21750
  • Firerock
    ellenfelek lesznek jobbak
  • SeanJRRussel
    Kicsit láma kérdés.Nem eredeti játékos futamokat vagy versenyeket csinál vki??Billel tolom és csak olyan jöhet szóba hol van full traction control me ez a csúszkálás jobbra balra nem jön be.
  • robi40
    ha mondjuk veterán erősségen mész akkor az irányítás lesz nehezebb vagy az ellenfelek lesznek jobbak?
  • JUVEfun
    ITT kérdezd meg
  • Krisz018
    Sziasztok! Tudtok ajánlani egy jó kormányt? ne legyen nagyon drága.

Köszönöm.
  • jaki88
    ja megvan, bocsi:))))
  • jaki88
    mármint azt nem találom hol lehet beállítani ezeket...
  • jaki88
    sziasztok! kerestem, de nem találom, hol lehet beállítani a gumi szimulációt meg az üzemanyag szimulációt, meg ilyeneket?
  • grebber
    Ő én nem játszok olyan sokat ott még nem tartok :D
    3. futamnál vagyok azóta is.
  • adam46
    Alapból gumizódik az ideális ív, csak ha egyedül mész, akkor kell neki néhány köt míg meglátszik. Szabadedzésen 30 perc elteltével már lehet látni.
  • IXEMGabeo
    Schumi visszatért, és jövőre alázni fog:D ebben a játékban szinte csak a Red Bull és a Mercedes jön be a többi sztem elég selejtes autó lett...
  • grebber
    Megnéztem nekem DX11-en volt csak a shader-t kellett 3-ról 5-re tenni!
  • grebber
    Utálom a F1-et amióta nincs Schumi nem nézem! Értem ezalatt hogy nincs mióta köze nincs semmihez :D
    Szóval pár éve nem láttam futamot!

Kösz.Kipróbálom!
  • lolSL
    hát jobban néz ki, nem olyan szürkés a színvilág, kocsikon fogod látni sztem ha F1 néző vagy és tudod milyen kéne hogy legyen :D

itt az enable dx11 részt csináltam meg, mert az 5770-el nem kapcsolta be alapból
  • grebber
    Leírdnád mit és hol?

És a Dx11 miben léte látható egyáltalán?
  • lolSL
    nekem nem aktiválta, cfg-ben kellett átirogatni 2 helyen
  • grebber
    DX11 automatikusan aktiválodik ha felvan patchelve a game?
  • attila46
    Akkor ha valaki tudna nekem vélaszt erre a gumizodásra..nagyon őrülnék neki.
    Viszaolvastam ,volt róla szó,de mást nem találétam...

köszi
  • sziszifusz
    Az nem gyorsul be, csak leszabályozza a gép. Manuál pit-nél is 150-re limitál ahogy mész kifele.
  • attila46
    Egy csomó modot kiprobáltam már ,de én még nem láttam gumizodni az aszfaltot....van ilyen mod?
  • tcs007
    sztem csak átveszi a gép az irányitást a box miatt és kész nem látok rajta sok érdekességet :D
  • dr Kotász
    ha az autó kiválasztási módja:

Rank order - magasabb belépő jött
    Reversed rank order - alacsonyabb belépő jött
    Random - mást sorsolt a gép
    Player's choice - ebben az esetben marad a tiéd
  • Krisz018
    Szerintem ott vágta meg a videót.
  • robi40
    Láttam olyan videót h valaki a box bejáratánál egyszer csak gebegyorsul
    Ezt a videót nézzétek meg lécci és érteni fogjátok miről beszélek:
    http://www.youtube.com/watch?v=R1NMNcY6B-s&feature=BF&list=PL901E9D58D51DDBD1&index=45

olyan 8:45-nél figyeljétek. ott egyszer csak begyorsul
    Ez csalás? Mert akkor az nem jó ha lehet csalni :(
  • ricsa008
    fordítás hogy áll?
  • karilla
    szia
    engem érdekel a dolog írtam privit is :))
    légyszi írj rám mert segítségre szorulok
    üdv
  • JUVEfun
    OFF/Warez
  • szocs30
    Hahó!Vki segítene abban hogy mi lehet a baja a játéknak ,mert nem indul el és minden felvan rakva ami kell a jjátékhoz és sehogy se akar elindulni!Help me!
  • Crome
    Köszi!
  • greeco81
    Szia!

Tessék a link: http://www.2shared.com/file/9OSPsZz0/language_eng.html

Üdv.!
  • Crome
    Sziasztok!

Kéne nekem az eredeti angol lng nyelvi fájl a játék language könyvtárából, mert nem akarom emiatt az egy fájl miatt az egész játékot javítani. Ha esetleg valaki feltöltené valahova azt megköszönném...
  • greeco81
    Sziasztok!

Helyek szabadultak fel a következő Hamachi szobákban:

Forma2010 pass: 123
    Forma2010HUN pass: 123
    FormaHUN2010 pass: 123

Akik még nem játszottak multiban és segítség kell a konfigurálásban azok ide jöjjenek:
    F1_2010_LAN pass: formula
    Írjatok rá nyugodtan Gabriel Samedi-re, k1gpeti-re vagy Kaszára és mindenben segítünk!
    Ahhoz, hogy tudj játszani a következő dolgok kellenek:
    F1 2010 updated 1.01, Hamachi kliens, Teknogods dll loader.
    Továbbá a Teamspeak RC3 is ajánlott a kommunikáció miatt, mert a játékban lévőt nem használjuk.
    Az edzések, futamok 19-20h körül szoktak kezdődni.
    Szeretettel várunk mindenkit!

(Azokat az egyéneket, akik belépnek a Hamachi szobába de nem képesek válaszolni többszöri felszólításra sem, előbb-utóbb eltávolítjuk a szobából.)
  • szocs30
    Jah bocsika nem a GTA 4 (az se indul) hanem a Forma 1 2010 Codemasters!
  • szocs30
    Hello!Olyan gondom lenne hogy nem indul el a GTA 4 , mert azt írja ki hogy
    ,,A sorszám (5360) nem található a DLL-ben (xlive.dll). ez lenne a gondom.Előre is kössz a segítséget.
  • sziszifusz
    Magasabb online rank.
  • greeco81
    Sziasztok!

Hamachi szoba: F1_2010_LAN pass: formula
    Este 7, f8 körül game..
  • mmovar
    mért van az hogy valaki belép a lobby-ba és megkapja az én autom? pl 4-5 versenyen vagyunk túl akik és végig nálam volt. én crealtam a session-t és egyszer csak bejön egy ember és megkapja pedig az én kiválasztott járgányom és előtte nem volt bent az a user... ???
  • Tiger1111
    És tényleg ott lehet , menyire vak vagyok . Kösz a segítséget!
  • Vádá
    Minden verseny elött ahol a körszámot állítod ott lehet azt hiszem állítani ezt is , ha nem jól emléxem akkor majd sikít valaki.
  • Tiger1111
    Hello mindenkinek , ha career mód kezdésekor kiválasztom hogy milyen szintű legyen az ai akkor azt utána meg változtathatom ? Vagy kezdhetek új career-t , ugyanis könnyűn kezdtem de így nincs kihívás , gondoltam 2- ik évbe nehezebb ai ellen játszok de nem találom hol állíthatnám .Remélem lehet állítani és csak én vagyok béna , mert végre a Ferrariban versenyezhetek nincs kedvem megint a toro-rossóban vezetni :)