Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
THX
Arra akartam utalni hogy a balkanyart nem igazán lehet elfelejteni, talán pályarajz nélkül is tanulható <#wave>#wave>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Virtual SimRacing

Köv szezont red bull nál kezdem,elfogadtam a szerzõdést.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
14-ik lettem, de úgy, hogy utánam már nem volt senki. A fél csapatot kizárták, néhányan meg kiestek.
Na ez ritkán fordul elõ, Monaco ezért is kivételes.
Momo-val nyomom, és a tököm sem tudja, hogy kell gumit kérni a boxban.
Segíccsetek lécci!
Aztán, ha egy ellenfél a közelbe kerül, akkor újra magához tér.
Nem verseny közben szoktam nézegetni, hanem csak elõtte rápillantok, megvan a vonalvezetés, és megspóroltam pártíz gyakorlókört. Természetesen csak azokat a pályákat sasolom meg így, amin még soha nem mentem.
Higgyétek el, történt velem olyan F1 ligában, hogy rutinból mentem a versenyen, amolyan félalfa állapotban, mert egyszer csak arra eszméltem, hogy versenyzek 😄 Tököm tudja mi ez vagy hogy, de abban a pillanatban hirtelen fingom sem volt melyik részén vagyok a pályának, milyen kanyar jön, és jó esetben a köv 1-2 kanyart tojásokon lépkedve vettem be mire újrabootolt az agyam, rossz esetben meg besokalltam és kicsúsztam.
Én azt hittem egy darabig h a rendes pilótáknál is ezért van bent a rajz 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lehet h a koreai palya meg schumachernek meg barichellonak is belesz ragasztva😄
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
A térkép meg azért van, hogy el ne tévedjen az ember, ha véletlen túl messzire kerül az úttól. <#ravasz1>#ravasz1>
El hiszem hogy fel lehet ragasztva, bár még nem láttam F1 autoban ilyet, de biztos nem azért van ott mert arról nézik a pályát... itt lentebb meg valakinek azért kell, mert még 20 kör után se bírja megjegyezni mi jön két kanyar után...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ugye nem gondoljátok komolyan hogy a pilóták onnan lesik épp milyen kanyar jön?
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Láttál te már pályarajzot Hamilton kormányán? Mert én még nem. A nürnburgring rajzát talán felragastanám a falra magammal szembe, de mondjuk a montreali pályán kb 5 kör után már nem vtévedsz el hidd el 😄
Köszi 😉
Mielõtt leharapnátok a fejemet, képzeljétek hogy a legtöbb körversenyes pilótáknál bizony ott a pályarajz, vagy a kormányon, vagy a mûszerfalon 😊
http://www.formula1.com/races/in_detail/
Hiába a gyakorlás, ha nem látom teljes egészében a pályát, képtelen vagyok memorizálni rendesen.
Bennem van a hiba, tudom 😊