Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Az a baj, hogy ez nem hogy nem F1 autó, de még csak nem is autó ! 😊))

Attól hogy arcade még lehet alatta értelmes motor, Flat Out, CRC, TDU 1Nsane....Millió egy ....

Jó Santa Ride-ot majdem utoléri ! 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jacek
Momo racing van vagy 12 forint kb egy PS3-as gyari iranyito ara😄
Problema az hogy kb ugy videlkedik az auto mintha egy gyufasdoboz tetejebe beleszurnek egy gombostut es 2 ujjal forgatnam!
Igen tul konnyu legnehezebb fokozaton, hol a biztonsagi auto? mert fut ilyen ganen? scriptelt megcsuszasok! finomhangolasi lehetosegeg teljes hianya! stb

SötétBarom
Tök õszintén: szerintem igen. A tömegéhez és a méretéhez képest elképesztõen kurva nagy felületen tapad egy bármilyen fél-utcai autóhoz képest. Nem véletlenül terheli a pilótákat több G oldalirányban egyes kanyarokban. Szóval szerintem a valóságban kb olyan érzés, mintha sínen húznák az autót.

A másik amit nem értek, hogy miért zavar téged, hogy minden segítség on valaki végigmegy elsõre billel?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ja nem ezzel van a baj, hanem hogy a szimesek kezdtek örülni, hogy végre lesz valami használható f1 játék. amúgy tényleg vicces amikor 280km/h-val nyomulok a füvõn és ha kanyarodok akkor se csúszok ki 😊

fekete0012
van ati hotfix 10.9-es driverhez na és úgy tünik megoldotta a szaggatást
ati kártyások probálják ki nekem most bahreinben nem szaggatott és azelõtt pedig a 2-3 körben elkezdett szagatni

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

SötétBarom
Akkor mégis mi a fasszal van a gond? Hogy a HC sim rajongók a hiperfasza kormányukkal túl könnyûnek találják?? Tényleg nem értem.. Az vásárlók 95% ezekkel fogja nyomni:

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Skynet
Pedig pont ez a lényeg hogy sínautó ez...Az eddigi egyik leggyengébb F1 szimuláció.
Ki lehet menni Nürnburg ringre (de akár hungaroringre is) vannak szabad napok lehet rajta menni.
Még egy szaros NFS SHIFT-ben is többet kell gpészkedni hogy rajtamaradj a pályán egy mezei 2-300 lovas hátsókerekes autóval.
Itt elsõre végig lehet szaladni rajta minden segítség off,baromi nagyott kell ahhoz hibázni hogy pördüljön az autó.

Szeritned egy párszázkilós közel 900 lóerõs f1 autót könnyebb kezelni mint egy bõ 1-1.5 tonnás hátsókerekes utcai autót??? <#taps>

Egyébiránt nem érdekelne hogy arcade, ha nem lenne annyira arcade hogy még az NFS is atomszimulációnak tûnne ehhez képest..😄
Azért azt elvártam volna hogy legalább a GRID-ek szintjét hozza. Messze nem hozza.
köszi az infót😊 azt csinálom jelenleg, dolgozom az ügyön

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacek
Mi is ezt probaljuk a neved alapjan beled verni, hogy nem azzal van a gond hogy arcade!😊 mert pl a GT5 is arcade..

De nem fogod fol😊

nekem experten kormánnyal nagyon könnyûnek tûnik a játék amúgy... ritkán pörgök csak ki, ha ki is pörgök, mindig ugyanazon a ponton... lazulásnak jó a játék, de komoly versenyhez ennek nem sok köze van

Jacek
nem tuti a video kartya, de probalkozz uj driverrel..

Van akinel egy 4850-en fullon megy , ezt irja. Namost nalam C2d 3.8Ghz 6 giga DDR2-1066 4870X2-on elobb bementem Melbornben practicera celegyenesben 22FPS😄 es szaggat mint a szar😊 szoval vannak itt anomaliak, majd jon patch talan meg uj driverek, ennyi.

lac coo
F1 ? 😄DDD

Ez sínautó, nyugodjatok bele....

SötétBarom
Nem tudom észrevetted-e, de senki nem mondott olyat, hogy ez kurva jó szimulátor lenne. Annyit próbálunk eljuttatni a sötétebbek tudatáig, hogy kicsit sem sínautó. De valami miatt KIBASZOTT nehéz felfogni..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Itt van még egy.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Skynet
Kapcs be GT-r rakd be Nürnburgringet,válassz ki egy szaros 180 lovas BMW-t és minden segítség offolva EASY ellenfelek ellen nyomj egy versenyt billentyûzettel.

Most ugyan ezt csináld meg ezzel a játékkal is, csak nyugodtan medium vagy akár pro ellenfelek ellen.

De bizonyára az hogy míg a GTR-ben jó ha utolsó elöttinek fogsz beérni és f1-ben pedig elsõ leszel az annak tudható be hogy az F1-es autó gyengébb,nehezebb mint maga a mezei 325i bömös, ezért dobja az f1 autó ritkán el a farát padlógázadásra, ezért nem lehet értelmesen visszapördíteni ha neadjisten kipördülnél és rossz irányba állna a gép orra,meg úgy egyébként az F1 2010 egy tökéletes félszimulátor, míg a GTR egy szánkószimulátor....<#taps>

Lehet billentyûzettel mindent játszani,csak mivel ez a világ egyik leggyorsabb versenye így pont ennél a fajta versenynél jön ki hogy mennyire nem szimuláció ha minden segítséget kikapcsolva lehet irányítani billentyûzettel...
SötétBarom
Akkor te még nem láttál olyat, aki billel LFS-ezik? 😊) Ugye?

Tudod mit nem lehet billel vezetni? Igazi autót. PONT.

Lunki88
Köszi! Akkor kezdhetek spórolni rá, mert billentyûzettel valami gusztustalan az irányítás.
lac coo
Akkor nyomass egy egeres-billes videót LFS BMW F1 gyors körrõl ! 😄DDD

Arra van vmi megoldás ha a hang nincs?
Pontosabban egy hatalmas búgó hang van ami elnyomja a motorerõt és mindent.
Amint belépek a játékba kezdõdik.Mi lehet a gond?
maffioso
<#nevetes1><#nevetes1>

\"If in doubt, flat out!\"

Totti5
"Amivel körbe lehet menni billel vagy valami hasonló szerkezettel, annak köze nincs az autóhoz, fizikához! PONT!"

F1Cket, rfactor elég jol tudom billel tolni, LFSt meg egérrel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Skynet
33-35: driving Force GT
A múlthéten állították le szándékosan a gyártását,hét elején még 20k körül volt hét végére ahogy elterjedt a hír hogy nincs több szállítmány mindenhol felugrott 30 fölé az ára.
G25 szintén jócskán áremmelt ha még lehet egyáltalán kapni.

Esetleg Logitech Momo, kicsivel gyengébb kicsivel amatõrebb és a pedálja is 100% hogy elöbbutóbb tönkremegy (lehet javítani). Az most olyan 10-15 között figyel.
lac coo
Sínautó témához:

Bármely autót öngyilkosság lenne valami gombokkal vezetni, Itt lehet. PONT !

Amivel körbe lehet menni billel vagy valami hasonló szerkezettel, annak köze nincs az autóhoz, fizikához! PONT!

az túlzás azért...csak egy egyszerû játékos...amúgy karrierben elszúrtam a Virginnel Bahreinben 19. lettem csak és 9. helyrõl indultam segédletek kikapcsolva Custom beállítás szerint full töréssel, és csak Intermediate volt a gép skillje tehát eléggé távol állok a menõtõl xDDDD mondjuk gamepaddal tolom és nagyobb az esélye, hogy megcsúszok, mint egy kormánnyal

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

csabush
Néha túlzásba viszi a büntetést, bahrein random büntijeitõl falnak mentem pl. Meg joyyal szinte lehetetlen korrigálni, kb 15 megcsúszásból 3szor hoztam vissza, többinél fel se dolgoztam h megcsúsztam már szembe álltam a mezõnnyel. Mielõtt vérpistikézne valaki, minden kikapcsolva, expert, és nem nyélgáz, satu kombó, de a random büntik elõjönnek full kipörgésgátlóval is. Lehet kormánnyal jobb, majd kipróbálom, bár könnyed ökörködésnek így is tökéletes.
Én még mindig a GranTurismo sorozat fizikáját tartom a legélvezetesebbnek, tökéletes egyensúly, most a töréstõl, meg ilyenektõl eltekintve. Prolougeba az F1es Ferkával baromi jó Suzukán körözni.

