Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
milyen kormany? tamogatja a jatek?

Sziasztok
Mért nem tudom beállítani ,hogy milyen érzékeny legyen a kormányom?
Nem tudok arra a menüpontra menni ahol ezt be lehet állítani.
Elõre is köszönöm a segítséget.<#help>

Jacek
nyugivan nyugivan😊 most az zavar hogy te nem tudsz korbe menni meg rendesen se vagy hogy nincs fizika?

Jacek
Hehe, megneztem es? nem karomkodok, nem szidok senki, ontopic vagyok, mi kell meg?

Mert erdekes modon aki szarhazizott, tolvajozott azt nem figyelmeztettek😊

JUVEfun
Már mondtam: NE ÁLLÍTGASSÁL !, csak menjél már vissza a legend topikodba

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Had ajánljam figyelmedbe a 4067 hsz.-t

Torzonborz
igen , a readme-ben ott a lista és ez nincs benne 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jacek
van valahol egy lista a tamogatott kormanyokrol, ez is rohej..

Jacek
😄😄😄😄😄 "steering dead zone, steering linearity,throttle saturation stb. stb" ezektol lesz a jo a jatek? szegenysegi biznyitvany az allitotok ki magatokrol rendesen😊

Jacek
Szoveg ertelmezesed nullaval egyenlo😊 munkahelyen nincs kormanyom!!!! erted!!!!!!!!!! itthon 3-om😊 kormannyal meg rosszabb!!

Most allitgassak vagy ne??? ha GrandPrix/Legend/minden segitseg off es ezt csinalja, akkor hol a fizika?

Torzonborz
azt nem tudja vki hogy lehetne az advanced wheel options-t életre lehelni ? régi logitech wingman formula gp kormányom van ( nem ffb-s ) és nem ismeri fel. csak customban tudtam beállítani de az nem az igazi .
pl a gáz nagyon nem jó kb 30%ig okés után viszont felugrik 100%ra mintha padlóig nyomnám holott nem.
mondjuk így van kihívás a játékban 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

JUVEfun
Ne állítgassál semmit ! ( esetleg autó szimulátorhoz vegyél kormány , pedált stb.) utána nézd meg ezeket az állítási lehetõségeket : steering dead zone, steering linearity,throttle saturation stb. stb... Amúgy meg kár gúnyosnak lenned csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.(bocsánat , ha megbántottam a nagy AUTÓVERSENYZÕT)

nekem is x360as gamepadom(logitech chillstream) van. de akkor nem nyertünk hangszórót😊mindegy...

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Jacek
leirod mit allitgassak? legnehezebb fokozat, minden segitseg kikapcsolva? na kerek tippet😊

De lehet hogyha gamepadot dugok ra elojon egy Kaisersoze mod es ott kell probalkozni hogy a fizikanak vala halvany jelet meglassuk😄

nekem is ez a gondom néha, a megoldás annyi h baromi lágyan kell kezelni és ugyebár a kanyar után, ha rögtön rányomsz a gázra azonnal forogsz szval óvatosan...😄

(mellesleg baromi pályafüggõ h hol szaggat nekem xD istenem még ez sem segített)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacek
uppsssz sorry ott nehezebb? vagy a Legend eleg neked?

Jacek
mint irtam melo helyen azzal probaltam😊 es szimulaltam mekkora fizika duborog alatta😊

Jacek
na😊 te utotted itt amelled hogy barmikor mesz igy😊 ja ha meg kene mutatni mar nincs nagy melleny😊

a.carkey
Találkozott valaki olyannal (ill. mitõl lehet), hogy Monaco, full ultrán, heavy raines verseny és nem szaggat, de ha full versenyhétvégét nyom az ember, a 2. practice után elkezd szaggatni?

A replay lenne a hunyó? ki lehet valahol kapcsolni?

A medve nem játék.

bazza
Igen!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

MerlinW
Ez nem hard fokozat. Próbáld azon.

[merlinw.org]

segítségeket hogy lehet kikapcsolni úgy, hogy azért ne experten kelljen nyomni?

Legfrissebb Catalyst van fenn?

bazza
Miért szaggat ultra lowon is??? Pls segítsetek, auto beállítások highra rakja az összes paramétert... Ezen a konfigon mennie kéne:
8400 3Ghz, Ati 4850, 4 giga ram

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Ulvar
Nekem jó ha mondja hogy túl használom a motort váltsak hamarabb, volt hogy kifogyott a benzin (azaz 100al gurultam).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

M@TriX
jaj-ja, 3. futamnál tartok csak, volt már defektem is, mázlimra kiállás elõtt nem sokkal...

de szerintem lehet érezni, hogy fogy a gumi, vagy hiányzik valamelyik légterelõbõl, érezhetõen hamarabb kellett fékeznem kanyaroknál, különben gyeplátogatás volt...

