Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mért nem tudom beállítani ,hogy milyen érzékeny legyen a kormányom?
Nem tudok arra a menüpontra menni ahol ezt be lehet állítani.
Elõre is köszönöm a segítséget.<#help>#help>
Mert erdekes modon aki szarhazizott, tolvajozott azt nem figyelmeztettek😊
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Most allitgassak vagy ne??? ha GrandPrix/Legend/minden segitseg off es ezt csinalja, akkor hol a fizika?
pl a gáz nagyon nem jó kb 30%ig okés után viszont felugrik 100%ra mintha padlóig nyomnám holott nem.
mondjuk így van kihívás a játékban 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
De lehet hogyha gamepadot dugok ra elojon egy Kaisersoze mod es ott kell probalkozni hogy a fizikanak vala halvany jelet meglassuk😄
(mellesleg baromi pályafüggõ h hol szaggat nekem xD istenem még ez sem segített)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A replay lenne a hunyó? ki lehet valahol kapcsolni?
A medve nem játék.
8400 3Ghz, Ati 4850, 4 giga ram
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
de szerintem lehet érezni, hogy fogy a gumi, vagy hiányzik valamelyik légterelõbõl, érezhetõen hamarabb kellett fékeznem kanyaroknál, különben gyeplátogatás volt...
2 futam alatt 8 pontot gyûjtöttem a Lotus-szal, volt is öröm 😊
jah meg majd elfelejtettem, hangulatos, hogy dumálnak rádión, bár egy idõ után kiszámítható, de mindenképpen jó ha csak csendben köröznénk...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Persze nem Heavy Rain eseténél, azt valahogy sikerült belõniük hogy HR esetében használhatatlan legyen a slick...Kisebb esõben viszont...
Ennyi...
Hát persze...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az xbox360 controller-t szépen felismeri ki is osztott magának minden gombot frankón de ennél sem lehet bemászni a haladó beállításokba 😊
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
kérdésem: ha tök utolsó vagyok, fel akarom adni a versenyt azt hogy tudom megtenni?????? Én már betettem üresbe, ott álltm 2 kört de semmi...csak azt ne mondjátok, hogy nem lehet feladni a versenyt...ha igen, valaki mondja meg hogyan!!köszönöm!
2. kérdésem: az autómnak csak az elsõ szárnya törik le mindig, a kerekek hogyan törnek????? Mit kell beállítani ahhoz, hogy az egész autó törjön???????????
várom válaszotokat!
Ha száraz az idõ mindig a legszárazabb beállítás kell + 1 szárny elõl hátul egy picit levenni a váltó áttétet és a fék erõ ne hard hanem médium legyen és 49-51%ban.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
nekem is tetszik a játék. mindem tiszteletem azoké akik azért fikázzák mert könnyû, de én az istennek sem bírtam bejutni még a q2be😊 gamepaddal játszom, és az a bajom hogy túl érzékeny a kanyarokban(túlkormányzott). sztem valamit a setupban kéne állítgatni, hogy kissé alulkormányzottab legyen a kocsi. valaki segítség?
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun