Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legend szint
minden kikapcsolva
Melbourne 14. helyen bejöttem. Akkor is bajnok leszek ha nem idén a jövõ évben tuti😊.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Most próbálom követni a lépéseket,valószínû hitelesítési hiba,csak arra lennék kiváncsi hogy vki járt-e már így
fps køzött ingadozik
5850-el.tuti a port miatt nem használja ki maximálisan.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Segítséget kérnék.
Nekem a RAZOR 1911 féle f1 van meg.Telepités után indul megy, minden szép,de nem tudok menteni sehol sem.Megtaláltam ahol lehetne de nem engedi, a kurzor sem megy rá a mentésre olyan mintha zárolva lenne.
Mi lehet a baj???? vagy csak béna vagyok?????????
Az 576 kb fútárszolgálatnak valaki nem tudja a telefonszámát??
Idõmérõ hosszú hétvégén. Elsõ etap, tiszta idõ, esõ egész hétvégén nem lesz. Második etap, 65% esély esõre, ami el is ered. Tök felhõs minden. Harmadik etap, 0% esõ, egy db felhõ sincs az égen. Könyörgöm, egy-egy szakasz között 5-10 perc telik el hétvégén, nem teljes napok, hogy hol van felhõ, hol nincs. Ez nem dinamikus idõjárás, hanem egy FOS.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Vagy még mindig ott a jó öreg F1 GP4😊
[merlinw.org]
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
bele is izzadt a tököm Hard-on...
De így se megy az fps szám 8 fölé.
És amúgy a dirt2 és a grid ami ugyanezzel a grafikai motorral hajtottak
1280x1024-be ment minden maximumon.
És a válasz mflex válaszára a GTA4 1280x1024-be ment és csak a látótávolságot nem tudtam maximumra állítani.
A többi minden fullon volt.
RVE FOR POLICE
Csak a lassu kanyarok utani kigyorsitasnal dobja el a segget ha el van forditva a kormany. Ha egyenes, akkor meg a razokovon is tapad. Nezzetek meg egy olyan helyen, ahol nem szokas lassan menni (hosszu egyenesek, tempos kanyarok). Ott full szim beallitassal is betapad mindenen, egyedul a soder fogja meg.
Kb. 3-4 helyen kell figyelni Bahrein-ben, hogy ne lepjunk koran a gazra. A tobbi reszen tok mas az uttartasa az autonak, jo lenne tudni miert. Dirt2-ben ugyanez volt. Volt kanyar amit irrealis tempoval be lehetett venni meg olyan is ahol ugy csuszott mintha jegpalya lenne.
Amugy messze nem vagyok szimes, csak ez nekem is egybol feltunt. Nem csipem az ilyet mert osztonosen megjegyzi az ember, hogy hol kell vigyazni es hol lehet izombol tolni mert ott hulye az AI. Nekem ettol kicsit ilyen csalas erzesem van. Maga a jatek ettol meg szorakoztato, es par hetig biztos lekot, legalabb megtanulom a palyakat😄
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
[merlinw.org]
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Ma fogom kipróbálni a játékot kíváncsi vagyok milyen lesz.
OFF:Resetex: Azon a gépen hogy menne fullon a gta 4 hát nekem is csak high-medium beállításon ment aztán kicsit pörgõsebb a gépem.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit