Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt hívják elvakult nézetnek. Akkor is nagyon jó lenne a COD ha magától meghalna a katona a semmitõl? Vagy 60 házon átlõve simán fejbe gyûrnének? Akkor is nagyon jó a játék??? Ha a hibák ki lesznek javítva akkor lesz nagyon jó játék, nem ezektõl függetlenül is nagyon jó... esetleg.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A játék nagyon jó mindentõl függetlenül. Megérte minden féllérét.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Ez egy ilyen játék.
Olyan mod még nem készült, ami az autók/pilóták közti teljesítménykülönbségeket a valóshoz közelebb helyezi?
Pl. Senna ne autókázzon a 10. helyen. Meg az is feltûnõ, hogy Petrov mindig az élmezõnyben van (szemben Kubicával), Alonso meg a középmezõnyben.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mellesleg nektek volt olyan h egyik pillanatról a másikra teleportált az elõttetek levõ ellenfél?Egyszer csak 100m-el elõrébb lett.Még ilyen kondenzcsíkja is lett.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Hungaroringen megcsinálta az idõmérõt.Elsõ lettem.
Erre versenyen berak a 10helyre.Pedig nem kaptam büntetsét és mégis ezt csinálta velem.Kiléptem a gameból,visszaléptem,kiírta h az idõmérõn elsõ lettem,megint visszatesz a 11.helyre.Lementem a versenyt 2. lettem.
Nálatok volt már ilyen?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nekem olyan problémám lenne, hogy a játékot intermediate nehézségen kezdtem amivel eleinte tök jól elvoltam, hisz nem vagyok egy vérbeli f1 es.De az utóbbi versenyeken a gép elvárja hogy én valami legend köröket menjek.Eddig tényleg ezzel nem volt probléma, de a gép valami olyan idõket talál ki a többi versenyzõnek amit õk nem mentek.Rettentõ lassúak a versenyen ,de idõmérõn mégis 20 mp kapok körönként.
Nem értem
Ez jelentkezett már valakinél vagy csak nálam van valami gubanc?:/
Elõre is köszönöm a választ.
Egyik ismerõsöm nagy F1 rajongó most újított be géppel és feltette ezt a játékot!
M?egmutattam neki pár beállítást és utána száz-ra rakta... egy futamot megvártam míg végig ment! (Ez Monza volt)
Ott láttam amiketz írtam😄
Egyébkén nekem az egészet mutatja XDXDDDD 98 GB szabad helyem van xD
1 Terrás winyóból xDDD
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
amikor megcsinálok egy R&D Objective-ot, akkor mit kell még csinálni hogy megkapjam a fejlesztést? többször is elõfordult, hogy mondjuk 2. vagy 3. körben sikerül, el is tûnik a körszámláló, visszamegyek/beugrok a boxba, skippelek idõmérõre, és a fejlesztésnek nyoma sincs se ott, se versenyen, de még a következõ futamon sem.
vagy mindhárom practice-on meg kell futni azt az idõt, nem elég P1-en?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ahol beállíthatod az online account -ot, ha lejjebb görgeted a szövegeket, ott lesz egy mondat kiemelve, arra bökj.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nekem az a nagy gondom van hogy nem engedi beállítani az automentést.Egyszerüen nem enge rámenni, de ugyan ez van a sima mentéssel is.Így akár hányszor kilépek kezdhetem elõröl az egésszet 😞 Mit kell megváltoztatni ?? Elõre köszi a segítséget.
A Replay csak akkor van, ha van elég szabad hely a (alapesetben a) C-n. Minél több helyed van, annál többet tud raktározni. Ezért van az, hogy valakinek csak 3 kört vesz fel, míg nálam a 40%-ot végig tudom nézni.
most jön Monaco, fontos lesz a jó edzés eredmény
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Röviden, pont úgy mûködik, mint a Dirt 2 esetében (de ezek szerint azzal még nem játszottál), szóval visszajátszás közben F12.
A szünet közben is el lehet indítani a visszajátszást, ha neked az jobb.
thx a helpet
Részletes infó itt: http://hungamer.blogspot.com/2010/10/f1-2010-beallitasi-segedlet.html
A legelején még nem lehet, aztán csak csökkentett és normál, majd késõbb már a gyors beállítás is elérhetõ lesz.
Helye: Ahol a kért kereket és az elõbb írta elsõ szárny állítható. Ha nem találod, akkor nézd meg a gombkiosztásnál.
Ha nem karrierben vagy, akkor természetesen már az elejétõl elérhetõ.