Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
ha már itt tartunk, grafikailag jó. Bahreinben Virginnel ki mennyit ment? én 2.04, billentyûzet, én váltok és fékezek.
kormánnyal biztos jobb, de arra nincs pénzem. amit meg tudtam szerezni, azzal nem megy. (bár a superstars v8-cal kipróbáltam, akkorinkább billentyûzet 😄)
Tudtok segíteni abban hogy mit kell ki-be kapcsolgatni hogy billentyûzettel is lehessen élvezhetõen játszani?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A kék gumi mit jelent? Jobb oldalt az elõugró autó állapotnál?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Nem ül bent senki,elég morbid,hogy magától megy a kormány.....
Az alábbi linken van,hogyan lehet offline profilt csinálni!
Még én sem csináltam meg!
http://forums.gamesforwindows.com/t/7889.aspx
megoldás meg sehol sincs normális...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Defekt,meg ,hogy nem lehet megpörögni a kocsival?
Akkor úgy látszik én túl ügyes vagyok.<#nevetes1>#nevetes1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Vagy én vagyok ennyire gumigyilkos? 😊
bár nem volt laza a csapatom, a 3. futamon Malajziában azt mondták, hogy a 12 helyen vagy elõrébb végezzek (Lotusnál vagyok) szóval vannak elvárások 😉
közben meg az egyenesekben úgy nyomják a seggemet az erõsebb autók, hogy alig gyõzöm szedni a felnijeimet...
még annyi, hogy néha egészen jól, reálisan meg lehet fogni a megpördüléseket, de néha meg olyan szkripteltnek tûnik, alig megyek vagy 50-eel, ellen is kormányzok még egy 90fokost beforog, ami pont a legszarabb, mert a fordulási köre elég szar ezeknek a gépeknek...
szóval néha anyázok rendesen. de az tény, hogy az is jó, ha kicsit ütközöl vagy valami szar van, akkor érezni, hogy lasaabb az autó, korábban kell fékezni, meg ilyen finomságok...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Am észrevettem, hogy amint beérkezek a garázsba, rögtön kikapcsolódik a fos effekt.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Sikerült végre idõt szakítanom pár kör megtételére, Logitech Formula force GP kormánnyal. Összességében nem rossz játék, de tényleg JÁTÉK. Aki simezni akar, az el se indítsa. Egyébként az engem is zavar, hogy megcsúszásnál satu fék és egyenesbe tesz. De mindent egybevetve ha Game ként nézzük nem lesz ez rossz. (1 -2 patch elfér még, az biztos)
Ami még zavar, az a váltó késése, de már kezdtem megszokni, hogy egy mp -el hamarabb nyomom.
Õszíntén remélem, hogy sokaknak fog jó szórakozást nyújtani, és akinek nem tetszik, az meg nem húzza fel magát rajta.
További jó napot mindenkinek.
Egy gyors kérdés. Valaki tolja ezt a játékot multin, vagy valamelyik részét? Ha igen akkor szóljon!
THX<#help>#help>
hogy tudnám kirakni teljes képernyõbe a játékot?Most nekem ablakba megy pedig nem nyúltam semmihez,ha rámegyek a "teljes méretre" akkor kidobja teljesbe de a tálca attól még ott marad.:S
Help
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
hajrá,lilák!
miért nem tudok belépni a force feedback menübe? ( be van dugva,állítva a kormány)

hajrá,lilák!
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Hol lehet beállítani a gamepadot? Nekem fel sem ismeri a játékban pedig Saitek-em van.
Vagy PC-n csak bill és kormány?
Köszi