Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Na tenyleg real😊 expert persze😊 9 rajthely😊 rosberg megvert a versenyen mert az egyenesekben hiperugrast hasznalt😄 igy 10-ik Lotus-al😊
Egy kérdésem lenne. Hol lehet a videokarit állítani? Kicsit szaggat a játék és nem tudom hogy lehet butítani.
köszi elõre is.
aztán a Q2-ben szépen elvéreztem, 17 rajtrács lett mert kaptam egy 5 helyes poziciós büntit mert valaki feltartottam pedig csak a nagy örömömben a 12. helyért óvatosan próbáltam a boxba hajtani...
a verseny végül full katasztrófa lett, az elsõ harmadban szépen csurogtam elõre de aztán megkoccoltam az elõttem lévõ versenyzõt, ki sem forgott, de kaptam egy áthajtásos büntetést, így szépen el is úsztak a szép reményeim.
U.i.: elsõ körben mediumon ugrottam neki, de miután a Force India-val elsõ lettem utcahosszal, inkább Hardon kezdtem újra, viszont az ideális kanyarjelzõt azt visszakapcsoltam, mert a pályákat azért kanyarról kanyarra nem ismerem...
nekem tetszik, vannak benne nagyon finom dolgok, hideg gumi, stb... szóval figyelni kell...
billen nyomom...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Elsõként konzolon X360 illetve Pc verziót is tesztelésnek vetettem alá.
Mit mondjak.
Aki a grafikára panaszkodik azt csak sajnálni tudom. Szerintem akárhány éves motor is van a game alatt akkor is etalonnak számít a mai pc-s játékok alatt. Egy közepes gép szerintem maxon meghajtja, ezt nem lehet elmondani sok mai fejlesztés alatt. Ízlések és pofonok, nekem ez a grafika bõven elég lenne...Ahogy barátom belépett hozzám és meglátta a "42 coll"-on nem hitt a szemének. Hozzáteszem én sem az esõ valami hihetetlen. Nekem a Dx11 valahogy nem hiányozna. Lehet igénytelen vagyok de az én szemem "elélvez ettõl is.
Elérkeztünk a játék fizikai részéhez.
Hát igen aki gtr2 vagy egyéb simbin-es cuccokon nevelkedett annak gyakorlatilag nem lesz nehéz (nagyon nagyon nem) segítségek nélkül végignyomni egy két órát a játékkal. Kivettem minden segítséget de egy kör után kiléptem a menüben keresve hogy mit lehet még kikapcsolni.:-(
X360-on wireless racingel, pc-n Momo racingel nyomtam egy egy órácskát a gamel.
Ennek ellenére nem tudom azt mondani, hogy rossz lett.
Aki többet várt (én is) kicsit csalódás, de ha õszintén belegondolunk sok sok év után nagy rizikó lett volna a Codemastersnak ha egy eladhatatlan példányt dob piacra. A halom pénz amelyet a licencekre költöttek vissza kell, hogy jöjjön.
Az más kérdés, hogy egy kicsit nem tudtak volna nagyobb szakadékot csinálni ez alap illetve a "expert" fokozatt között. Szerintem nem mertek, erre majd ott lesz az F1 2011.
Én a hibái ellenére megtapsolom a Codemasterst. Mertek kihozni egy F1 játékot, rengetek jó ötlettel, és abba a részbe nyúltak amelybe sok játékfejlesztõ veszélyes víznek nevezett.
Lesz ez jobb is, egyenlõre ez van.
Nem lett szimulátor, egyáltalán nem, de játéknak szerintem jó.
Én minden esetre megvettem a játékot eredetibe, ezzel is támogatva egy 2011-es valódibb projektet.
Aláírás:
A gtr-masters.hu egy versenyzõje
Pedig nagyon sokan így írják, ezt is úgy másoltam ki egy lapról.
Sajnálom hogy kimaradt.
