysíkú szériát eladni a nem-F1 fanoknak!), de a fizika gyengébb. Ez van, tökéletes játék nagyon kevés van 😊
Forza.
Full segítségekkel inkább sínautózásra hasonlít, persze a kiskölöknek ez kell, hogy örömmel mondogassa: "Nézd anyu, tudok Forma 1-es autót vezetni!!!". Nálam csak az ABS, a automata váltó és az ideális ív maradt bekapcsolva és így ha nagyon rálépek a gázra kigyorsításkor, hajlamos megpördülni a kanyarokban. Viszont legalább már nem rángatózik az autó a traction control miatt. Egyelõre a karriert hanyagolom, inkább jól begyakorlom a pályákat elõtte. Egyedi szezon összeállításokkal is jól el lehet vele lenni.
A legszánalmasabb, amikor az egyik rángatja a másik vállát és közben a fülébe ordít: vedd már észre, hogy ugyanazokban a kanyarokban pördültél ki! Nehogy már élvezd ezt az egészet!
Közben nézzetek már végig egy igazi futamot és rá fogtok jönni, hogy abban is ugyanazokban a kanyarokban pördülnek ki, a legtöbb pályaív gyakorlatilag elronthatatlan. A játék a nehéz kanyarokat így hivatott szimulálni. Na és?
Hivatkoztok az F1C99-02-re is. Hát, nem tudom, én még emlékszem, hogy anno a konzolos eladások jobb fogyása miatt nem tettek a PC-s változatba igazi karrier-módot, csak azt a félmegoldást, hogy 3 egymástól független évadot szerkesztettek meg. Ettõl függetlenül én is élveztem azt tolni, sõt, évadokat nyomtam végig F1C-vel és rFactorral az SWF1L ligában, szóval tudom, mit jelent szimulátorosabbra venni a figurát.
Most kaptunk egy F1-es játékot, elég jó körítéssel, amit a Codemasters nyugodt szívvel kihozhatott volna konzol-exkluzívra is, aztán csak nézhetnénk, mint a Sony idejében. De sokan csak nyomjátok a hisztit már a játék hivatalos megjelenése ELÕTT, hogy nem elég hardcore. Ja, hogy sokan bedõltek a hype-nek? Mikor mondtak a marketingesek igazat?
Különben is, szerintem sokan csak láttatok egy videót a youtube-on és már fikáztok is.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Viszont ha kikapcsolsz minden egesz jo volt, na igy lehet mind a ket kozossegnek eladni valamit....
!Forza Ferrari!
!Forza Ferrari!
Gondolom, helyesen: nem lesz TÖBB dobozos F1 2010.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az nem tûnt fel, hogy mindig ugyanott pördültél meg???
(Pl. a Hungaroringen 2 kanyarban lehet megpördülni, a többiben szembe lehet menni a fizikával kb...) 😊
Forza.
Ajánlom elõzõ hsz-em, miért is olyan a játék, amilyen.
Forza.
Forza.
Minél többet játszom vele annál jobban le vagyok sújtva.
Valaki írta ,hogy a logó kész...na innen újra kellene ezt a dolgot keverni.
Nagyon kíváncsi leszek mit produkál ez a játék.
A championship editionhoz képest ez nem nagy ugrás.
Sok tekintetben visszalépés.
Minden segítség kivan kapcsolva és simán megpördültem vagy hányszor,szal nem vágom ti mivel játszottatok.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
az meg ha ne érdekeljen már engem , CM-nek mennyibe fájt ez a játék ....
De jól mondod, mi is az arany középútra számítottunk, de sajnos a legalja lett belõle 😞
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!