Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
kocsi fejlesztés úgy müködik, hogy feljön egy teljesitendõ feladat, pl.
legyen a köridõd 1:59 alatt, ha ez megvan, onnatól él a fejlesztés, ha nincs piros x.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
[merlinw.org]
Kézikönyvet sok ember forgatja ám itt😊 Tényleg, SG bajnokság tervben van már?😊
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy érdekes, hogy sehol nem ír a flashback mikéntjérõl, még a controls-ban sincs benne😊 Aki nem játszott a GRID/Dirt2-vel, az sosem fog rájönni az instant replay + F12 kombóra. Pedig sok õsz hajszáltól megkímélheti a játékost mikor expert fokozaton elbambul a 30. körben😊
Éppen ma volt, hogy 41. (42-bõl) körig második helyen autóztam 1-1mp-es elõny-hátránnyal, mikor benéztem egy féktávot... elfelejtettem flashback-elni, ronggyá tört az orrom és 6. helyen értem be. Grrrr.
Expert+legerõsebb AI+semmi segítség+full szimuláció beállításokkal nem is rossz ez a játék😊 Na jó sarok ívek be vannak kapcsolva, mert utoljára GP3-ban láttam a pályákat😊
[merlinw.org]
na igen, fõleg, ha a karrierista - mint én - a 24. helyrõl rajtól általában, 1x volt kivétel,18, onnan már látszott.
de
nincs kiugrás, max gáz, s akkor indul az autónk, amikor kell, a la gp2.
(mondjuk a motor hõfokjelzõje már piros volt)
Nem elég, h 7 verseny után a save file, corrupt lesz, és kezdhetem elõlrlõ, a legelsõ futamon elsõ helyen vagyok végig a szutyok Lotus-szal, és az utolsó elõtti kör utolsó kanyrjában bal hátsó defekt, ami miatt ki kell mennem cserélni... ok kimegyek lecserélem... a box üres, mégis 11 mp-ig visszafognak... ok ezt is elfogadom, akkor leszek majd 5-6. helyen... szépen megyek, visszaelõzgettem pár noobot, erre a pálya közepénél bal elsõ defekt... MEGINT BAZMEG DEFEKT, ÉRTITEK??? 😄
végig szopom a pálya végét, majd 16.-nak beérkezek... miért geci a game???
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
© Timbu:
-A visszajátszás engem is zavar, kb 5 mp-et lehet visszatekerni.
-Én már kezem érezni ezt a visszafogást kicsúszáskor. Kontrolleren behúzod kb 3/4-ig a féket, gázt teljesen benyomod, jobb/balra kormányozod, majd fék felenged, és pörög.
Amit még elfelejtettem, hogy:
-Rajtkor hátulról esélyed sincs látni a lámpákat. Ez elég zavaró.
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
http://goo.gl/gd6Zi5
miért nem lehet teljessen kikapcsolni, ilyen marhaságok, hogy illegal blocking, meg levágtam egy kanyart, ezek nagyon zavaróak.
Aki meg belémgangolt hátulról, az milyen büntetést kap?
Volt már defektem, elsõ,hátsó, felfüggesztés is eltört, ez utóbbi a versenyen, igy 5 verseny után is tök utolsó vagyok.
Persze ennek az oka leginkább a szék és a gép között keresendõ.
- nem csak olyan van idõmérõn, hogy gyors körön eléd megy be, hanem olyan is, hogy amikor készül a gyors körére, nem marad le tõled
- nekem hiányzik a rajt elõtti rajtrács a szerelõkkel, riporterekkel...
- ...és hiányzik a verseny utáni pezsgõzés is
- meg hiányzik, hogy a boxutca tök üres, a csapatvezetõk, versenymérnökök nem ülnek a helyükön (meg milyen hangulatos lenne, ha a táblákat is bemutatnák)
- a kicsúszunk, nagyon nehéz megfordulna, mert automata váltóval nem lehet egy helyben megpörgetni az autót
- szinte minden autó azonos teljesítményû
- a visszajátszás "tényleges" kameraállásokat tartalmazhatna
- nem láttam pályabírókat sem
+ a CM-tõl megszokott tisztességes munka (...lesz, ha kijön a patch, ami javítja a boxkiállást, defekteket, stb.)
