21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
twi452 #8082 keresd a hátszelet :D -
nono28 #8081 Üdv!
Hogy lehet megcsinálni hogy az autó végsebessége ne 280 legyen? -
#8080 be lehet valahogy állítani, hogy ne a C-re mentes a játék? -
SaBoo #8079 Esetleg a kiegészítőknek, modokhoz ennek van köze, vagy gyárik van elb...a a játék? -
#8078 meg tudd külömböztetni. vagy nem tom, de ez mindenkinél így van!! :S -
SaBoo #8077 Miért van az, hogy az én autóm sötétebb karrier módban mint a csapattársamé? -
Crome #8076 Köszi, akkor szerencsére nem nálam van a hiba, csak nem emlékeztem, hogy azelőtt is ilyen lett volna azzal pakkal a gumi... -
Dékanesz #8075 Hello!
Mikor először elindítottam a játékot megvolt az interjú a csaj elkezdett a csapatnál magyarázni aztán lefagyott a játék.mi lehet a baj? -
#8074 IGEN -
IXEMGabeo #8073 tedd föl a patchet és jó lesz -
#8072 Hali, minden egyes nagydíjon kilyukad a gumim! Bugos a játék, vagy mi a fene? -
IXEMGabeo #8071 lődd be újra a kocsit minden pályára:D -
#8070 akkor az fasza -
IXEMGabeo #8069 sehogy...nekem sem ismerte fel -
#8068 hogy tudom használni a régi mentéseimet?? hiába másolom be a dokumentumokba a régi mentést nem ismeri fel egyszerűen, pls help -
Crome #8067 Hoztam egy képet a problémámról. Igaz a pályán készült a kép, de akkor is ilyen a gumi, ha egy centit is mennék vele. Az érdekelne, hogy aki használja a vlasovas-féle gumipakkot, annál is így néz ki egy vadi új gumi?
-
White Falcon #8066 hát gp4 be lehetett... -
Crome #8065 Nem szoktam, gondolom úgy lehet, mint bármilyen más játékot. A Fraps vagy ilyesmi progi tud ilyeneket, még nem csináltam soha videót játékról. -
Timbu #8064 Innen. -
White Falcon #8063 Króm wazze hogy lehet lefilmezni a gémet, te szoktaD?
-
White Falcon #8062 Mit? -
szabensz #8061 szevasztok!! Segítsetek már nekem honnan tudnám ezt leszedni?? köszönöm előre. -
Crome #8060 Még annyit kiegészítés képpen, hogy 100%, hogy az 1.1-esben lévő "TYRES v1.3 FINAL by vlasovas" a hibás, mert új gumi textúra helyett is a full elhasználtat rakja be már rögtön ahogy betölt a garázsba. Csak nem tudom, hogy miért... -
Crome #8059 Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy újra raktam a játékot, felraktam hozzá az Abu Dhabi HD pack-ot is. 1.0, 1.1-et. Viszont amikor felrakom az 1.1-et, akkor a gumik még mielőtt egy métert is mennék velük már olyan össze-vissza "karcosak", mint ha egy egész futamot mentem volna. Amiért furcsa a dolog, hogy mielőtt újra raktam volna a játékot, azelőtt is fent volt ez az 1.1-es pack és semmi gond nem volt gumikkal. Pedig akkor is be volt kapcsolva az 1.1-ben lévő gumi-mod. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? (Ja, és más moddolás nincs a játékban a tiszta 1.01-es verzióra raktam őket rá). -
White Falcon #8058 bocs a mejjik az két jéééé:-P
-
White Falcon #8057 Bocsi !
De nekem nem segítettél ezzel! Mejik torrentről szedted? -
White Falcon #8056 URAK!
Hogy lehet videót csinálni a futamról, annak 1 részéről, 1 körröl??????? -
#8055 én torrentről szedtem egy olyan patchet amivel az új pilótanevek és új festések vannak. ez a neve ha ezzel segítek valakinek: Season_2011_Update_Pack_v1 -
#8054 még nincs, csak olasz ill német nyelvhez.. ;)... asszem! :D
-
nono28 #8053 Üdv!Valaki nem tud olan ptchet amivel a 2011-es pilóták lesznek a játékba? -
nono28 #8052 Az egyik oldalról letöltöttem a 2011 mod packot,és a menű nyelve számomra ismeretlen karaktereket tartalmaz. -
#8051 azt tudom,de fog jönni mod is a 2010-hez,2011 détbésszel,festésekkel stb -
#8050 2011-es játék lesz és szeptemberre ígérték , ha jól láttam. -
#8049 sziasztok fiúk,lehet tudni mikor jön a 2011-es mod a gémhez? -
#8048 Köszönöm szépen! -
#8047 Hali! Billentyűzetnek hol találom a beállítását?
Irány érzékenység-fék&gáz érzékenység-stb... -
#8046 Csak szabadedzésen! Nem tudom, hogy a magyar verzióban hogy hívják (gondolom "mérnök"), de abban a menüben van ez, amiben ki tudsz menni a pályára. Az R&D-t meg végképp nem tudom, hogy hogy fordították.
ITT egy videó. 0:09-nél látod az R&D-t. Hátha így könnyebb megtalálni.
-
#8045 Most is annyiból áll... -
ricsa008 #8044 passz én inkább arra vagyok kiváncsi hogy milyen lesz az időmérő
ha hivatalos játékot akarnak csinálni akkor annak 3 etapból kellene álnia -
#8043 vajon lesz benne safety car?