Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyorsabb lennéket úgy értettem, hogy nem venne el annyi idõt és sokkal gyorsabban haladnék a pályákkal de így örülök, ha 1 nap alatt végzek 1 pályával😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kiderülne, hogy a sok panasz azért érkezik, mert mindenki Quick Setupozik😄😄😄 egyet jegyezzetek meg, a sikerhez türelem kell, Quick Setupozással én is gyorsabb lennék mert mennék tovább a szabadedzésekrõl, de így ez hogy egyénileg állítom be felér egy külön tesztelési idõvel, általában, hamár Q3-as idõt tudok épphogy akkor nem erõlködöm a beállítások keresésében kihozom a maxot, vagyis próbálom aztán a futam a lényeg végeredményben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SeanJRRussel
Én iylen mélyen nem mnetem még beállításban nem is nagyon tom h hol van de a fékeket és a leszorító erõt szoktam állítani csak.<#eljen><#integet2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

szia Protector,

van olyan beállítási lehetõség, hogy automata fék kikapcsolása OFF + ABS, ebben az esetben neked kell fékezned. Egyébként GP-nél és karriernél is van egy beállítási lehetõség a Difficultynál, ott kedved szerint is beállíthatod a nehézséget, akár easy, medium akár Hard és Expert szinten, akár az ellenfelek szintjét is külön beállíthatod pl ...Professional és Legend

nyílván a kerékcsere után más gumit tettek fel neked, amit te vártál ezért értek be. Ilyen esetben a futam közbe lehet változtatni a taktikán. Nem tudom mivel nyomod, de kontrolleren nekem a nyílgombok a taktika módosító, az analoggal kormányzok...õõ ha elkezd esni az esõ, tudod az esõ mértékétõl függ, de 2 fajta gumi közül választhatsz az Intermedite, vagy a Wet tyres, logikus, ha csak csöpörög az esõ vizes az aszfalt, akkor tegyél fel Intert, ha meg szakad dézsából öntik akkor Wet-et mondjuk a gumikat a gép alapból beteszi GP-nél a körülményeknek megfelelõen.

benzin sosem fogy ki, illetve akkor ki tud fogyni, ha nagyon hosszú körös futamra mész és FAST-ra teszed a motorbeállításoknál a motort, egyébként normál esetben tankolni nem kell. idén az F1-ben változtak a szabályok csak gumicsere van nincs tankolás (1994-2009) létezett a tankolás.

További tippek: 20%, vagy 30%-os futamra mész akkor állítsd be a Tyres nél a stratégiát, Option a lágy gumi a Prime a keménykeverék te döntésed melyikkel kezdesz, de csak akkor, ha Q2-ben vagy és nem a Q3-ban. õõõ boxkiállásnál figyelj oda általában a többiek 7 kör elteltével jönnek ki próbálj meg 1-2 körrel elõbb kiállni, futam elõtt nézd meg a gumikopásbecslése mutatót a RACE Strategynál van ott a Tyresnél hány kört bír ki és akkor úgy tudsz számolgatni. De azt is megcsinálhatod, ha egyelõre nem akarsz evvel foglalkozni akkor kikapcsolod a gumikopást szintén a Difficultynél van. bekapcsolhatod még a töréseket, ilyenek.

Beállítások: személyszerint a Quick Setup számomra kalapszart nem ér, egyénileg lövöm be attól függ milyen pálya, mekkora leszorító erõ kell, mennyire koptatja a gumikat a felfüggesztés állítás, a fékeket, a balanszot be lehet lõni, pusztán jó mûszaki érzék illetve fizika kell hozzá...ha nagyon nem jön be neked akkor a Quick Setupnál maradj ott van 6 fülecske pl, ha látod hogy nagyon sok az egyenes a pályán célszerû alacsony leszorítóerõvel menni(Low Downforce), úgyis látni fogod melyik melyik mit takar csak azt tudom mondani, hogy próbálgasd...leginkább sima GP-nél tudod magad tesztelni.

