Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
"A formula 1 világa sokak számára kiábrándítóvá vált az utóbbi évek folyamatos botrányai miatt (2007-es kémügy, 2008-as Renault balhé, idei Ferrari csapatutasításos mizéria - hogy csak párat említsünk)"

Ez is nem régen kezdhetett el nézni F1et ha csak ennyi balhét sorol fel 😄.

"Kormánnyal maga a tökély, de joy-al sem vészes. A fizika jó, az autók szépen veszik az íveket, úgy viselkednek, ahogy kell. "

Na ez az oldal is annyira hiteles hogy csak na... teljesen elvakult nézetû...kezelés 10...na ne röhögtess...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

A boxban a monitoron nem lehet gyorsítani az idõt úgy mint az idõmérõn?
Elsõ futamon én is meguntam az utolsó helyen kullogást, én úgy oldottam meg, hogy a célegyenesben megfordultam és szembe mentem a forgalommal. Pár autót elkaptam aztán kizártak.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Itt már van egy magyar teszt a játékról. KATT
családi fotókat szoktam 20 fps-el nézegetni 😊

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

20fps-el nem lehet játszani, az nem akad hanem slideshow

Nekem sem. A futam olyan 20 körül volt, de nem akad egyáltalán!! A grafika fullon van. A menü 75 fps, a verseny meg 20 körül. És tényleg nincsen akadás, még a rajtnál sem!
de nem úgy kilépni...én csak az adott versenyt szerettem volna feladni. Mert az elsõ versenyen tök utolsó voltam, mert megpördültem 3szor is! Erre nem tudtam semmit csinálni. Igen, visszaléptem a boxba az esc segítségével! Majd amikor legközelebb beléptem újra a verseny jött. Tehát nem szimulálta le a versenyt.😞 De ha az a megoldás, hogy összetörök pár autót és kizárnak, hát ez a készítõk szégyene...én úgy gondoltam, hogy félreállok, autót üresbe teszem és ennyi. De ez nem jött össze...valaki valami segítség?
win 7 alatt ultra graffal nem volt 20felett soha az fps, kb 12-18

Sziasztok én felrakom meg minden de nem tudom meg crackelni mert a crack nem ir semmit felül mivel nincs oylan nevü fájl ami megegyezik vele segitsetek pls razor1911 es vááltozat
Csak egy észrevétel:
Mivel én is fps szegénységgel küzdök Win7 64bit alatt, gondoltam egy próbát megér, hogy feldobom xp 32bit-re, amit az idén még el sem indítottam. Frissítettem a drivereket kipucoltam, töröltem egy csomó felesleges programot, (gyakorlatilag mindent mivel az xp-t már nem használom 😊) és felraktam az F1 2010-et.
A gép: C2D E6420 @2,8 ATI4870, 3GB DDR2
Az eredmény:
Win7 64Bit: Low Graf 22-27 fps
XP 32bit: Ultra Graf 27-30 fps

A win7 egy friss tiszta telepítés, az xp pedig kb 5 éve volt telepítve és azóta teleszemeteltem eléggé, mégis jobb erre a játékra... nekem

jó neked...nekem még lowon is szaggat még mindig😞 pedig már a DX-et is felpakoltam ezen még a patch sem fog segíteni az apró akadás akkor is megmarad😄 röhejes

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bazd, nekem is rögtön a kutyaugatás ugrott be a váltásról 😄😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

a.carkey
Nyomsz egy escapet, boxba mész, onnan kilépsz.

A medve nem játék.

a.carkey
Sajnos belsõ nézetbõl számomra vezethetetlen az autó. Így marad a felsõ kamera. (A pilóta fejrángatása enyhén erõs ...).

A medve nem játék.

adikakk
Nálam jó igaz hogy 7.1 házimozin van a gép meg subládán...

