Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól hogy arcade még lehet alatta értelmes motor, Flat Out, CRC, TDU 1Nsane....Millió egy ....
Jó Santa Ride-ot majdem utoléri ! 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Problema az hogy kb ugy videlkedik az auto mintha egy gyufasdoboz tetejebe beleszurnek egy gombostut es 2 ujjal forgatnam!
Igen tul konnyu legnehezebb fokozaton, hol a biztonsagi auto? mert fut ilyen ganen? scriptelt megcsuszasok! finomhangolasi lehetosegeg teljes hianya! stb
A másik amit nem értek, hogy miért zavar téged, hogy minden segítség on valaki végigmegy elsõre billel?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ati kártyások probálják ki nekem most bahreinben nem szaggatott és azelõtt pedig a 2-3 körben elkezdett szagatni
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Ki lehet menni Nürnburg ringre (de akár hungaroringre is) vannak szabad napok lehet rajta menni.
Még egy szaros NFS SHIFT-ben is többet kell gpészkedni hogy rajtamaradj a pályán egy mezei 2-300 lovas hátsókerekes autóval.
Itt elsõre végig lehet szaladni rajta minden segítség off,baromi nagyott kell ahhoz hibázni hogy pördüljön az autó.
Szeritned egy párszázkilós közel 900 lóerõs f1 autót könnyebb kezelni mint egy bõ 1-1.5 tonnás hátsókerekes utcai autót??? <#taps>#taps>
Egyébiránt nem érdekelne hogy arcade, ha nem lenne annyira arcade hogy még az NFS is atomszimulációnak tûnne ehhez képest..😄
Azért azt elvártam volna hogy legalább a GRID-ek szintjét hozza. Messze nem hozza.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De nem fogod fol😊
Van akinel egy 4850-en fullon megy , ezt irja. Namost nalam C2d 3.8Ghz 6 giga DDR2-1066 4870X2-on elobb bementem Melbornben practicera celegyenesben 22FPS😄 es szaggat mint a szar😊 szoval vannak itt anomaliak, majd jon patch talan meg uj driverek, ennyi.
Ez sínautó, nyugodjatok bele....
Most ugyan ezt csináld meg ezzel a játékkal is, csak nyugodtan medium vagy akár pro ellenfelek ellen.
De bizonyára az hogy míg a GTR-ben jó ha utolsó elöttinek fogsz beérni és f1-ben pedig elsõ leszel az annak tudható be hogy az F1-es autó gyengébb,nehezebb mint maga a mezei 325i bömös, ezért dobja az f1 autó ritkán el a farát padlógázadásra, ezért nem lehet értelmesen visszapördíteni ha neadjisten kipördülnél és rossz irányba állna a gép orra,meg úgy egyébként az F1 2010 egy tökéletes félszimulátor, míg a GTR egy szánkószimulátor....<#taps>#taps>
Lehet billentyûzettel mindent játszani,csak mivel ez a világ egyik leggyorsabb versenye így pont ennél a fajta versenynél jön ki hogy mennyire nem szimuláció ha minden segítséget kikapcsolva lehet irányítani billentyûzettel...
Tudod mit nem lehet billel vezetni? Igazi autót. PONT.
Pontosabban egy hatalmas búgó hang van ami elnyomja a motorerõt és mindent.
Amint belépek a játékba kezdõdik.Mi lehet a gond?
F1Cket, rfactor elég jol tudom billel tolni, LFSt meg egérrel.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A múlthéten állították le szándékosan a gyártását,hét elején még 20k körül volt hét végére ahogy elterjedt a hír hogy nincs több szállítmány mindenhol felugrott 30 fölé az ára.
G25 szintén jócskán áremmelt ha még lehet egyáltalán kapni.
Esetleg Logitech Momo, kicsivel gyengébb kicsivel amatõrebb és a pedálja is 100% hogy elöbbutóbb tönkremegy (lehet javítani). Az most olyan 10-15 között figyel.
Bármely autót öngyilkosság lenne valami gombokkal vezetni, Itt lehet. PONT !
Amivel körbe lehet menni billel vagy valami hasonló szerkezettel, annak köze nincs az autóhoz, fizikához! PONT!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én még mindig a GranTurismo sorozat fizikáját tartom a legélvezetesebbnek, tökéletes egyensúly, most a töréstõl, meg ilyenektõl eltekintve. Prolougeba az F1es Ferkával baromi jó Suzukán körözni.
\"If in doubt, flat out!\"
szinte csak monzát ismerem a pályák közül, kecibéna vagyok, 5 percet probáltam, stb, de ... a lényeg látszik: a játék bünteti a hibát, baromira nem egy könnyed sínautóka 😊
(minden assist off, automata váltó, expert, 3 körös grand prix)
Forza.
1.27.686 pole pozíció Force indiával....Csudás..<#kuss>#kuss>
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
régebbi vga driver?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
úgy nézett ki a verseny, hogy 4. helyrõl kiálltam boxba a 4. körben. 15.ként jöttem vissza, feltornáztam magamat 6. helyig, aztán mivel volt aki kiállt boxba elõrementem a 3. helyre, viszont észrevettem, hogy Vettel a verseny eleje óta elsõ, és amikor a végén beértem, láttam hogy a 2. 18-20 mpvel késõbb ért be mint õ o_O magyarul mindenki beállt boxba kivéve õt...
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
rajtrácson: nyomkodom a gázt és kb 2 sec mire reagál xD, hangok illetve fékezésnél is el van csúszva, mert azért még is csak szaggatás, tehát még jóval a féktáv elõtt meg kell nyomnom a féket, mert különben túl megyek...
WIN 7 írtam 32 bites elégedett vok vele, VISTÁ-nál nehogy már ne legyen jobb
haverom régi driverrel tolja és simán fut neki 3 éves VGA kártyája van enyém: NVIDIA GT 240 DDR5-ös 1024 MB (korábban írtad, régi kártya amit átneveztek, de remélem nem ez a helyzet ennél)
és a Replay abszolút nem szaggat😄😄😄 pont a lényeg amikor a futam van csak akkor...