Lunki88
Tudom nem épp ide tartozik, de egy normális kormány pc-hez mennyinél kezdõdik kb.?
maffioso
menõ vagy

arty
igen (g25)

Forza.

legkönnyebb pálya😄 mediumon Schumival szinte aláztam és az volt 1. futamon és ráadásul nekem még szaggat is a játék xD

Monzába még medium fokozaton is nehéz a féktáv ideális belövése. Iszonyat nagy a sebesség és onnan ezeket a szûk kanyarokat nem egyszerû bevenni. Videó alapján van mit még gyakorolnod, de szerintem kezdetnek eleve egy könnyebb fokozaton kezd és könnyebb pályán. Monza bár nagyon egyszerû vonalvezetéssel bír, de közel sem az egyszerû pályák közé tartozik.
megpróbálok akkor újabbat feltenni

kormánnyal játszol?

dehát ez még az ajánlott követelményeken is túl tesz nemond már h ilyen VGA kártyával nem futna normálisan😄 az nevetséges amikor minden más 2010-es game igen...Dirt 2-t pl nem próbáltam

maffioso
persze hogy nem csak a luzerek mondják akik full assiston játszanak billentyüzettel

arty
(1:45 hosszú, youtube elcsesztes és a video még1x ottvan 😄 )

Forza.

arty
nem bírtam magammal, codie kapja be, h nincs demo...

szinte csak monzát ismerem a pályák közül, kecibéna vagyok, 5 percet probáltam, stb, de ... a lényeg látszik: a játék bünteti a hibát, baromira nem egy könnyed sínautóka 😊

(minden assist off, automata váltó, expert, 3 körös grand prix)

Forza.

Alexease
Felinformaciok terjednek, azert van a felreertes. Egy bizonyos datum utan leadott rendelesekre mar nem szallitanak PC-s bobozos verziot. Jelenleg, ami van a boltokban, tuti mar egy honapja megrendeltek.
Skynet
Professional nehézség,minden help kikapcsolva Melbourne.
1.27.686 pole pozíció Force indiával....Csudás..<#kuss>
gagax
Cöhh : D srácok nem olvasok vissza : D de ma esõs pálya qualifin nyomtam esõs gumival 1:44 cska úgy próbából...mondom felrakom szárazat h mi lesz akkor : D és láss csodát esõs pályán 1:36...kicsit furcsa nem? ezen lesz mit javítani : )

Skynet
Azért askik dual core-al tolják jóval izmosabb vga figyel mellettük (Pl 4850)....
Fritz Von...
Ez egy faszság úgy ahogy van. Mi az, hogy nem lesz PC-re dobozos? Ott áll bent a raktárban egy halom belõle. Körülbelül ennyit lehet adni egy ilyen oldal tesztjére és véleményére, akik még arra se veszik a fáradságot, hogy utánanézzenek. 576-nál és CDGalaxisnál is van PCre dobozos!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Firerock
run as administrator?
régebbi vga driver?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nem, full szárazság volt 😊

úgy nézett ki a verseny, hogy 4. helyrõl kiálltam boxba a 4. körben. 15.ként jöttem vissza, feltornáztam magamat 6. helyig, aztán mivel volt aki kiállt boxba elõrementem a 3. helyre, viszont észrevettem, hogy Vettel a verseny eleje óta elsõ, és amikor a végén beértem, láttam hogy a 2. 18-20 mpvel késõbb ért be mint õ o_O magyarul mindenki beállt boxba kivéve õt...

majd akkor új drivert kell keressek lehet ez nem fekszik neki, volt már, hogy megoldotta ATI-nál a problémát amikor az volt...végülis nem veszíthetek vele

rvn
#3942-re valaki?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

minden kikapcsoltam és még úgyis akad az egészról beszélek nem a menüben, ott egyáltalán nem még akkor sem ha FULL-on van minden...mutatja a pályát akkor elkezdi, de csak picit, lépkedek mondjuk az ENGINEER és a TYRES között szaggatos,
rajtrácson: nyomkodom a gázt és kb 2 sec mire reagál xD, hangok illetve fékezésnél is el van csúszva, mert azért még is csak szaggatás, tehát még jóval a féktáv elõtt meg kell nyomnom a féket, mert különben túl megyek...

WIN 7 írtam 32 bites elégedett vok vele, VISTÁ-nál nehogy már ne legyen jobb
haverom régi driverrel tolja és simán fut neki 3 éves VGA kártyája van enyém: NVIDIA GT 240 DDR5-ös 1024 MB (korábban írtad, régi kártya amit átneveztek, de remélem nem ez a helyzet ennél)

és a Replay abszolút nem szaggat😄😄😄 pont a lényeg amikor a futam van csak akkor...

Firerock
nem esett az esõ?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nem tudom telepíteni, hibát ír ki
miért van az, hogy vannak olyan versenyzõk akiknek nem kell kiállni a boxba? o_O pl. nálam Vettel végig elsõ volt 1 versenyben és mindenkire kb. 20mp-t rávert idõben -_-

maffioso
én experten játszok, hrt-vel mentem 2.02-t, time trialon ferrarival 1.55-t, 13ik lettem, valahogy nagyon leköt a játék