Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Rejtett billiárd is van a játékban?:D Avagy a pole pozícióra gondoltál :D
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
4 nehézségi szint van, én a 2.-on próbálkozok, jó sok F1-es játék és autós játékkal a hátam mögött, de ez a játék... kifog rajtam..
Mondom, 2. nehézségi szint, xbox kontrollerrel (egy fokkal jobb mint a bill szerintem, de a kormány azért az igazi), Torro Rosso-val egyszerûen képtelen vagyok teljesíteni az elvárásokat, ami pl 15. vagy jobb hely az idõmérõn.. Az ellen felek és 2/4-es nehézségi szinten vannak, de mindig utolsó vagyok úgy, hogy fogalmam sincs, hogyan lehetne jobban menni a kocsival. Próbálgatom a gumikeverékeket a kocsi beállításokat, de semmi...
A versenyen egész jól megy a dolog, felküzdöm magam az elsõ 10-be, de mikor ki kell állni boxba a többiekkel, valamiért a 20. hely utánra kerülök vissza a pályára... Azt hogy a jó életbe??? Pedig mielõtt bárki elkezdte volna a kiállásokat az elsõ 10ben voltam... Egyszerûen érthetetlen...
A többi nehézségi fokot ki se merem próbálni, de azért elég dühítõ, hogy nincs értelmes nehézségi fok, ennél már csak az Easy könnyebb,de ott még auto fékezés is van.... Szóval nemtom.. kezd elfogyni a türelmem.
ezt sajnálom a legjobban én is, hogy szinte csak nézõk vagyunk...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Az idõmérõn amúgy az AI egészen olyan erõsorrendet mutatott mint az igazi idõmérõn. A versenyen viszont meghülyültek. Ahelyett hogy a teli tank miatt lassultak volna ahogy én is, ehelyett elkezdtek ugyanolyan köröket menni mint idõmérõn. Sõt! Trulli, meg a többi sereghajtó a versenyen folyamatosan 2 másodperccel jobb köröket ment teli tankkal, mint idõmérõn ment üres tankkal... :/
Pedig tuti lenne, csak hat a vezetesi elmeny es az Ai kicsit lehangolo...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
!Forza Ferrari!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
alapból 1,2,3,4 gombokra osztja ki de a controls-ban variálhatod.
Én feladtam, azt hiszem veszek egy új padot... Mert az enyém olyan érzékeny hogy full kezdõn is alig tudom pályán tartani. És már elegem van abból, hogy
Rohadt idegesito neha a jatek a kamu AI meg a random idotartamu bugos szar boxkiallasok miatt...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
[merlinw.org]
A nem megfelelõ hardverek, meghajtók, valamint az összegányolt, fertõzött OS okozhatják.
[merlinw.org]
Sokmindent nem tudok különben "elbaszni" mert frissen telepített 64 biten szar pár dolog és frissen húzott 32 bit-el meg jó MINDEN.
Azt is tudom,hogy nem mindenkinek van hiba 64 bit-el.Ennyi:)
Én csak tippet adtam,azt kért..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
[merlinw.org]
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
most akartak nekem hosszabbítást ajánlani,de elfogadtam,te hol tartasz?
én monza
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
azt szeretném kérdezni hogy van-e a játékban lehetõség átigazolásra másik csapathoz?
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
★ 汤姆 李
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
a boxból amikor kitolnak "napfényes" versenyre látszik hogy rátesz egy ilyen szürkítõ filtert
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)