Összegzés: tényleg fasza játék😄 jó játékot, sikeres helyezéseket

Ezzel én is így voltam amíg a Quick Setup-ot használtam, de amióta magam állítgatom az autót, rendszeresen a középmezõnyben vagyok (8-14. hely), sõt már három második helyet is sikerült megcsípnem.
Szerbusztok!
Remélem, valaki tud válaszolni a kérdésemre, mert különben nem tudok játszani a játékkal. Szóval az a gondom, hogy a telepítés indításakor kiírja, hogy szükséges az xp service pack 3 a játékhoz, de amikor fel akarom telepíteni, egyszer csak kiírja, hogy hozzáférés megtagadva. Nem telepíti tovább, így a játékot sem tudom telepíteni. Másnál is fordult elõ hasonló probléma? Mi a megoldás? <#conf>
Elõre is köszi!
The Protector
Sziasztok F1-fanok.
Szeretnék tõletek tanácsokat és tippeket kérni.
Szóval én nem nézem és nem is szeretem annyira az F1-et.Viszont játékban más a helyzet mert úgy szeretem.Élõ adásban is csak azt szeretem ha a fejfölötti kamerát adják be.
Szóval indítottam karriert.BMW-vel.Minden okés.Csak az a baj h nagyon aláznak az ellenfelek.Szépen megyek a pályán de mégis rakétaként jönnek el mellettem és jobb idõket mennek sokkal mint én.
Sok kérdésem lenne.
1.Hogyan tudok jól vezetni?Kövessem a nyomvonalat?Mert mindíg azt követem de néha az akkor is kevés.
2.Milyen beállításokkal menjek,azaz nagyon zavaró h fékeznem sosem kell hanem csak gáz nélkül bemegyek a kanyarba és minden okés.De így oda az élethûségnek.
3.Milyen gumikat ajánlotok nekem.Mert száraz idõre szárazat,esõsre meg esõset.De mi van akkor ha elkezd esni az esõ.
4.Muszáj kimennem a boxba?
---Ezt emiatt kérdezem...A 2. versenyen mentem egy 16os qualifit.A Verseny esõben ment.5.helyre felküzdöttem magam.NAgyon esett az esõ ezért a legesõsebb gumit tettem fel.Szóval a 6. helyrõl 1.lettem közben mert kimentek a boxba.Volt még 4 kör hátra.Száradt fel az út.És egyszercsak mindenki visszaelõzött.Azaz a 3. helyre kerültem vissza és mint a szar úgy otthagytak.Hogy ne elõzzön vissza a többi versenyzõ végig szopattam õket,direkt elõttük autóztam.
5.Ha jól tudom van olyan h kevesebb üzemanyaggal gyorsabb a kocsi.Itt is van ilyen?És ha van azt hol látom?
6.Milyen jó taktikát tudtok nekem ajánlani ha mégis ki kéne mennem a boxba.
Ne haragudjatok ha vmi hülyeséget írtam,de tényleg nem szoktam ilyenekkel játszani,fõleg nem nézni.VAgyis anno a 2002-vel toltam de hát az könnyebb volt mint ez.Mellesleg nagyon jó a game.
HA valaki válaszol annak elõre is köszi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Minimum egy offline profil nem árt.

gigamen
Mi kell tennem hogy ne kelljen minden belépésnél végigmennem ugyanazon az intron amikor a managerem magyaráz??Regisztrálnom kell egy profilt vagy mi a teendõ?
SeanJRRussel
Azért ha elkezd esni nem árt bemenni a boxba mert 5-6 kör utána korcsolya pálya lesz a slickel.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Nohab
A csapat számára a fontosabb versenyeken jobb eredményt kell elérni. A HRT mivel spanyol csapat két verseny eleve jobbat várnak. A motor miatt Angliába is jól kell menned. Monacohoz szerintem meg nem kell magyarázat.
A pilóta nemzetisége nem számít, szóval ott nem kell jobban menni.
Ez az elért eredményedtõl teljesen független.

Szerintem ez teljesen logikus. Alo-tól is a gyõzelmet várták Monzában, pedig addig nem volt túl jó.
A játékban fellelhetõk bizonyos anomáliák. <#wow1>
Kíváncsi vagyok, hogy a patch mit fog ezen változtatni.

bug...másra nem tudok gondolni ilyen nincsen...vagy pedig túl késõn jöttél ki és nem figyelted a többiek mennyit gyorsultak...

