Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Futófelület és az oldala ..?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.06.15. 20:37:01
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Talan a 2016-ot is, de az nincs meg, vagy nem probaltam vagy refund lett belole😛
I met God. She's black
-visszatér az interjú rendszer (ezt már tudjuk), hatása lesz annak amit mondunk, lesz egy afféle "respect" a csapat felé, minél jobban szeretnek annál több előnyhöz jutsz, pl R&D frissítéseket te próbálhatod ki először
-kérheted a csapatot gyorsabb R&D-ért, elmondod mit szeretnél és ajánlasz valamit (pl elérsz valamilyen helyezést), és véleményt is mondanak az ajánlatodról
-a HALO középső pillárja cockpit view-ban "eltávolítható" -ott lesz, csak vékonyabb, hogy jobban ki láss
-grafikai újítások, senkit se érdekel <#gonosz1>#gonosz1>
-ERS management -5 módja van, de lehet "auto" módban is használni
-tovább dolgoztak a gumi és felfüggesztés fizikán (1000Hz-es refresh rate a felfüggesztéseknél)
-tovább dolgozták a gumi hőmérséklet változását is
-F1 mérnökökkel építették/fejlesztették a fizikát, nagyon közreműködő az F1
-az összes tavalyi klasszikus autó visszatér, E3 után pedig bemutatják az újakat, mert még lesznek.
-ELO rendszer alapú online play, matchmakinggel, lesz driving etiquette, az interjús bácsi szerint nagyon komplikált a rendszer, remélem jól fog működni, személy szerint ezt várom leginkább
-tovább beszél az eSportról. Sokkal nagyobb lesz a második évad mint az első. Jó reklám, nagy fun és rengeteg tehetséges játékost fedeznek fel.
-megpróbálják a lehető legtöbb "mainstream" kormányt támogatni, idéntől a drágább verziók közül is sokat támogat majd a játék
-változik az R&D- sokat nem árultak el, csak annyit hogy gyorsabban lehet fejleszteni az autót, és hogy (ezt nem igazán tudtam összerakni) az év vége és az év eleje közt akkora különbségek lehetnek, hogy a csapatok sorrendje felborul
-az interjúvolt kedvenc részének azt mondta a játékból, amikor elkezded a karriert, belépsz a paddockba, meglátod az új riporter arcokat és hogy mennyit változott a játék.
I met God. She's black
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I met God. She's black
Majd úgy, mint a Dirt 4-ben, hogy ha még lenne is más az online-ban, nem "sorsol" össze vele a gép, mert más szinten van. Aztán így soha sem tudsz senkivel menni.
Bar onlineban eleg amator ez a progi sajnos.....
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Crome
Megneztem a vezerlopult->Hardware fulben es kontrollernek erzekeli, annak ellenere, hogy normalis drivert szedtem le.
Hogyan lehetne atirni a regeditben kontrollert, kormanyra? Egyszeruen nem talalom sehol se.
Segitseget kossz elore is.
probalgatom a 17-es jatekot inkabb maradok annal😄
Crome
Szerintetek minek kéne utána nézem, ha egy olyan gépen, amin szerintem nem lenne szabad (Ryzen 1600x, GTX 1080, 8 Gb RAM) teljesen random módon (van, hogy egy 100%-os futam alatt 2-3x, de van olyan is, hogy szinte 3-5 körönként), ilyen 1-1 mp-ekre beszaggat a játék, ami más játéknál is zavaró lenne, de nyilván egy gyors körön vagy akár csak úgy is, elég zavaró... <#falbav>#falbav>
Crome
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
5. évadomat kezdem karrier módban. Az első 3 évad viszonylag normális volt, elég sok száraz versenyt mentem. De a 4. évtől egyfolytában esik. 8 esős futam volt, és a sivatagi pályákat leszámítva szinte mindig esett valamennyi szabadedzésen. Az 5. év még rosszabb:
Ausztrália: esős futam
Kína: esős időmérő, esős futam
Bahrein ok
Szocsi: Esős időmérő, esős futam
Most jön Barcelona, megnéztem az előrejelzést, szakadó esős futamot jósolnak
Virágboltiba nem esett ennyit ...
