Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sokat teszteltem eddig, egyszer mentem egy ~30 koros versenyt, lagy gumival, vegig toltam neki rendesen (all help off, expert mod, kormany stb.), semmit nem ereztem, hogy valtozna a gumi, a vege fele meg jobb korok voltak😄D
Azert masis programban, bar az mas tipusu (😛), egy hosszabb allo elsokerekes elfekezes utan, azert el kezd recegni, rangatni a kormeny az ember kezeben😊 Ahogy kozvetiteni szoktak, van egy kis vibracio az auto elejen;D
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
27.00 GBP = 8,791.90 HUF
United Kingdom Pounds Hungary Forint
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Addig 1.58.3 volt a leggyorsabb utolsó körben a két elõzéssel jöttem 58.0át. Simán 56os kör lett volna. Szárny nélkül...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
27 font az most hány forint?😊
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ellenkormányzásnál meg elmegy egyenesen. Nem értem miért csinálja 😄
Csak nekem ilyen?
Szerintem arra a mire szánták,hogy az ember kikapcsoljon kicsit és versenyezhessen,tökéletesen megfelel a játék.
Az én kezem leizzadt a gamepadon mire lenyomta a 10 kört<#nevetes1>#nevetes1>
Viszont! Minden egyes futamon kaptam legalább egy(!) defektet... Valami vagy nagyon el van cseszve, vagy én vagyok ennyire béna. Pedig nem szoktam kiforogni/palánkozni, a pályát is csak elvétve hagyom el, leginkább baleset elkerülés végett... Van valakinek ilyen tapasztalata már a gumikkal?
Amúgy minden help offon van, stb. Próbáltam úgy is, hogy a gumifizikát kikapcsoltam, de akkor is elõjön, még edzésen is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
gamepad-del virginnel ellenfelek prof szinten és bahreinben a legjobb idõm vele 2:01 volt eddig
az élmezõny tapossa az 1:58-1:59et q3-ban úgyhogy én nem érzem, hogy túl könnyû lenne nekem én jól elszórakozok a középmezõnyben vagy kicsit hátrébb a srácokkal és próbálok senkit sem összezúzni 😊
mondjuk van 1-2 kigyorsítás ahol érdekesen tudnak menni a gépi ellenfelek ennek tükörképe pár féktáv amit meg olyan hosszúra vesznek, hogy szinte már rosszul érzem magam, hogy ilyen simán be lehet menni melléjük 😊
Állati a játék, tolom kormánnyal ezerrel. Hungaroringen gyakorlok, egyenlõre alap setuppal 1:21.885. 😊 Valaki ment már ezen a pályán?😊
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
de azzal próbálják nyugtatni az embereket, hogy hosszú versenyt kell menni és úgy jobban eltolódnak a kiállások így nincs akkora esély, hogy valakit meg kell várni mögüled XD
de bizakodjunk, hogy hamarosan lesz patch 😄
PSN ID:misi2mezei
Merlin hát én nem vagyok olyan überjó játékos a Lotussal a 10 hely környékén ténfergek. Most voltam 10. helyen de hát a srácok a boxban elintézték, hogy ne örüljek sokáig ment is neki az ALT+F4 izomból.
Ezt most mentem Bahrein-ben, 1:53.911
Minden segítség kikapcsolva, practie, manuális váltó, kormány
Bahrein
Más: Mindenki szidhatja a játékot, valóban nem szimulátor, valóban kicsit sínjáték, de akárki akármit mond, kikapcsolódásnak tökéletes. Ez egy jó játék. Hangulatos, kellemes zene, jó hangok, szép látvány, dinamikus autózás.
Aki szimulátor F1-et szeretne, az várjon novemberig a Williams FW31-re.
[merlinw.org]
épp lenyomtam egy 20 körös versenyt 3 kerékcserével 2 defekttel..😄 a keményebb keveréken még el sem kezdte jelezni, hogy kopik..😊 azt hiszem a sok rázókõ lehet a baja..másra nem tudok gondolni mert még nem volt olyan versenyem (15-20)kör amin nem lett volna a teljesen jó gumi defektes 😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Van ennek Magyar vonatkozású WEB-lapja vagy fóruma valahol?
on.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64