21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#8961 Szerintem teljesen jó, Di Restaval mennyi fogok menni -
IXEMGabeo #8960 szvsz a Force India ronda lett:S -
#8959 Ha a pontot megkaptad akkor no problem :D -
#8958 Ki is írta utolsó körben, hogy a versenyt leintették, nyertes schumacher, erre bemegyek és nem engem ír? lol :D -
#8957 Nem kaptak, mivel azt írta a táblázat, hogy mindenkinek adtam 1 kört :D -
#8956 Na, egy unalmas Spa után(Rajt-cél győzelem ) jön Monza :P
Azt nyilatkoztam hogy tuti elmegyek ebből a csapatból, és kaptam egy ajánlatot a Saubertől is, de a Force India és a Williams is érdeklődik. Button jelöltem riválisnak, van esélyem év végén bekerülni a Renaultba, vagy Mercedesbe? McLaren- bár Buttont jelöltem és valószínűleg le is győzöm- nemhiszem hogy leigazolna 1 év után :/
Amúgy 203 pontom van Spa után és Webber van mögöttem 191 ponttal. Reménykedem :D -
#8955 Utólagos bünti ? -
#8954 De ez mi? Spa-ban 4. lettem, erre elsőnek ír a táblázatban és még a pontot is megkaptam, volt interjú is ... ehh -
#8953 Talán sikerülhet, nem soká kiderül ! :) -
#8952 Tisztában vagyok vele , hogy árkád, nincs bajom vele... azzal van bajom ,hogy jó lenne némely régi nagynevű árkád színvonalát megütni ismét ;) -
#8951 kipörgésgátlót ki kell kapcsolni, azt hellószia, körülbelül a hátad mögött jövőket fogod nézni. -
#8950 Most szólok hogy a következő 3 évnyi F1 játék sem lesz rfactor szintű szimulátor, még mielőtt csalódások sokasága érne:)
Nincs ezzel semmi gond, baromi jó és igényes F1 játék lesz ez is. -
#8949 Én nemmertem a játékban, féltem hogy neki megyek a győztesek falának :D -
#8948 futamokat szoktál nézni?:D kanadában pont átrohannak azon a rázokövön a lassító előtti sikánban pl... -
#8947 Az viselkedik ,de ahogy átrohan azon a kerékvetőn kb mintha semmi nem történt volna , úgy megy tovább... -
#8946 ez alapján nem lehet rossz! végre viselkedik valahogy a futómű -
#8945 Majd kiderül, reménykedem nem.. :) -
#8944 Ahogy nézem ugyanolyan ovisoknak való játék lesz mint az első :( -
#8943 Thank you ! :) -
#8942 Hoppá :))))
http://www.youtube.com/watch?v=ECeZPBq4U90 -
#8941 Gratulálok :) -
#8940 -
#8939 Bocs, kicsit le vagyok maradva.. :( Második videónapló? Linket !: ) -
barcames #8938 elég régi videók!
gondolom még a második videónaplót nem találtátok meg az interneten! -
#8937 Nyomhatjuk majd ha gondoljátok neten, főleg a coop része pofás ! :))) -
#8936 Nem kicsit lesz komoly ez a 2011. :P
A HUD még mindig ronda szerintem, de nem probléma, a kamera állások viszont....de ez magán vélemény. Remélem lesz hozzá Realistic mod. Amúgy a menű is nagyon komolynak tűnik. :D -
#8935 téháiksz :) -
argo001 #8934 Akkor kellene a setupja... :D -
#8933 -
#8932 VIDEÓ 1
VIDEÓ 2
Most találtam őket ! -
#8931 Ja de amúgy ez a beállítás a Time Trialból van, egy csávó a világranglistán az 5. időt mente ezzel a beállítással. -
IXEMGabeo #8930 egyik Time Trialos csávó 1:17 et ment Monzában, jó tapadás mellett 375-öt ment... -
#8929 Mekivel lazán, ha jól gyorsítasz ki és manuális váltód van :D -
argo001 #8928 Felesleges ennyire túllőni a célon, a középső szektorban alig lesz tapadás. :D -
#8927 az milyen bug, hogy miután visszajöttem a pályára a boxből, mindenki 80-nal megy?:D -
Apocalipto #8926 Ja, műxik. -
Apocalipto #8925 Warez topik miért nem elérhető? :/ -
#8924 377 kph? hagyjál már .. :| -
#8923 Spa+Eső=WIN :D
Q1ben és Q3ban esett, Q2ben 7. lettem. Q1et és Q3t nyertem, az eső miatt, de kb 3 mpvel. :D -
#8922 thx :D