Én is így voltam. Karrierben a német pályán megnyertem az esõs idõmérõt. BMW-vel vagyok. Elsõ helyrõl végig elõl voltam hiba nélkül és még le is szakítottam õket 4 kör alatt, mikor õk kimentek a boxba. én a 8.ba mentem ki és kaptam meg a lágy keveréket. A csapatom a 8.helyt kérte tõlem. A kiállás után 13.helyre jöttem vissza. Ez hogy lehet? És hogy a csapattársam a 12.helyrõl rajtolva hogy lett 3.?????? Ez egy faszság!!!!!!!!

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

gera995
23. cihnába XD elkezdett szépen esni az esõ😄 leszartam kinnmaradtam és a 9. körben kezdõdtek a problémák.... 12. voltam am XD

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

mi van ha nem a Quick Setupot, hanem mondjuk egyénileg próbálnád belõni a kocsit?😊 sokkal többre megyek vele, mint a Quick Setuppal...amúgy átérzem a helyzeted én se kormányon tolom, hanem Logitech Rumblepad 2-vel és azt képzeld el nekem olykor gondol egyet és egyes pályákon laggolgat a játék😄 Monacot ne tudd meg milyen szar, utolsó pályarészen mintha a higanyban úszkálnék olyan nem is bírom megúszni hiba nélkül jóval elõbb kell fékezzek😄

Hi!

Lehet, csak nem jött le egyértelmûen. 😊
galmat
Azzal próbálkoztam már... Ülök az xbox elõtt és csak vakarom a fejem, mert tényleg ideális íven, jó féktávokat véve nem jön ki a kocsiból jobb köridõ. Ez van. Fogalmam sincs honnan kéne összeszedni másodperceket.

Szívesen, remélem segített valamit. Az elvárásokkal nekem is van bajom, fõleg, hogy Lotussal vagyok, és egyre jobb helyeket várnak el tõlem.

basszus állítsd be jól a kocsit😄 HRT-vel Bahreinben Hard szinten Professionalon bírtam 7. lenni idõmérõn ráadásul 2:00-ás idõvel, amiért vért izzadtam...

nálam pedig nem egyszer volt, hogy megperdültek elõttem és összeütköztek😄 esõben sokat hibáznak amúgy szóval sztem alaptalan a kirohanásod itt😊 lehet azért mert én PC-s vagyok, te meg Xbox

galmat
ööö, nem ezt a szmájlit szántam az elõzõ kommentemhez. <#idiota><#vigyor5>

galmat
Köszönöm a tippeket <#hamm>, viszont írtam, hogy az auto fékezést csak kipróbáltam, de az se segített, de rosszabb köridõm se lett, mint nélküle.
Ami fura, hogy a Tracktion Controlt Mediumra véve talán könnyebb irányítanom a kocsit, mint Full-on. Ilyenkor mondjuk kicsit figyelni kell a kanyarokban a kigyorsításoknál.
Elsõsorban az a bajom, hogy hiába veszem amatõrre az ellenfeleket, mégis olyan idõket mennek idõmérõn, pl Monaco-ban, amit én se segítségekkel, se azok nélkül nem tudok elérni. Ami elég gáz, mert évek óta van Xbox-om és jópár autós játékot is végigjátszottam már, és az, hogy amatõr AI-n is esélyem sincs a 20. helynél jobbra, az nonszensz, fõleg, hogy a 10 helyet várják el tõlem a Torro Rossónál. Itt valami nagyon nem stimmel.

szerintem az a gondja, hogy Webber és Alonso se ment ki kerékcserére...

Elõször is, ahogy Russel is mondta, az auto fékezést vedd ki, mert az valóban csak visszafog téged.
Aztán, az ideális ív legalább a kanyaroknál legyen bekapcsolva, és csak akkor fékezz, amikor valóban kezd piros lenni a vonal.
Ha nagyot hibázol, akkor használd az idõ visszatekerését.
A mérnöknél próbáld beállítani az autót úgy, hogy neked jó legyen.
Az idõmérõt kezd elsõnek, így nem lesz elõtted senki.
Ha száraz a pálya, akkor Option kereket használj.
Ha nagyon nem megy, akkor kapcsold ki az üzemagyagot és a kerekek kopását, bár ezek sokat elvesznek a játékból, de így könnyebb lesz nyerned.

galmat
A másik dolog, hogy hibázni, hibáznak az ellenfelek. De én még olyat nem láttam, hogy kiessen valaki. A legnagyobb szakadó esõben is mindenki befejezi a futamot, ha csak én nem nyomom fel a betonfalra. Ráadásul felküzdöm magam az elsõ 3 körben a 10. hely környékére a 4. körben a fél mezõny kiáll a boxba (elvileg ilyenkor tök lassan megy a dolog, mert tele van a box...), én maradok kinn, megyem a köröket és a verseny 2/3-ára idõzítem a kiállást. Jó köridõket megyek, de a kiállás után hanyadik helyre érek vissza??? Ilyen 20 környékére!! És ezt meg hogy???... A kiállások elõtt még 10. voltam, egyre könnyebb kocsival mentem a köreimet, elõttem senki a kerékcsere után meg 20. lettem. És minden versenyen ez megy.
Ez a karrier mód játszhatatlan.

galmat
Az auto fékezés nélkül játszottam, ugyanazzal az eredménnyel... csak kipróbálni raktam be, hogy a játék szerint ideális féktávokon autózva lehet-e jobb idõt menni. Hát nem lehet. Az összes bekapcsolt segítséggel se.

gera995
elérkeztem china-ba a futam felbaszott már elsõre 😄

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

adam46
Én 1. szezont csinálom HRT-vel 5. Futamon járok Monacoba. Eddig legjobb idõmérõ eredményem a 21. hely, és az 1-4. Futomon azt várták el, hogy 20. vagy jobb legyek qvalin futamon 18. vagy jobb. Most meg Monacoba 15. qvali, és 12. futam. Mondom mivan?? Legjobb futamon 17. lettem, és most, hogy lépjek rögtön elõre még 5-öt? hülyén van felépítve. Szezon vége fele meg legyek 1.? HRT-vel? Expterten?
SeanJRRussel
Automata fékezést vedd ki me nagyon belassít...

tommygear
fejlesztéseket hogyan kapok vagy hol kell megnézni hogy jelenleg alkalmazható e már fejlesztés?
detto 😄

galmat
A másik és ezzel zárom is a kirohanásom, hogy idõmérõn az összes többi kocsi gyök kettõvel araszol a pályán, még ilyen Vettel szintûek is!! Ami enyhén szólva elrontja a köridõdet.... Hol van ilyen a valóságban, hogy Vettel feltart egy Torro Rossót az idõmérõn?? Az AI kocsik úgy vezetnek idõmérõn, mintha a levezetõ körükön lennének mindig!!! De persze mikor vége az edzésnek akkor ott az idõeredmény, hogy Vettel mente a legjobb idõt, miközben a pályán lévõ kocsikat hihetetlen távolságokból érkezve is lehagytam az edzés közben... De általában Restart vagy Replay a vége, mert vagy nekimegy az ember, vagy lemegy az ideális ívrõl miattuk mert mikor mögé érek, el kezd cikázni elõttem.
Idõmérõn...
ááá...

galmat
Most muszáj írnom, mert már nem bírom magamban tartani...

Karrier mód 1. szezonját csinálom, a Torro Rossonál, de egyszerûen az idõmérõn nem tudok normális idõket futni, miközben, pl Monaco-ban elvárják idõmérõn tõlem a 10. vagy jobb helyet!!! MI VAN?????
Azt hittem, biztos én vezetek rosszul, annak ellenére, hogy már több, mint egy tucat autós játékkal játszottam, amik fõként, nem ilyen NFS szintjén mozognak.
Már odáig kiakadtam a játékon, hogy oké, A.I. nehézség megy amatõr szintre, minden rásegítés bekapcsolva, még az automata fékezés is(!!), mondom megyek így végig az ideális íven egy kört.
Lementem a kört, ilyen beállításokkal, gyakorlatilag csak kormányozni kell így, és erre hanyadik helyre elég az idõm????? a 24.-re!!! TESSÉÉK?????????????????