2 futam alatt 8 pontot gyûjtöttem a Lotus-szal, volt is öröm 😊

jah meg majd elfelejtettem, hangulatos, hogy dumálnak rádión, bár egy idõ után kiszámítható, de mindenképpen jó ha csak csendben köröznénk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

és offlineban hogy kell menteni, mert nálam nem engedi a mentést disable van..
Totti5
Igen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
Letört elsõ szárnnyal a kanyarsebességem kisebb volt, ez rémlik tegnapról.

Forza.

Skynet
Nem csak nekem tünt fel olvass csak vissza...😄
Persze nem Heavy Rain eseténél, azt valahogy sikerült belõniük hogy HR esetében használhatatlan legyen a slick...Kisebb esõben viszont...
Ennyi...
Nyugodj már meg Misike. Ha gagyi akkor gagyi. Nincs mit tenni.
Ulvar
Sõt letört elsõ szárnnyal is simán lehet menni. Ha nem gyorsabban és viccen kívûl.

Ulvar
Malajzián tegnap mentem soft gumin és esett az esõ és 12. helyen voltam Q1ben Q2ben teljesen szárazon 16. úgy hogy 4 mpt kaptam Buttontól és Lizzui nem jött ki a pályára...

Totti5
"sõt esõs idõben száraz slickel jobb idõt lehet menni...😄"

Hát persze...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a gamepad-edet gondolom nem ismerte fel és csak custom beállítással mûködik épp ezért ezek a haladó kormány beállítások ki vannak szürkítve tehát nem nyert 😊
az xbox360 controller-t szépen felismeri ki is osztott magának minden gombot frankón de ennél sem lehet bemászni a haladó beállításokba 😊
9600GT, core2, win7 64bit alatt jól megy, ez jó hír az erõforrás kérdésre.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

ok, köszi, de hol tudom akkor állítani? meg én gamepaddal nyomom nem kormánnyal....

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

mint már írtam... magyarországot adtam meg windows live game lószar regisztrációkor, és nem enged a játékban bejelentkezni, ezért a save az disabled, ezért hiába kezdek karriert kilépés után törlõdik... hiába változtattam meg a live id ben az országomat.

Ulvar
pause-t beállítod a controllsba egy gombra és elõjön a menü, ott már elfogsz jutni oda ahova szeretnél.

Skynet
Ezzel csak az a baj hogy ebben a játékban kb semmit nem ér a változtatás,sõt esõs idõben száraz slickel jobb idõt lehet menni...😄
Sziasztok! Na ma játzottam a játékkal pár órát kérdezek pár dologot!

kérdésem: ha tök utolsó vagyok, fel akarom adni a versenyt azt hogy tudom megtenni?????? Én már betettem üresbe, ott álltm 2 kört de semmi...csak azt ne mondjátok, hogy nem lehet feladni a versenyt...ha igen, valaki mondja meg hogyan!!köszönöm!

2. kérdésem: az autómnak csak az elsõ szárnya törik le mindig, a kerekek hogyan törnek????? Mit kell beállítani ahhoz, hogy az egész autó törjön???????????

várom válaszotokat!
Ulvar
egy szart a setupban. Kormány érzékenységet lelehet venni illetve fel, vannak csúszkák ahol ezt belehet lõni hogy ne forduljon akkorát (nem nem a setup résznél van hogy kormányzár vagy valami, én is ott kerestem).

Ha száraz az idõ mindig a legszárazabb beállítás kell + 1 szárny elõl hátul egy picit levenni a váltó áttétet és a fék erõ ne hard hanem médium legyen és 49-51%ban.

HunnernesKonge
Köszi! Úgy tûnik így már használható a cockpit nézet (végre) 😄
Skynet
WIn7 32 bit alatt nincs ilyen nálam.
Van vkinek problémája fagyással? Win 7 x64. kb minden második visszatöltéskor (futam után, idõmérõ, v sima gyakorlás után) Loading, autosave, loading, és megáll a második loadingnál... alt-f4, és indíthatom újra. Annyira nem zavar, csak akkor, amikor autosave elõtt csinálja, és bukok egy megszenvedett idõmérõt :-/

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Lehengerlõ információt adtál meg a problémádtól. Ebbõl aztán sokmindent le lehet szûrni.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

sziasztok!

nekem is tetszik a játék. mindem tiszteletem azoké akik azért fikázzák mert könnyû, de én az istennek sem bírtam bejutni még a q2be😊 gamepaddal játszom, és az a bajom hogy túl érzékeny a kanyarokban(túlkormányzott). sztem valamit a setupban kéne állítgatni, hogy kissé alulkormányzottab legyen a kocsi. valaki segítség?

kösz, hogy egymással veszekedtek HÜLYESÉGRÕL, ahelyett, hogy segítenétek 😞 na mindegy.

na kit ütöttem ki? 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun