21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#7638 ellenfelek lesznek jobbak -
#7637 Kicsit láma kérdés.Nem eredeti játékos futamokat vagy versenyeket csinál vki??Billel tolom és csak olyan jöhet szóba hol van full traction control me ez a csúszkálás jobbra balra nem jön be. -
robi40 #7636 ha mondjuk veterán erősségen mész akkor az irányítás lesz nehezebb vagy az ellenfelek lesznek jobbak? -
#7635 ITT kérdezd meg -
#7634 Sziasztok! Tudtok ajánlani egy jó kormányt? ne legyen nagyon drága.
Köszönöm. -
jaki88 #7633 ja megvan, bocsi:)))) -
jaki88 #7632 mármint azt nem találom hol lehet beállítani ezeket... -
jaki88 #7631 sziasztok! kerestem, de nem találom, hol lehet beállítani a gumi szimulációt meg az üzemanyag szimulációt, meg ilyeneket? -
#7630 Ő én nem játszok olyan sokat ott még nem tartok :D
3. futamnál vagyok azóta is. -
#7629 Alapból gumizódik az ideális ív, csak ha egyedül mész, akkor kell neki néhány köt míg meglátszik. Szabadedzésen 30 perc elteltével már lehet látni. -
IXEMGabeo #7628 Schumi visszatért, és jövőre alázni fog:D ebben a játékban szinte csak a Red Bull és a Mercedes jön be a többi sztem elég selejtes autó lett... -
#7627 Megnéztem nekem DX11-en volt csak a shader-t kellett 3-ról 5-re tenni!
-
#7626 Utálom a F1-et amióta nincs Schumi nem nézem! Értem ezalatt hogy nincs mióta köze nincs semmihez :D
Szóval pár éve nem láttam futamot!
Kösz.Kipróbálom! -
#7625 hát jobban néz ki, nem olyan szürkés a színvilág, kocsikon fogod látni sztem ha F1 néző vagy és tudod milyen kéne hogy legyen :D
itt az enable dx11 részt csináltam meg, mert az 5770-el nem kapcsolta be alapból -
#7624 Leírdnád mit és hol?
És a Dx11 miben léte látható egyáltalán? -
#7623 nekem nem aktiválta, cfg-ben kellett átirogatni 2 helyen -
#7622 DX11 automatikusan aktiválodik ha felvan patchelve a game? -
attila46 #7621 Akkor ha valaki tudna nekem vélaszt erre a gumizodásra..nagyon őrülnék neki.
Viszaolvastam ,volt róla szó,de mást nem találétam...
köszi -
sziszifusz #7620 Az nem gyorsul be, csak leszabályozza a gép. Manuál pit-nél is 150-re limitál ahogy mész kifele. -
attila46 #7619 Egy csomó modot kiprobáltam már ,de én még nem láttam gumizodni az aszfaltot....van ilyen mod? -
#7618 sztem csak átveszi a gép az irányitást a box miatt és kész nem látok rajta sok érdekességet :D -
#7617 ha az autó kiválasztási módja:
Rank order - magasabb belépő jött
Reversed rank order - alacsonyabb belépő jött
Random - mást sorsolt a gép
Player's choice - ebben az esetben marad a tiéd -
#7616 Szerintem ott vágta meg a videót. -
robi40 #7615 Láttam olyan videót h valaki a box bejáratánál egyszer csak gebegyorsul
Ezt a videót nézzétek meg lécci és érteni fogjátok miről beszélek:
http://www.youtube.com/watch?v=R1NMNcY6B-s&feature=BF&list=PL901E9D58D51DDBD1&index=45
olyan 8:45-nél figyeljétek. ott egyszer csak begyorsul
Ez csalás? Mert akkor az nem jó ha lehet csalni :( -
ricsa008 #7614 fordítás hogy áll? -
karilla #7613 szia
engem érdekel a dolog írtam privit is :))
légyszi írj rám mert segítségre szorulok
üdv -
#7612 OFF/Warez -
szocs30 #7611 Hahó!Vki segítene abban hogy mi lehet a baja a játéknak ,mert nem indul el és minden felvan rakva ami kell a jjátékhoz és sehogy se akar elindulni!Help me! -
Crome #7610 Köszi! -
greeco81 #7609 Szia!
Tessék a link: http://www.2shared.com/file/9OSPsZz0/language_eng.html
Üdv.! -
Crome #7608 Sziasztok!
Kéne nekem az eredeti angol lng nyelvi fájl a játék language könyvtárából, mert nem akarom emiatt az egy fájl miatt az egész játékot javítani. Ha esetleg valaki feltöltené valahova azt megköszönném... -
greeco81 #7607 Sziasztok!
Helyek szabadultak fel a következő Hamachi szobákban:
Forma2010 pass: 123
Forma2010HUN pass: 123
FormaHUN2010 pass: 123
Akik még nem játszottak multiban és segítség kell a konfigurálásban azok ide jöjjenek:
F1_2010_LAN pass: formula
Írjatok rá nyugodtan Gabriel Samedi-re, k1gpeti-re vagy Kaszára és mindenben segítünk!
Ahhoz, hogy tudj játszani a következő dolgok kellenek:
F1 2010 updated 1.01, Hamachi kliens, Teknogods dll loader.
Továbbá a Teamspeak RC3 is ajánlott a kommunikáció miatt, mert a játékban lévőt nem használjuk.
Az edzések, futamok 19-20h körül szoktak kezdődni.
Szeretettel várunk mindenkit!
(Azokat az egyéneket, akik belépnek a Hamachi szobába de nem képesek válaszolni többszöri felszólításra sem, előbb-utóbb eltávolítjuk a szobából.)
-
szocs30 #7606 Jah bocsika nem a GTA 4 (az se indul) hanem a Forma 1 2010 Codemasters! -
szocs30 #7605 Hello!Olyan gondom lenne hogy nem indul el a GTA 4 , mert azt írja ki hogy
,,A sorszám (5360) nem található a DLL-ben (xlive.dll). ez lenne a gondom.Előre is kössz a segítséget. -
sziszifusz #7604 Magasabb online rank. -
greeco81 #7603 Sziasztok!
Hamachi szoba: F1_2010_LAN pass: formula
Este 7, f8 körül game..
-
#7602 mért van az hogy valaki belép a lobby-ba és megkapja az én autom? pl 4-5 versenyen vagyunk túl akik és végig nálam volt. én crealtam a session-t és egyszer csak bejön egy ember és megkapja pedig az én kiválasztott járgányom és előtte nem volt bent az a user... ??? -
Tiger1111 #7601 És tényleg ott lehet , menyire vak vagyok . Kösz a segítséget! -
#7600 Minden verseny elött ahol a körszámot állítod ott lehet azt hiszem állítani ezt is , ha nem jól emléxem akkor majd sikít valaki. -
Tiger1111 #7599 Hello mindenkinek , ha career mód kezdésekor kiválasztom hogy milyen szintű legyen az ai akkor azt utána meg változtathatom ? Vagy kezdhetek új career-t , ugyanis könnyűn kezdtem de így nincs kihívás , gondoltam 2- ik évbe nehezebb ai ellen játszok de nem találom hol állíthatnám .Remélem lehet állítani és csak én vagyok béna , mert végre a Ferrariban versenyezhetek nincs kedvem megint a toro-rossóban vezetni :)