Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt mind abból sikerült kikövetkeztetned hogy megvettem az F1-et ami neked nem tetszik, vagy ezt is általánosságban mondod azokra akik megvették ezt a játékot vagy más szart?? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az meg hogy magyarország lakosságának 99% nem teheti meg, háát... akkor most aki megteheti az se költsön játékra? Vagy csak olyan játékra költsünk amire te azt mondod hogy jó? 😄
És haragudj, de ne te döntsd már el mire költöm a pénzem. Lehet nekem nem sok a 10 ezer forint, akkor mi van? Ha nekem tetszik a játék akkor megveszem.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"a pc-s nem vesz semmit, letölti, aztán azt hazudja, ha jó a játék akkor majd megveszi 😄 "
És igen lehülyéztelek, mert hülye aki szart vesz! Megveheted ki bánja csak hülye vagy... ebbe most mi olyan érthetetlen nem értem. Szerinted primitív vagyok szerintem meg simán egyértelmû és lényegre törõ ha pedig egy hülyézést te magadra veszel....hát legyen a te bajod akkor nem velem van a gond. Ez szerinted annyira sértõ hogy primitívnek kell nevezni akkor csak tessék...inkább leszek primitív mint burzsuj, felvágó, kötekedni akaró személy, aki néz de nem lát.
A tény meg téged nem érdekel... és a kérdésre egyszerû lenne válaszolni, hogy mi van ha vissza nyal a fagyi...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hogy mit honnan portolnak hogy jön ide, nem nagyon érdekel, szóval nem tudom mi van, kérdésedre válaszolva... 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És még mindig ott tartok hogy játékot veszek PCre...jaa azt elfelejtettem mondani, szinte minden játékot amit PCre adnak Konzol átirat, mint a BC2. De amikor a Maffia 2 lett Pcrõl át kódolva konzolra jött a sok anyázó konzolos hogy mi ez a szar.... na ilyenkor mi van?
Nyilván lenne aki megvenné de ez ilyen nagy számok tükrében nem hinném, hogy fellendülést mutatna a statisztikában...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Tényleg? Nemmondooood 😄 És a shadert nem függvényhívások állítják elõ, hanem azok csak úgy vannak 😊)))) A témát lezártam.
http://goo.gl/gd6Zi5
Akkor neked utoljára sega mega drive-od volt? 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Erre most nem írok inkább semmit😊)
"nem az volt a lényege a DX10nek hogy szebb."
Én teljesen tisztában vagyok, mi az a DX😊 DX nem szép, DX egy könyvtár benne sok sok függvénnyel.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ugyan azokkal jatszanak? FPS/RTS/MMORPG kilove konzolon.. nem vagyok mazohista😊
En tenyleg warezhuszar vagyok grat van vagy 100 eredeti game-em😄 te az nem erted hogy nem veletlenul nem adnak ki demot mar semmibol PC-re!!! mert a szart nem veszik meg az emberek, kerdezem erted??????? egyebkent nekem akkor voltak konzoljaim amikor meg nem volt divat😄
Ha 5x nem írtuk le hogy hol helyezkedik el az 5670 a ranglistán akkor egyszer sem. 4850 körülbelül 2x gyorsabb, mint az 5670. Olvass is már egyszer mielõtt írogatsz. Ez a "read only" mód nagyon értelmetlen. Ennek köszönhetõ pl, hogy buktál 10k-t a kártyavásárlással.
[merlinw.org]
köszi
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
te vagy a sofõr, ne kereket cserélj 😊
PS3: DX9+OGL3 kiegészítés, XBox360: DX10
[merlinw.org]
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
De ha ránézel az eladási statisztikákra akkor vajon mit fogsz látni? 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem akarok flamet, de ezt akkor is leírom. Amíg pc-n játszottam, nem nagyon voltak eredeti játékaim, sõt. 3 darab volt, ebbõl 2-t Angliában vettem kurva olcsón. A másik a Battlefield: BC2 volt, amit a megjelenés napján megvettem. Ennyi. 6 év pc-n való játszás alatt ennyi.
8 hónapja van xboxom. Elõször warezes volt. Alig jatszottam vele, 1 hónap után meguntam. Kellett a multi. Vettem gyárit. Azóta 7 eredeti játékom van, fizetem a live-ot. Valamiért itt félrerakom rá a pénzt, megveszem, pc-n nem tettem. Ott volt nálam a warezre a lehetõség, de nem tetszett. Nem tudok rájönni, hogy miért, de jobb így.
ON
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
★ 汤姆 李
rFactor, GTR2, BC2, BF2, Operation Flashpoint...stb...ezek mind nagy sikerû játékok és éveken át játszok játszottam velük. Nem azt mondom hogy ez legyen életed célja de ha dolgozol ne mond azt hogy nem tudsz félre rakni egy keveset ilyen célra. Akkor nem lenne olyan géped amin ez futna...