Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy olyan problémám van hogy: a gépem nem egy erõmû de verseny közben grafika lejjebb vételével tökéletesen müxik viszont ha kilépek a menübe elkezd akadni, megáll a jobb felsõ sarokban a "loading" felirat,megakad a hang. néha elindul egy-egy pillanatra de a reboot a megoldás általában. Valami ötlet esetleg?
Elõre is köszi!
Beállítások hatásai egyébként szépen átjönnek az autó viselkedésében és a köridõkben is, de a gépi ellenfelek legyõzéséhez nem nagyon van rájuk szükség.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
miért nincs tele a fórum car setupokkal? Anno, amikor Geoff Crammond remekmûvei voltak a királyok, a fórumok hemzsegtek a javasolt beállításoktól... Ez a játéka annyira arcade, hogy nem is kell állítgatni?
Van rá már megoldás?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Sztem aki mediumon tolja az kontroller/bill viszi, kormánnyal könyebb az úton tartani a kocsit.
Verseny közben hol jelzi ki az üzemanyagszintet?
Altering Your Race Strategy
By interacting with the ‘Tyre’ stack menu in the garage prior to a race you can adjust your default pit strategy. By making any of the following changes then this problem will be significantly less likely to occur as you will stop yourself from pitting on the same lap as the majority of the AI:
1) Increase or decrease your first pit stop by a lap from the pre-set default
2) Reverse your strategy to start the race on the prime tyres rather than the options, which will allow you to get significantly later in the race before having to make your pit stop (you’ll notice a recommended number of laps for each tyre compound, which will help you determine what lap to make your pit stop). This will require you to alter the both tyres which you start the race on and the pit stop tyres as well as your intended pit stop lap.
3) Alternatively you could also carry on with your default race strategy but choose to ignore the lap where the Race Engineer calls you in and select to pit on the subsequent lap. This is what I tend to do.
Altering Your Race Distance
The more you increase your default race distance up from 20%, the less likely this will occur as the AI will have much larger windows in which to make their stops rather than all coming in on the same lap, as well as the distances between the field becoming much more widely spread.
This issue is almost certainly less likely to be an issue in Multiplayer since the problem’s frequency is a function of how many people are in the pits at once, and your position in the garage line-up.
We'll be back when we've got some more details on this but rest assured we are looking into it.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Itt vannak összehasonlító képek, és letöltési link.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
FVA-ban elég bután néz ki ahogy ütközésig tekerik minden! kanyarba mert az úgy gyors és jó...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nekem olyan gagyi fakó az egész
van még valakinek ilyen problémája?
!Forza Ferrari!
Nyilván aki LFS-en nõtt fel, annak másak az igényei.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Megnéztem a replayt, fõleg a megpördülésem (a boxkiállás tök jól néz innen ki), erre látom, hogy a Vettel elõtt haladók közül az egyik megtörte az autóját, és az arról leszakadt alkatrészdarabkán csúsztam meg.
Szóval egyre jobban tetszik a dolog. Van egyfajta hangulata, amit régóta hiányoltam. 😊
A medve nem játék.
A problema nem a ballithatosaggal van, hanem inkabb azzal, hogy 90%-ban kamu az egesz FFB, nem valodi visszajelzest ad az auto viselkedeserol, hanem csak effektel:/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
<#worship>#worship>
Mert nem lehet, akár csak a Shiftet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Gridben én esküszöm próbálkoztam, netrõl lestem mindenféle G25-höz ajánlott beállítást, de nem sikerült vezethetõ szintre hozni.
Nincs elég útja a kormányak? A jobbak már 900 fokot tudnak, az elég lesz neked? 😄
Ezzel együtt, ha az ember nem tudja fejbõl az egész pályát akkor teljesen esélytelen. Szerintem itt inkább ez lehetett a gond (meg az auto fék).
pár pályán nagyon jó eredményeket lehet elérni, pl montrealba 1.szektorban 4 tizedet adok vettelnek a lotussal legenden segítségek nélkül (: kicsit vicces , ennek az ellentéte meg monaco ahol úgy maradok le mintha egy ladával mennék akármennyire igyekszek és akármennyire gyakorolom a pályát, ha ezeket kijavítanák akkor nálam tuti év játéka lenne, bár így sem rossz de erõsen idegesítõek a hibák 😞
Gamepad-al soha nem fog úgy menni mint kormánnyal.
★ 汤姆 李
Mind a kettõvel borzalom lehet, kormánnyal jó. Billel próbáltam, akkor is segít ha kikapcsolod a segítségeket, meg egyszerûen borzalom az egész.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ti mit állítotok 3, 5 meg 7 évadra? Azt kérdezi az elején hogy mennyit játszottál a tavalyi F1 játékkal 😄 Ha jól emlékszem.
★ 汤姆 李
G25-el tolom, minden segítség off (pályavonal is), Hard ellenfelek (visszatekerés jóaz), full törés, minden manual.
7 évadra állítottam, Virgin istállóban. Full racing hétvége, eredmények:
Bachrein - idõmérõ 7. hely (de kaptam egy 5 helyes büntit, úgyhogy 12.), verseny: 11.
Melbourne: 8. helyre kvalifikáltam, sajnos a verseny zuhogó esõben ment, melyen nem teszteltem még, 12. lettem.
Kuala Lumpur: 5. hely kvalifikáció (sikerült egy tökéletes kört mennem), gumival eltaktikáztam magam (keményen indultam, hogy majd jól kintmaradok sokáig), végül 13.-ra tudtam behozni.
Itt tarok jelenleg (jó 30-40 perc betanulni egy pályát, hogy versenyképes lehess). Aki szerint túl könnyû azt nem értem, mert nagyon nem az (kb 40 percig szenvedtem mire elõször sikerült Bachrein-ben egy érdemi gyors kört futnom). Bill.-el, kontrollerrel maga lehet a halál.
De itt sokaknak pont ellenkezo a velemenye. Ezert is hiszem, hogy valami nem oke. Mert en sem most jatszok eloszor es eze lehetetlen. Teganp legkonnyebb fokozaton (ertsd minden letezo assziszt be volt kapcsolva es kb. a gamepadom is sajatmagat iranyitotta) total utolso voltam. Jo lenne kiprobalni kormannyal mert ugy vegre rajonnek mi lehet a gond. De laptophoz fura dolog lenne kormanyt venni!😊
Ezert probalom a gamepadomra fogni a dolgot, elge erzekeny analogjai vannak lehet az a hiba.... De komolyan sajnalom, mert minden buggja ellenere nekem tetszene dehat igy semmi sikerelmeny.