21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
argo001 #9282 Első benyomásokra nagyon kíváncsi vagyok.
Én még pár napig kénytelen vagyok HD4670-el nyomni. Nem baj, jó annak a medium, hét végére úgyis HD6850-em lesz. :D -
barcames #9281 mindenre kint van!
mivel, hogy ma jelent meg amerikában! -
#9280 -
Wlanseraf #9279 Konzolra kint van:) -
barcames #9278 jól van semmi baj! ;) -
#9277 Bocs tess :) ne kapd fel azért a vizet :)Béke -
barcames #9276 csak olvasnod kell!!!!
Bemásolom mert látom láma vagy nagyon!!!!
A Karrier módban a program egy ötéves versenyzői életre korlátozódik (nocsak, ezek szerint nem hétéves lesz a legmagasabb - B.), ahol a játékos egy középszintről indul, és - remélhetőleg - a végére egy topcsapatba kerülve versenyezhet. A multiplayer-mód is sokban megújult, erre is nagy figyelmet fordítottak a készítők; végre egy az egy ellen is jót szórakozhatsz egy barátoddal, például az Osztott képernyős üzemmódban. A többjátékos meccsekben idén nem csak 12, hanem már 24 autó is részt vehet egyszerre, egy szobában; 16 hús-vér játékos, a többi hely pedig a mesterséges intelligenciájú ellenfeleké. Különösen izgalmas újítás a Ko-operatív játékmód, ahol két játékos egy csapatot alkotva küzd meg egymás, és a teljes mezőny ellen a bajnoki címért. Épp úgy, mint Sebastian Vettel és Mark Webber: úgy kell együtt dolgoznotok, mint ahogy ők a valós életben, hogy elhozzátok a konstruktőri VB-címet, és lehetőleg valamelyikőtök az egyéni koronát is behúzza! -
barcames #9275 f1game.hu
olvasgassál vissza és megtalálod majd!!!
5 éves lesz a leghosszabb karrier!!!! közép is kis csapatokkal kezdhetünk majd! -
#9274 Keresd már meg,hol olvastad,mert ez nagyon nagy kamu :) -
barcames #9273 akkor olvassál egy kicsit többet a játékról!!!! -
#9272 hátha érdekel valakit (: - f1 2011 bemutato live stream. -
#9271 Nem tudom kik vannak it de azért belinkelem. Élő közvetítés, és bemutató: itt! -
#9270 Nem vettek ki semmit :) -
#9269 nagy kár -
#9268 Ezt nem tudtam. Elnézést! -
barcames #9267 7 éves karriert kivették belőle!!!!!
helyette 5 lesz meg 3 éves karrier!!!!!!!!!!!!! -
#9266 ja , akkor bocsi... -
#9265 csak te értetted félre... ;)
úgy értettem, végre cockpit view video az idei F1 játékból -
#9264 Jah :D -
#9263 csoda hogy még nincs clonedvd -
#9262 Ha 3-at választod akkor is csak jobb közép csapatokkal nem ? De nem minddel. -
#9261 kedd -
#9260 Úgy lesz, hogy lehet választani 3 év, 5 év és 7 év között. Ha 7 évet választasz akkor csak a lent említett kocsikkal mehetsz, ha 5-öt akkor bővül. Ha a 3-mat választod akkor mindegyikek mehetsz.
Egyébként amcsiba holnap jön? -
cargame #9259 Nem tudom mivel a 2010-el nem jatszodtam :) -
#9258 de lehet egy virgint bevállalok mert szép a kocsi festése :D -
#9257 gondolom ez a 3season verzió -
#9256 Tudtommal úgy lesz mint a 2010-ben -
cargame #9255 Elore meg van szabva, h mikkel mehetunk? Es egy szezon utan valthatunk csak nagyobb csapatra? :D -
#9254 Single-ben a kezdő csapatok akikkel mehetünk: williams, force india, hrt, virgin és lotus
Messze az india a legjobb. -
#9253 Tényleg jól van na :D Kapkodok mert túl gyorsan telik a hétvége :D -
#9252 LAN játéknál mi a fenének kéne osztani a képernyőt? -
#9251 a 2010 -ben is volt...... -
#9250 De az osztott képernyőt lehet majd egy gépről is? Vagy csak LAN-ba ? -
IXEMGabeo #9249 lesz minden elvileg...osztott képernyő is, és multiplayer is...multinál nyilván nem osztott képernyő lesz, hanem online tolod valaki ellen -
#9248 A Co-OP champion az hogy működik majd ? 2-en lehet majd egymás ellen osztott képernyőn, de akár egy gépnél tesómmal is ? Vagy csak LAN-on vagy neten ? -
#9247 Ráadásul törés nélkül :S
A professional, mag a legend közt annyi volt a különbség, hogy algersuari gondolkodás nélkül belekormányozta az autóját a playerbe, szal érdekes. -
#9246 Az AI-t hasonlítja csak. Full TCvel megy végig. -
#9245 mint ha itt olyan lenne az intermediate mint a 2010 ben az easy, vagy csak én látom így? -
#9244 A nehézségi szintek össszehasonlítása:
-
#9243 Nekem TV-ből ez van megszokva.. :$ :)