21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Crome #8601 Mondjuk Bahrein sem rossz, pedig először nagyon nem bírtam, de aztán azóta egész megkedveltem. -
IXEMGabeo #8600 fúú nem rossz,
én bírom az összes pályát, ha nem is vagyok kiemelkedően hibátlan nagyjából Koreán, Bahrein, Monacon (mivel ott szaggat leginkább) és Silverstone-on kívül az összes pályát bírom, különösen kiemeltképp Spa-n, Suzukán, Sepangban, Abu Dhabiban különösen élvezetes vezetni -
Crome #8599 Ami egyébként 8 nagydíj. :-D -
Crome #8598 Az én 7 kedvenc nagydíjam (sorrendem nincs, a felsoroltak közül mindegyiket egyenlően szeretem):
Ausztrál, Spanyol, Török, Kanada, Európa, Belga, Szingapúr, Brazil -
#8597 jaaa és persze interlagos -
#8596 kanada nagyon tetszik, nagyon ritmusos -
#8595 Én Monacot kedvelem a legjobban, és, ha kell egy gyors pálya akkor Monza vagy Albert Park. :) -
#8594 hát sztem is messze a legrosszabb nekem ezek a top 3
Olasz
Kanadai
Brazil
ebből látható a gyors pályákat kedvelem. -
#8593 Szerintem az egyik legélvezetesebb pálya, ha sikerül ráérezned. Eleinte tényleg nehéz, jól be kell tanulni a féktávokat, ha nem akarod falhoz vágni a kocsit. :) -
Sponnyabob #8592 Ez a Marina Bay mekkora egy fos pálya. Most jutottam el eddig, de egy normális kört nem tudok menni. Mondjuk a végére bele jöttem, de a valóságban ez már tényleg csak a parádéról szól és nem a versenyről. :( -
argo001 #8591 Hát, adva van az opció, nyilván ki fogom használni. -
#8590 majd nem nyomod a drst (captain obvious) -
argo001 #8589 Én most kedvet kaptam a KERS nyomogatásához, csak úgy nincs kedvem hozzá, ha DRS is van mellé. :D -
#8588 Én egy classic szezonnak örülnék 94-96 körülről, meg 2000-ről :) -
#8587 áh, de kifelejtettem. a classic mod majd 2013 ba azért jöhet. -
#8586 így visszafelé én nem tartom jó ötletnek. -
argo001 #8585 Simán lehetne a 2009-es évadról is játékot készíteni. :) -
#8584 Köszi!!! -
#8583 RD -
#8582 Bocsáss meg, de nem tudom mi az az RD! BOCSI, ha láma vagyok! -
Crome #8581 RD.-n keress rá, ott tuti megvan! -
#8580 Hali! Milyen móddal lehet kikapcsolni a ghost car-t az időmérő versenyben? Köszi -
argo001 #8579 Mi alapján határozhatja meg az egyes számú pilóta a R&D státuszt? :D Mert ez a 4. szezonom (Lotus) és végre most vagyok úgy első számú pilóta, hogy a szezon elejétől kezdve támogat a csapat. Ja, és Silverstone után sikerült hosszabbítanunk. :)
(Eddig HRT->Renault->Red Bull, Lotushoz azért mentem, mert kellett a kihívás. :D) -
#8578 Azt nem tudom miért nem, de nem lehet :) -
#8577 Miért ne lehetne? Sima oszlop és mezőszerkezet van benne. Beleszerkesztesz és kész. Persze másolatot csinálj. :) Az xmlek sima szöveges fájlok. -
#8576 az szerintem megnyitja, de vissza már nem lehet rakni a játékba .... -
#8575 Notepad?:D -
#8574 ez is csak fél siker...
az autókhoz tartozó XML-eket nem lehet semmivel piszkálgatni ? Mert azokat nekem semmi nem nyitja meg :( -
nono28 #8573 Köszi.Hát jó lenne mert akkor lenne az igazi -
#8572 Nem tudni még. -
#8571 xml.editor -
nono28 #8570 Nagyon jó.Lesz benne safety car? -
#8569 Hát ez a lényeg benne, alapból nem olvassa semmi, kéne egy editor ami konvertálja oda-vissza ... -
#8568 Persze orvosolni mindent lehet (utólag)Én csak azt próbáltam érzékeltetni,hogy a 2010-ben mit kaptunk ugyan ilyen szép trélerek után..... -
#8567 thx -
BIZ0906 #8566 NUM gomboknál van rá lehetőség. -
#8565 Régen csak rövid, pár körös versenyeket nyomtam, most kedvem támadt a hosszabbakhoz.
Kérdés: A gumiválasztás automatikus? Vagy hogy tudok pl. intermediate vagy esőgumit kérni verseny közben, a száraz helyett? -
#8564 Valamennyit azon is javított, de közel sem lett tökéletes. -
Crome #8563 Az lehet, de nem mondtad, hogy konvertálni akarsz. :-) -
#8562 A boxkiállást is, vagy nem?