21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#8562 A boxkiállást is, vagy nem? -
#8561 Lehet én vagyok béna de ez sem hajlandó konvertálni . -
#8560 Defekteket orvosolta a patch. -
#8559 Ilyet sokszor láttunk a 2010-s megjelenése előtt is aztán kaptunk egy defektekkel teli ,irreális AI-val bugos játékot (box kiállásról nem is beszélve)......stb.Gameplay trailerekben már nagyon "profik" -
Crome #8558 Próbáld a Ryder Database Editor-t itt. -
#8557 Normális xml szerkesztőt tud valaki ajánlani ?
amiket letöltöttem valahogy egy sem működik . -
#8556 Nem nagyon játszottam a játékkal, de gondoltam megnézem, hogy milyen lett a patchhel.
Nincs valami mod, ami rendberakja ezeket a pocsék hangokat?:) -
#8555 -
Since #8554 Csinálni kell egy offline profilt a "home" gomb menyomása után. Utána már fogsz tudni menteni. -
Koda86 #8553 Amatőr, de nagyon fontos kérdés/kérés! A tavalyi megjelenése óta nem tudok játszani az F1 2010-zel, igaz nem is probáltam túl gyakran. A gondom az, hogy nincs autosave, mivel nem érem el a windows Liveot. Kérlek szépen titeket, hogy áruljátok el, hogy hogyan tudom végre menteni a játékot.
Előre is ty. -
IXEMGabeo #8552 valahogy most nincs olyan F1 láz, mint tavaly -
Crome #8551 Vagyis itt.
Mai bénázásom befejezve. :-) -
Crome #8550 Nem tudom miért nem szúrja be, de akkor itt a link. -
Crome #8549 Ja, a kép lemaradt:
-
Crome #8548 Ma sikerült a gép jóvoltából egy ezredmásodperces köridővel megnyernem a spanyol időmérőt. :-S Hiába töltöttem be újra a mentést, mindig hülyén számolta az időt, ezért kénytelen voltam így végignyomni. A versenyen nem tudom mit fog számolni, az még hátra van.
-
#8547 -
#8546 Sziasztok szerintem bolond kérdés !
Hova kell tenni a kiegészitőt ? És a 2011 patch amibe 2011 autók vannak az hol lehet letölteni ?
-
#8545 Itt van még jó pár kép. -
#8544 Jó ez a kijelző , legalább is jól átlátható.....(RD-ről szedted ???) -
barcames #8543
-
#8542 Egy vélemény: nem tudom volt-e már... -
Crome #8541 Persze, logikus, csak az zavart meg, hogy ugye a Q2-ben volt csak eső, a Q3 már tiszta volt és csak az maradt meg bennem, hogy lágy gumin voltam a Q3-ban. Mondjuk az is vicces, hogy a Q2-ben szakad az eső, a Q3-ra meg már tiszta kék ég, és full száraz aszfalt. -
#8540 állítólag az újban javítják ezt a szar boxolást. de most gondold meg vizes időmérő után száraz verseny még csak csak, igaz 1. körben boxolnának, hogy ne olvadjon le a gumi :D de fordítva meg lágyon vizes pályán szakítani életveszélyes lenne :D -
Crome #8539 Ok, köszi. Nézem a futamokat, de a szabályokkal nem mindig vagyok tisztában, legalábbis ilyen téren.
Más gondom nem nem szokott lenni a mérnökkel. :-) Mondjuk az még érdekes volt tegnap, hogy beálltam a boxba, után bejött még két kocsi. Én indultam hamarabb kifelé, erre az előttem állót pont mellém engedték ki, simán meglökve bejött elém, és még a másik kocsi is, aki velem jött be, az is megelőzött. Persze adott esetben engem biztos váratnának míg el nem megy a fél mezőny mire kiengednének, hogy már biztonságos. -
#8538 én meg a reakcióidejét szeretem volt rá példa mikor több mint egy kör múlva belekiabál hogy mindenkit leköröztem :D nah de befutáskor sem gyorsabb -
Sponnyabob #8537 A második szerintem simán bug, mondjuk nekem nem nagyon szokott semmit mondani. Csak azt imádom mikor a verseny utolsó 5 körében vért izzadva magam mögött tartom a gyorsabb autót, aztán az utolsó körben halál nyugalommal megjegyzi hogy közeledik a mögöttem lévő autó. Nem mondod b@zmag :DD -
#8536 első. valóságban is így van, ha időmérőn esett és versenyen nem mehet olyan gumi amit akarsz, ha időmérőn nem esett versenyen meg igen akkor esős, vagy átmeneti. -
Crome #8535 Melyik ja? Az első vagy a második bekezdésem? -
#8534 ja -
Crome #8533 Ha kvalifikáción esik az eső az egyik session alatt, akkor versenyen bármelyik gumival lehet indulni?
Más: nem tudom nálatok volt e már ilyen, de ma versenyen egy darabig Klien volt mögöttem és a mérnököm folyamatosan Chandhok (remélem jól írtam) nevét emlegette, mint közvetlen mögöttem lévőt. Nem tudom bug e vagy csak az emberi tévedést is életszerűen szimulálják? :-D -
Crome #8532 Azt nem tudjátok, hogy a játékban a zenét le lehet e cserélni? Mármint azt, ami a töltés alatt van. -
IXEMGabeo #8531 nincs benne osztott képernyő:( -
IXEMGabeo #8530 :D:D:D király vagy -
argo001 #8529 Hm, ha egyes számú pilóta vagyok, akkor mennyiben változik az R&D? Lotus, 4. szezon, Kína, és még semmi különöset nem vettem észre eddig. -
WinStar #8528 Sziasztok.PC-n lehet úgy játszani hogy osztott képernyős módban,Mert nem találom seholse...a game-be van magyarítás,szóval ha tudjátok úgy magyarázzátok el...mert van egy gamepedom azon a haverom tolná én meg bill-en.Előre is köszi a segítségeteket!!! -
Crome #8527 Ez így tényleg elég nagy bug-nak tűnik. Mondjuk az meg a másik, hogy ha már az első befutott a célba, onnantól kezdve mindegy hol vagy a pályán, már nem használhatod a flashback-et. Szóval az utolsó kört vagy egy részét tényleg nagyon óvatosan kell megtenni olyankor, mert hiba esetén bukta az egész. -
Sponnyabob #8526 Biztos ez volt a kárpótlás mert kizártak. Utólag biztos újra vizsgálták az ügyet és úgy döntöttek hogy ha nem zárnak ki első is lettél volna. :D Amúgy simán beleférne a valóságban is amilyen hülye büntetéseket hoznak néha. -
Norberto91 #8525 Háh... kacagságos! Ma nyomtam egy 75% -os spa futamot karrierbe. Utolsó körbe jártam, 3. voltam, az első kettő már nagyon elhúzott tőlem, mivel a gumim már nagyon el volt kopva.. csúszkáltam is, közbe az eső is már szakadt.. az utolsó kanyarba megcsúsztam és gurulva átvágtam a sikánt.. kizártak a futamból... tekerni meg nem engedett... erre bejön az eredményhírdető tábla és azt írja ki, hogy én nyertem... pontokat is meg adta meg minden... ez milyen már?:D -
Sponnyabob #8524 Ja egyébként Kösz a választ! -
Sponnyabob #8523 Hát a verzióra 1.0.0.0.0. ír, de keletkezett egy kilépés gomb és nem kaptam defektet az utolsó versenyhétvégén.