Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Annak jónak kell lennie. Nekem is Ilyen márkájú van igaz csak 450W-osban de még mindenre elég volt.

Danecay
Ahogy írták F12, ahhoz játékon belül nem kell beállítani semmit.

Aham,hát én még azokat nem néztem át. Photo mode... Még sok parancsgomb nincs beállítva,szóval jelenleg a photo mode-t sem találtam még meg. Na majd idővel meg lesz minden.

F12 mint a Steam saját eszköze és a Photo Mode-ban is van rá lehetőség.
Screenshot lövés lehetséges a játékban? Most épp nem vagyok gép előtt, még nem találtam a beállítások között olyat ami erre utalna

Új tápegység beszerelve. Zsír új,boltból. Bár,a játék ami kilépéskor lefagyott,már nincs meg. De legalább nem 265W-os táp van a gépben. ez Az f1 2018 szépen fut,imádom,csak még alig van valami beállítva,és sokat kell gyakorolni,hisz az első kormányom.

Én is így tudom.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Igen, valóban olyan gyenge a táp. Az vagy ma, vagy holnap cserélve lesz. A rendszer mindig friss nálam, és hivatalos. Csak ez az egy játék panaszkodik valamiért erre a Windows installer hibára.

Danecay
Elvileg ilyenkor már nincs, elfogy az elektromos rásegítése a benzinmotornak, és azért villog a hátsó lámpa, hogy figyelmeztesse erre és ezzel együtt a lassulására a hátul érkezőt.

lac coo
De az akkor csak fektavon eg vagy hogy ? Nem tiszta nekem....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.17. 13:56:56

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

fazerus
Olyankor tölt az ERS 😊
lac coo
Mikor megy elottem egy auto es villog a lam0aja az pontosan mit jelent ?
Nincs toltes, vagy sporol es nem hasznlja a plusz energiat ?

Danecay
Lehet tápcsere előtt első körben a rendszert, mármint hogy a Windows-t kellene megpróbálni újratenni, frissíteni. Persze amennyiben a táp valóban olyan szerény teljesítményű mint ahogy írtad és az az infó valóban arra vonatkozott, akkor nem kérdés, azt is cserélni kell.

Nah, újra lent van a F1 2018, most nem fagy le. Fut rendesen a játék, a világon minden beállítás az alapon van, majd hétvégén megcsinálom. Viszont egy gondom van, valami windows installer hibaüzivel indul a játék, leokézom és indul. Wtf??? Bár már nem ülök gép előtt, reggel meló.

Danecay
Az út és a kerékvető effektből az óta már lentebb vettem 5-5 egységet de valószínűleg globálisan is lentebb fogok venni az FFB-ből mert igen csak felforrósodott a G29 burkolata egy 50%-os versenytávú karrier hétvége során.

Persze, semmiképp nem akarok noname-et venni. Nekem nem éri meg az olcsóbb ár. Még nem tudom milyet veszek, mert most Forma-1 futam van, majd utána szétnézek 😊

Adam Jonas
Ha elfogadsz egy jó tanácsot PSU vásárlás terén: csak márkás és megbízható tápot vegyél, nem éri meg kínlódni ezekkel a noname vackokkal. 😊 Ha ne adj'Isten egyszer megadja magát a táp, akkor ezek a márkásak nem viszik magukkal a többi komponenst. (Volt olyan haverom, akinek egy noname PSU egy áramszünet során a komplett gépét taccsra vágta.)

De, boltban lett összerakva, és dühös is vagyok, hogy kiderült, ilyen gyenge tápot rakott bele a figura. Eddig nem volt gond a géppel, ezért nem is tudtam. Tudom milyen tápot keressek, majd cserélve lesz. Természetesen újat veszek, az a biztos. Abban jobban fogok bízni.

Danecay
Tehát ahogy máshol már leírtam, Driverben vagy Logitech Gaming Software-ben hagy a kormányt 900 fokon, játékon belül a kontroller beállításoknál a kalibráció fülön a szaturációt állítsd 70-re, minden mást 0-ra.

FFB beállítás játékon belül nálam, rövid próbálgatás után egyelőre:

100
30
50
50
5
ON

sertrex
Nem tévedek, ha úgy gondolom, hogy ez egy Dell gép előre összeállítva? Mert ha így van, akkor nagy valószínűséggel egyedi táp is van benne, tehát nagyon oda kell figyelni, hogy milyent veszel. Ha nem vagy biztos magadban, próbáld meg szakember segítségét kérni, akár ott, ahol vetted.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.16. 13:10:04

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Danecay
Nálam nincs gond a kormánnyal.

Danecay
Azt mondod pár hónapos géped van. Te raktad össze saját magadnak vagy valamilyen számtech boltban pakolták össze? Ha utóbbi akkor javaslom vidd vissza a gépet és cseréltesd ki benne a tápot ha valóban az nem megfelelő teljesítményű, mindezt persze garanciálisan, hiszen ha úgy van ahogy feltételezzük akkor ez a szakértelem hiányát feltételezi a boltban dolgozó alkalmazott részéről, azért pedig ne Te fizess pluszban.

Oké, akkor veszek egy másik tápot, hátha az segít. Köszi az infót!

sertrex
Azt írja, hogy a maximum folyamatos kimenő egyenáram nem haladhatja meg a 265W-ot. Vagyis, ha jól értem a tápból kimenő teljesítmény. Ebből kapja az összes alkatrész a delejt. 😊)
A GTX 1050-hez az ajánlott PSU 300W és tuti, hogy ezek a játékok kihajtják 100%-ban. A proci 95 wattos. Továbbá még az alaplap is áramot vesz fel, a memória is és a stb...

sertrex
Az hogy más játék hogy megy, nem releváns, mert mindegyik más motorra van írva, mindegyik optimalizáltsága más. Lehet, hogy kilépéskor valami többletet is csinál a sima futáshoz, képest. De az is lehet, ha hosszabban játszanál, akkor is fagyna. A hűtést is megnézném, hogy mennyire távolítja el a házból a meleg levegőt.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.16. 11:08:23

Danecay
Ott a pont. Azt erősen kétlem, hogy 265W-os tápod lenne csak, vagyis nagyon meglepne. Szerintem Alex1x éves konfigjában is nagyobb teljesítményű van 😊

Danecay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PH-n ment a válasz.

Már csak azt nem értem,ahhoz elfogadható a konfigom hogy ment a játék akadás nélkül,de ahhoz már gyenge hogy kilépéskor ne fagyjon le? <#confused><#vigyor>
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2018.09.16. 10:59:16

Azt nem tudom megmondani pontosan mert alig látom 😄 Azért nem értem,mert több játék is van a gépen,amik folyamatosan hiba nélkül működnek. Oké,se az f1 2018,se a pc2 nem ment nálam csak közepes grafikán,ez oké... De most hogy megtudtam (most tudtam meg én is hogy hány W-os a táp) cserélni fogom.

Üdv!Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.Logitech G29-hez mi a megfelelő beállítás az F12018-ban?(addig eljutottam, hogy 360° belottem driverben de nekem úgy érződik, hogy kissé idegesen reagál a kormányzásra.)
sertrex
Esetleg a táp pontos neve/száma? De már ebből is úgy tűnik, hogy ez a táp gyenge. De az ilyen PC2, F1, AC játékokhoz az egész konfigod kicsit gyengének látszik, legalábbis a közepes beállításnál magasabb már nem nagyon javasolt.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.16. 10:12:32

Akárhogy nézem,nem tudom megmondani. Minden nagyon apró betű rajta,de nem találok W adatot rajta. Dell. "maximum continouos total DC outputs shall not exceed 265W." ennyi adatot látok rajta ami W. Mondjuk ezen a 265-ön én is meg vagyok lepődve

sertrex
Mekkora a táp? Vagyis, hány wattos? 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.16. 09:22:36

Minden más játék működik, ami a gépen van. Azokkal nincs gond. A F1 2018 volt az első, ami két indítás után fagyott. (Ezután vettem a pc2-t) azzal nem volt gond, csak az hogy kilépéskor lefagyott. Mint ott is írtam, más is panaszkodott ugyanerre. A gépem: i7 2600 3.4 GHz,gtx 1050 Ti(4G😎, 8GB ram

sertrex
Szerintem gond van azzal a géppel. Hiába új, ha valami nem illik a sorba. Ez már a második topik, ahol erre panaszkodsz. Korábban azt írtad PC topikban, hogy mindegyik másik játék működik, de talán mégse. <#nemtudom> Ha tudod írd le ide a konfigodat és hátha rájövünk , hogy mi nálad a gond.

Sziasztok! Kb egy hete vettem meg a 2018-at steamen, de két sikeres indítás után a harmadik már bootképernyőnél lefagyott. Próbáltam többször indítani, ugyanaz lett. Visszatérítést kértem, megkaptam. Rá pár nap múlva jött az 1.06 patch,amik után többen írták hogy g27-g29 kormányokkal nem működik a játék. Erről tud valaki valamit? Nekem is g29 van, és szeretném újra megvenni, de így.... (Bízva abban hogy az új patch után már talán nem fagy nálam a játék).

lac coo

lac coo
Igazabol egy van csak, egyik vege a "rossz" feliratu masik a "jo" , ezt kell beosztani.😊))

Alexease
Szerintem van vagy 3 darab csuszka, egyszerubb ha oda huzod, ahol jonak erzed😄
Danecay
Nincs olyan sok beállítási lehetőség így nem kellene, hogy problémát okozzon, mindazonáltal jó eséllyel nem is lenne jó a 2018-hoz mert szerencsére évről évre fejlesztgetik a FFB-t így minden bizonnyal más beállítást igényel a jó visszacsatolás.

Sziasztok!

Valahogy át tudom rakni az f1 2017 kormány beállitásokat az f1 2018 ba,vagy átmásolni a 2017 böl. Nem szeretném állitgatni megint napokig mire jó lesz.Ha van lehetöség csak egy file-t bemásolni a régi játkoból azt megköszönném,ha valaki leirná hol találom ezeket a fileokat.
lac coo

lac coo
En a piheket csak most latom, hogy szoltal.

Danecay
Az már tavaly is volt, persze lehet a pihés dolog is, mármint pihék biztosan voltak csak nem figyeltem, hogy hatott e rájuk a légáramlás.

lac coo
Pitben terdelnek a fickok, es rakosgatjak a szamokat a pitboardra 😊

Danecay
Apróság de éppen ettől érdekes. Most vettem csak észre, hogy ezek a szálló pihék ha elég közel vannak az autóhoz és turbulens levegő be keverednek, az elmozdítja, felkavarja azokat. Jól megfigyelhető a lenti videón 26:00-tól de nem csak itt, máshol is kiszúrtam, csak itt figyeltem fel rá 😊

lac coo
A belét kihajtom, alig érem utol őket, erre elém vágnak kerékcserekor 😊) 100 % AI .-..

Danecay
Ez ma a PATCH-ek napja 😊

sertrex
"Patch 1.06 - OUT NOW <10/09/18>
szeptember 10. - christina.mcgrath
Hi all,

Patch 1.06 is now out on PC. Below you’ll find the patch notes for this update:

• 2018 Car model and Livery Updates
o Various livery and sponsor logo updates to teams
o Updated McLaren nosecone
o Updated Ferrari mirror mountings
o Updated Force India sidepod turning vane geometry and steering wheel materials
o Updated Renault front wing and rear wing endplates
o Updated Haas sidepod turning vanes, mirror mountings and halo geometry
• 2018 Vehicle Performance Updates
• Players can now change AI difficulty between sessions
• Updated DRS Detection zones for the 2018 Singapore GP
• Updated Hungary and Singapore Track Map Videos
• Fixed an issue where it was possible to have DRS use on incorrect parts of the track after using instant replay
• Made some adjustments to the AI R&D Progression in Career
• Achievements – “Every artist was first an amateur” should now unlock correctly
• Fixed an issue where the player was being awarded an incorrect 10 place grid drop penalty instead of 5, for changing a gearbox in career
• Fixed an issue where the player was being awarded a 5 place grid drop penalty instead of 10, for fitting an extra MGU-K, Control Electronics or Energy Store component for the 1st time.
• Xbox One – Fixed Xbox Voice chat not working
• PC – Global leaderboards are now showing in the Steam client
• Multiplayer – Fixed an issue in multiplayer where the host was able to select re-start session after receiving terminal damage
• Multiplayer – Fixed a deadstate issue for players starting OSQ when the host and secondary host are dedicated spectators
• Multiplayer – Fixed an issue where cars would spawn on top of each other after joining in progress a OSQ session and then loading into a race
• Improved stability and various other fixes

We are continuing to track down and fix more bugs and we’ll have more information about any further patches soon."

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.10. 18:45:52

dr Kotász
Röhejesen alacsony a gépigénye. Arról azért tudjál. hogy az online rész kritikán aluli egyelőre, ott jó néhány patchre lesz szükség. A karrier mód viszont elsőrangú.

Utoljára szerkesztette: dr Kotász, 2018.09.10. 14:59:30