Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
😊)) figyelj primko ez nem a te oldalad szanalmas foruma! szoval valogasd meg a szavaidat! ott van eleg bologato janos aki az oltarod elott fenymasolt kezikonyveket aldoz neked....

+plusz ugy latom mintha te hoborognel,hess picsaba

De elarulok azert egy titkot ha nem lennel ilyen szanalmas kis fac, kiallnanak erted az emberek egy ilyen helyzetben, low

padavanHUN
Vagy tudod mit, zárjuk rövidre és koppanjon itt pár ember, tessék.

Nem fizetek érte, miért kéne fizetnem? 😄

http://f1game.hu

Ulvar
Nem ezt kértem??

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

padavanHUN
Jaja, össze-vissza hazudozok. 😄 Tesztpéldány? Nos, összesen négyet kaptam és igen, kapcsolatban állunk a kiadó kommunikációs menedzserével és igen, miután közvetlen tõlük kapunk infókat, félhivatalosnak is nevezhetõ az egész. Melyik ez irányú, a Codemasterstõl érkezett levelet szeretnéd, hogy idézzem?

De pont az ilyen fóbiás idiótáknak, mint a te fajtád nem kell bizonygatni semmit, a véleményed hozzávetõleg annyit nyom a lapba, mint ami egy vödör szar értéke a tõzsdén.

Jacek: Tanulj meg szöveget értelmezni te szerencsétlen, aztán hõbörögj. Alakítsatok egy F1 2010 és F1GH fóbiában szenvedõk klubját és mosolyogva bólogassatok egymásra.

Ulvar, képernyõfotó jó lesz a beérkezett e-mailról? Persze privátban.

Firerock
igen tudjuk,és tesztpéldányt is kaptál úgy hogy beszéltél a fõmuftival,nem érdekelsz senkit kamugyuri

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ulvar
Tudsz egy papírt egy írást hozzá aláírást egy admint egy készítõ nevét benne a levélben mutatni? Fizetsz érte?

van egy majd 2 gigás replay.pbf az micsoda?
Jacek
a patch list lett kirakva, errol van szo csak o mar mashol jar..

Totti5
Nem csak egy cikkrõl van szó, már ha elolvastad az írását...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Játék közben melyik gombbal lehet gumit választani?
Jacek
Van igazad, csak sajnos fogtal egy habverot es vered fol a szart!!
De alljon mar meg a menet, itt a felhivatalos bealmodott oldaladrol, ez egy forumba kiposztolt irasnak a forditasa.....
Nyugodtan csinald a fesztivalt, hulyebbnek mar ugysem nezunk..

Totti5
Könnyû dobálódzni a szavakkal. A TC és az egyéb segítségek baromi sokat segítenek. Lassú kanyarokban nem lehet padlózni anélkül mert kipörögsz még 3asban is, igen kormánnyal... ráadásul a gumi is jobban fogy ha rosszul válatasz és kipörög a kerék, vagyis mész gyorsan és elhasználod vagy óvatosabban, de nem olyan gyorsan. Persze én experten játszom.

Szia!

Szerintem 7 szezonos karriert indított, és ott csak a 3 kiscsapatot választhatja.
Vagy Lotus fan 😊
Oké keresem de hol?
Mingyááá magam alá vizelek a nagyságodtól!
Ekkora ügyet csinálni ilyen szarságokból! öcsém neked a parlamentbe a helyed, a sok tápos csirke mellett..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

keresd a fullt, de ne a Texas Hold'emben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

IGEN! Hiszen ez a feladat..
Ezt a mártírkodást se értem,minek kezditek a legszarabb verdával?!!
Egyébként meg a Lotussal is lehet pole-t menni szinte elsõre,Monaco ahol izzadni kell(legalább is nekem)
És én is billel tolom és a gyári setup-al

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hol lehet beállitani hogy törjön az autó.Mert nem igazán törik
padavanHUN
Most szólok a sûrû szánalmozás és fikázások közepette, hogy az F1Game Hungary rendelkezik a Codemasters jóváhagyásával MINDEN, az oldalon megtalálható anyaggal kapcsolatosan, illetve hozzájárultak ahhoz, hogy amolyan félhivatalos oldalként bármilyen angol nyelvû forrásmunkát lefordíthassunk - pl. kézikönyv, használjátok, igaz? - és azokat magyar nyelven közzétegyük az F1GH-n. A megállapodás KIZÁRÓLAGOS tehát cska mi élhetünk vele. Tudtommal a simracing.hu nem rendelkezik semmiféle megállapodással sem velünk, sem a Codieval, tehát amit tettek, az egy önálló oldalhoz méltatlan és igénytelen és persze jogszerûtlen is.

A fordítás is munka, a mi munkánk. A fordítás pedig nem szóról szóra történik, tehát benne van a szerkesztõ kreativitása is, ezért aztán nem igazán gáláns és örömteli dolog, ha aztán egy jöttment idióta copy-paste módszerrel megjelenteti a saját neve alatt, majd amikor a hozzászólásokban ezt kifogásoljuk, akkor moderálja ezeket a hozzászólásokat. (Amik az elején normális hangnemben íródtak meg.)

Na, lehet folytatni az anyázást, fikázást szánalmozást, remélem, a ti munkátok gyümölcsével is fog néhányszor más kérkedni.

Sziasztok!Én annyi segitséget szeretnék hogy verseny közbe hogy tudom a gumit megváltoztatni,mert kemény keverékû gumival,megyek,és közbe elkezdett esni az esõ?
teljesen egyet értek... ez olyan, hogy szidják a warez verziójú játékokat de közben meg azzal tolják. igazából mindenki csak ugatni tud de az asztalra letenni azt persze nem...

Totti5
Jajj istenem... f1game.hun naprakészen le volt fordítva minden angol interjú és fontos hír, amit mindenki olvasott, akkor nem volt szar és szánalmas? azért lefordítani perfektül nem 2 perces dolog és van benne munka, amit nyilván nem néz az ember jó szemmel ha forrás nélkül leközli egy másik lap.

Ezen mit nem lehet érteni? azért gondolom a legtöbben olvassátok az oldalt, mert sok jó infó van ott, szóval nem kell a kétszínüség...

oneal1
jézusom😄

Nevetséges kicsit a dolog!
szánalom........

!Forza Ferrari!

Ulvar
Ja még valami ha idézek egy oldalról és nem teszem oda a forrást akkor megkeresnek motorsportal.com-tól hogy te szemét mit tettél! Ezért beperellek? ... ne komolytalankodjunk már... akkor lenne más a helyzet ha egyik oldalról a másik oldalra lopja a dolgot és azt írja oda hogy saját kreációja.

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TERELJE JOGI ÚTRA. Milyen indokkal? És az eredeti ahonnan fordítják is terelje jogi útra?

Teljesen egyetértek K.Gyurival. Jogos amit követel. Mellesleg senki sem szeretné ha a munkáját más sajátjaként adná el. Illetve igen ha teheti terelje jogi útra. Most nem azért mondom de ha én csinálnék egy témával kapcsolatos közösségi oldalt és beszerzem az infokat a témakörrel kapcsolatban teljesen rendben van, hogy kiteszem a forrást. Ez ezer éve így mûködik mindenhol.

Firerock
szánalom ez a gyuri😄
mint egy óvodás

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ez tényleg egyre szánalmasabb.<#nevetes1>
Ennek a Gyurinak ez a jogtiprás és lopás a vesszõparipája.
Amúgy amit elloptak tõlük, cikknek azért erõs nevezni. Inkább fordítás.
Most akkor ha Magyarországon bárki más lefordítja az eredetit (ami ugye nagy valószínûséggel hasonlítani fog az Õ fordításukhoz), akkor az is lop, és jogtiprást követ el???<#fejvakaras>
Ez azért már túlzás egy kicsit.
adam46
Úristen itt megint áll a bál. Még a végén feljelentik egymást mert nem tette ki a forrást. <#idiota><#idiota>

Popcornt kézbe. Csapó!
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Nohab
Akkor japánt se fogod szeretni.
M@TriX
billen a Silverstone-i pályán szívtam sokat mert ott az elején a gyors jobb-ball-jobb-ball kombón sokszor elvéreztem az elejétõl nézve számomra az volt eddig a legnehezebb a pálya, a többit egy kis Practice után már simán vettem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
te csak akkor mész tovább? szerintem meg ez nem életszerû... Én még a Lotus-szal vagyok, billen, és már akkor örülök ha az elsõ 10-ben végzek mind idõmérõn mind a futamon 😉

mondjuk az is igaz, hogy nincs sok idõm setupolgatni és a Quick-ek közül szoktam válogatni.

Meg ugyan már Lotus-szal ne legyek már Pole-ban az elég unreális, még ezek az eredmények is kirívóak 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

pole?😄 elsõ pályákon Q3 volt, itt a mostani pályákon már a Q2-nek is tudok örülni...

Kínában 5 helyes büntit kaptam nem volt kedvem újra kezdeni az edzést...11.+5 = 16 és onnan lettem 7. kár volt érte

pole pozíció esélytelen úgy, hogy gamepad + lagg...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a tv-s kijelzõket megcsinálhatná valaki
Miért mész tovább,mig nem vagy pole-ba????

mondjuk az idõmérõt elszúrtam mindkét pályán viszont a futamon a taktikával meg a sebességemmel sikerült 10 helyet elõrejönnöm...

Barcelona a szar azon akármit csináltam, akármelyik váltó beállítást próbáltam ezek a mocskok edzés köröket mentek, alapból 4-5 seccel még akkor is ha sikerült tökéletes kör, az egyenesben hagytak ott...

Na pl. malajziában nem voltak gondjaim. De itt shanghaiban azért akadnak. Bár most már úgy érzem sikerül fejlõdni 😄 Szinte varázsütésre egyik pillanatról a másikra elkezdtem érezni a pálya ritmusát és már nem is olyan kínszenvedés 😊
Ezek még pont azok a pályák,amiket paddal és billel is könnyedén lehet játszani

maded by Tilke...

nem rossz pályák csak gamepaddal egyes kanyarokat gáz elvétellel lehet csak és ott gyakran lecsúszok az ívrõl a jobb-bal kombinációban...

adam46
Ja, meg Malayzia után jó sok hasonlóság van a két pályába.
Pedig Kina egyszerû..
A célegyenes végi jobb-bal, kell jól megcsinálni és a 2. szektorban azt a 3 nyújtott padlógázas kanyart

Monaco rettenet! hard-ba viszonylag könnyedén nyertem,de expert-be,csak esõbe..
most a 3.évadba száraz és csak 3.hely sikerült idáig..
1.17-es köröket kellene menni folyamatosan,de sérülés nélkül borzasztó nehéz

adam46
Próbálj meg kanyarok elõtt hamarabb fékezni, mert gondolom többet vagy bukótérbe mint pályán.
palinho96
[/img]

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
nekem mûködik... sõtt csináltam magamnak Saját bukót xD

Bukóm 2

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

köszi,bíztam a jóindulatotokban.😄
SeanJRRussel
Ennyire béna vagy.Nekem monaco nem fekszik...Vhogy nincs oylan beállítás ami feküdne nekem vagy csak a tempóbol kéne visszavenni...nem tom.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Jacek
igen

ÁÁ egyszerûen annyira nem találom magam a kínai pályán hogy az valami hihetetlen. 15-20 mp-el gyorsabbak nálam az intermediate gépek(legalábbis az idõk szerint). Eddig semmi gondom nem volt azzal, hogy megtanultam a pályát és viszonylag jó idõket tudtam menni. Erre most alig tudok 1.50 alá menni amikor valaki 1.31-re képes(videó netrõl). Most akkor nincs meg bennem az xfactor? Ennyire béna vagyok? 😞 adjatok tanácsot.