21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
kiscody #8002 szisztok!
Van már 100% magyarosítás hozzá!!Szedjétek és átláthatobb az egész!!!
http://f12010codmaster.atw.hu/
Letöltéseknél megtaláljátok.
Hamár ottvagytok és van kedvetek jelentkezzetek!!! -
#8001 Ez érdekelne engem is mert csak 2 versenyem van hátra, de én csak második leszek a bajnokságba. -
IXEMGabeo #8000 Tyre és a Fuel Simulation -
#7999 Hmm, ezeket hol lehet beállítani? -
IXEMGabeo #7998 kapcsold be a gumikopást vagy a benzint és máris nehezebb lesz -
#7997 Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy felraktam a patch-et, és azóta túl könnyű lett a játék...:S Nem lehet valahogy letörölni? Vagy, amikor a nehézséget állítom, akkor ugye kevesebb flashback lesz, de egyúttal a verseny is nehezebb lesz? Mert akkor feljebb venném.
Köszi a választ -
attila46 #7996 sziasztok!!
Ha nem irok alá szezon végén más csapatnál,akkor maradok automatikussan annál ahol vagyok???Mert fel van kinálva egy lehetőség ,de a csapatom nem kinál semmit ,pedig bajnok lettem.
köszi -
kiscody #7995 http://f12010codmaster.atw.hu/ -
#7994 Köszi, föl is tettem. Csak 1.01-eset találtam. Sztem nincs annál újjabb. -
#7993 Alapból nincs, nem tudom, hogy van-e hozzá házilag készített mod.
De ha felrakod a hivatalos patch-et, akkor már azt fogod látni, hogy ki mennyivel van lemaradva. -
#7992 És olyan mód van, hogy úgy jelezze ki az adatokat, mint a TV-ben? Hogy ne a a bal fölső sarokba írja ki, hogy ki hányadik, hanem lent, úgy mint a TV-ben. Azért is lenne jó ez, mert sose látom, hogy előttem ill. mögöttem mennyivel vannak lemaradva...S -
#7991 Ez is teljesen igaz, de most mennyibe tartott volna nekik azt megcsinálni, hogy be lehessen állítani, hogy kevesebb kört kelljen menni. Mert egyfolytába menni 25 percig...:D hát azért az kemény. -
Timbu #7990 SZERINTEM így is eléggé lebutították, a közízléshez, az átlagfelhasználókhoz igazították a játékot a nagy eladott példányszám reményében.
A Forma1 nem a 3-4-5 körös versenyekről szól. Ennyi kör alatt jó, ha egy előzésre van lehetőség.
Miért lenne jó "végigszaladni" a világbajnokságon? -
#7989 Igen, ott le van tolva a minimumra, és így kell 10-13 kört menni, ami elég sok:S -
#7988 A verseny indításánál a distance résznél állítsd kisebb %-ra. A 10% kb az amit te szeretnél. -
csabicsabi #7987 nem -
#7986 Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy a karrier módban, nem lehet valahogy beállítani, hogy ne kelljen 10-13 köröket menni, csak mondjuk 5-7et? Köszönöm! -
IXEMGabeo #7985 egy kis fun -
kiscody #7984 szia
telepítésnél irja ki vagy amikor már jáccanál vele?
eredeti vagy crak-elt a játék?
ha gondolod vegyél fel msn-re: [email protected] -
bal5 #7983 most meg az xlive dll-tnem találja ha meg berakok egyet akk azt írja hogy nem jó a sorszám vagy hogy nem érvényes windows binális fájl lécci nagyon kérek mindenkit segítsetek. -
bal5 #7982 valaki nem tudna segíteni mit csináljak akkor ha a gép ezt írja ki a játék indításakor hogy a "securom launcherhibát észlelt ezért leáll"várom az ötleteket előre is köszi mindenkinek. -
barcames #7981 tessék -
barcames #7980 google a barátod! -
kiscody #7979 Hol olvastál róla?
-
barcames #7978 f1 2011 az idény nyitó előtt bemutatják
és megint adnak majd ki fejlesztői videókat mint tavaly. -
#7977 7977 :P -
sziszifusz #7976 Minek Tunngle-ozna akinek megy a multi? Én biztos nem vesződnék vele. -
kiscody #7975 ok
de ez mértis baj?attól jöhetnétek!!!
énis megvettem. -
sziszifusz #7974 Sokan szeretnének, csak megvették a játékot. :) -
IXEMGabeo #7973 igazából a gumi és a benzin OFF-on kívül minden fel volt tolva...ja és ez billel elsőre fura volt... -
kiscody #7972 szia csak versenyhétvégén,karierben és multiban látod a kopást.
Amugy senki nemakar ligába versenyezni?
http://f12010codmaster.atw.hu/
Chekkoljátok!!!KÖSZI -
#7971 uncsi -
IXEMGabeo #7970 billel először:D -
papplaci18 #7969 üdv!
leszedtem 1 módot a gumi kopást (TYRES v 1.3 FINAL) és a gumi nem kopik a játékban! azt hogy tudom megcsinálni hogy a gumi kopjon a játékban és lehessen is látni? mert itt ír valamit angolul de nem értem!
légyszi segítsetek! -
kiscody #7968 csak összejött :) -
kiscody #7967 sziasztok
Ha van kedvetek csatlakozattok!!!
http://f12010codmaster.atw.hu -
#7964 Játszik itt valaki PS3-on F1-et? Még mindig az a problémám,hogy egy játékos se akar jönni játszani :W Másnak is ilyen,vagy csak nálam?10perc alatt egy játékos se jelenik meg.Hogy lehet így online játszani? :(( -
#7963 Köszönöm a válaszodat! -
#7962 Állítsd be a versenyt 1 körösre, és szabadedzésből lépj rögtön versenyre. Ha jól emlékszem nincs átugrási lehetőség. -
#7961 Úgy értem az idényben/évadban tökmind1 :D