Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy: megvan az elsõ 100%os futamom. Bahreinben behoztam a Hispaniat a 7. helyre, 60 mp-t kaptam Webbertõl 49 kör alatt.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Skynet
Ha nem tünt volna fel nem akarok rfactor-t csinálni egy szóval nem említettem eddig sem az rfactort én csak elvártam volna hogy legalább a GRID színvonalát hozza ami valóban az arcade és a szimuláció között van ha minden segítséget offol az ember de nem. Ez egy vér árkád játék, az autó viselkedésének köze nincs a valósághoz.
Ennyit errõl idióta....Ahogy írtam pár napja legalább egy szaros hátsókerekes ladával forognál már meg életedben egyszer, hogy egy nyomorék hátsókerekes autó fizikájával tisztában legyél de nem inkább mondod a magadét, süt róla hogy zéró tapasztalattal...
Azon pedig hogy a RÉGI wrc részekhez képest a DIRL úttörõ....Szakadok....😄
Van lehetõség rallyautó bérlésre és profi pilóta mellett pár kör megétetelére magyarországon,ajénlom szíves figyelmedbe,azután majd nem fogsz ilyen baromságokat leírni...😊
Totti5
Kit érdekel kit mit mondott? aki nem tökkeltütt isten barma az tuda hogy olyan lesz mint a Dirt 2, csak F1be, olyan lett? maximálisan. Akinek az tetszett ez is fog, akinek nem annak ez sem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

JUVEfun-nak van igaza. Miért nem csináltok egy saját témát, ahol fikázhatjátok a játékot? Mostanában olvasgatom a topicot és mást se látok csak, hogy ilyen tré,fos,árkád,stb... Nem tetszik? ne játssz vele! és ne próbál meggyõzni mindenkit, hogy mennyire szar. Egyébként sem "F1 2010 The Simulator" a játék neve.
Mert nem árKád gyuri és a többi f1 2010es gyerek kezdte hajtogatni, hogy mekkora hc szim lesz, á dehogy. <#idiota><#idiota><#idiota><#levele>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Totti5
Ha nem tünt volna ti akartok ebbõl mindenáron rfactro ellenfelet csinálni, amikor ez NEM AZ. Ez nem HC szim. Felfogtátok?

Na vissza a sarokba idióta.

3 250el a falnakrohanás után is tart még a kerék, a 4.-5. alkalommal már talán letörik.

JUVEfun
Még valami ! Te billel játszva állapítottad meg , hogy milyen a fizikája ???

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Sziasztok! Na ma játzottam a játékkal pár órát és mondok és kérdezek pár dologot!

1 mondás: nem olvastam mostanában a kommenteket, de annó hallottam, hogy legalább lehetne benne a több szakaszos idõmérõedzés!! Namost, én hosszú hétvégét játszottam és bizony ott voltak szakaszok!!! Bár én csak az elsõben vettem részt, de az 20 perces volt, de nem tudtam a 15 közé jutni sajnos!!! TEHÁT VANNAK AZ IDÕMÉRÕN SZAKASZOK!!! (de ez lehet, hogy csak akkor igaz, ha hosszú hétvégén mész)

kérdésem: ha tök utolsó vagyok, fel akarom adni a versenyt azt hogy tudom megtenni?????? Én már betettem üresbe, ott álltm 2 kört de semmi...csak azt ne mondjátok, hogy nem lehet feladni a versenyt...ha igen, valaki mondja meg hogyan!!köszönöm!

2. kérdésem: az autómnak csak az elsõ szárnya törik le mindig, a kerekek hogyan törnek????? Mit kell beállítani ahhoz, hogy az egész autó törjön???????????

várom válaszotokat!
JUVEfun
Valamit nem jól csinálsz ! Igenis van fizikája..Nekem össze-vissza csúszkál a füvön , ha nagyobb gázt adok kipördülök ésatöbbi ,nem sorolom itt fel neked , ÁLLITGASSÁL ! (próbáld úgy használni , hogy nem hasonlítgatod mással rF,CL..)

Skynet
Nem megyek sírni,magadat minõsítet ha szerinted ez a játék hozza a szintjüket, vagy bármiféle komolyabb kihívást jelent.
[HUN]FaTaL
Mármint a játék fizikája, elfelejtettem kitenni az idézõjelet 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ki nem szarja le mit nem engednek a szabályok? A fizika engedi itt a probléma.

http://goo.gl/gd6Zi5

Totti5
Hiába tudsz és erõlködsz, úgy nem lehet benne versenyezni, mert nem engedi a játék, a szabályok... felfogtad e?

Totti5
Ok, tessék 2 videó a ligából ahol versenyeztem éveken át mind F1 Challengével ( 2 évet ) és mind rfactorral 3 évet. ( megyek még, de már csak héba hóba szinten )

F1CL Online League Bahrain GP ((( www.f1cl.hu ))) - videó elsõ részében harcolok sok körön át test test ellen, minden segítség off.

Ez meg F1C videóm, egy pole pozíciós kör ( az egyetlen polém 5 év alatt )

Mehetsz a sarokba sírni.

