Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Lehet hülyén hangzik, de ami nem megy emlékezetbõl(GP2), azokon a pályákon csak bóklászok.
Ezt kihagyni azért...
(Beregel,letölt,ingyévan,a gold csak jobbminõségû)
Erre pazarolni a papírt és a festéket....😊
★ 汤姆 李
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
...amikor még a dx10 volt aktuális?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Aki ment már a sauberrel meg a lotussal az meg tudná nekem mondani mennyivel jobb autó a sauber?Jövõ évre elfogadtam a szerzõdésüket.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Regisztrálj az oldalon, és szedd le azt, amelyiket úgy érzed, hogy ki szeretnéd próbálni: http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/
Vagy linkelne esetleg v.ki pár fontosabbat?ty
★ 汤姆 李
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
szánalom ez az ember!😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Monaco:
HR: 1:14:507
Redbull: 1:12:720
Szóval van különbség köztük és még a Redbullal lehetne hozni vagy 5 tizedet de sehogy sem akart összejönni pedig érzõdik hogy ott van :S
Eddig hibátlanul futott a game, de a valenciai pályánál folyamatosan kidob. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
A jatek fõkönyvtárába kell bemásolni és sokkal élethûbb lesz az egész,Színteltebb.De mellé még ajánlom ezt is: Lighting.exe és itt láthatóak a képek a változtatásokról:
F1 2010
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Enviromental.exe -ben levõ .DLL -t, esetleg .BMP-t és .ini -t hova kell másolni? Ja? És mi változik tõle?
Köszi!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tessék figyelmesebbnek lenni! <#ejnye1>#ejnye1>
valamiért ablakos módban indul el a játék. hogy lehet visszaállítani teljes képernyõsre? mert sehol se találtam semmi full screen-t vagy valamit
köszi
Csak látszólagos törés van bekapcsolva nekem a defekt miatt, így tényleg ritkán van végzetes baleset, mivel az AI ezzel a beállítással nem tudja elveszteni a kerekét.