21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9042 Monaco-t utálom. UTÁLOM. Barcelona meg...vicc. De jön Isztambul, mindenért kárpótolni fog :P -
#9041 Kínára mi a legjobb beállítás ? Mer időmérőn a Toro Rosso-val a teljesítendő 15.-ik helyet sem tudtam megszerezni. -
Crome #9040 Az uccsó évadomra sikerült leszerződnöm a Red Bull-hoz. Eddig a Toro Rosso-ban ültem és hát nagyon megérződik a két kocsi közti különbség. Sikerült is egy pole-t szereznem rögtön az első időmérőn. Remélem a verseny is így fog menni. :-) -
Amíg eljön a beígért tömérdek kép már kiszivárgott azért pár többet között az új HUD-ról is. Szerintem tetszetős. Ott van a KERS-et jelölő elem és a DRS is. Ami viszont felette van az "információs rész" nah annak meg különösen örülök. Végre tisztábban látni az üzemanyagszintet és azt is h hányadik helyre jönnél vissza egy boxkiállás után (?).
/PH!-HPC fórumozó hsz-e/
szerk.:
összedobhatnánk egy FAQ-t az újdonságokkal :D
-
IXEMGabeo #9038 lol Button-Hamilton, Vettel-Webber és a Schumi féle montreali akció és a Safety Car is benne van qva jó -
#9037 Lesz. -
nono28 #9036 Safety Car lesz benne? -
#9035 Álmodozni szép, de talán a 2012es F1be bekerül. Én már a verseny végi animációknak is örülök, nagyon fel fogják dobni a játék hangulatát! :D -
#9034 a dijatado az telleg elegge hangulatos lenne :D
mar varom nagyon a 2011-et.
most kezdtem megint egy kariert 3 evadosat Toro Rossoval 1 verseny idomero 7ik, verseny 1 hely :D(minden segitseg off kiveve a kiporges gatlot.). ez a Toro Rosso eleg zsirul megy. -
#9033 plusz dijátadót is mutathatnák, vagy csak a himnuszt lejátszani egy-egy győzelem után. :D -
#9032 Igeen yeee. :D
szerk.:lehet lesz felvezető kör is? -
#9031 4:35-nél a motorhiba
-
#9030 A Force India az piros lett igen, de belülről sárga lesz :D
Amúgy ezek az átvezető videók meg ilyenek kellenének már 2010be is, de majd 2011ben élethű lesz. Remélem nem lesznek megint 'Tippek és trükkök' meg egyéb dolgot, vagy csak nagyon rövid ideig mert rengeteg ideig képes tölteni ez a játék. :D -
#9029 Nem tévén felvett felvételeken is máskor túl piros volt.. -
#9028 TV-n keresztül kamerával felvett anyagra ne panaszkodj már.... majd ha orrod előtt 30-60cm-rel látod akkor, esetleg.
Kurva jók az animok, átvezetők, mikor Vettel mutogat, az ölelkezések, öröm a futam leintése után, pofás :o) -
#9027 Első videóban tetszik, hogy tényleg megtörtént jeleneteket tettek bele. Viszont 1:28-nál ahol látszódik a Force India, annak szerintem nagyon nem jó a színe. Tök piros.
A második videóban tetszik az Indiai pálya. Az jól sikerült. Már nagyon várom. :) -
#9026 áhh én elélveztem ez k*rva jóóó :ppp -
#9025 sokkal okosabb lesz az AI szvsz :o -
#9024 Trailer:
India:
-
#9023 egyszerűen királyság lesz ez a játék!! -
#9022 KÉP 1: Lessz SAFETY CAR
KÉP 2: Lessz SAFETY CAR -
-
#9020 Nem is tudtam, hogy nem mindig találnak bűnösnek :D Egyszer csak jövök vissza a pályára mer mellette állatkodtam, megpördültek miattam, és kiírta ,hogy a bírok nem találtak hibásnak :D
-Fain a Safety :D -
#9019 Malajziát is behúztam. Esős verseny, végén annyira felszáradt hogy alig tudtam bevenni a kanyart :DD -
#9018 Sziasztok!
Valami nagy gond van ezzel a játékkal.
Feltelepítettem, felraktam rögtön a patchet, és minden játék indításkor mikor jönnek fel azok a hülye üzenetek, vagy tanácsok nemtom mik, már a másodiknál megakad, lefagy, újra kell indítani miatta a gépet.
Már megpróbáltam mindent frissítettem, stb.
ui: a játékot nem loptam. -
#9017 Félre érted.. :D -
#9016 -
IXEMGabeo #9015 jaj nem látszik a fején, hogy úgy tesz mintha nem tudná:) mimika sok mindent elárul egy emberről én azt olvasom le róla, hogy hülyéskedik ezerrel:D:D ez a tipikus wtf fej, de ő nagyon jól tudja ennek ellenére, hogy lesz benne SC -
#9014 What the fuck ? Lehet ő sem tudta hogy belekerül-e vagy sem ? -
#9013 Én poleból indulok majd, de esik ...:/
#9010:
Amint írtam, 10. helyen kívülről gumitaktikával tudsz nyerni(keménnyel rajtolsz), top 10ben pedig korai vagy nagyon késői boxxal.(szerk.:)
De én könnyűn megyek, illetve haladón. :)
Amúgy a Meki kajak ennyire eszi a gumit? Nagyon félek Spa-tól mert ott Torro lazán 29 kört bírt keménnyel, Meki mennyit fog? 19et? :SS
Ja és végre lesz Safety Car :DD :P -
IXEMGabeo #9012 ja igen, 3. versenyem is megnyertem a Red Bullal Malajziában szintén 4. helyről indultam, esős verseny lerajtoltam mindenkit és jó 26 seces előnnyel beértem még mielőtt Interre kellett volna váltanom:)
75 pont, mögöttem jön Vettel 33 ponttal, aztán Rosberg 30 és Schumi 28 pontos:D Alonso, Hamilton, Button, sehol sincsenek még Massának is több pontja van náluk:D -
IXEMGabeo #9011 elárulom neked a Professional AI veszélyesebb, mint a Legend egyes helyeken:D alig van különbség a 2 szinte között -
Crome #9010 Az baj, hogy ott sem megy. Pedig "csak" profi nehézségen van az AI. -
IXEMGabeo #9009 egyik F1challenge modban a Safety Cart is lehetett irányítani:D mekkora jó volt -
barcames #9008 ezek a srácok valamit tudnak! -
IXEMGabeo #9007 az a fej -
#9006 Épp az elmúlt pillanatokban erősítette meg a játék Facebook-oldala hivatalosan is: "We know it's been the hottest topic amongst the community for some time now, but we're very happy to finally be able to officially confim that THERE WILL be a safety car in F1 2011!"
Azaz "Tudjuk, hogy jó ideje már, hogy ez a legfontosabb téma a közösségben, de boldogak vagyunk, hogy végre hivatalosan is bejelenthetjük: LESZ safety car az F1 2011-ben!"
-
#9005 :D jó ez a kép -
#9004 ohhyea :DD -