21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#7759 routeren ??? (jó portot nyitsz ?) -
#7758 -
#7757 Én csak azt nem értem , hogy minek akarsz náluk regisztrálni ???(2X,3X) Mi van ott ami nincs máshol . Az összes letölthető kiegészítő fenn van a Racedepartmenen (ahonnan gondolom ők is szerzik)ITT
.-ha pedig játszani szeretnél ott van egy rakás liga,.- ha ennek ellenére te így ragaszkodsz ,hogy regisztrálva legyél náluk akkor (már ne is haragudj)de megérdemled -
attila46 #7756 Kösz az észrevételeket...
ja a kib....nak egy kicsit alpári nem IoISL..?? -
#7755 ha vhonnan kibasznak ne férgüljél vissza más néven -
#7754 Értelmesek.
Brownie gyerek meg kb 17 éves, és lekezel egy közel 40 évest. Gyurika már az e-mailedből megállapítja, hogy eredeti e a játékod. Szuperhősök márpedig vannak. :D -
Geforceee #7753 Két Gb vel is ugyan azt írja ki. -
Geforceee #7752 Engem is ki tiltottak onnan csak nekem az ip cimemet tiltották le,ugyhogy a sok imailcimel nem érek semmit.Ez legalább egy korekt oldal! -
attila46 #7751 Ez a Brownie gyerek elég nagy arcnak tünik.......
Lekezelt mint a szart,kis hülye talán azt gondolta kib..ik velem.Ha nagyon akarnám annyiszor reggelek náluk ahányszor csak akarok,mindig új emailcimel és felhasználónévvel.Azt ..bekaphatja....!!
de hagyom a p..ba.....Szóra sem érdemes!!! -
#7750 buzi 1 társaság az ott -
attila46 #7749 Hát fel vagyok háborodva!!!
Kitiltottak a f1game hungaryról....megint!!!!!!!Mindig gondjaim voltak a bejelntkezéssel,igy többször reggeltem.Hivatkozás....
"Nehezíti? Fizika patch? Hát te meg mi alapján ítéled meg a fizikáról, hogy milyen? Ültél már F1-es autóban?
Ha nehezet akarsz, menj, állj rakodómunkásnak.
Nem vagyunk "skacok", most, hogy így regisztráltál az oldalra, esetleg üdvözölhetnél rendesen.
Most nézem, te egyszer már ki voltál tiltva egy másik e-mail címmel, nem?
Na jó, attila4675:
Egyszer már regisztráltál az oldalra egy ugyanilyen név gmailes, most pedig egy freemailes mailcímmel; csak legutóbb attila46, most pedig attila4675 vagy.
Ez itt így nem működik. Különben is, a kérdésedről süt, hogy nem eredeti a játékod, úgyhogy szevasz - másodszorra.
Eredeti a játék,..........
Azt mertem irni közel 40 évesen ,hogy skacok....
Felháboritó!!!
-
Geforceee #7748 4gb ram van benne videó kártya geforce 9500 gt 1 gb,Amd Phenom 8450triple-core proci,bocsi azt elfelejtettem írni csak lan modnál írja ki,belépés után kb 5 perc mulva.Nem tudod mi lehet a baj?Meg nem tudok lan modban szezont keresni és csinálni se pedig azzal szeretnénk nyomni egy páran.Segítségedet elöre is köszönöm. -
HG #7747 Szia!
Más hasonló gépigényű játékok futnak? Mennyi RAM van a gépedben? Ha van benne 2x2 Gb, vedd ki az egyik RAM-ot, így próbáld ki mindkettőt külön-külön. Valaha ment ez a játék rajta? Az sem mindegy, hogy valami történt, és azóta nem megy, vagy most próbálod először. Írd le légyszi milyen a géped.
-
Geforceee #7746 Újra raktam és azt írja ki,hogy f1 2010 game alkalmazáshiba.A 0x02115a0d címen található utasítás a 0x0000f319 memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhtő el a következő müvelet:Written -
sziszifusz #7745 A pszihopata ismét parádézik f1game forumon :) Holnap, ha kijózanodik törölhet megint egy topikot :D
-
#7744 rakd újra a játékot kezdésnek -
Geforceee #7743 Nem tudjátok hogy ha lan módban akarok játszani akkor a játék kiirja hogy a f1 executable müködése leállt,és kilép a játékból...
erre nincs valami módszer? -
#7742 -
HG #7741 Szia!
