Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jókat olvasok.Lehet neki is állok átszerelni F1-re cockpitet.
Gépigénye nagy?
Nekem most csak egy Gtx 1060 6Gb van,8GB Ram és i7 7700
"1 player
Network Players 2-20 - Full game requires PlayStation®Plus membership to access online multiplayer"
Szóval elvileg a teljes rajtrács feltölthető online játékosokkal, de ez már egy ideje igaz szerintem. Igen az első pár részben limitálva volt az online játékosok száma, de ez ma már nem téma. De javítsatok ki ha nem így lenne mert még nekem nem volt szerencsém így kipróbálni a játékot, leginkább offline-ozok, azt is egyelőre a 2017-el.
A visszapillantónak ill. annak hiányának nem hiszem, hogy köze lenne a konzolokhoz, hiszen anno a prev. gen idejében sem volt a játékban amikor ez a fix 60 FPS téma sem nagyon volt, és az aktuális konzolokon is vannak olyan játékok amikben 60 FPS mellett is van virtuális visszapillantó.
De ez a %-os érték meg semmi mást nem jelent majdnem, mint hogy ki mennyi időt szán rá., csak gyakorláson / időn. 😄 A mi szintünkön még biztos. 😊
Mondjuk az a baj ezzel, hogy alacsony százalékon az AI-val szerintem nem is fun a verseny. Valszeg azért veszi le az ember, mert nincs ideje sokat gyaksizni, ha meg nincs ideje, ugrik a konstans tempó, ha meg az ugrik, akkor érdemben nem feltétlen a taktika lesz a döntő egy szoros versenyen, hanem az, hogy hányszor b*ssza el az ember a körét...
A visszapillantót nem is értem. Szerintem simán a konzolos fix 60 FPS miatt van, nem bírná el a vas butítások nélkül... Az a szárny is tuti segít, hogy kitakarja a tükör nagyon nagy részét...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gumik jol mukodtek, benzinsporolas nagyon jo , siman beletkitaposva szep lassan tobbletfogyasztas van, egy hajszallal elobb leveve a gazt mar nagyon lassan novekszik ,nagyon vizorlazva meg elegge novekszik. Kek zaszlos AI best, olyan szinten huzodik felre , hogy multiban is jo lenne 😊 95 %- os AI-val Ferrarival majdnem megnyertem, utolso korben Hamilton feltekert mindent , en meg nyomkodtam a billt, megszivtam csak masodik lettem. 1:09 - es legjobb korom volt, realtol elmarad vagy 5 masodpercet.
Nem tudok mast mondani, bolond aki nem probalja ki 😉)
Nalam ez az ev meglepetese megint....
Van replay , bar senki nem fogja vegignezni , este feltoltom, majd nyugdijasan vegignezem 😊))
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2018.09.07. 10:37:51
Gumik jol mukodtek, benzinsporolas nagyon jo , siman beletkizaposva szep lassan tobbletgogyasztas van, egy hajszallal elobb levev a gazt mar nagyon lassan novekszik ,nagyon vizorlazva meg elrgge novekszik. Kekzaszlos AI best, olyan szintrn huzodik felre , hogy multiban is jo lenne 😊 95 %- os AI van Ferrarivak majdnem megnyertrm, utolso korben Hamilton feltekert mindent , en meb nyomkodtam a billt, megszuvtam csak masodik lettem. 1:09 - es legjobb korom volt, realtol elmarad vagy 5 masodpercet.
Nem tudok mast mondani, bolond aki nem probalja ki 😉)
Nalam ez az ev meglepetese megint....
Van replay , bar senki nem fogja vegignezni , este feltoltom, majd nyugdijasan vegignezem 😊))
Érdeklődnék, hogy lenne-e kedvetek az f1 2018-as játékkal csatlakozni egy mostanában induló amatőr ligába?
Jelenleg sajnos csak négyen vagyunk, így kellene még legalább 16-18 ember.
Akit érdekelne, az írjon rám, és felvesszük a facebookon található csoportunkba.
Nem kell világklasszis szinten játszani, csak normálisan. A szórakozás lenne az elsődleges cél.
Először lenne egy feltàvos bajnokság próbaképp, aztán mehetne teljes távval a szezon.
Ha összegyűlne a kellő létszám, akkor megbeszélnénk mikor lennének a futamok, stb.
Köszi mindenkinek.
Pc-re egyébként
Facebookon lehet jelentkezni: Szappanos Roland
Nem volt kapcsolhato szerintem, lehet tukor minosege levette egy ido utan...
De ez ilyen, valosagban is 😊
Egy virtual tukor jo lenne ,talan egyszer mar lesz vegre....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.05. 09:13:42
Amugy a szelarnyek is jo, a gyars balost nem is tudom megfekezni rendesen, rogton bekap az eleje , nincs leszoritas elol......
Tök jó lenne, ha régi "szezont" (azaz mezőnyt nyilván) is megcsinálnának, akár DLC-ként is... Pályákat nem kellene, bár persze az is jöhetne pár klasszikus... 😊 Mondjuk nem mintha nem lehetne el az ember akár ezzel is évekig...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.04. 07:27:53
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Patch 1.05 is out now for PC! Please have a look through the patch notes below.
General
• Interviews – Option included to turn off or extend the interview timer – you can find this option in Preferences -> Gameplay Settings -> Press Interview Time Limit
• Fixed an issue where race fuel load was insufficient to finish a race after using the race strategy practice program in a restarted practice session – NOTE: This fix will only apply after you go to the next Race Weekend. You may also have to complete a Race Strategy Practice Programme for it to take full effect
• PC - Fixed issues with Thrustmaster T300 wheel
• PC - Game now works with AMD Phenom CPUs – (without the need to use the Beta workaround) NOTE: These CPUs are below minimum specifications to run the game and are therefore not technically supported, so you may still experience some performance issues
• Updated the Abu Dhabi tyre compound selections
• Fixed a crash when fast forwarding an instant replay
• Re-balanced Medium Traction Control Settings
• Fixed an issue where AI team mates could become stuck queuing in the pit lane
• Updated the Baku track map to include all DRS detection zones
• Improved game stability and various other fixes, including fixing the most common crashes on PC.
• Fixed a crash that occurred on the last corner of Shanghai
• PC - Fixed an issue where resolution changes cause partial black screens during cut-scenes
Multiplayer
• Fixed an issue where hosting a lobby after leaving a classic race resulted in some players being locked to soft tyre compounds
• Fixed an issue where a dedicated spectator who is a client can get de-synced information for pit lane status in the position list
• Fixed a crash when spectating qualifying sessions
• Improved game stability and various other fixes
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.03. 17:46:46
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2018.09.03. 15:03:26
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Szerintem egy kis kedvesseg Fanatecnek, nem veletlen van tele ingame reklammal...😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.03. 07:10:49
Valami bugja van a kormanyomnak, es padkent kezeli a jatek, van egy jo adag sebessegfuggo kormanyzasa, nem fordul eleget nagy temponal 😊)
Remelem javitjak most mar...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.03. 05:57:00