21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9242 jah -
#9241 Kívülről irányítva mintha egy teljesen másik játék lenne. -
#9240 nem tudom sokan miért a fenti camból nézik, én mindég cokpites vagyok -
#9239 YESSSS!
véééééééégre cockpit view
és teccccc :)
ez + teszt alapján 1. napos vétel -
#9238 nekem is a redbull adott bár Mercit szerettem volna... -
IXEMGabeo #9237 mindkettejüket bírom, de Schumi az örök kedvenc:D:D -
IXEMGabeo #9236 várnék ezzel , új procit kell vennem és a kormányom is helyre kell tennem, mert automatic Gearssel Malaysiában, Kínában, Koreában nem sokra megyek -
#9235 Rosberg vagy Schumi leszel ? ^^, Co-op championshipet ketten, van kedved ?:DD -
IXEMGabeo #9234 2011-esre kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz kezeltő benne a Merci...DRS remélem nem romlik el sűrűn:D és abban is reménykedek, hogy nem kopik el a hátsó gumi -
argo001 #9233 A Mercedes kinézetre, meg hangra is bejön nekem, a videó alapján.
Jaj, ideje lesz minél hamarabb beszerezni azt a HD6850-et... :) -
#9232 Nekem a Toro Rosso is nagyon feküdt. -
#9231 McLaren, Mercedes, Force India.. nekem ők amik fekszenek ^^, -
IXEMGabeo #9230 ja nekem is csak a Red Bull adott az 1. év után, de azt nem bántam:) RB fekszik nekem a legtöbb pályán, stabil kocsi...
igen, remélem az igazolások is kicsit reálisabbak lesznek -
#9229 meg csoda ha meghívtak oda mert nem jutottak be rivális zónába általában....
de ezen nagyon remélem javítanak, meg hogy ha megnyered a vbt igazán adjanak még 1 éves szerződést, ne csak a 6 szezonban. -
IXEMGabeo #9228 :D,
természetesen, korábban írtam már, hogy a Mercivel is. Egyébként a 2010-es játékban nagyon nem feküdt nekem a Merci GP, iszonyú instabil volt az autó hátulja, akármennyire tettem rá a REAR balancot... -
#9227 Ilyen logóval, ilyet mersz írni? ERETNEK .. -
#9226 Az lenne a fain, ha olyan hangja lenne mikor elveszed a gázt mintha beszippantott volna egy mókust. :D -
IXEMGabeo #9225 áá nem a hang minőségére gondoltam, hogy mennyire hangos, hanem inkább a jellegére...pont megfelel és sztem jobb, mint a 2010-é -
#9224 Írta vki, h a pályákat is újra modellezték. De sajnos a renault-nak nincs trabis hangja:( -
#9223 ha élethű lenne megsüketülnél, de legalább valós hang lehetne halkan
ez a tv közvetítéses egész lakótelepeket beszennyező cincogós f1 hang egy vicc, nem értem miért kell a játékokban is erőltetni. -
IXEMGabeo #9222 remélem a Lotus-Renault váltó hangja olyan lesz, mint a valóságban:D ilyen bedurrant Trabant hang mekkora jó lenne már, csal velük leszek kb:D -
#9221 Minden csapaté le lett modellezve valósághűen. -
#9220 Codie játékoktól nem is vár mást az ember:) majdnem, ha nem tökéletes. -
IXEMGabeo #9219 és ha jól látom a kormányok is kissé változatosak lesznek a Red Bullnál van bemélyedés:) -
IXEMGabeo #9218 nagyon komoly a motor hangja:) valahogy élethűbb -
Csak neked ! :) -
#9216 Gamespot review: 8/10
http://www.youtube.com/watch?v=DUBY1vbtLdo&hd=1
szerk.: Csak nekem nem megy a videóbeszúrás? -
#9215 -
Crome #9214 Szerencsére az enyém is még az, bár nem mertem volna esküdni rá, hogy az lesz. Így viszont királyság. :-) -
#9213 Há isten még midig támogatott a kormányom, csak gipszbe nehéz lesz vezetni -
#9212 támogatott kormányok :
- Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel
- Atomic Accessories Super Sport Evo
- Atomic Accessories TVR Sagaris
- ECCI Trackstar 6000
- Fanatec Porsche 911 Carrera
- Fanatec Porsche 911 GT2
- Fanatec Porsche 911 GT3 RS2
- Fanatec Porsche 911 Turbo S
- Logic3 Tri Format Topdrive GT
- Logic3 Tri Format Topdrive RF
- Logitech Driving Force GT
- Logitech Driving Force Pro
- Logitech Formula Force EX/RX
- Logitech G25
- Logitech G27
- Logitech MOMO Racing
- Logitech WingMan Formula Force GP
- Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel
- Thrustmaster Ferrari F430
- Thrustmaster Ferrari GT Experience
- Thrustmaster Ferrari GT F430 Wireless Cockpit
- Thrustmaster RGT Force Feedback Pro Clutch
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Intergral T500
- Thrustmaster T500RS
- Thrustmaster Universal Challenge
Forrás: hsw.hu -
#9211 Az nagyon állat lenne. :D -
#9210 hát én azért párszor megcsúsztam a pályákon / Szingapúr, Kuala Lumpur, Korea/ tehát vigyázni kell hogy hol kanyarodsz, bár ez egy profinak nemgond. De idén lesz sokminden, motorhiba, bátorabb AI, Safety Car és keményebb csúszások. Nagyon komoly lesz a játék! :D
Apropó, Safety Car-s felvezető kör is lesz? -
#9209 De ő az 1:33-at állórajttal csinálta -
#9208 ilyen lesz a time attack mód, királyságnak tűnik, kölönböző autó/gumi/időjáráskombinációk lesznek pályánként
-
IXEMGabeo #9207 1:33 körüli kör Pirellivel, gumiszimmel is gyenge kör nemhogy anélkül:O -
#9206 Azt láttam, hogy simán nem maxon autózik, meg nem úgy értettem a besiklást, hogy kitör a hátulja, hanem szvsz jobban érzékelhető a sebesség a kanyarban vagy nem tudom nem akarok megint böszmeséget írni. -
#9205 Sokat nem játszottam 2010-el, de ott ideges volt? :)
Kb azért is nem tetszett mert unalmas soha semmi nem történt vezetés közben ... -
#9204 Mivel a srác közel sem autózott a határon és sok mp van a körben ahhoz hogy normális versenytempónak lehessen nevezni, ezt megállapítani nem lehet. Nyilván csiga tempóban nem fog az autó segge kitörni és nem lesz ideges féktávon sem. -
#9203 Micsoda jós vagy.. játszottál már vele? Nem akkor meg szerintem felesleges az ilyen böszmeségeket beírni .. :(