Jacek
ebben fizika? ott a video!! vegig megyek igy essoben is keresztul kasul a palyan.. de ugye eloszor megvarjuk a te videodat amit nagy hangon beigertel😊

valaki segítsen :S megvettem és nem tudok belépni a játékomba, és nem enged országot sem válaszatni :S:S:S

Skynet
Semmivel sem butább mint elmúlt 10 éves társai? Nyomjál már pár kört az f1 2002-vel vagy a GP3-al minden segítség offolva, mielõtt még több hülyeséget írsz le...😄
Skynet
Arty ahogy láthattad a videón énis kipördítettem nem mondtam hogy nem lehet. Mindenesetre 250-el padlógázon a fûre felrántva a komrányt majd lerátnva vissza az aszfaltra és ezt ismételgetve padlógáz mellett gondolod egy f1-es autó ment volna tovább egyenesen?😊
Arcade szenny ez kár szépíteni.

Mindenesetre azon amit lejebb totti írt miszerint a DIRT úttörõ a régi WRC-khez képest már rendesen hangosan felröhögtem..😄

Tottinak annyi realitása van abban hogy megmondja mi szimulátor mint régen az egyik fixtv-s gyereknek aki NFS Underground tesztelés közben kijelentette hogy a játék nagyon közelít a valós szimulációhoz...😄
JUVEfun
<#eljen>

JUVEfun
Az én szerény véleményem , hogy ez a fórum azért jött létre , hogy megvitassuk és egymásnak segítsünk a játékban. Mivel nagyon sok embernek nem tetszik , javasolnám hozzák létre a Nekünk nem tetszik(fika) F1 2010 rovatot . Pár hét olvasgatás után már nem is volt kedvem megvenni , de mivel megrendeltem,már nem volt mit tenni. Feltelepítés után óriási meglepetés ért.Szép grafika,jól állítható kormány(jobb,mint a Dirt és a Gridbe),jó FFB hatás.Játékosoknak easy , szimulátorosoknak expert fokozat. Ami esetleg a játék hiányossága jelenleg majd megmoddolják okos emberek. Nekem sok kérdésem lenne , jó lenne pár hasznos tanács (tapasztaltabbaktól) de már fel se merem tenni.Sok F 1 -es játékot kipróbáltam már egyik ezért jó/vagy rossz másik azért. Ki ennek a z elkötelezett híve ki annak. JÓ LENNE MÁR ABBAHAGYNI ITT A QANYÁZÁST és arra használni a topicot amire való !!! (nem az "építõ" kritikával van bajom)
BOCS AZ OFF-ért <#mf1>

Totti5
Ez nem errõl szól. Ez a játék semmivel sem butább mint a társai az elmúlt 10 évben, csak ez alatt van olyan fizika, olyan érzet ami nem megnevettetõ, ebben nagyon jó a Codie, ezért népszerû a Grid és a Dirt is és ezért voltak jó a Toce Race Driver ( ami ma már ugyan olyan megnevettetõ, mint az hogy valaki benyögte "GP2nek jobb volt a fizikája", vagy hogy az NFS Porsche fizikája ûber volt, vagy hogy a Colin 1 volt a legjobb rally, mert jó volt a fizik ). Igen jó volt akkoriban, ma már mind megnevettetõ, hút buta, irreális, semmi köze a valósághoz. Nagyon el lettek kényeztetve a gémerek, túl jó alapokat kaptak, amit már meg sem néznek, csak nyomják a fikát, hogy szar.

Több órán át gyakás már az ûridõk kergetése, az irreális setupok és vezetési határok ( mivel játék, max game over van ) feszegetése. Ligákban nem látom mi az a nagy realitás, mert egyeseknek telik ûber idõre, de azt úgy éri el ahogy... úgy váltogat pl rfactorban az F1el ami lehetelen lenne, úgy állítja be ami irreális stb stb... lehetne sorolni, de ez már nem a játék élvezete hanem a versengés, ami egy teljesen más dolog ( ami lehet élvezetes, hisz ezért mennek a ligák, ezért vannak ). Nekem ezt sikerül az évek alatt megunni, fõleg hogy minden évben egyre lassabb lettem, mások a semmibõl elõtüntek és 1- 1.5 mpvel jobban mennek mindenhol mint én, mert úgy vezetnek ahogy én nem tudok és nem is akarok ( irreálisan ) és 400 köröket gyaknak ( én is tehetném, de nekem ez már nem élvezet ) és megtalálják a setupokban ( fizikában ) a kiskapukat. Akinek ez kell annak ott van 1,2,3,4,5,6 féle szim, korrekt közösségekkel és mindent kielégítõ online struktával.

na de a játék sem indul el...! vagyis, nem tudok bejelentkezni a live id be ami miatt autosave disabled...!

