Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem igenis, meg lehet beszélni a játék hibáit, de ha valakinek nem tetszik, azzal nem kéne teleüvölteni oldalakon keresztül a topikot, mert járnak ide olyanok is, akik megszerették, és õket esetleg bánthatja ez a viselkedés.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
+ Kidolgozottság;
+ Szép esõ effektek;
+ Összetett játékmenet;
+ Optimalizált futás (30Fps);
- Konzol fizika;
- Menü / nincs egér;
- Nem látom, hogy 2011-ben lesz fejlõdés a ráncfelvarráson és a SC-n kívül... (Újra kéne írni a fizikai motort, azt pedig nem fogják).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
GP4 jájj... ( persze piztos vannak modok ûberhcknek, ahol nem rángat a kerék, nem tünik az egész egy kabarénak, de addig én már nem jutottam el benne ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Forza.
Kihagytam a MS Rallisportot az is jóak volt.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Forza.
Szimulátorban álltalában egyforma autó van alattad, ideális körülmények közt, legtöbb esetben irreális setuppal:) hogy minél gyorsabb lehess, amit pl a valódi életben ha egy mérnök látna kiröhögne...
A való életben az "életeddel" játszok, az 50-100 milós technikával, a szponzorok pénzeivel stb stb... semmi köze a szimezéshez az egésznek, ha valakibõl jó ótóversenyzõ lesz az benn van a vérében, amit fel lehet fedezni a szimezés után, mert már ott is kiemelkedik a tehetségével.
Amúgy Norbi maximálisan megállja a helyét, ott van az élmenõk, a sokszoros Világbajnokok! közt és velük harcol. Sajnos a technika ami alatta van sokat haldoklik, és Norbit sem kímélik ha büntetni vagy kilökni kell... újonc, újonc a kis magyar csapat akit lehet szivatni, lenézni mindenféle következmény nélkül.
Amúgy a vasat el lehet dobni szinte minden lasabb kanyarba, de akik több ezer kör jégenjárós szimezés utén ülnek ebbe bele a kormány mögé azoknak ez jóval könnyebb mondhatni sínautó, mert pl én rfactorban sem dobom el a vasat, és nem is csúszok ki, hiába nincs tapadás, vagy hiába pörög a kerék még 3asba is.
(1600 zsigulival ezt ne próbáld ki, mert meghalsz!) :D
és nem csak rázókövön fordul ki a segge, hanem a célegyenes elõtti utolso kanyarban is... és nem lehetett megfogni :( (de ahogy irtam, nem vagyok nagy spiler, 5 percet toltam, mert érdekelt a sok itteni rinya után)
Forza.
1. A kedves rokonaidat barmozd, hülyegyerek;
2. A Codemasters élõ F1-es pilóta segítségével fejleszette (ha-ha!) a játékot, erre "szkriptelt" fizikát(?) raknak bele. A 8-10 évesek meg örömködnek, hogy milyen csudijó, hiszen néha meg tud csúszni az autó! LOL!
3. Ahhoz nem kell pro-szim. hogy valami normálisan viselkedjen. Ennél még a FlatOut2 fizikája is közelebb áll a valósághoz.
4. A legrosszabb hír, hogy tavaly ez Wii-n pont ugyan ilyen volt, csak kevesebb körítéssel...
5. Valaki írta, hogy nem a szimulátorosok miatt fejlesztenek, hanem a tömegeknek, akik egyszerû és gyors szórakozásra vágynak, aztán valahogy mégis ez az "über-szimulátor" PR dumával akarják eladni ezeket a termékeket... Hogy van ez?
Billentyûzettel MINDENKÉPP segít a játék, akár mit teszel OFF-ra.
Forza.
Megcsúszáskor fékre lépsz és befordítja az autót menetirányba, ez gyakorlatilag a legnagyobb ellentmondása a fizikának, valamint ha ezt megtanulod és reflexként rögzõdik benned. Akkor a saját autódban a való életben is ezt fogod tenni ha megcsúszol. Garantált a mentõautó.