Szerintem aranyosan kapcsold be az összes segítséget, és úgy kezdj játszani. Tanulj meg egy pályát, hol-milyen sebességgel lehet menni, és szépen egyenként kezdd kikapcsolgatni a segítségeket. Kormánnyal játszol, vagy billentyűvel?
A forma 1 lényege, hogy a kanyart a megfelelő sebességgel vedd be. -
#7740 óké főnök!!
csak kicsit próbáltam oylan vagányan lazán irni hogy ne nézenek gyökérnek mikro kérdezek csak tudod oyan városisan vagányan. de értem a célzást. amúgy én nem bántotam senkit csak megkérdeztem a problémát hogy azt mi okozza de sokan bántanak pedig én aranyos vagyok! -
Laceee #7739 Próbáld megtisztelni a fórumozókat normális/elfogadható írással, akkor talán másképp állnak a dologhoz.
Amúgy 300-al én sem tudom bevenni a kanyarokat, azért van a fék, hogy használd, ez nem NEED FOR SPEED. -
#7738 ez nem vitsz a problémám valós oka komoj. -
#7737 aha. -
#7736 Ez most valami vicc? :D -
#7735 hello mindenki valaki tudna e segite ni hogyan mehetek úgy mint a tv be mer nekem nem veszi be úgy a kanyart mikor nézem hanem átmegy a füvön nem realiszt ikus van ere valamijen lyavítás ?
-
IXEMGabeo #7734 kilöktél mindenkit? xD -
#7733 -
#7732 Meguntma hogy másodszor kezdenek lekörözni. 16- helyről 7-ik lettem!!! jeah!
kiesett szinte mindenki
-
bcc #7731 Hamachi vagy Tunngle kell a Lan-hoz.Nézd meg a googlén vagy a youtube-on hogy kell használni. -
Geforceee #7730 Lan modban kellene segítség. -
#7729 mit csináljak, ha mögöttem van monjduk a 11-ik, amögött meg egy leköröző, és engem büntetnek meg amiért nem engedem el, de ha elengedem, el kell hogy engedjem a 11-iket is... :SSS -
#7728 laptopon nincs 5.1 max ha optikain megy szerintem... -
hekhubá #7727 Sziasztok!
Valaki gamel Thrustmaster Ferrari F430 FFB kormánnyal? -
Geforceee #7726 Senki nem játszott még f1 2010 - el LAN on ?
Senki nem tudja hogy hogy kell vagy mi a baj?
Nem tudná valaki privátba írni hogy hogy kell LAN módban játszani?? -
gunners #7725 Valaki tudna nekem abban segíteni,hogy laptopon tolom és rákötöttem az 5.1 es hangfalrendszert és valahogy sehogysem akar összejönni a hang mikor megyek akár időmérőt akár bármely futamot!Help pls. -
mátyás kiráj #7724 sziasztok játszok újra evvel a játékkal hát szuper mit is kéne mást mondani nincs is rá szó sok sikert újévben sok nyereményt kivánok nektek máskora is és remélem sok piát lefogtok húzni a héten -
#7723 inkább az a rossz, ha kicsúszik előttem valaki, össze van törve, mire odaérek, sehol semmi. hiányzik az SC....
de majd a következőbe.
amugy a gumik mikor kopnak? mert van hogy nem igazán veszem észre, hogy kopna, de lehet be kéne állítani:S -
#7722 Bocs ! Te már láttál élőben forma 1-t ???
"élőben egy hiba jelen esetben egy kicsúszás,nem vezet az első helyről a 15-re" -
Timbu #7721 1. Ez nem NFS, még ha nem is vérbeli szimulátor
2. A F1 nem 2 körös vesenyekről szól. Ez a játék nem neked való, de attól még nem sza*talicska
3. Az enyém dobozára rá van írva, hogy 3 éves kortól
-