Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F1 2010
mindenki csak ír róla, de még senki nem vette meg 😊)
én már igen<#szeret>

Ulvar
HRT
Legend szint
minden kikapcsolva
Melbourne 14. helyen bejöttem. Akkor is bajnok leszek ha nem idén a jövõ évben tuti😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

AZ jó,de mért kellett ma egész nap azt hesszelni ,mikor jön és nem jött meg...é s még egy telefont sem kaptam,hogy nem hozzák.!!8-17 ig ,kedden ezért hivtak fel az 576 -tól.Tököm ki van !!!
komolyan mondom az agyamat eldobom.. küzdök a hátulján a mezönynek mégse legyek utolso.. 2 -en vannak mögöttem,erre belémjön az egyik és én kapok büntetést.. hát elmennek a ........ <#ejnye1>

van egy olyan érzésem h a codi hamarosan ki fog adni egy kurva nagy dlc-t

Hali!Az vkinek elõfordult,hogy a telepítés elõtt egy hibaüzenetet jelezvén leáll.Error number: 0x80096010
Most próbálom követni a lépéseket,valószínû hitelesítési hiba,csak arra lennék kiváncsi hogy vki járt-e már így
dienesoft
Toro Rosso-val 1.59.114 Bahreinbe. Az jónak számít?😊

PrisonMan
thx

bowari
Nem igazán izzasztja meg a vga-t ,alig 60fokos,és 30-45
fps køzött ingadozik
5850-el.tuti a port miatt nem használja ki maximálisan.

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

M@TriX
jah, én szépen elmegyek az útból de elõlem sem nagyon akarnak eltakarodni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Fritz Von...
Igen, béna vagy. Rossz topicban keresgélsz. Ott van fent a linkje annak, amit te keresel.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Helló mindenkinek
Segítséget kérnék.
Nekem a RAZOR 1911 féle f1 van meg.Telepités után indul megy, minden szép,de nem tudok menteni sehol sem.Megtaláltam ahol lehetne de nem engedi, a kurzor sem megy rá a mentésre olyan mintha zárolva lenne.
Mi lehet a baj???? vagy csak béna vagyok?????????
Firerock
nem

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

a.carkey
Az esõben bukott valaki, piros zászló. Légy kreatív! 😄

A medve nem játék.

Fritz Von...
DHL-lel szállítunk.

Sziasztok!!

Az 576 kb fútárszolgálatnak valaki nem tudja a telefonszámát??
Fritz Von...
Meg oké, hogy nem szimulátor, de azért a kurva anyjukért eresztik ki elém a boxutcából a felvezetõ köröseket, amikor én gyors körön vagyok? Ezért úgy megb.nák õket az életben, hogy csak úgy zúg...

Fritz Von...
Alt+Enter.

PrisonMan
nyomtam egy alt + tabot játék közben és azóta kis képernyõben van. hogy tehetem vissza fullba mert ez így zavaró :/

Fritz Von...
Na megtaláltam a legrohadtabb, legelbaszottabb dolgot a játékban, amitõl legalább 15-20%ot bukott nálam.
Idõmérõ hosszú hétvégén. Elsõ etap, tiszta idõ, esõ egész hétvégén nem lesz. Második etap, 65% esély esõre, ami el is ered. Tök felhõs minden. Harmadik etap, 0% esõ, egy db felhõ sincs az égen. Könyörgöm, egy-egy szakasz között 5-10 perc telik el hétvégén, nem teljes napok, hogy hol van felhõ, hol nincs. Ez nem dinamikus idõjárás, hanem egy FOS.

Olyan nehéz válaszolni erre a kérdésre,hogy "Sziasztok,lehet ketten jatszsani egy gepen,egymas ellen ??? Gamepad + bill kombinacio,vagy akarmi ... "

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Tormiee17
Mi az istenér nem engedi verseny elején,hogy a kemény gumival kezdjek,hiába okézom le visszateszi a lágyat...

SirAlo
Akinek a kormany kesik az a holtjatekot allitsa 0%-ra mert alapbol 5%-on van, de a valto keseshez meg nem talaltam megoldast 😞

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

MerlinW
Én ezt tudom, de nem is várok GTR minõséget😊 Ha formula szimezni szeretnék, akkor LFS-ben gurulok FBM-el, vagy GTR/rFactor-ozom😊
Vagy még mindig ott a jó öreg F1 GP4😊

[merlinw.org]

M@TriX
akkor valami gebasz van nálad? bár nekem is néha érdekesen beröccen amúgy full sima, én a Replay-re gyanakszom, amit nem is lehet kikapcsolni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ne rövidített hétvégét nyomj, van ott Q3 ám 😉
bele is izzadt a tököm Hard-on...

resetix
Na levettem mindent 0-ra és 640x480-ra állítottam.
De így se megy az fps szám 8 fölé.
És amúgy a dirt2 és a grid ami ugyanezzel a grafikai motorral hajtottak
1280x1024-be ment minden maximumon.
És a válasz mflex válaszára a GTA4 1280x1024-be ment és csak a látótávolságot nem tudtam maximumra állítani.
A többi minden fullon volt.