És igen a játék hibáira fel kell hívni a figyelmet, mindennel megtettük eddig. És milyen hálátlanság, az meg nem köcsögség hogy képesek 10.000Ft elkérni olyanért ami egy fos még játéknak is... megint csak mondom én pl: Angliából rendelem a cuccokat egy ideje mert onnan még olcsóbb légi szállítással mint ebbe a tetves országban :).
Mindent mielõtt megveszek kipróbálom hogy megéri e, hát csak úgy 10.000 Ft nincs mindenre...milyen jó lenne...De rengeteg játékom van meg amivel évekig toltam!!! Kivéve a BC2 mert ott meg rengeteg a csíter de azt boltba vettem meg 10.000 mondjuk, de ez lényegtelen.
Setup...nem is tudsz annyi mindent setupolni. Def. setupokból csinálom én is. elsõ hátsó szárnyat egyel fel vagy a hátsót kettõvel és simán meg van oldva, egy kis fék állítás ne hardon legyen hanem médium és hátrébb legyen. És kész szinte ennyibõl áll, még néha egy kis balance állítás de ez 10 mp csak letesztelni hogy tényleg jó e az más kérdés.
Nem bújkálok én nick mögé asszem le van írva a profilomba szinte minden... mondom bakker hogy jöjjenek fel hozzám mutassák meg hogy mennek... kurva kíváncsi vagyok. Az hogy meg más milyen azt leszarom, csak röhögök rajta vagy sajnálom vagy egyetértek vele.
És még mindig nem beszéltem szimesekrõl még mindig csak arról hogy milyen játéknak, de te még mindig jössz hogy a nem jött be a szimesek elvárásainak. Részben igazunk is lehet hiszen ígérték hogy archade mód mellé lesz szim mód, de lényegtelen senki se gondolta igazán komolyan ha igen akkor így járt...játék részében is sok jó dolog van de rengeteg hiba mellette ami idegesítõ...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Vajon a cirkuszban is így viselkednek? Bejön a bûvész, és felállva üvöltöznek, hogy csaló? Mert ezt itt meg lehet csinálni. Névtelenül, egy nick mögé bújva oltani egész nap a fórumot a tahó, magyar hálátlansággal, ami csak azt nem veszi figyelembe, mennyit perkált a Codemasters azért, hogy VISSZAHOZZA a F1-et PC-re. Tudjátok mit? Lehet, hogy ti bánjátok, hogy így hozta vissza, de az is benne volt a pakliban, hogy nem teszi meg és 2018-ig csak lessük, miféle játékok jelennek meg a fórumon.
Az megint más kérdés, hogy 20-60 percet pepecselni egy autó beállításával csak nagyon-nagyon kevesen képesek, a legtöbben nem piszkálnak bele, vagy letöltenek az internetrõl valami profi versenybeállítást. De még ha a szimesek elvárásai nem is jöttek be, azért tényleg nem kell ezzel az egész fórumot szétverni, mert én is átmehetnék az rFactorba és egész nap olthatnám, hogy azzal mi a gáz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Mondom még egyszer vagy csináljak én is videót? Elindul a segge taposs a fékbe ellen kormány és vissza rántja egyenesbe és alig vesztesz. Ja azt nem is mondtam hogy random dobál ha nem követsz el hibát. Ausztrál nagydíjon is ez volt HRTvel.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ennél jobban még én sem tudtam volna megfogalmazni.
PSN ID:misi2mezei
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Ugye itt van pl. Michelisz esete. Õ igen-igen nagy bajnok volt a RACE-ben, ami ugye egy szimulátor. Ergo olyan mint a valóság. Ez a Norbi gyerek ugye nagyon kente-vágta ezt a játékot, és ha a szimesek analógiájával élünk, akkor azt kellene mondanunk, hogy ezek után agyonver mindenkit a való életben is. Ezzel szemben a valódi autóversenyzésben azért nem brillírozik annyira, mint a játékban! Ezzel nem Õt akarom bántani, csak tudomásul kell venni, hogy bármennyire is szimulátor valami, azért más a játék és más a valóság!!!
nincs game ami ezeknek megfelelne, csak járnak trollkodni mindenhova
a legnevetségesebb hogy ezt minden nfs topicban is eljátsszák évrõl évre.