21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#8721 Épp most alakítottam át, az elsőt 8ra a hátsót 3ra tettem, most próbálgatom.
szerk.:
Esetleg még vannak ilyen dolgok amikkel sebességet lehet nyerni? -
#8720 leszorítóerővel hogy állsz? Ott érdemesebb alacsonyabb végsebesség ( max 300 ), mert nagyon technikás pálya, van jó pár ritmikus része, ahova elkél a tapadás. -
#8719 Érdekesen viselkedik az autóm malajziában. Első szektor, Megverem Vettelt. 2. szektor, pár ezreddel elmaradok a 23. Luca Di Grassitól, kör vége +700 Di Grassitól. Nagyonszép :D Még megpróbálom a gyors autófejlesztést maxra rakom és úgy megyek, de azt írja h csak profiknak. Nemgond. :D -
#8718 áh hülyeség én 1. évben csináltam majd mindég kihagytam a gyakorlást :D -
IXEMGabeo #8717 kutatás fejlesztés:) -
#8716 Tegnap beraktam a 2011 modot, most meg eltűntek a versenyzők, újra a 2010-es ... hajaj, csak a problémák. :) -
#8715 Elvileg most megvan a K&F feladat, gyorsabb lettem valamivel, de mi ez a K&F? Azért kaptam mert megvertem a kobayashit az 1. versenyen? -
#8714 inkább nem is játszanék :D -
#8713 Nekem a gázzal van most gondom, mert épp pedálon játszom és még csak tanulmányozom :D -
#8712 és ezt mind oldd meg billel :D -
#8711 Van némi tapasztalatom a szimulátorok terén, én is szoktam kipördülni, de a lényeg egyszerű. Kanyarban max. negyedgázt lehet adni, ha a tapadás engedi, ívkijáratnál mehet a teljes gáz, kicsit beszitál, de az úgy a jó. -
IXEMGabeo #8710 én semmit nem használok és még ráadásul csak 24 FPS-el megy a game-em:D:D
carrer módban csak a gumi szimet kapcsoltam ki ennyi az össze segítségem, majd, a 2011-es játéknál befejlesztek egy CPU-t és még jobb leszek -
#8709 Akkor te pro vagy, én ha 1el lejebb veszem a vezetési segítséget akkor már 2. pördülök 1 körben. -
#8708 Habár ahogy most elnézem az időmérőt, olyan 2-3 másodpercekkel kap ki a csapat, szóval azért annyira nem rossz. Nem használok semmi segítséget, csak az íveket a kanyarban, anélkül nagyon rosszul megyek még. -
#8707 ez ne zavarjon :)
Dirt3-ba is az 5-6os nehézségi szint totál irreális
minden segítséget be kell kapcsolni és esztelen Arcade-barom módjára menni és akkor TALÁN megvan a dobogó
-
#8706 Nah, Melbournere átváltottam pedálra, viszont még szokni kell eléggé, Melbournet és Malajziát teszelésre, próbálgatásra szánom, hátha tudok gyorsulni :D -
#8705 Már felraktam, és sokkal jobb, még szarakodni sem kell a telepítéssel. A mérete is sokkal kisebb. Ami most borzasztóan zavar, hogy brutál módba lágy gumival 15. hely éppenhogy ( F. India, Malajzia ). Nehéz módban meg kemény gumival elsőre megvan a pole és meg se tudnak előzni ... -
#8704 az enyémmel tuti nem!.. :D..hidd el én is azt használom!.. :D
próbáld meg! -
#8703 Meg mod managerrel se települ fel, csak a lighting addon meg a kamerák. De nekem még Senna is benne volt ... -
#8702 például Ricciardót nem tartalmazza, illetve az full angol! -
Since #8701 Akkor kipróbálom. -
#8700 :D
Röhögve menne maxon FullHD-ban is. -
Since #8699 Szerintetek hogy menne a gépemen a játék vagy Ti milyen vas alatt toljátok?
Core2Duo 3,1, 4 giga ram, GTX 560. -
#8698 Mégnem. :)
Majd holnap :D -
IXEMGabeo #8697 1.1 patch? próbáltad feltenni? -
#8696 De nem csak Melbourne, az egész játék ilyen nekem. Lotussal méglassabb vagyok. :D -
IXEMGabeo #8695 akkor ez valami bug:S:S
érdekes...hagyd a fenébe Melbourne-t akkor:) -
#8694 Ezt a játéknak mond, ha kitöröm a gázkart a kormányomon se tudok gyorsabbat menni O.o -
IXEMGabeo #8693 elég szomorú...illik elérni ott gumikopással, üzemanyaggal az 1:30-at... -
#8692 Jó neked. Én 1:50(!) alá nemtudok bemenni..:D -
#8691 Én is ott vagyok most, 1:30 alá nem tudtam bemenni most Brutál szinten, bár bénáztam elég sokat, fáradt vagyok, majd holnap megnézem. Csúszkál rendesen a F. India. -
#8690 Ez már Melbourne. -
#8689 Már írta, hogy Bahrein. -
IXEMGabeo #8688 melyik páya? -
#8687 ez egyszerűen hihetetlen... :D -
#8686 1:33at mennek Buttonék, én meg a legjobb teljesítményemmel is csak 1:54et tudok összehozni. Lehet a kormány a hibája, megnézem billel. -
#8685 Na ez a 201-es mod már valami. Olyan utolsó lettem, mint a szar :D
Pedig nem vezetek rosszul ... -
#8684 elég durva...:/ -
#8683 én is tudom! :D -
#8682 26mp könnyű nehézségen, akkor ott valami komoly probléma van. :D