RVE FOR POLICE

Hamed
Kiporges ugyben megegyszer:
Csak a lassu kanyarok utani kigyorsitasnal dobja el a segget ha el van forditva a kormany. Ha egyenes, akkor meg a razokovon is tapad. Nezzetek meg egy olyan helyen, ahol nem szokas lassan menni (hosszu egyenesek, tempos kanyarok). Ott full szim beallitassal is betapad mindenen, egyedul a soder fogja meg.

Kb. 3-4 helyen kell figyelni Bahrein-ben, hogy ne lepjunk koran a gazra. A tobbi reszen tok mas az uttartasa az autonak, jo lenne tudni miert. Dirt2-ben ugyanez volt. Volt kanyar amit irrealis tempoval be lehetett venni meg olyan is ahol ugy csuszott mintha jegpalya lenne.

Amugy messze nem vagyok szimes, csak ez nekem is egybol feltunt. Nem csipem az ilyet mert osztonosen megjegyzi az ember, hogy hol kell vigyazni es hol lehet izombol tolni mert ott hulye az AI. Nekem ettol kicsit ilyen csalas erzesem van. Maga a jatek ettol meg szorakoztato, es par hetig biztos lekot, legalabb megtanulom a palyakat😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

gera995
kiprobáltam nekem nagyon bejön 😄😄

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

laci 700
Nem easy-n van. Pl GTR2-ben (tudom hogy az szimulátor, és ez meg nem) az egyenesben is ugyan úgy tudsz kanyarodni mint kanyarban, de itt ez egyenesben teljesen szabadon tudsz cikázni, de ahogy beérsz egy kanyarba megváltozik az autó irányítása és baromi könnyen beveszed a kanyart, majd ahogy kiérsz a kanyarból újra olyan mint volt. Próbálgasd hogy hogy kanyarodik egyenesben és a kanyarban is. Sztem észre fogod venni.

Fec papa
Boxba is?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

mflex
Jah, nálam sincs ilyen "sín", én vagyok a sofõr! 😊

What about the forests?

MerlinW
Akkor ne easy-n játsszon😊 Én hard-on egy kövérebb gáznál pörgök-forgok a kanyarokban és teljesen ura vagyok a gépnek, arra megy amerre akarom, akkor fékezik, ha én fékezem.

[merlinw.org]

Ulvar
"pedig minden segítség off-on van." Olvasd végig 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

MerlinW
ESC, Assist, kikapcsolod a segítségeket és nem lesz sín.

[merlinw.org]

Fec papa

csö.. tudja valaki miért nem tudom állitani a kormányt? adveced wheel sttings kivan szürkülve_:S logi ff gp-m van

Fec papa
Ez meg a másik. 10 évesen még észre se vettem a segitségeket amikor SEGA-n toltam f1et. még örültem is a fejemnek hogy milyen jol tolom. De azért ez igy elég gagyi.

laci 700
Telepíti csak nem mutatja. A vége felé hirtelen fel fog ugrani felére majd teljesre. (Ha megnézed a Program files/Codermasters/F1 2010 mappát akkor látod hogy pakolja bele a fájlokat.

Fec papa
Ez egy nagy fos, 9. helyrõl megyek boxba elõttem még ketten meg mögöttem kb 4-5en jönnek befele, és a normálisnak mondható 5mp helyett 14 mp állok a kibebaszott boxba mert a nyomorék szar mindenkit kienged elõttem és 9. helyrõl visszajövök a 24-re. meg az idõmérõt se tudják megcsinálni normálisan hogy 3 szakaszos legyen. legalább a beállításoknál lehetett volna állítani azt hogy mennyire legyen érzékeny, ne csak akkor ha bedugum a kurva force ex-et.

laci 700
hát... sínautószimulátor! Az egyenesben én irányítom az autót, de a kanyarokban érezhetõen kiveszi a gép az irányítást a kezembõl pedig minden segítség off-on van. Ezért sincs összhangban a játékban lévõ kormány a kormány joystick-al. Már törlöm is. 😞

gera995
a telepítõje lassu vagy csak nekem szar?

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

MerlinW
kb GRID csak F1 autókkal😊

[merlinw.org]

MerlinW
GTA4 még nálam sem fut maxon, pedig minimum 2x erõsebb a vas😊

[merlinw.org]

balint1111
Sziasztok
Ma fogom kipróbálni a játékot kíváncsi vagyok milyen lesz.
OFF:Resetex: Azon a gépen hogy menne fullon a gta 4 hát nekem is csak high-medium beállításon ment aztán kicsit pörgõsebb a gépem.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Sziasztok,lehet ketten jatszsani egy gepen,egymas ellen ??? Gamepad + bill kombinacio,vagy akarmi ...

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Lunki88
De gonosz vagy. 😛
mflex
Maxon a GTA4, ezen a gépen? Felbontás mennyi volt, 320X240?

What about the forests?

mflex
Talán kerüld ki, ne csalj! 😄

What about the forests?