Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
"A játék nagyon jó mindentõl függetlenül. "

Ezt hívják elvakult nézetnek. Akkor is nagyon jó lenne a COD ha magától meghalna a katona a semmitõl? Vagy 60 házon átlõve simán fejbe gyûrnének? Akkor is nagyon jó a játék??? Ha a hibák ki lesznek javítva akkor lesz nagyon jó játék, nem ezektõl függetlenül is nagyon jó... esetleg.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Erõs túlzás a béta rá. Vannak hibák amik jövõre javítva lesznek. Egy szezonális sorozatnál ez nem olyan vészes. Alapok most már megvannak, így minden energiát az aprólékos dolgokra lehet összpontosítani.

A játék nagyon jó mindentõl függetlenül. Megérte minden féllérét.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nekem volt olyan, hogy Sanghajban 2 fejlesztést is kaptam az egyik a motorerõ állítása volt, a másik a gumikkal kapcsolatos asszem 5%-al jobb tapadás valami ilyesmi...lényege a dolognak lehetséges ez, hogy a HRT-nél 1 hétvége alatt 2 fejlesztést kapjak?😄 és most Monacoban is kapok cuccost

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azért mert nincs meg az a fejlesztésed. Szabadedzéseken kell kifejleszteni. Amikor menni akarsz ki a boxból mért körre, ott azt hiszem a 2. vagy 3.at kell választani. Ad egy idõt és azon belül kell lenned. Mind a 3 edzésem megcsinálod, és az idõmérõn már használhatod is. De nem lehet fejleszteni minden versenyhétvégén.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

totti10
1-es gombot megnyomom meg még1x de nem látok enginét csak winget:S:S miért van?

hajrá,lilák!

Nohab
Pontosan így van. Egyik cikkben le is írták a fejlesztõk, hogy ennyi idõ alatt nem lehet jó F1-es játékot csinálni, szóval bevallották, hogy ez egy beta. Nagyon emlékeztet ez a Left 4 dead-re, csak itt 3 játék lesz.
SeanJRRussel
Én most ugye a redbullnál vagyok Vettel mindig 7-12 helyen bóklászik valahol....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Kivesézve innen onnan végigjátszva-"régebbi" verziókkal összehasonlítva ezt a játékot azt hiszem mindenki számára nyilvánvaló,hogy ez a következõ játék félkész béta tesztje telisteli hibákkal.Néhol ordítóan.Mondjuk ez elsülhet rosszul is mert azok a vásárlók akik most ezt kapták a pénzükért a következõt csak erõs kritika melett veszik a kezükbe.A másik réteg meg el van ájulva mindentõl ami mozog a képernyõn nekik könnyû a kedvükre tenni.Én visszatértem a ps3 as championship edition verzióhoz.Jobb is ,szerethetõbb is.Nincs benne sokminden ami ebben van de mondjuk a köretet tekintve mintha nem is lennének.Tehát amennyi jó újítás belekerült a programhibák le is húzzák.
No és az reális, hogy én Saubernek már három gyõzelmet szereztem? 😊
Ez egy ilyen játék.

Sziasztok!
Olyan mod még nem készült, ami az autók/pilóták közti teljesítménykülönbségeket a valóshoz közelebb helyezi?
Pl. Senna ne autókázzon a 10. helyen. Meg az is feltûnõ, hogy Petrov mindig az élmezõnyben van (szemben Kubicával), Alonso meg a középmezõnyben.

V43 1105
1-es gomb, ismét 1-es hogy ENGINE-t láss, ott lesz 3 féle.. kiválasztod amelyik tetszik értelemszerûen 1-2-3-al.. 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

The Protector
Ahham akkor értem.Sosem vettem le a gázt mikor vmi gebasz volt a pályán.
Mellesleg nektek volt olyan h egyik pillanatról a másikra teleportált az elõttetek levõ ellenfél?Egyszer csak 100m-el elõrébb lett.Még ilyen kondenzcsíkja is lett.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Casillas
értem, köszi

Vivimos por ti, vence por nosotros.

norbee46
Nekem már volt ilyen. Akkor amikor egy versenyen büntettek box kiálásal de már utsó körön voltam ezért nem tudtam kiállni és a következõ versenynél engem is a 11-re rakott pedig megszereztem a pole poziciot!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

tuti büntit kaptál nekem már volt ilyen ez nem bug én sárga zászlónál nem vettem el a gázt ezért kaptam
Amúgy bocs 😄 #6291-as hsz-ben benne van .

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Gázpedállal próbáltad xD ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

totti10
menet közbe mivel kell motorteljesítményt állitani?

hajrá,lilák!

The Protector
BAssza meg olyan bugom volt mint atom.
Hungaroringen megcsinálta az idõmérõt.Elsõ lettem.
Erre versenyen berak a 10helyre.Pedig nem kaptam büntetsét és mégis ezt csinálta velem.Kiléptem a gameból,visszaléptem,kiírta h az idõmérõn elsõ lettem,megint visszatesz a 11.helyre.Lementem a versenyt 2. lettem.
Nálatok volt már ilyen?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

adam46
Mind a 3 szabadedzésen meg kell futni az idõt amit megad. Folyamatosan jobbat vár, tehát 3. szabadedzésre már egy sokkal jobb kört kell futni, mint az 1.-n. Idõmérõre kapod meg a fejlesztést.
Még csak most kezdtem de a 2.futamon már tudok menet közbe motort állítani.Ezt upgrade-be kaptam.
Sziasztok
Nekem olyan problémám lenne, hogy a játékot intermediate nehézségen kezdtem amivel eleinte tök jól elvoltam, hisz nem vagyok egy vérbeli f1 es.De az utóbbi versenyeken a gép elvárja hogy én valami legend köröket menjek.Eddig tényleg ezzel nem volt probléma, de a gép valami olyan idõket talál ki a többi versenyzõnek amit õk nem mentek.Rettentõ lassúak a versenyen ,de idõmérõn mégis 20 mp kapok körönként.
Nem értem
Ez jelentkezett már valakinél vagy csak nálam van valami gubanc?:/
Elõre is köszönöm a választ.

palinho96
100%!-on a gém 50%-ban reális... a gond az, hogy Lágy keveréken (nagy féktávokat véve) 15-17 körön belül elkopik..., míg a kemény az kibír akár 30 kört is!
Egyik ismerõsöm nagy F1 rajongó most újított be géppel és feltette ezt a játékot!
M?egmutattam neki pár beállítást és utána száz-ra rakta... egy futamot megvártam míg végig ment! (Ez Monza volt)
Ott láttam amiketz írtam😄

Egyébkén nekem az egészet mutatja XDXDDDD 98 GB szabad helyem van xD
1 Terrás winyóból xDDD

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Nohab
Ilyet nekem is csinál. Néha másik edzésen feldobja a fejlesztést, de akkor se kapom meg. A patch talán majd javítja.
TruckerDave
Köszi nektek végre sikerült. Tudtam hogy itt választ kapok 😉

Szóval:Career-Practice-Difficulty level-és nyomsz 1 entert.A kamionba jobbra 1el a menedzsercsajodtól van a practice.ott állíthatod a gumikopást is.
Casillas
elõre is bocs ha volt már szó róla, de:

amikor megcsinálok egy R&D Objective-ot, akkor mit kell még csinálni hogy megkapjam a fejlesztést? többször is elõfordult, hogy mondjuk 2. vagy 3. körben sikerül, el is tûnik a körszámláló, visszamegyek/beugrok a boxba, skippelek idõmérõre, és a fejlesztésnek nyoma sincs se ott, se versenyen, de még a következõ futamon sem.
vagy mindhárom practice-on meg kell futni azt az idõt, nem elég P1-en?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

offline acc készítés: http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0
TruckerDave
De én a regisztrációt se találom , nem tudnád be linkelni ??

Szia!
Ahol beállíthatod az online account -ot, ha lejjebb görgeted a szövegeket, ott lesz egy mondat kiemelve, arra bökj.
TruckerDave
Lassan mennem kell ugyhogy ha letudnád légyszi ird már le PÜ-ben

TruckerDave
És ott hol kell ??

TruckerDave
Jah Games for windows live, már rájöttem. 😊

TruckerDave
Meg olvastam a magyar kézikönyvben hogy az autó törését is be lehet állítani de azt se találom.

TruckerDave
öööö az mi ?? 😄

bakkerman
csinálsz egy offline GFWL accot,és akkor enged menteni 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
100%-on mennyire reális a gém?? eddig max 20%-on nyomtam,egy picit idegesített,hogy kábé egy idõben jön ki a mezõny a pitbe,így jó párszor elõfordult,hogy egy virgines lazán bejött a sauberek elé a kiállások után...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

TruckerDave
Sziasztok
Nekem az a nagy gondom van hogy nem engedi beállítani az automentést.Egyszerüen nem enge rámenni, de ugyan ez van a sima mentéssel is.Így akár hányszor kilépek kezdhetem elõröl az egésszet 😞 Mit kell megváltoztatni ?? Elõre köszi a segítséget.

Nohab
A gumikopást a nehézségnél kell beállítani. Csak nyomj egy entert.

A Replay csak akkor van, ha van elég szabad hely a (alapesetben a) C-n. Minél több helyed van, annál többet tud raktározni. Ezért van az, hogy valakinek csak 3 kört vesz fel, míg nálam a 40%-ot végig tudom nézni.
Nem a flashback-re gondoltam, hanem a futamnak mikor vége a teljes visszajátszásra.
túl vagyok Barcelonán 17. lettem iszonyú szar volt akármit csináltam az egyenesben lehagytak úgyhogy örülhettem ennek a helynek, a végén még le is köröztek 1-2 pilóta, de Webbert szerencsére rafkós módszerrel kiütöttem, õ vezette volna a tabellát😄 a 2 Mclaren nem szerzett pontot, egyedül Alonso az, aki hozott jócskán és vezeti a vb-t elég magasan...többiek akik elõl végeztek Liuzzi, Rosberg, Massa alig alig volt pontjuk tehát jól jártam😄

most jön Monaco, fontos lesz a jó edzés eredmény

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A gumikopás szimulációt hol tudom átállítani?
A lakókocsid asztalánál, ahol elindítod a versenyt, ott vannak a beállítások. Azon belül, ha lentebb mész, akkor az utolsó a visszajátszások száma. 0 és 4 közötti érték. Ha ez kész, akkor nézd meg, hogy melyik billentyûre raktad a visszajátszást.
Röviden, pont úgy mûködik, mint a Dirt 2 esetében (de ezek szerint azzal még nem játszottál), szóval visszajátszás közben F12.
A szünet közben is el lehet indítani a visszajátszást, ha neked az jobb.

Replayt-t hol kell bekapcsolni? vagy azért nincs mert 100% versenytávra van állítva?
thx a helpet
thx

Azt csak verseny elõtt, a boxban állíthatod.
Részletes infó itt: http://hungamer.blogspot.com/2010/10/f1-2010-beallitasi-segedlet.html

Totti5
Egyátalán lehet? én sem találtam.

A játék elején még nem, de ha a fejlesztést megkapod, akkor már igen.
A legelején még nem lehet, aztán csak csökkentett és normál, majd késõbb már a gyors beállítás is elérhetõ lesz.
Helye: Ahol a kért kereket és az elõbb írta elsõ szárny állítható. Ha nem találod, akkor nézd meg a gombkiosztásnál.
Ha nem karrierben vagy, akkor természetesen már az elejétõl elérhetõ.

Totti5
Hogy pécén hol lehet azt nem tudom😊 Nekem a kormányon a dpaddal lehet, ott ahol a szárnyat, gumi statégiát kiválasztod. Van egy Eninge menüpont és lehetõséget. A Fast értelem szerûen a nagyobb teljesítmény, de ezt tudod állítani a setupnál is a motornál, már ha megvan a képesség vagyis a fejlesztés.

fékerõ szabályzást azt mivel kell? próbálgattam, de nem találtam olyan gombot