21751
  • IXEMGabeo
    7. képen Schumi arca zseniális!
  • V43 1105
    Bocs srácok, sietnem kell, holnap hozom a többit, izé ma..!

Ezekkel a képpel kívánok jó éjszakát :

• Palinko
    2010 ben 7 szezont nyomtam és útáltam ezt a scriptelt eldobást, még ha billel vagyok akkor is. ez az automata fék sem tetszik pedig már terveztem hogy vadulok safety car alatt :D
    nem bánnám ha évről évre mennének szimulátor irányba egy kicsikét csak. de hát ez így alakul

mindenesetre valszeg itt is kijátszok egy karriert
  • IXEMGabeo
    GP3 tényleg nagyon fasza volt, mennyi beállítási lehetőség akadt emlékszem...

én ezt is élvezem és minden, ami F1-el kapcsolatos...
  • Skynet
    Ha az kihívás hogy megint betanuljam hol eldobható egy autó és egy szaros minardival legnehezebb szinten világbajnok lehetek akkor tessék,de nem igazán értem miért olyan nehéz összehozni valamit ami legalább egy kicsit hasonlít az igazihoz...
    Az hogy milyen a játék fizikája bőven szemléltethető már csak azzal ha megpróbálunk 360-azni állóhelyben....Nevetséges komolyan,mintha egy sufnituning ladát néznék,de még az is többet mutat...
    Nem kell vér szimulátornak lenni de legalább egy szintet megüthetne...Ez az elbutított álszimulátor fos minden csak nem minőség a régi F1 játékokhoz képest...
  • atila4
    Szerintem igen is jó! Sokkal jobb mint a 2010. Van egy vicces dolog, mikor kijön a safty car nem mehetsz egy bizonyos közelségbe az előtted lévőhöz mert autófékez. (ez nem kellet volna :S)
  • IXEMGabeo
    senki nem mondta, hogy szimulátor lesz nem tudom miért ekkorák az igények. Tudtommal a Codemasters amúgy sem szokott szimes játékokat csinálni, nem jó az arcade? nem jó a játékélmény? semmi?
  • Skynet
    1 óra beleölve,játék uninstall,pontosan ugyan az a hígfos mint az elődje.
    Szimuláció a béka segge alatt,az autó előre scriptelt helyeken hajlamos az eldobásra egyébként továbbra is eldobhatatlan még fűről aszfaltra és vissza fűre rángatva is.... Ahol úgy érezték a készítők hogy eldobós rész ott az autó egy kis gázfröccsre is keresztbe tud állni,egyébként bárhol máshol még 2-es fullgázadással sem hajlandó még pördülni sem..
    Az ellenfelek pedig továbbra sem "kőröznek" hanem random dobálja őket a gép a pályán...
    Ami az elődben síkfos volt (szimuláció) sajna egy fikarcnyit nem változott.
    2011-ben ez még mindig édeskevés,főleg egy GP3-hoz vagy f1 2002höz képest....Gáz...De kb erre számítottam.
  • barcames
    milyen csapatokat lehet választani az 5 éves karrierben?
  • V43 1105
    Értettem ;)
  • atila4
    Jöhetnek a képek :)
  • V43 1105
    Nekem még 15 perc.. ha bejön rendelem is PC-re :-D Lövök majd pár screent, ha szeretnétek :-)
  • Tormiee17
    Nem lett könnyű a játék,szenvedek vele rendesen,de nagyon tetszik,Williamsel kezdtem a carriert,első szabadedzést letoltam Melbournben,egy laza kis 18. hely nagy nehezen meglett,esőbe indult aztán a végérefelszáradt,eléggé ütős lett :)
  • deakdzso
    akkor megnyugodtam, hatalmas köszi! :)
    legkésőbb pénteken meg is lesz... hétvégére már kell :D
  • Totti5
    Ha max nehézségre teszed akkor törik az amint hozzáérsz valakihez, persze nem tünik el az egész szárny egyből, hacsak nem rongyolsz bele, de kisebb darabok letörnek álltalában.
  • deakdzso
    Nekem egy problémám van a videók alapján (előzővel nem játszottam, így nincs összehasonlítási alap)... mi ezek az ütközések a kanyarokban, és miért nem törik meg olyankor a gép, vagy marad el a szárny vagy valami???
    Van olyan játékmód is, ahol kicsit reálisabbak ezek a dolgok?
  • Totti5
    Nem nem. Ami feltünő hogy gyors kanyarokban is simán eltud úszni a segge ( szárazon is ), szóval kisebb a tapadás, és sokkal könnyebb blokkolni is. Kopott gumikkal meg pláne jó lesz. Apró csúszásokat tök jól lehet korrigálni és ha a fékre lépsz ne vág egyenesbe ahogy látom ezen a videón. Nagyon ott van! már tolnám, de csak pénteken tudom majd kormánnyal:(
  • IXEMGabeo
    ez nem lesz olyan sima, mint 2010-esben
  • Totti5
    Állat lesz esőben.

• [HUN]FaTaL
    És ki a fasz mondta, hogy szim lesz?
  • Palinko
    kb olyan mint a 2010 így ránézésre
  • oneal1
    ezt azért tudni lehetett:D:D

Szimeket szeretem én is, de attól függetlenül úgy gondolom hogy élvezetes lesz mint a 2010 es is.
  • atila4
    2010 se volt szimulátor. Nem tudom ettől miért várták azt
  • zzeN
    Jó nagy h*lye vagy ha azt hitted h szim lesz.(no offense)
  • Dietrich
    Ez a game arra jó, hogy valaki a retek klub közvetítése elött toljon pár kört az adott pályán..és tesztelje a vga-at hűtés szempontjából.
    csóka a cipőben izig vérig "szimes" :DDD
    csilivili játék nem szim.

• Palinko
    amerika van :D
  • zzeN
    Mondjuk nekem csüt.-ön jön, de azért leszedem + a seed se árt
  • barcames
    konzolvilágnál mától már kapni lehetett!
  • V43 1105
    Nem is annak szántam... csak ha esetleg valaki nem akarná megvenni boltban, hanem olcsóbban, szívesen segítek .....
  • barcames
    ez nem a vatera!!!!!!
  • V43 1105
    Lehetséges hogy tudok 4k-ért F1 2011 kulcsot, infó később. :-)
  • Totti5
    Egyik konzolboltban délutántól kapható volt.
  • oneal1
    miért baj ez?

én letöltöm, kipróbáloim, de mindneképp megveszem ha boltban is lesz
  • atila4
    Várható volt.
  • zzeN
    Na ez is kijött...
  • WinStar
    jó hogy kitörölték a hsz-emet...pedig télleg kapható Mo.-n.Valaki próbálta már megvenni?
  • barcames
    ps3-ra már lehet kapni itthon is :D
    nekem reggel hozzák
  • TruckerDave
    Azt én is megnézném :D Valami fanatikus tuti majd csinál hamar :)
  • Muttley
    nyomjon fel valaki egy kormányrángatós, kanyarban full-gázt adós
    ALL-ASSIST-OFF video-t a tube-ra
    plz :)
  • ibhu
    így van, PC-n 10Giga telepítve :) nem kicsi