Nekem a Birkuc féle F1 még mindig jobban tetszik.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Hozzátenném, hogy nem próbáltam még, nincs is véleményem róla, csak holnap hozza a futár a dobozos verziót. Viszont ismerem annyira a Codemasters munkáit, hogy nem is támasztok irreális elvárásokat a játékkal szemben.
Keresõvel nem találtam semmi találatot.
Szeretném megkérdezni hogy van-e a játékban SaftiCar!
Keresõvel nem találtam semmi találatot hogy téma lett volna már itt.
Az XBOX-os verzióban még nem találkoztam vele, pedig lett volna rá már indok olyan romok voltak a pályán.
Kihagyták belõle?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Box kiállásra érted? mert a képernyõn lehet látni, hogy milyen idõjárás lesz a futamokon, így lehet beállítani a gumikat is.
Lásd a Shift esetét is. ha az szimulátor lenne, biztos vagyok benne, hogy nem vették volna meg annyian konzolokra.
Ma ez a "kiadói" és "játékos" színvonal, el kell fogadni. Ha az f1 szimulátor lett volna, ember legyen a talpán aki eltudna vezetni egy f1 járgányt.
Ha volt is f1-es szim játék, úgyse adta/adja vissza a valóságot.
Üzletileg akkor melyik a sikeres? Ez.
Addig nem lesz jó F1 szimulátor, amíg Crammond nem csinál GP5öt. Addig meg ez jó a feeling miatt. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Az igaz, de inkább legyen "csúnya" mint szar fizikájú.. ott az LFS 😄 Graf nem a legjobb, de a fizika jó.
Honda - The Power of Dreams
Engem az egész nagy maszlagból 2 dolog érdekel:
Miért nem fért el a extrabevételt generáló szupernépszerû és szuperszórakoztató Arcade beállítások MELLETT egy VALÓDI "all-assists-OFF" mód?
Miért kell(ett) azt hazudniuk - igen, hazudniuk - hogy all assist off, mikor ez nem az?
Just do it :)
de legalább van és jövõre jobb lesz az tuti, de azért az elég gáz, hogy a füvön lehet szaggatni 300km/h<#whatever>#whatever> majd ha olcsóbb lesz talán kipróbálom konzolon...
Tudna nekem segiteni valaki hogy mért van az hogy játszok kb 15-20percet, felmegy a játék memoria használata kb 900Mb-ra és akkor elkezd szaggatni a game... Win7-em van 4 Gb memáriával
-Ego eninge
-Óriási licenszköltségek
Hülyegyerek elõrendeli. Megkapja. "BAZDMEG EZ NEM IS SZIMULÁTOR, KECSEG CODEMASTERSSS!!!
Oh wai..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
én egyre jobban élvezem. hispániával 17. helyrõl 17. lettem, csatázgattam, elõztem, kipördültem, beleéltem magam, f@sza volt.
nekem a pályák többsége ismeretlen, a szabadedzésen tanulom be az íveket. mire nagyjából már ismerem és elkezdem nyomni neki, addigra kopnak a gumik is (billel nyomom), és rendszeresen megcsúszik a hátulja. ezeket van amikor sima ellenkormányzással is meg lehet fogni.
sztem mindenki keresse meg benne ami tetszik neki, ha meg nem talál olyat, akkor ne vegye meg, és hagyja a francba. (habár én is pipa lennék, ha úgy adtam volna ki majd' 10e forintot, hogy abszolut használhatatlannak tartom...)
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Viszont ami nagyon nem jön be, az a verseny elõtti idõjárás elõrejelzés. Melbourne, versseny, boxban azt írja ki, hogy 18% esély van arra, hogy esni fog. Mondom oké, én ezt megkockáztatom, és slick gumival kezdek. Leokézom, elveszik elõlem a monitort, és akkor látom, hogy ESIK AZ ESÕ basszus. Ott vagyok a rajtrácson, és tiszta víz a pálya. Ez a 18%...
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
<#idiota>#idiota>
De oké védd az igazad nyugodtan, leszarom, csak értelmes véleményt nem tudsz meghallgatni itt kezdõdik a probléma 😊.
Next PC upgrade: 2022