Mi a szart lehet csinálni? Számomra így egy élvezhetetlen, használhatatlan fos ez a játék. Örülök, ha egy egy száraz versenyhétvégét kegyeskedik bedobni ez a szar
(Elnézést, de ez nagyon idegesítő)
Utoljára szerkesztette: mqmeszi, 2018.05.21. 08:12:53
Az lehet segitene elso korben.
Próbáltam már, amit írtál, de csak akkor ad büntetést pluszban, ha az utolsó kerékcserénél hajtok gyorsan és már nem megyek ki többet, hiszen ha mondjuk még a büntetés után van kiállásom, akkor szépen tartják az 5 mp-et és nem nyúlnak addig a kocsihoz. Ellenben, ha nem állok ki, akkor gyakorlatilag nem is 5 mp-es stop&go-t kapok így, hanem 10 mp-est, ami érthetetlen számomra. A limiterre meg én is figyelek, de úgy szoktam lenni vele, hogy ha már igyekszem realisztikusan játszani, akkor ha elrontom a sebességet, akkor vállalom is a büntetést, hiszen az életben is előfordul, hogy egy-egy pilóta későn fékez. Így viszont kicsit elveszi tőle a kedvem, mert lehet előbb nyomok egy flashback-et, hogy időben lelassítsak, mintsem értelmetlenül kapjak egy büntetésen felül még egy másikat...
Crome
Van egy olyan mod a játékhoz h Arghud vagyis amit a tv-be látunk hud-ok azok vannak a játékba is de kivették a fordulatszámmérőt.
Valakinek esetleg megvan még a régi változata amibe benne van?
Vagy tud másfajta letöltő linket küldeni ?
Igazából a még egyszeri 5mp szerintem azért van mert nem töltötted le ,az meg hogy nem szólnak,érthető .
A plusz még egyszeri kiállással többet buksz mint ha ki és vissza állsz plusz az 5mp bünti.
Vagy próbáld ki azt hogy mikor megkapod a büntit akkor a kerékcserekor ,(mert gondolom,akkor kapod mikor kiállsz kereket cserélni) töltöd le az 5mp-et majd utána mész vissza akkor is ad é plusz büntit.
De én már nagyon figyelek inkább előbb nyomok a pit limiterre mint büntit szerezzek....igazából nagyon figyelni kell a vonalat-táblát és a sebesség mérőt,ettől még izgalmasabb.<#wink>#wink>
Ma ismét előjött az, amit 1 hónapja írtam: utolsó boxkiállásnál gyorshajtás, erre büntetés (5 mp-es stop&go), tervezett kerékcsere hiányában boxutcába a versenyen már ki nem állás, majd a verseny végén még újabb 5 mp-es büntetés (most jól megnéztem mit írt a játék, sőt képernyőmentést is csináltam róla, ha netán kéne) "unserved stop-go" indoklással. <#merges2>#merges2>
Tehát a kérdésem továbbra is az, hogy ha kapok egy 5 mp-es büntetést, amit nem töltök le, mert nincs több kiállásom, akkor a végén miért büntet még újabb 5 mp-el, ahelyett, hogy hozzáadná az eredeti büntetés idejét a végeredményhez? Amennyiben meg kötelező lenne letöltenem, akkor miért nem írja verseny közben, vagy miért nem szól a mérnök, hogy mit tudom én, gyere ki x körön belül, különben újabb bünti lesz? Azért, ha van valakinek ötlete, vagy netán én tudom ennyire rosszul a szabályokat, akkor megköszönöm az infókat!
Crome
Minek nézzek után ???tudom hogy kell.
Az amit te kameraállításnak nevezel még viccnek is rossz.
Szégyen hogy az ir csak úgy és tudta megoldani én még komplikáltabb állítást nem láttam 1 szimben sem,de ha neked annyira jó csak állítgasd...<#szomoru1>#szomoru1>
Több mint 5 éve vagyok előfizető de akkor még nem tudta ,ahogy a tükröket is kb 2 éve tudja ,úgy hogy nagyon ne verje magát az ir ezzel.
Az ir helyébe szégyenkeznék hogy csak így sikerült megoldani ahogy most van.<#rinya>#rinya>