Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Külön és együtt is 1,87Ghz. Csak egyszerre ketten dolgoznak egy feladaton megosztott erõforrással (threading). Emellett a Dual Core architektura 10-15%-al lassabb mint a Core2Duo.

[merlinw.org]

Nincs olyan a grafikai beállításoknál, hogy mennyi autó látszódhat egyszerre ?
Versenyen , Pl. rajtnál nagyon meggyûlhet a proci baja a sok autóval.
Csak próbából, vidd lejjebb a graf beállításokat, hátha. Meg mielõtt indítod a játékot kapcsolj ki mindent. MSN, letöltõprogi, stb....
Hátha segít.
Egyébként ha játszol rendszeresen, lehet h kellene erõsebb proci, bár nekem sincs komoly, egy X2-es Amd 2600 -as.
Sziasztok.
Megpróbálok itt is választ kapni arra,h mivel állítom be azt ,hogy a kanyaroknál lévõ kis gumibolyák ne úgy viselkedjenek mint egy betonoszlop,ugyanis ha nekik megyek,rongyá töröm magam,tegnap még nem voolt probléma,ki tudtam dönteni de most..ha valaki tudja,megköszönöm.üdv
SötétBarom
Bassza meg 11-ig melózom, de este felveszem videóra rohadjak meg.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

resetix
Mert más játékok is mint a GTA4 majdnem maxon futott

RVE FOR POLICE

[HUN]FaTaL
Nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

resetix
de duo ami összesen akkor 3.74GHz
Nem?

RVE FOR POLICE

Lunki88
Ott sajna a proci lesz a kevés.
resetix
3GB Memória
Intel Core 2 CPU 1.87GHz Processzor
Ati 4670HD 512 Mb videókártya
64-bites Win 7

RVE FOR POLICE

nem hiszem el, vedd fel videóra.

Nah rájött már valaki, hogy hogy lehet kiiktatni a fos efektet?
Am elég szar az irányítás, x360 gamepaddal tolom, de még azzal is szar.

Szia!
Leírnád milyen gépen produkálja ezt? Akkor szokott lenni ha Proci vagy Ram kevés.
SZiasztok!

Elõfordult valakinek már, hogy mind a menüben, mind a versenyen pirosas foltok vannak a képen? Gondolom Videokártya driver lesz a ludas, vagy DirectX, majd frissítek, bár nem túl régiek.

Köszi!
resetix
Ezt nem értem!
Amikor nem versenyzek akkor a játék produkálja a stabil 30fps-t
Versenyen meg van olyan hogy az fps csak 6-8.
Minimum beállításokon és maximum beállításokon is ez van.
Aki tud nekem segíteni ebben az legyen szíves szóljon.
A gépem mag van hozzá.
Nem azzal lesz a gond.

RVE FOR POLICE

oneal1
nemtudom te hogy forogsz ki😄😄

!Forza Ferrari!

nem mûködik mindenképpen a kitörésgátló. Ki mondta hogy lehetetlen megforogni??? Én versenyszerûen mentem ha kellett megfogtam (ami nem egy bonyolult feladat ezzel a játékkal) vagy ellenkormányoztam, de azt nem nagyon kellett. Ha ész nélkül gyorsítsz a kanyarokba persze hogy megpörögsz.

Markov
Hogy te milyen hülye vagy... <#lama><#idiota>

una volta per sempre INTER!

SötétBarom
Ezeket nem hiszem el. De komolyan. A kibaszott boxos joyyal, amin ugye analóg a gázkar, folyamatosan sikerül megforognom. Ahogy nem figyelek a kimeneti íven a gázadásra, mer megy is az autó segge a picsába.

Annyit tudok elképzelni, hogy ha billentyûre van állítva az irányítás, akkor a kipörgésgátló mindenképp mûködik.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szerintem az, hogy hanyadik vagy, meg az elõtted lévõ pár pilóta és a mögötted lévõ pár mennyit ment, neked hozzájuk képest mennyi a lemaradásod ,az aktuális köridõd, szektor idõ stb. azt a bal felsõ sarokban mutatja. Illetve a helyezésed a jobb felsõ, meg a megtett kör is ott van.