Jacek
nade en teljes kort megyek igy essoben😊 varom melbourne korodet segitsegek nelkul rF-ben billel😄

arty
Akkor egy ideig nem fogsz tudni multizni, ugyanis magyarországi live account nem multizhat, mert hazánkban nincs Live. Ezért van mindenkinek angol regisztrálciós live accountja 😊

De! Nemsokára indul a magyar live, pár hónap és használhatod a terméket amiért végülis fizettél :/

Forza.

igen

Jacek
beirtam kicsereltem a nevet es azt irta hogy letrehozva

macleody
Persze, kicseréltem.
arty
eredeti játék cd kulcsát magyat accountra regelted? <#ejnye1>

Forza.

windows live game nem enged bejelentkezni, mert hogy a szolgáltatás az országomban nem elérhetõ. mit tegyek?

arty
yourcomputersname részt kicserélted a géped nevével?

Forza.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

macleody
Van akinél mûködött ez a parancssor? mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yo urcomputersname\ E:\Games\F12010\replay

Nekem azt írja, hogy a parancs szintaxisa nem megfelelõ.
HunnernesKonge
Ezt kipróbálta már valaki? Vélemény róla kis élménybeszámoló, screenshotok? <#whatever>
arty
az már mondjuk elég gáz 😊 lehet a tegnapi teszt után nem kellett volna egybõl uninstallálnom... mert azért ezt megnézném magamnak, otthon 😊

Forza.

Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem érzékeli a játék a kormányomat (Logitech Formula Vibration Feedback Wheel)? Kipróbáltam az rFactorral is, de ott probléma nélkül tudom beállítani és használni is, az F1 2010 még csak a konfigurálást sem engedi. Ötlet?

Az egészet megoldhatták volna, ha olyan jól lehetne skálázni a nehézséget, mint régen az f1gp 4-ben, az f1 challenge-ben, a gtr-ben vagy akár a Race07-ben. Igaz, hogy a többség megelégszik az ilyen nehézségû játékkal, de f1 licenszet egyszerre egy cég kap meg "megjátékosításra". Egy ilyen kaliberû dolognál pedig igenis kéne, hogy gondoljanak a szimulátor fanokra. A fent említett játékokkal én is és a sokkal fiatalabb unokaöcsém is jókat játszik, mert jól skálázhatóak lettek.

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

pisztácia
Meglett közben, mostmár van stabil 20 FPS

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Jacek
megneztem neked GP,Legends,Eso, kormannyal minden off ugyan ez csak meg konyebb😄😄😄😄😄

Megértelek benneteket szimulátor rajongókat.De ti is értsétek meg, h egy ekkora fejlesztõgárda/kiadó pénzt akar keresni a játékával.
Mi félig szimulátor, félig arcade játékokat szertõ gémerek így, ebben a formában jobban szeretjük az autós játékokat.Nem szeretjük azt, ha több órán keresztül kell gyakorolni egy kanyarvételt, irányítást vagy az autófizikáját...stb.Nekünk tökéletesen megfelel az a "szimuláció", amikor kikapcsoljuk a fékrásegítést, ABSt, és a kanyar rásegítést.

Szurkolok nektek, h végre kézhez kapjatok egy igen jó autós szimulátort játékot, kb akkora királyságot, mint a RBR :K
Addig nekem/nekünk ott marad az F1 2010, GRID(2?), Dirt1. 2. és majd a 3.😊 (ez sem lesz szimulátor, az tuti)

arty
Miért ne?

Forza.

Van már valahol magyar nyelvû teszt?
arty
Akkor leirom mégegyszer, hogy felfogd: billentyûzettel MINDENKÉPPEN segít a játék, tökmind1, mit állítasz. Ugyanezt prezentáld kormánnyal, rendes GP futamon (ne gyakorláson).

(persze, lehet, hogy ott is menne...)

Forza.

Jacek
MyF1 menuben

pisztácia
Üdv. Kérdeznék egy olyat, hogy a grafikát nem lehet átállítani? vagy hogy kell? mErt nekem alapból 9 FPS-em van😞 köszi

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

gabber_saviola
Nem is annyira rossz, mint vártam.

Szerintem messze van a szimtõl, én olyan NFS kategóriába sorolnám. De azzal, hogy ilyen szép és élvezetes lett (árkád) az elég nagyot dob rajta. Ezeréves Thrustmaster Ferrari 430 kormányomat is kezeli faszán, és a konfigomon (x2 250, 2gb, 4670) is megbirkózik vele. Egyszóval, aki szereti a szappanszimulátoros játékokat, annak kötelezõ.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Jacek
ja minden segitseg kikapcsolva termeszetesen, varom a videot

Jacek
aham billel nyelgazon😄

Totti5
És így mióta lehet benne eredményesen menni? a rendszer nem engedi ezt meg. Esõbe baromi jó, bármelyik kanyarba ki lehet csúszni, bármelyik kerékvetõn, ha a kelleténél több gázt adunk.

Amúgy ilyen füvön áthágást 300al én is csinálok rfactorban, akkor amikor 35. felvezetõ körön vagyok😊

Jacek
Remelem Hamilton latja es jovore megprobalja ha itt megy az eletben is😄