Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Versenyen , Pl. rajtnál nagyon meggyûlhet a proci baja a sok autóval.
Csak próbából, vidd lejjebb a graf beállításokat, hátha. Meg mielõtt indítod a játékot kapcsolj ki mindent. MSN, letöltõprogi, stb....
Hátha segít.
Egyébként ha játszol rendszeresen, lehet h kellene erõsebb proci, bár nekem sincs komoly, egy X2-es Amd 2600 -as.
Megpróbálok itt is választ kapni arra,h mivel állítom be azt ,hogy a kanyaroknál lévõ kis gumibolyák ne úgy viselkedjenek mint egy betonoszlop,ugyanis ha nekik megyek,rongyá töröm magam,tegnap még nem voolt probléma,ki tudtam dönteni de most..ha valaki tudja,megköszönöm.üdv
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Intel Core 2 CPU 1.87GHz Processzor
Ati 4670HD 512 Mb videókártya
64-bites Win 7
RVE FOR POLICE
Am elég szar az irányítás, x360 gamepaddal tolom, de még azzal is szar.
Leírnád milyen gépen produkálja ezt? Akkor szokott lenni ha Proci vagy Ram kevés.
Elõfordult valakinek már, hogy mind a menüben, mind a versenyen pirosas foltok vannak a képen? Gondolom Videokártya driver lesz a ludas, vagy DirectX, majd frissítek, bár nem túl régiek.
Köszi!
Amikor nem versenyzek akkor a játék produkálja a stabil 30fps-t
Versenyen meg van olyan hogy az fps csak 6-8.
Minimum beállításokon és maximum beállításokon is ez van.
Aki tud nekem segíteni ebben az legyen szíves szóljon.
A gépem mag van hozzá.
Nem azzal lesz a gond.
RVE FOR POLICE
Annyit tudok elképzelni, hogy ha billentyûre van állítva az irányítás, akkor a kipörgésgátló mindenképp mûködik.
Kameranézet az úgy néz ki annyi van, de ha barangolsz a menükben, lesz egy olyan, hogy a HUD-on mi legyen látható. Nekem ott minden ON, lehet nálad esetleg ott ki van kapcsolva valami? Bár megmondom õszintén én hozzá se nyúltam ezekhez a beállításokhoz, alapból ez volt.
Aztán lehet ezekben a menükben lehet állítani a kamera távolságát is. Nézegesd át õket.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ERRE VÁLASZOLJON VALAKI LÉGYSZIVES:
Szóval, játszottam a játékkal fél órát kb! Hát nem tudom, remélem ez az állapot a kezdettõl van csak...
elösszõr is. remélem csak én vagyok béna és tényleg nem ez a 4 kamraállás van a játékban!!! Valami messzi állás nincsen?? Olyan követitõkamera nincsen mint a TV-ben???
Következõ kérdés: miért nincsen olyan eredményjelzõ mint a TV-ben??? Miért nem tudják olyanra megcsinálni a körítést mint amilyen igazából is van????? Miért nincs olyan, hogy amikor áthaladnak a célvonalon az autók úgy írja az állást és a hátrányt??? ILYENEK MIÉRT NINCSENEK BENNE??
A játék élménye jó, szép a grafika, de a körítés, menü olyan mintha 99-ben jelent volna meg a játék!!!!
Nem lesznek hozzá kiegészítõk?? Patchek????
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De nembaj, hátha jönnek hozzá majd normális modok, amik kijavítsák a hibákat, de nem reménykedek.
8 ezer forint meg rablás érte.
Összességében tehát gagyi.
Ennyi ez az igazság.
elösszõr is. remélem csak én vagyok béna és tényleg nem ez a 4 kamraállás van a játékban!!! Valami messzi állás nincsen?? Olyan követitõkamera nincsen mint a TV-ben???
Következõ kérdés: miért nincsen olyan eredményjelzõ mint a TV-ben??? Miért nem tudják olyanra megcsinálni a körítést mint amilyen igazából is van????? Miért nincs olyan, hogy amikor áthaladnak a célvonalon az autók úgy írja az állást és a hátrányt??? ILYENEK MIÉRT NINCSENEK BENNE??
A játék élménye jó, szép a grafika, de a körítés, menü olyan mintha 99-ben jelent volna meg a játék!!!!
Nem lesznek hozzá kiegészítõk?? Patchek????
Legenden ez kb 15-20 hely körül lenne. :o)
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
CSak ez lenne a gondom...
Én is kipróbáltam (demo hiányában muszáj volt azt választani) h lássam h megy a gépemen.
Csak az bosszant h a WindowsLive profilomba belépet és adott 2 acsit is 😞(
remélem nem tiltanak ki a WindowsLiveról vagy banolják az eredeti játékaimat vagy tudom is én....fosok mint állat, kibaszott warez :W
Csak most az a poén,ha megveszem a játékot, akkor erre a profilomra nem tudom regisztrálni a az F1et???
Nem szeretnék új profilt nyitni, vagy az eredeti cd keyt elrontani....
Ha regisztrálom a profilomra a F1et, akkor kéri a cd keyt, és akkor felülírja a warez F1et a WindowsLiveon?
Valakinek valami ötlet?
Valaki mondjon valami ötletet pls mert nem akarom elbaszni az eredeti cd keyt!
Nem lehet, hogy használt gumival mész, esetleg nem mész ki idõben a boxba? Pluszban ott van még a túlzott rázókõ használatod. Sajnos csak találgatni tudok.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
http://f1game.hu
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Továbbá pont emiatt már a második versenyen volt, hogy irreális lett a befutó. Liuzzi következetesen a 4.-5. helyen van. Oké, én Lotussal elsõ, de az reális. D:
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
dixitque deus fiat lux
Persze ez nem azt jelenti, hogy itt nincsenek versenybalesetek, mert mentem pár custom versenyt és volt, hogy az elsõ kanyarban nagy darálás lett. De az eddigi két karrieres versenyemen, nekem kellett igazán nagyot hibázni, hogy komolyabb ütközésem legyen.
Bahrein futamon nagyon tetszett, hogy az elõttem lévõ mémet újoncot, Hülkenberget egyszerûen nem tudtam befogni. 3-4 kör óta próbálkoztam (rövid versenytáv volt beállítva) és ha csak méterekkel, de mindig elõttem volt. Jó párszor hibáztam is, aztán kezdhettem elölrõl az üldözést.
Annyi nem tetszett, hogy BMW Sauber pilótaként, azért ne Alonso legyen elõttem, vagy volt mikor Hamilton is a képbe jött, még egyszer meg is tudtam elõzni, de talán ez a medium fokozatnak tudható be, bár ahogy nézegetem a hozzászólásokat, lehet magasabb fokozaton is megeshet ilyen, bár padavan hivatkozott valami bugra is, szóval nem tudom.
Ezt leszámítva viszont jó kis verseny volt. Elég sokat hibáztam, de volt, hogy remek köröket sikerült teljesíteni. Csatáztam, ekkor elismerõ rádióüzenetek jöttek, hogy nagyon ügyes vagyok 😊
No meg persze meg is elõztek. Rövid verseny miatt nem esett szét annyira a mezõny, ezért mindig volt valami. Nem igazán volt üresjárat.