Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Szóval már megint nem kaptak szimulátort - tényleg nem egyébként, az F1 2010 nem szimulátor, de nem is készült annak, így én nem vagyok csalódott, sõt! - és ez ezt a reakciót váltotta ki belõlük. Jól láthatóan van x számú ember, akik különbözõ fórumokra, chatekre naponta ötvenszer beírják a fikázó, lehúzós, oltogatós szövegüket, mert most ez a dolguk. Ez a mentalitásuk. Ennyit tudnak.
Kipróbálták a játékot - ellopták elõtte persze -, nem tetszik nekik, mert elsõre is végig lehet menni a pályán az autóval, akkor meg természetesen deszarmár, mert egy játék CSAK olyan lehet, ahogy õk azt a szûk látókörükkel elképzelik, aztán jönnek a fórumokra, chatekre és szétbombázzák az egészet. Nem csak egyszer, max kétszer írják le a véleményüket, nem. Szétbombázzák az egész témát mindenhol - nálunk mondjuk esélyük nincs az ilyen retardáltaknak 😄 - és egyszerûen nem hagyják jól érezni, élni magukat azokat, akiknek urambocsá, tetszik a játék. (Égessük meg õket!!!!)
Igazi intelligens, kulturált, hovatovább sportszerû viselkedés ez a magyar szimulátoros scene magjától. Egy bevallottan NEM SZIMULÁTOROS játéktól elvárták, hogy az márpedig AZÉRT IS legyen szimulátor, hogy jókedvvel lophassák el, ahogy többségében kedvenc szimulátoros játékukat is TERMÉSZETESEN ellopják. Aztán kulturáltan, intelligensen, sportszerûséget folytatva napokon keresztül naponta többször leírják negatív véleményüket, hozzá kapcsolják mondandójukat minden egyéb hozzászóláshoz, amihez csak lehet, minden órában és minden értelemben rossz színben tüntetik fel az F1 2010-et, mintha ez lenne most a fõ feladatuk, elhivatott céljuk, az életben feltétlenül fontos és kihagyhatatlan lehetõségük az érvényesülésre.
Mert ilyen egy intelligens, kulturált, sportszerû, jóindulatú, messze nem szûk látókörû magyar szimulátoros. Egy nem szimulátor fejlesztés tárgyától szimulációt vár el, ha pedig a végeredmény nem tetszik neki, rájön, hogy ez nem az õ világa, akkor mintegy bosszúból lehetetlenné teszi azok beszélgetését a játékról, akiknek esetleg tetszik. Ilyen a normális viselkedés.
Ebben a társalgóban most voltam itt utoljára, mert ami itt a játék körül megy a szimulátorosok részérõl, az véres-fekáliás legalja.
http://f1game.hu
Azonban nekem lenne egy javaslatom arra, hogyan lehetne véget vetni ennek.
Ha azt akarjátok, hogy a "szimmesterek" végre hazamenjenek, akkor mindenki kopizza be az alábbi sorokat és küldje el hozzászólásban:
{Igen, teljesen igazatok van! Ez egy nagy rakás szar! Voltaképpen nem más, mint a Train Simulator nevû játék kiegészítése, aminek az a különlegessége, hogy F1 autó formájú vagonokkal lehet veretni a síneken.
Mindezeken túlmenõen egy sivár, ötlettelen, ronda árkád játék, aminél még a Carmageddon-nak is jobb a fizikája! Bárki aki megveszi, szégyellje magát erõsen! (Aki letölti, az is.)}
Na, ennyi lenne. Szerintem, ha ezt mindenki beírja egyesével, akkor a szimes brigád tagjai végre igazolva látják a véleményüket és eltakarodnak végre a saját kis rF, LFS, nKP és egyéb topikjaikba.
A többiek pedig végre beszélhetnek magáról a játékról.
mind a fejlesztõk mind az ujságok szarnak rá a PC verziora....
mellesleg te igen tudhatod,hogy kit fizettek le ugye?van rá bizonyítékod?nem hinném.mellesleg ha lefizetik a magazinokat azok álltalában ki szoktak derulni.
a másik meg,hogy nem értem miért várt itt akárki is vérbeli szimulátort?senki nem mondta,hogy szimulátor lesz.de nem is arcade.pont eltalálták az arany középutat és akinek nem tetszik az pedig nyugodtan eltakarodhat innen mert szerintem semmi kozod hozzá,hogy kinek milyen játék tetszik és mivel játszik.
PSN ID:misi2mezei
tudod talán ki kellene kapcsolni a kiporgésgátlót.
ha nem tetszik el lehet takarodni a picsába.mindenki felfogta elsõre,hogy neked nem tetszik és szerintem nem érdekel senkit....
Minden segítség off,kerék üzemanyag törés szimura rakva....
Továbbra is CSUDÁLATOS...😄
(a töltési idõért bocs de a FRAPS zabálta a gépet)
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
A COD MW2 szerinted hogy kapott mindenhonnan olyan értékeléseket amikor pc-n gyakorlatilag a COD részek egyik legnagyobb bukása,és legsilányabb része?😊
Szerintem az a baj, hogy a kormányod nincs rendesen kalibrálva.
Start menü beállítások,vezérlõpult,Játékvezérlõk. Itt csináld végig a kalibrálást.
A játékon belül, nézd meg a Contols beállításainál, hogy kell- e kalibrálni, és elvileg jó lesz.
Most valószínûleg úgy érzékeli amikor nem nyomsz semmit, hogy félig be van nyomva a fék. Amikor gázt adsz, fél gázig csak engedi fel a fékpedált, padlógáznál meg félgázt érzékel. Tehát nincs meg a 0 pont.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Virtual SimRacing
Ha neked ez okoz öömöt, flémelj csak. Rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Van egy kormányom de egyszerûen nem tudok vele versenyezni olyan mintha csak fél gázon menne és ha megállok hiába rakom egyesbe csak egy helybe fûstõl. van valakinek valami ötlete miért csinálja ezt??? nagyon megköszönném a választ
Olyat olvastam, hogy szabadedzésen a mérnököd kitûz neked valamilyen célt amit el kell érned és akkor kaphatsz fejlesztést a kocsihoz de ilyet én még nem láttam..😊
7 szezonos karrier, bahrein-ben és melbourne-ben is az elsõ két szabadedzésen kb 10-15 kört végigmentem ismerkedés gyanánt de sehol nem láttam, hogy mondott volna valamit, hogy mit kellene tennem 😄 a 3. szabadedzést ugrottam miután ott sem találtam semmit 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Williams F1
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
akinek ez meg így jó az magára vessen, soha ne tudjon jobb autós játékot élvezni .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Drága barátaim, ez márpedig sínautó, Bahreinben van két kanyar, ahol csak 90% gázt lehet adni kijáraton, minden más helyen padlógázzal ki lehet jönni.
Amúgy kinek mennyi a rekordja Bahreinbe? 1.57.8-at jöttem prime gumival, option-el simán meglett volna az 56. Innen várom a holnapi rajtot 😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
2napja mást sem csinálsz csak azt szajkózod hogy milyen szar ez a játék.
Akkor mi a ****nak vagy itt?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A Codemasters azért nagy hírû fejlesztõ, fene nem hitte volna, hogy ilyen lesz ... Griddel el voltam kb két hónapig ott még volt valamicske élvezet, de ez komolyan szégyen ...
Aki meg ezzel is esik-kel a pályán, az legalább ne magyarázza meg, hogy milyen nehéz is ez, meg hogy nem sínautó ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A GTR-eket a menübõl porba lehet butítani NFS szintûre. Itt is nyugodtan megcsinálhatták volna hogy legyen benne némi szimuláció, és aki akarja beállíthassa magának de szartak rá. Erre a szaínvonalra van igény 2010-ben. Itt az eredménye.
tippek & trukkok
xp-s problemok minden van itt
Nagy sebességnél persze a sok aerodinamikai elem odaszögez a földhöz. Viszont minél lassabban megy annál szarabb a tapadása. Füvön homokon kapásból halottak...
Egy kis gázfröccsre úgykéne pördülnije mint a huzat ehelyett itt ha kiforogsz üresbõl 1-berakva padlógázzal még húz egy körívet az autó mintha egy ladával akarnék pörögni...
Palik Lacin lehet röhögni mint autóversenyzõ de mégis van tapasztalata és egy szaros egyenesben alig tudott elindulni amikor anno kipróbálhatott egy f1-es autót...😄
Itt pedig rendesen mûvészet eldobni az autót...
Minden segítség off...Javítottam,elírtam.
El is kuldom az otletet a codinak😊 wii mario mintajara ha nem tudsz megelozni valakit, megnyomsz egy gombot es a gep megelozi utanna vissza kapod az iranyitast😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- Nem úgy viselkedik, az az NFS.
- Túl könnyû.. Mondom, biztos én vagyok fogyatékos, hogy nekem nem az.
- Scriptelt megcsúszás.. WAT
- Ha finomhangolni kéne, felbaszna mint az állat.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