A jóéletbe már, hogy nem lehet normális idõt menni, még úgy, hogy minden segítség be van kapcsolva.... ez egy vicc... és aki most kezdi az autós játékokat??? AZ mit csináljon.
Megyek kettétöröm a lemezt.

thedriver
Ebbena cikkben is írnak az xbox-os szaggatásról. 😊

Hali!
Az lenne a problémám, hogy amikor elinditom a játékot, bejön a fekete kép az F1 logoval, utána az ünneplõ sisakos forma, de azután szétesik a kép, öszevissza csikok meg háromszögek. Ment a játék faszán, alt+taboztam egyszer, befagyott. Azóta nem tudom normálisan elinditani, csak ugy hogy szét van esve a kép. Ujratettem meg minden, valaki tapasztalt már hasonlót? Mit kéne tennem?

adam46
Fõleg a Box utca mögött esik le, és a célegyenesbe. Elég idegesítõ.
Nekem nincs ilyen gondom vele Xbox-on azt leszámítva, hogy utálom a monacoi pályát.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

galmat
Xbox-on játszok és most értem a szezonban a Monaco-i pályához, ahol elég megdöbbenve tapasztalom, hogy 3 kanyar kombinációnál durván leesik a framerate, ami hát elég zavaró tud lenni egy lassító bevételénél, ahol ki kell centizni minden mozdulatot, hogy ne hagyjon az ember ott értékes századokat, vagy akár tizedeket. És ami fura, hogy mindig azoknál a részeknél csinálja ezt a framerate leesést... Nem voltak itt teszterek?? Amúgy más pályán is tapasztaltam már ilyet, egy-egy kanyarban, de eddig monaco a negatív értelemben vett csúcs... Pedig hát xbox360, adott a konfig, illene egy árva konfigra legalább normálisan optimalizálni.

ÉN Hamachit használtam

Bocs, elírtam.
Hi!

Nekem Nvidia 8600 GTS van, multiban nem játszottam még, de nem értem mi köze a videokártyának ahhoz, hogy Single vagy Multi.
Mindenesetre ha a hûtésre gyanakszol, akkor elõször is ellenõrizd a hûtõk tisztaságát. Ha poros, pormacskás, akkor takarítsd ki. Nagyon sokat számít. Ha zárt házzal használod a gépet, nézd meg, szellõzik-e az a ház rendesen. Ha nem, akkor kell egy plusz ventillátor a házba, ami cseréli a levegõt. Bár ezt a tunngle progit nem ismerem, és Hamachit használtam, esetleg ott lehet gond?
HG
Szia!

Bocs, lehet én értem félre, de az a gondod, hogy a 10 Mp.- re levõ ellenfél megelõzött, míg te boxban voltál? Sztem ez normális. Hacsak õk is ki nem jöttek közben, de ezt nem írod.
A valóságban is, a kerékcsere Kb. 5 mp, de a boxutszával együtt közel 20 mp.- et vesztesz.
Ha nem jól értettem, akkor bocs.
HG
tommygear
<#eljen>
dr Kotász
ha az elõre beállítottnál 1 körrel elõbb vagy késõbb jössz ki, nem lesz gáz
Én ezért szoktam a boxtaktikát átmódosítani.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

sziasztok! nem tudom van e valakinek itt a fórumon nvidiás vga de lenne egy olyan problémám hogy mikor szeretnénk egy barátommal lannozni tunngle programon keresztül neki egyszerüen kifagy a játék! 9400-as kártya van neki! single módban pedig tudja tólni! nekem ati van R4650 MD1G és én is kifagyok ha nem húzok a kártya órajelén és a venti sebességen! tudd valaki erre valami megoldást vagy miért is van ez?

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

belarus
helo!
Lenne egy problémám.Elinditom a játékot és elkezdem a karriert és pl belemék a szabadedzésbe,idõmérõbe vagy a versenybe.Valamikor fogja magát és kilép a játékbol néha meg nem.Most a Toro Rossoval vagyok és Monakoban versenyeznék és idáig is nagy nehezen juttam el mert néha kilépett a játékbol és kezdhettem újbol a versenyt vagy szabadedzést vagy az idöméröt.Mi lehet a baja,hogy kilép??

tommygear
jöhetne már vmi peccs mert nagyon idegesítõ hogy a boxba állandóan kiengednek mindenkit elém és ezért bukom el a versenyt
a failed to verify package hibára mi a megoldás?