Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg melletted van az ellenfél, az elsõ tengelytávja elérte a te hátsódat, akkor figyelned kell rá, helyet kell hagynod neki. (legalábbis ilyesmi szerint kellene ítélnie a játéknak)
A kedvencem az “invalidated next lap”, az akkor van ha ketszer lemesz a palyarol egy korben. Mire fel? Ilyen szabaly nem is letezik, max a fejlesztok agyaban...
A masik erdekes tema az utkozesek megitelese. Benezek egy fektavot, kiutok ket autot az neki csak warning. Par kor utan aztan belso iven szepen bebujok Rosberg melle, kifekezem, hozza se erek, erre kigyorsitasnal ahogy kovetem az idealis ivet a kovetkezo kanyar fele megbuntetnek illegal blocking miatt. WTF?? Egyreszt elorebb voltam, masreszt lehet vedeni a poziciot egyszeri iranyvaltassal, (mar ha az idealis iv kovetese iranyvaltasnak szamit) csak cikazni nem szabad, az a szabalytalan feltartas..
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Sajnos attól függ hol csinálod, ha elõrébb mész vissza a fûrõl akkor bizony néha ad mert levágásnak érzi a szerencsétlen, mondjuk egy s kanyar után.
http://goo.gl/gd6Zi5
pályaelhagyásért nem ad büntit,ha csak nem minõsíti elõnyként,vagy visszatéréskor nem csaptok el valakit..
invalid lap is teljesen rendben van az idõmérön,ha csak 2 kerékkel hagyod el a pályát nem veszi el a kört..
nem is értem miket írogattok...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Még annó mikor játszottam a régebbi F1-el oda-vissza vágtam az íveket de mostanra felejtettem és van új pálya is szal nem gond az ha bennt van pl szabadedzésen pár karika elejéig
★ 汤姆 李
http://goo.gl/gd6Zi5
pl: "LE" kerekek, aztán fel kemény, vagy jobbra lágy, vagy le inter, vagy balra esõ.
nem tuti, hogy helyes a sorrend emlékezetbõl írtam.
Mikor a boxban gurulsz limiterrel, van annyi idõ, hogy kiválaszd a megfelelõt. Kivéve, ha az elsõ garázs a tied, akkor a pályán kell megtenned, ahol én rendszerint elszállok mikor a menüt nyomkodom 😊
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezen kivül hihetetlen ez az "invalidated lap" szöveg, nyomom a kanyarba mint az állat (bill-el játszok 😄) szépen íven tartom a kocsit és véletlen az egyik kerék kicsit a rázókövön túl megy, erre invalidated lap, verseny közben ugyanezért rögtön megkapok egy 10 mp-es büntit. hát nem mondom : D én 6 éves korom óta nézem a forma1-et, tehát 17 éve de még sosem láttam hogy ilyenekért valakit megbasztak volna... hihetetlen
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
ez nem javít túl sokat
a másik jobb szerintem,csak abban pár pálya van csak
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a vezetésrásegítéseket hol tudom kikapcsolni? az optionsban sehol nem találom... vagy ha easyn játszom akkor nem is lehet?
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
van valami összehasonlító kép?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Pl. Monacoban 5 kört raktam a lágy gumiba a Q3-ban és nem kíméltem, mivel ezzel kell indulni a versenyen gyakorlatilag kb 3 kör után alig vezethetõ (20%-os versenytáv 16kör). Pole-ból indultam, kiálltam a 3. körben ezzel elkerültem a tumultust is a boxban és 18. helyre jöttem vissza. Elõztem még 6-ot valamint rajtam kívül még kb 3-4-en mentek boxba a verseny alatt, 9. lettem. Most akkor csak nekem kötelezõ a boxkiállás, vagy hogy van ez?
A verseny után szerettem volna megnézni, hogy ki mikor ment ki a boxba, de legalább csak annyit, hogy volt-e kint, természetesen ilyen információ nincs.
Idõmérõn a boxban ülve nem látom, hogy ki hol tart a pályán, azaz mikor kell kimennem, hogy ne legyen elõttem senki.
Versenyen nem látni, hogy elõttem mögöttem hány másodpercre van autó.
Szabadedzésen még sosem láttam a 3. szektoridõt.
Time trial-on 4-5 másodperccel megyek jobb idõt ugyanazzal az autóval mint karrierben friss gumival az elsõ körben.
Legenden 13 rajtkocka 1:24-es idovel na versenyen ennel ok gyorsabban mennek teli tankal😄😄 persze a puruttyakra gondoltam😊
azért remélem sikerült leszûrni a lényeget, még ha a fogalmazást el is rontottam...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.