+ végre egy F1-es játék PC-re
(a többi pozitívummal egyetértek)
(meg milyen jó lenne, ha a karriert mondjuk a GP2-ben kezdhetnénk, úgyis többnyire F1-es pályákon mennek 😊)
Nem tudjátok Pc-n lehet valahogy gamepaddal irányítaNI?
Ami tetszett
-Grafika - elképesztõ, nem is értem azokat akit azt mondják rá hogy ronda.
-Esõs effektek, dinamikus idõjárás - rohadt szépen megcsinálták a srácok külön tetszett, hogy néha semmit sem látni, szinte vakon kell menni, mint az igazi versenyzõk.
-Gumik viselkedés - nem tudom észrevette-e már valaki, de egyes keverékek közt nagyon eltérõek a különbségek. Más a vezethetõség.
-Pályák kidolgozottsága, Box, Paddock.
-Beállítási részletesség, információk - szerintem amennyi setup beállítás lehetséges az tökéletesen elég. Információk alatt értve pedig például: mennyire elhasznált egy szet gumi, hány motor van még egy szezonba, hány százalékos a motor.
-Úgy ahogy a fizika is - egy biztos nem lehet ráfogni, hogy arcade játék. Én gamepadal játszom, és eddig alig volt tiszta köröm pedig mentem már 30-40 kört. Ferrari akadémiát hamarabb szoktam meg.
Ami nem tetszett:
-Nem lehet manuálisan behajtani a boxba kerékcserére való beállások elég bénák.
-Ha elkezdem a gyors köröm, és pont akkor jön ki valaki a boxból, akkor nagyba szarik bele, hogy én gyors körön vagyok, és még ha elkezdek harcolni vele engem büntet meg röhej.
-Büntetések - Nagyon könnyelmûen dobálja a játék a büntetések. 5 rajthely, 10 sec stb.
Lényegében ennyi 10/8.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
http://goo.gl/gd6Zi5
<audio_card>
<audio mixing="software" reverbs="1" voices="100" />
</audio_card>
Mentsd el, aztán nyisd meg a "hardware_settings_info.xml"-t. Itt is keresd meg az "<audio card>" részt (vhol az alján van), és írd át erre:
<audio_card audioEnabled="true">
<unsupported type="hardware" index="0" voices="0" />
<mixing type="software" index="1" voices="192" />
<unsupported type="rapture3D" index="5" voices="0" />
</audio_card>
Mentsd el ezt is.
Így már jónak kell lennie, nekem bevált.
Nos, ma egész nap nyomtam, laptopon bill-el...😊 Ehhez a gémhez kormány kell, egyébként meg nem rossz bár erõsen arcade néhol. Engem csak a kurva megpördülések idegesítenek kigyorsításnál, de hát bill-el nem lehet fokozatosan gázt adagolni!!!
Meg ez a kék zászlós szabály sem az igazi. Leköröznek, visszaelõzöm mert gyorsabb vagyok és rögtön benyomja hogy engedjem el mert különben lesz itt lesz a világvége meg minden.... Ha meg magam elé engedem akkor feltart (a következõ megpördülésemig)...😊
De nagy átlagban szerintem egy kellemes F1-es cucc unalmas téli estékre, délutánokra.
Patch-ek meg biztos jönnek nemsoká, mert látszik, hogy még nincs ez teljesen kidolgozva!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha igen el tudja mondani valaki melyiket hova tegyem?
De legalább az FIA következetességét marhajól szimulálja. 😄
@thedriver
nyomd meg a pit request gombot, és akkor nem fog kihúzni magától.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun