21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Laceee #7960 Kampány mód ??? ez hol található a játékban ? énisénis -
#7959 Sziasztok!
Kampány módban feladni nem lehet a futamokat, hogy lehessen menni a következő futamra? -
#7958 Alapértelmezetten az 1-2-3-4 gombokkal tudod verseny közbe előhozni a gumiválasztáshoz szükséges menüt. A myf1/controls menü alatt tudod ezeket megváltoztatni (quick menu left/right/up/down).
-
#7957 Ha verseny közbe elkezd esni az eső akkor hol tudom beállítani,hogy ha kimegyek a boxba esőgumit rakjon fel ? -
nono28 #7956 Jah értem akkor bocs és tényleg pénztárcával :) -
Laceee #7955 Nem lemezkép fájlra gondolt -
nono28 #7954 Daemon Tools -
Laceee #7953 pénztárcával -
#7952 sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a bin fájlt mivel tudom megnyitni? -
kiscody #7951 sziasztok ha van kedvetek lan jácani minden nap jáechatnánk 16:00-tól!!!
Kel hozzá:
Tunngle 4.3.2.0 beta (itt regisztrálni és csinálni felhasználo nevet.)
Ha bejelentkeztél keresd a sport/f12010(2) hálozatot.ebbe a szobába gyülejkeznénk.
Kell még a TeknoGods_beta17.
Itt elinditod a teknohelpert 1,automatic mode katt
utánna a tap-win 32 adapterre.ha két zöld pipa lessz katt a DLLLoad-ra
megjelenik mégegyzöld pipa utánna inditani a game-t.
A játékban többjátékos/lan/szezon keresése ha elkezd keresni kétszer nyomj F12-t bejön a lista.
Ennyi lenne.Remélem jöttök.
üdv zoli -
barcames #7950 de ha nem jelenne meg akkor meg háborognának :)
szerintem az f1 2011 azért bivalyerős lesz mert elég sok új dolgot beletesznek ami nem volt az f12010-ben benne.
-
#7949 elindítod a patch.exe és...mi történik -
ijo #7948 Valakinek van tippje a patch telepítési problémámra? -
#7947 de -
#7946 Helló!!
Nem tud valaki a BMW Sauber 2011-es autójához Skins.t? -
#7945 Srácok aki esetleg szeretne egy hotlap bajnokságba résztvenni , teljesen kötetlen csak az időd kell elküldeni látogasson el ide F12010 hotlap bajnokság Mindenki úgy megy ahogy szeretne minimális kikötések vannak. F1 hotlap bajnokság -
#7944 pedig szerintem nagyon jó lett... -
gera9595 #7943 Sziasztok! Nekem olyan bajom lenne hogy nem tudom letörölni a játékot, mert egy idő után ilyet ír ki: The installer has encountered an unexpected error installing this package. This may indicate a problem with this package. The error code is 2753. Aki tud kérem segítsen! -
IXEMGabeo #7942 sok hülye F1live.os nem tudja értékelni ezt a játékot:D egyikük még olyat is írt, hogy a 2006-os Sony játék konzolon jobb mint ez:S pff hol élnek ezek? -
#7941 kis hírmorzsa -
kiscody #7940 sziasztok
nyitotam egy szobát hamachin
név:f12010codmaster
pass:1234
gyertek bátran mert egyedül már unalmas szerintem!! -
ijo #7939 Köszi, közben sikerült rájönnöm az offline profil létrehozásának módjára. Bár tudtam, hogy lehet, csak épp azt nem, hogy hogyan. :)
Viszont újabb gond, hogy a patch-et nem engedi feltelepíteni.:( -
#7938 HEIDFELD (ez már hivatalos) -
#7937 PSP-ben benne van... -
#7936 remélem soha nem lesz benne F1-es játékban:)
esetleg valami törésteszt szimulátorba tudnám elképzelni,C4-est úgyis elégé jól tudja... -
#7935 JÓ KÉRDÉS ! ( Kimi Raikonen?) -
#7934 Honnan tudjuk? -
Timbu #7933 Lehet létrehozni offline profilt is. -
IXEMGabeo #7932 egy kérdés: F12011-ben ki lesz a Lotus-Renaultnál? Kubica vagy Heidfeld? -
ijo #7931 Sziasztok! El tudja valaki mondani, hogy tudom net nélkül használni a játékot, hogy mentés is lehetséges legyen? Köszi! -
kiscody #7930 szia
hát bövebben beütöm az id-t jelszot
és kiirja higy disconect valami regio miatt.de már magyar...is lehet.
nemértem.
ezért segítsetek hogy hogyan lehet ezt?
köszi
-
chris jericho #7929 sziasztok!
a játékban lehet saját sisakot készíteni?
köszi -
#7928 Nem szeretnélek kiábrándítani, de nem sok esélyt látok arra, hogy akár még teljesen lebutított grafika mellett, játszható számú FPS kapj. Nekem egy Radeon 4850-es karim van, és bizony a célegyenesekben néha 24 alá esik az FPS, ami ugye már nem teljesen folyamatos képet jelenít meg. A Te kártyád pedig, az enyémnél, legalább 5 évvel korábbi példány. A barátnőm laptopján próbáltam futtatni a GRID-et, aminek az F1 2010-nél jóval kisebb hardware igénye van. Neki Radeon X sorozatú VGA-ja van a gépbe, ami ugye újabb mint a tied, és Dual Core-os procija, és nem bírtam annyira lebutítani a grafikát, hogy játszhatóvá tegyem a játékot, pedig erre még egy külső kis progit is igénybe vettem, aminek a segítségével olyan dolgok megjelenítésén is tudtam butítani, amiket a játék menüjében nem lehet elérni és állítani.
Nos a fentiek fényében írom azt, hogy nem sok esélyt látok a dologra. -
#7927 Kicsit bővebben ??? -
kiscody #7926 sziasztok
valaki segítsen nemtudok felmenni live-ra a játékban!!!milehet?
lécci.ide vagy privibe segítséget
köszönöm -
FONTOOOOOOSS #7925 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban:
ATI Radeon 9950 videokártyával, akár a grafikai beállításokat lejjebb csavarva futna F1 2010?
Ha valaki tudja, kérem feltétlen válaszoljon
Köszönöm
-
#7924 Srácok aki esetleg szeretne egy hotlap bajnokságba résztvenni , teljesen kötetlen csak az időd kell elküldeni látogasson el ide F12010 hotlap bajnokság Mindenki úgy megy ahogy szeretne minimális kikötések vannak. F1 2010 Hotlap bajnokság -
#7923 Úgy tudom, hogy az is kell ahhoz, hogy vissza tudd tenni a mentést. Már nem tudsz mit csinálni, próbáld meg anélkül, hátha megy. -
madrid4ever #7922 Az gáz, ha ezt C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive nem mentettem ki? -
#7921 Ezeket kell lementeni:
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOne
Win7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne
Visszamásolás:
első
második