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy a menet közbeni rádiós beszélgetéseket alig hallom, iszonyú halkak. Már mindent próbáltam a hang beállításoknál, az összeset levettem minimumra, egyesével max-ra tettem õket, de nem változott.
Valaki találkozott már ilyennel?

grafika gyönyörû!

adikakk
Pár kép full maxon van minden...
Paddock

Box

Pályán

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

köszi a segítséged. De ha nincsen olyan lehetõség alapból a játékba, hogy megállok és vége, akkor az nevetséges!!!!!!!
JUVEfun
Versenyen (12 évig navigáltam)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun

törd össze a verdád vagy szabálytalankodj párat és kizárnak.. 😄
Emberek...fel lehet adni a versenyt valahogy????? Vagy végig kell kinlódnom a futamot akkor is ha nem akarom??? Mert ha kilépek nem a következõ verseny jön...kicsit unalmas így.
matthias92
mellesleg, az elõzõ kérdésemre tudja valaki a választ? úgy elrontotta a kedvem, hogy nem sikerül. full szürke :/

JUVEfun
VAN

matthias92
versenyen, vagy csak mezõn? bocs, hogy nem ide illõ off kérdésekkel bombázlak, csak izgat a ralli (sajnos nekem nincsen lehetõségem, szerintem 😄)

Jacek
RBR-rol, van mar megoldas widesreen moncsira? marmint rendesen..

adikakk
Élöben néha..
De nem wrc...

JUVEfun
IS-IS Régebben élõben ma már csak RBR online csapatba csapatjuk...(cseh)

matthias92
élõben rally, vagy valami játék?😊

adikakk
Jó napot.
Én is elkezdtem nyomni a gamel full maxon megy simán nagyon szép a grafikáka elképesztö...
Majd nyomok pár pikcsöt...

JUVEfun
Sokan vártuk ettõl , hogy igazi F1 szim. lesz ! Nem lett ! Nekem is marad az rFactor RFT 2010 , ha jót akarok ( bár én inkább rallyzok komolyabb szinten) DE AZÉRT ILYEN SZINTEN NEM KELL mások kedvét elvenni ! Amúgy meg játéknak , kikapcsolódásnak , szórakozásnak JÓÓÓ

matthias92
nem lehet kiválasztani az advanced wheel nemtudommit, szürke. pedig a kormány bevan dugva (valami Btech márkájú)

Karrier módban is be lehet mindent állítani külön.<#kacsint>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Jacek
tuti beteg, de kinti fizetebol azert nem tragedia😊 ha csoves meloja van akkor is fel havi fizu😊

pointer4
Jó, azért ez a srác sem normális 😄 5970+5870CF-ben 😄
Jacek
😄 1 darab mar megvan belole 120cm LCD-n tolom😄

MyF1 menüpont kint a paddockban.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

pointer4
Na, így már fokozott hangulatban lehet csapatni 😄

Már csak vezetni kéne megtanulni 😄
Jacek
😊 oka megvan en is szeretnek egy rendes F1-es jatekot😊 de ha megnezzuk a nyavajgasomon kivul, en itt segitek ha tudok, mert en is keresek megoldast a problemakra😊

matthias92
sziasztok! hogy tudom beállítani, hogy kormánnyal is játszhassak?

JUVEfun
Engem nem zavar semmi , itt nem rólam volt szó. Sõt veled sincs semmi bajom. El szoktam látogatni a ti topicotokba , látom , hogy van amiben profi vagy . Ami a problémám EZ ITT . : az F1 2010 egy most megjelent játék ! Szeretnénk , ha itt sokan megosztanák a tapasztalataikat (lehet -) és segítenének egymásnak !...stb. Téged olvasva az embernek attól is el megy a kedve , hogy kipróbálja..

Jacek
nalam is van pozitiv😊 az AI verseny kozben😊 jobb mint az rF ami 300 rongyol beled😄

Jacek
nem tamogatott😞 turkalni kell

Marmegint fikazok😊 9 db kormanyt tamogat😊 hattt😛

Már leírtam a tapasztalataimat (és van pozitív is! <#hamm>), de az nem fér a fejembe, hogy hivatalos F1 licencnél miért nincsenek olyan kameraállások a visszajátszásban mint a valóságban (TV kamerák). Azt igazán nem lett volna nehéz megcsinálni, minek kellet ez az árkádos replay???

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

logitech formula vibration
azt nem tudom hogy támogatja-e, de amúgy mûködik csak beállítani nem tudom

Jacek
akkor turkalas a filekben mast nem tudok

itt van rola szo

Jacek
karrier modban csak a nehezsegi foktol fugg, GrandPrix modban be tudod rakni realisticre a torest, nem tudom 300 a falnak?😊

Melyik az az opció, hogy törjön az autó rendesen?? Engem ez érdekelne nagyon is...kérem valaki segítsen. Illetve hogyan lehet feladni a versenyt?????? Vagy ha utolsó helyen kõrözök is végig kell mennem??? Kérlek segítsetek már...