Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
De mi volt P4? ha HT-s lehet megeszi ketmagosnak😊

SötétBarom
Mit írt ki?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

zoliapu
krisztiam írta, neki ment egymagos processzorral is, tehát elvileg megy.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Nem tudom miért kezdett össze vissza büntetni a halál f*szára...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Magnum PI
Én ugy vettem észre hogy a defekt akkor jön ha hátulról belédmennek mondjuk a rajt után (1-2 kör és jön a defekt), plusz egyszer kaptam defektet a sóderágyban. Engem igazából csak ez a box utca dolog zavar. 14mpig tartott ben taz elõbb a boxba majd amikor elindultam kiengedte rám az elõttem lévõ renaultot. Nem volt ütközés, simán átmentünk egymáson, de érdekes hogy a szabályok csak rám vonatkoznak, õk meg jöhetnek ki észnélkül. Én nem is értem hogy adhatták így ki.

SötétBarom
Miért?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Beszarok ezen a foson, most rohadtul felkúrt. Valamiért a 100%os futamtáv 80%nál elkezdett minden 2. körben büntetést adni, amikor átléptem a célvonalat, majd 4 körrel a vége elõtt DQ-zott. A jó kurva annyát ennek a fosnak, bugos szar.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

arty
1 magos procival nemmegy

Forza.

matthias92
szerintem billentyûzettel nem lehet élvezhetõen játszani. rohadtul elbaszták a boxutcát, megúgy általában nagyon sok mindent. nekem nem jött be (már csak a hangok miatt se)
ha már itt tartunk, grafikailag jó. Bahreinben Virginnel ki mennyit ment? én 2.04, billentyûzet, én váltok és fékezek.
kormánnyal biztos jobb, de arra nincs pénzem. amit meg tudtam szerezni, azzal nem megy. (bár a superstars v8-cal kipróbáltam, akkorinkább billentyûzet 😄)

Sziasztok!

Tudtok segíteni abban hogy mit kell ki-be kapcsolgatni hogy billentyûzettel is lehessen élvezhetõen játszani?
V43 1105
Azt, hogy hideg.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerintem hideg gumit....
Hol lehet beállitani hogy törjön a kocsi?
Rossi1 sikerült offline????
Willi Betz
Hali!
A kék gumi mit jelent? Jobb oldalt az elõugró autó állapotnál?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Na majd megnézem,köszi a tippet!
lolSL
low grafika?

Egy kérdés!Nem tudjátok miért üres az én autóm!???
Nem ül bent senki,elég morbid,hogy magától megy a kormány.....
nAGYON király, köszi

Az alábbi linken van,hogyan lehet offline profilt csinálni!
Még én sem csináltam meg!

http://forums.gamesforwindows.com/t/7889.aspx
igen elõjött! Offline kell profilt csinálni!Ma érdeklõdtem meg a codemasters-nél!De még nem néztem meg hogy,hogyan kell!
valakinek elõjött már a corrupt save data? Ettõl zeng az egész codemasters fórum, h minden platformon elõjön. Nekem most jött elõ, és tekintve, h 7 versenyen túl vagyok, eléggé idegesítõ a probléma. A faszom se akarja újrakezdeni -.-

megoldás meg sehol sincs normális...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

oneal1
nekem volt hogy 1 futam alatt 2x😄

!Forza Ferrari!

Norbi1990
Mentem 1 kört 😊
Én nemtom mi van itt egyesekkel ,de felsoroltok egy csomó hibát ,ami nekem még elõ sem jött még véletlen sem...
Defekt,meg ,hogy nem lehet megpörögni a kocsival?
Akkor úgy látszik én túl ügyes vagyok.<#nevetes1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

M@TriX
csak engem az zavar, hogy nekem már 10x volt defektem de másnak meg nemigen láttam.
Vagy én vagyok ennyire gumigyilkos? 😊

bár nem volt laza a csapatom, a 3. futamon Malajziában azt mondták, hogy a 12 helyen vagy elõrébb végezzek (Lotusnál vagyok) szóval vannak elvárások 😉

közben meg az egyenesekben úgy nyomják a seggemet az erõsebb autók, hogy alig gyõzöm szedni a felnijeimet...

még annyi, hogy néha egészen jól, reálisan meg lehet fogni a megpördüléseket, de néha meg olyan szkripteltnek tûnik, alig megyek vagy 50-eel, ellen is kormányzok még egy 90fokost beforog, ami pont a legszarabb, mert a fordulási köre elég szar ezeknek a gépeknek...

szóval néha anyázok rendesen. de az tény, hogy az is jó, ha kicsit ütközöl vagy valami szar van, akkor érezni, hogy lasaabb az autó, korábban kell fékezni, meg ilyen finomságok...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

A boxutcában miért csinál mindent maga? Pedig ki van kapcsolva a beállíásokban, minden.
Am észrevettem, hogy amint beérkezek a garázsba, rögtön kikapcsolódik a fos effekt.

ilyen nekem is volt, csak én utoljára a GP2 vel foglalkoztam behatóan f1 játékkal, ott simán elfüstöltek, karamboloztak a kocsik, azaz lehetett kicsit kivárásra autózni, az mindegy volt milyen távon, hiszen idõarányosan kopott minden.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Golyo69
xboxon igen 😄

GGMU

Sziasztok!

Sikerült végre idõt szakítanom pár kör megtételére, Logitech Formula force GP kormánnyal. Összességében nem rossz játék, de tényleg JÁTÉK. Aki simezni akar, az el se indítsa. Egyébként az engem is zavar, hogy megcsúszásnál satu fék és egyenesbe tesz. De mindent egybevetve ha Game ként nézzük nem lesz ez rossz. (1 -2 patch elfér még, az biztos)
Ami még zavar, az a váltó késése, de már kezdtem megszokni, hogy egy mp -el hamarabb nyomom.
Õszíntén remélem, hogy sokaknak fog jó szórakozást nyújtani, és akinek nem tetszik, az meg nem húzza fel magát rajta.
További jó napot mindenkinek.
Sziasztok!

Egy gyors kérdés. Valaki tolja ezt a játékot multin, vagy valamelyik részét? Ha igen akkor szóljon!

THX<#help>
Fpocok
ALT+ENTER

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jacek
na lathato kiknek keszult a jatek, tul bonyi lett😊

Keroz1n
Hi,
hogy tudnám kirakni teljes képernyõbe a játékot?Most nekem ablakba megy pedig nem nyúltam semmihez,ha rámegyek a "teljes méretre" akkor kidobja teljesbe de a tálca attól még ott marad.:S
Help

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

totti10
igaz nincs egy G 25 õm, csak egy noname kormány meg pedál,de akkor is tiszta vicc hogy nem lehet érzékenységet állitani..:S

hajrá,lilák!

ugyanez a bajom nekem is:S

totti10
máshol esetleg nem lehetne beállitani a kormány érzékenységét?

hajrá,lilák!

totti10
hi

miért nem tudok belépni a force feedback menübe? ( be van dugva,állítva a kormány)

hajrá,lilák!

Nem mondod?
Csupa profi.
macleody
Rendszergazda módban indítod a játékot? Esetleg próbáld meg leszedni a codec packot.
gera995
énis beállítottam ma kormányra és tényleg sokal élvezetesebb mint billentyûvel 😊

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

zoliapu
Próbáltuk egy AMD Athlon 64, 1 GB RAM, Geforce 8600GT 256 MB, gépen elindítani, de nem megy, nem értem akkor...

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Csaó!

Hol lehet beállítani a gamepadot? Nekem fel sem ismeri a játékban pedig Saitek-em van.
Vagy PC-n csak bill és kormány?

Köszi
RETROB0Y
Valaki tud segiteni?

Igy élvezhetetlen a játék

Hol lehet beállitani hogy törjön az autó?Mert én neki csapódtam a falnak de nem tört össze?Hogy lehet beállitani azt hogy szoros legyen a verseny?Mert a 10 körbe kijöttem kerékcserére és csont nélkül visszamentem az elsõ helyre:
win7/32 bites rendszeremmel sikerult elinditanom a játekot,de a 64es rendszeren csak a gép keres egy ideig ,es semi kep.Mitol lehet ez??A grafikai meghajtom Ati 9.10.Megpróbaljam kicserelni?Vagy valami program hiányzik hozzá?A jatek cd jen talalhato egy redist mapa,azokbol is felttettem a dolgokat...!valaki hasonlo problemaval talalkozott?Konf: Intel 8400,4b ram,Ati 4870toxic,!!
Nagyon köszönöm

Értem köszi.
RETROB0Y
Menteni tudok azzal nincs is gond csináltam offline profilt

Viszont #4454