Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ennyit errõl idióta....Ahogy írtam pár napja legalább egy szaros hátsókerekes ladával forognál már meg életedben egyszer, hogy egy nyomorék hátsókerekes autó fizikájával tisztában legyél de nem inkább mondod a magadét, süt róla hogy zéró tapasztalattal...
Azon pedig hogy a RÉGI wrc részekhez képest a DIRL úttörõ....Szakadok....😄
Van lehetõség rallyautó bérlésre és profi pilóta mellett pár kör megétetelére magyarországon,ajénlom szíves figyelmedbe,azután majd nem fogsz ilyen baromságokat leírni...😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Na vissza a sarokba idióta.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
1 mondás: nem olvastam mostanában a kommenteket, de annó hallottam, hogy legalább lehetne benne a több szakaszos idõmérõedzés!! Namost, én hosszú hétvégét játszottam és bizony ott voltak szakaszok!!! Bár én csak az elsõben vettem részt, de az 20 perces volt, de nem tudtam a 15 közé jutni sajnos!!! TEHÁT VANNAK AZ IDÕMÉRÕN SZAKASZOK!!! (de ez lehet, hogy csak akkor igaz, ha hosszú hétvégén mész)
kérdésem: ha tök utolsó vagyok, fel akarom adni a versenyt azt hogy tudom megtenni?????? Én már betettem üresbe, ott álltm 2 kört de semmi...csak azt ne mondjátok, hogy nem lehet feladni a versenyt...ha igen, valaki mondja meg hogyan!!köszönöm!
2. kérdésem: az autómnak csak az elsõ szárnya törik le mindig, a kerekek hogyan törnek????? Mit kell beállítani ahhoz, hogy az egész autó törjön???????????
várom válaszotokat!
http://goo.gl/gd6Zi5
F1CL Online League Bahrain GP ((( www.f1cl.hu ))) - videó elsõ részében harcolok sok körön át test test ellen, minden segítség off.
Ez meg F1C videóm, egy pole pozíciós kör ( az egyetlen polém 5 év alatt )
Mehetsz a sarokba sírni.
Arcade szenny ez kár szépíteni.
Mindenesetre azon amit lejebb totti írt miszerint a DIRT úttörõ a régi WRC-khez képest már rendesen hangosan felröhögtem..😄
Tottinak annyi realitása van abban hogy megmondja mi szimulátor mint régen az egyik fixtv-s gyereknek aki NFS Underground tesztelés közben kijelentette hogy a játék nagyon közelít a valós szimulációhoz...😄
BOCS AZ OFF-ért <#mf1>#mf1>
Több órán át gyakás már az ûridõk kergetése, az irreális setupok és vezetési határok ( mivel játék, max game over van ) feszegetése. Ligákban nem látom mi az a nagy realitás, mert egyeseknek telik ûber idõre, de azt úgy éri el ahogy... úgy váltogat pl rfactorban az F1el ami lehetelen lenne, úgy állítja be ami irreális stb stb... lehetne sorolni, de ez már nem a játék élvezete hanem a versengés, ami egy teljesen más dolog ( ami lehet élvezetes, hisz ezért mennek a ligák, ezért vannak ). Nekem ezt sikerül az évek alatt megunni, fõleg hogy minden évben egyre lassabb lettem, mások a semmibõl elõtüntek és 1- 1.5 mpvel jobban mennek mindenhol mint én, mert úgy vezetnek ahogy én nem tudok és nem is akarok ( irreálisan ) és 400 köröket gyaknak ( én is tehetném, de nekem ez már nem élvezet ) és megtalálják a setupokban ( fizikában ) a kiskapukat. Akinek ez kell annak ott van 1,2,3,4,5,6 féle szim, korrekt közösségekkel és mindent kielégítõ online struktával.
De! Nemsokára indul a magyar live, pár hónap és használhatod a terméket amiért végülis fizettél :/
Forza.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nekem azt írja, hogy a parancs szintaxisa nem megfelelõ.
Forza.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Mi félig szimulátor, félig arcade játékokat szertõ gémerek így, ebben a formában jobban szeretjük az autós játékokat.Nem szeretjük azt, ha több órán keresztül kell gyakorolni egy kanyarvételt, irányítást vagy az autófizikáját...stb.Nekünk tökéletesen megfelel az a "szimuláció", amikor kikapcsoljuk a fékrásegítést, ABSt, és a kanyar rásegítést.
Szurkolok nektek, h végre kézhez kapjatok egy igen jó autós szimulátort játékot, kb akkora királyságot, mint a RBR :K
Addig nekem/nekünk ott marad az F1 2010, GRID(2?), Dirt1. 2. és majd a 3.😊 (ez sem lesz szimulátor, az tuti)
(persze, lehet, hogy ott is menne...)
Forza.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Szerintem messze van a szimtõl, én olyan NFS kategóriába sorolnám. De azzal, hogy ilyen szép és élvezetes lett (árkád) az elég nagyot dob rajta. Ezeréves Thrustmaster Ferrari 430 kormányomat is kezeli faszán, és a konfigomon (x2 250, 2gb, 4670) is megbirkózik vele. Egyszóval, aki szereti a szappanszimulátoros játékokat, annak kötelezõ.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amúgy ilyen füvön áthágást 300al én is csinálok rfactorban, akkor amikor 35. felvezetõ körön vagyok😊