Kameranézet az úgy néz ki annyi van, de ha barangolsz a menükben, lesz egy olyan, hogy a HUD-on mi legyen látható. Nekem ott minden ON, lehet nálad esetleg ott ki van kapcsolva valami? Bár megmondom õszintén én hozzá se nyúltam ezekhez a beállításokhoz, alapból ez volt.

Aztán lehet ezekben a menükben lehet állítani a kamera távolságát is. Nézegesd át õket.
bon
kiegészõt,patch? Még meg se jelent.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ERRE VÁLASZOLJON VALAKI LÉGYSZIVES:

Szóval, játszottam a játékkal fél órát kb! Hát nem tudom, remélem ez az állapot a kezdettõl van csak...

elösszõr is. remélem csak én vagyok béna és tényleg nem ez a 4 kamraállás van a játékban!!! Valami messzi állás nincsen?? Olyan követitõkamera nincsen mint a TV-ben???

Következõ kérdés: miért nincsen olyan eredményjelzõ mint a TV-ben??? Miért nem tudják olyanra megcsinálni a körítést mint amilyen igazából is van????? Miért nincs olyan, hogy amikor áthaladnak a célvonalon az autók úgy írja az állást és a hátrányt??? ILYENEK MIÉRT NINCSENEK BENNE??

A játék élménye jó, szép a grafika, de a körítés, menü olyan mintha 99-ben jelent volna meg a játék!!!!

Nem lesznek hozzá kiegészítõk?? Patchek????
Kipróbáltam Logitech Dual Action kontrollerrel a kormányom helyett. Az az igazság, hogy ezt így kell játszani. Így még némi kihívás is van benne, fõleg, hogy én nem is tudok igazán a kontrollerrel bánni... <#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Nagyon idegesítõ ez az egész játékmenet. Mikor belépek 10 percet kell azzal szarakodni hogy végignézzem a játék tanácsait meg interjúkat adjak. Inkább lenne egy menü ahol én kiválasztom mit is akarok. Nekem egybõl hight grafikán kezdett így végig szakadt amíg végigcsináltam az elsõ részt és csak utána lehetett a grafikát levinni. Az irányítás is nevetséges billentyûvel 0 segítséggel 2 szer pördültem csak meg. ABS kikapcsolva és nem blokkol meg a kerék, ASR is kikapcsolva mégse kapar el stb..stb...
De nembaj, hátha jönnek hozzá majd normális modok, amik kijavítsák a hibákat, de nem reménykedek.
8 ezer forint meg rablás érte.
Összességében tehát gagyi.
Ennyi ez az igazság.

Szóval, játszottam a játékkal fél órát kb! Hát nem tudom, remélem ez az állapot a kezdettõl van csak...

elösszõr is. remélem csak én vagyok béna és tényleg nem ez a 4 kamraállás van a játékban!!! Valami messzi állás nincsen?? Olyan követitõkamera nincsen mint a TV-ben???

Következõ kérdés: miért nincsen olyan eredményjelzõ mint a TV-ben??? Miért nem tudják olyanra megcsinálni a körítést mint amilyen igazából is van????? Miért nincs olyan, hogy amikor áthaladnak a célvonalon az autók úgy írja az állást és a hátrányt??? ILYENEK MIÉRT NINCSENEK BENNE??

A játék élménye jó, szép a grafika, de a körítés, menü olyan mintha 99-ben jelent volna meg a játék!!!!

Nem lesznek hozzá kiegészítõk?? Patchek????
SötétBarom
Szasz Peti!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sziasztok!
SötétBarom
😊

Legenden ez kb 15-20 hely körül lenne. :o)

Már válaszoltam rá 2x-er és mondtam hogy nem lesz semmi gond. De kérdezd meg még 5xör és akkor válaszolok 5xör hogy nem lesz gond<#wilting>

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

adam46
Ha új profilt csinálsz az nem lenne megoldás? Nekem holnap hozza a futár már alig várom.
BMW-Sauber Bahrein idõmérõ 2:03:211 pole pozition,és valamiért kaptam 10 rajthelyes büntetést 11 helyrõl fogok rajtolni.
Akkor is lehet defekt mikor ütközöl...

Délután megyek a játékért az 576Kbyte-ba.
CSak ez lenne a gondom...

Én is kipróbáltam (demo hiányában muszáj volt azt választani) h lássam h megy a gépemen.
Csak az bosszant h a WindowsLive profilomba belépet és adott 2 acsit is 😞(
remélem nem tiltanak ki a WindowsLiveról vagy banolják az eredeti játékaimat vagy tudom is én....fosok mint állat, kibaszott warez :W

Csak most az a poén,ha megveszem a játékot, akkor erre a profilomra nem tudom regisztrálni a az F1et???
Nem szeretnék új profilt nyitni, vagy az eredeti cd keyt elrontani....
Ha regisztrálom a profilomra a F1et, akkor kéri a cd keyt, és akkor felülírja a warez F1et a WindowsLiveon?
Valakinek valami ötlet?

Valaki mondjon valami ötletet pls mert nem akarom elbaszni az eredeti cd keyt!

Jó kérdés. Elvileg okozhat. Gyakorlati tapasztalatot azért nem tudok neked mondani, mert én nem szoktam agresszívan a rázóra tenni a kocsit. De azon a felületen sokkal jobban kopik a gumi az bizonyos.

Nem lehet, hogy használt gumival mész, esetleg nem mész ki idõben a boxba? Pluszban ott van még a túlzott rázókõ használatod. Sajnos csak találgatni tudok.
rvn
Tulzott rázókõhasználat nem okoz defektet?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Várjuk az elsõ benyomásokat 😊
Nekem egyszer volt defektem (rohadt jól néz ki), de az annak a következménye volt, hogy négyszer viszonylag kis idõintervallum különbséggel a sóderágyba kicsúsztam. Aztán a negyedik után mikor visszamentem a pályára valami nem stimmelt. Jött is egybõl a rádióüzenet a mérnökömtõl, hogy legyek szíves és fáradjak be a boxba 😄
padavanHUN
Végre megérkeztek az 576-tól a tiszteletpéldányok. Este kezdetét veszi nálam is a forma-kockulás. 😊

http://f1game.hu

rvn
Nektek is sok defektetek van vagy csak én vezetek agreszívan? 10 kör után szinte mindig defektetet kapok

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

matula77
Nyalókásnál nekem az történt, hogy a 4. helyrõl kimentem kerékcserére, lecserélték, aztán lassan gurult elõre a gép, de nem tudtam visszajönni a versenybe. Ki kellett lépnem a garázsba, buktam a versenyt.

Skynet
A nyalókás ember ellen a megoldás hogy nem mész be amikor a csapat behív...Rendszerint akkor vonul be mindenki..Kint kell maradni még 2-3 kört,és szinte üres lesz a pit.
No, hát akkor meg is van oldva a probléma.

LeventeV
verseny elott Tires es ott legalul be lehet allitani. 3 boxkiallast lehet betervezni. beallithatod, hogy melyik korbe jossz ki es milyen gumit kapsz. de ha verseny kozbe meggondolod magad akkor nem mesz be es a kovetkezo korbe nyomsz egy P-t es a csapat var a kor vegen a boxba.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Verseny elõtt nem lehet beállítani, hogy melyik körben legyen a boxkiállás? Mert ha azt át lehetne írni pl. 2 körrel korábbra vagy késõbbre akkor el lehetne kerülni a boxutcai tumultust. Így nem jönne elõ ez a bug. De én csak találgatok.

Jacek
lehet menni billel, tegnap melohelyen 1.56-ot mentem billel a Bahreini palyan

Amiga
Respect!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Fritz Von...
Ami nekem nem tetszik, az a hibás bokszutca. Hibásnak tartom, mert hülyén értelmezték a szabályt. Kiállok negyedik helyrõl, és az egész mezõnyt elengedi a nyalókás ember, és utolsóként jöhetek ki. Ez gáz.
Továbbá pont emiatt már a második versenyen volt, hogy irreális lett a befutó. Liuzzi következetesen a 4.-5. helyen van. Oké, én Lotussal elsõ, de az reális. D:

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

botyika
Énis kipróbáltam. Billentyûvel. Azt hogy találták ki hogy az "Alt" billentyût nem lehet beállítani váltónak, azt nemtudom. Világ életembe minden játékkal abban váltottam lefelé, a SPACE-el meg felfele. Autómata váltóval meg jáccon aki rászorul. A fizika a GTR-hez képest nagyon gagyi. De ami a legjobban idegesít (az "Alt" billentyû beállíthatatlansága mellett), az az, hogy billentyûzettel irányítani gyakorlatilag lehetetlen. Hiába kapcsolgattam ki-be minden hülye segítséget, a billentyûzet - vagy kormányzás - érzékenyéségét sehol sem lehet beállítani. Aki esetleg talált ilyesmit, igazán segíthetne. Így az autó össze-vissza rángat, nemlehet egy értelmes kanyart bevenni. A GTR-t is billentyûvel játszom, ott lehet érezni hogy csúszik az autó, nemtudja az ember a kocsira nehezedõ erõhatások miatt eltekerni a kormányt, itt semmi ilyesmit nem éreztem. Nagyon vártam már, ezért nekem így nagy csalódás. Valaki elmondhatná hogy érdemes-e esetleg kormányt venni és azzal jobb-e, bár én világ életemben minden game-t billentyûzettel nyomtam. A kedvencem a GTR széria és a RichardBurnsRally. A GRID és DIRT számomra szintén elég élvezhetetlen, rángatós irányításû, egyáltalán nem érzem reálisnak az autók viselkedését azokban sem. Grafikai és egyéb problémáim nincsenek a játékkal, ha valahogy meg lehet oldalni hogy rendesen lehessen irányítani az autót, én szívesen játszanék vele, így azonban nemnagyon tudok vele mihez kezdeni sajnos...
TommyC
amúgy 1.sõ versenyen medium-on mentem, olyan pályán amin még életemben nem játszottam, a practice-t véletlen kinyomtam, így a qualiba tanultam meg a pályát, (3.-4. körre már ment) 4sec-el jobb köridõ a 2.nál a végén. Versenyen 30-sec-el nyertem :/ (10 kör)... én nem érzem az autót (mondjuk billen játszom) de sem a kanyarban, sem az egyenesben, se sehol; mintha egy dobozzal mennék

dixitque deus fiat lux

Játszani kell vele és akkor kijön, hogy jó ez. Az AI amúgy nekem is nagyon tetszik, mert figyel. Régebbi F1 programokba mentél vissza az ideális ívre a féktávnál és hátulról jól telibe trafált, vagy oldalról kilökött.

Persze ez nem azt jelenti, hogy itt nincsenek versenybalesetek, mert mentem pár custom versenyt és volt, hogy az elsõ kanyarban nagy darálás lett. De az eddigi két karrieres versenyemen, nekem kellett igazán nagyot hibázni, hogy komolyabb ütközésem legyen.

Bahrein futamon nagyon tetszett, hogy az elõttem lévõ mémet újoncot, Hülkenberget egyszerûen nem tudtam befogni. 3-4 kör óta próbálkoztam (rövid versenytáv volt beállítva) és ha csak méterekkel, de mindig elõttem volt. Jó párszor hibáztam is, aztán kezdhettem elölrõl az üldözést.

Annyi nem tetszett, hogy BMW Sauber pilótaként, azért ne Alonso legyen elõttem, vagy volt mikor Hamilton is a képbe jött, még egyszer meg is tudtam elõzni, de talán ez a medium fokozatnak tudható be, bár ahogy nézegetem a hozzászólásokat, lehet magasabb fokozaton is megeshet ilyen, bár padavan hivatkozott valami bugra is, szóval nem tudom.

Ezt leszámítva viszont jó kis verseny volt. Elég sokat hibáztam, de volt, hogy remek köröket sikerült teljesíteni. Csatáztam, ekkor elismerõ rádióüzenetek jöttek, hogy nagyon ügyes vagyok 😊

No meg persze meg is elõztek. Rövid verseny miatt nem esett szét annyira a mezõny, ezért mindig volt valami. Nem igazán volt üresjárat.

TommyC
Hú, nekem nem tetszik :/
Anno játszottam a GP1,2,3,4-el mind, az F1-2000 stb-vel, de ez sztem is "sín autó" :/
a graf pofás, a hangulat pofás, de a többi 0, még a SHIFT is jobb élményt nyújtott.. sorry ha ez valakit esetleg megbánt

dixitque deus fiat lux