Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+plusz ugy latom mintha te hoborognel,hess picsaba
De elarulok azert egy titkot ha nem lennel ilyen szanalmas kis fac, kiallnanak erted az emberek egy ilyen helyzetben, low
Nem fizetek érte, miért kéne fizetnem? 😄
http://f1game.hu
De pont az ilyen fóbiás idiótáknak, mint a te fajtád nem kell bizonygatni semmit, a véleményed hozzávetõleg annyit nyom a lapba, mint ami egy vödör szar értéke a tõzsdén.
Jacek: Tanulj meg szöveget értelmezni te szerencsétlen, aztán hõbörögj. Alakítsatok egy F1 2010 és F1GH fóbiában szenvedõk klubját és mosolyogva bólogassatok egymásra.
Ulvar, képernyõfotó jó lesz a beérkezett e-mailról? Persze privátban.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De alljon mar meg a menet, itt a felhivatalos bealmodott oldaladrol, ez egy forumba kiposztolt irasnak a forditasa.....
Nyugodtan csinald a fesztivalt, hulyebbnek mar ugysem nezunk..
Szerintem 7 szezonos karriert indított, és ott csak a 3 kiscsapatot választhatja.
Vagy Lotus fan 😊
Ekkora ügyet csinálni ilyen szarságokból! öcsém neked a parlamentbe a helyed, a sok tápos csirke mellett..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezt a mártírkodást se értem,minek kezditek a legszarabb verdával?!!
Egyébként meg a Lotussal is lehet pole-t menni szinte elsõre,Monaco ahol izzadni kell(legalább is nekem)
És én is billel tolom és a gyári setup-al
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A fordítás is munka, a mi munkánk. A fordítás pedig nem szóról szóra történik, tehát benne van a szerkesztõ kreativitása is, ezért aztán nem igazán gáláns és örömteli dolog, ha aztán egy jöttment idióta copy-paste módszerrel megjelenteti a saját neve alatt, majd amikor a hozzászólásokban ezt kifogásoljuk, akkor moderálja ezeket a hozzászólásokat. (Amik az elején normális hangnemben íródtak meg.)
Na, lehet folytatni az anyázást, fikázást szánalmozást, remélem, a ti munkátok gyümölcsével is fog néhányszor más kérkedni.
Ezen mit nem lehet érteni? azért gondolom a legtöbben olvassátok az oldalt, mert sok jó infó van ott, szóval nem kell a kétszínüség...
TERELJE JOGI ÚTRA. Milyen indokkal? És az eredeti ahonnan fordítják is terelje jogi útra?
mint egy óvodás
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ennek a Gyurinak ez a jogtiprás és lopás a vesszõparipája.
Amúgy amit elloptak tõlük, cikknek azért erõs nevezni. Inkább fordítás.
Most akkor ha Magyarországon bárki más lefordítja az eredetit (ami ugye nagy valószínûséggel hasonlítani fog az Õ fordításukhoz), akkor az is lop, és jogtiprást követ el???<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez azért már túlzás egy kicsit.
Popcornt kézbe. Csapó!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
mondjuk az is igaz, hogy nincs sok idõm setupolgatni és a Quick-ek közül szoktam válogatni.
Meg ugyan már Lotus-szal ne legyek már Pole-ban az elég unreális, még ezek az eredmények is kirívóak 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kínában 5 helyes büntit kaptam nem volt kedvem újra kezdeni az edzést...11.+5 = 16 és onnan lettem 7. kár volt érte
pole pozíció esélytelen úgy, hogy gamepad + lagg...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Barcelona a szar azon akármit csináltam, akármelyik váltó beállítást próbáltam ezek a mocskok edzés köröket mentek, alapból 4-5 seccel még akkor is ha sikerült tökéletes kör, az egyenesben hagytak ott...
nem rossz pályák csak gamepaddal egyes kanyarokat gáz elvétellel lehet csak és ott gyakran lecsúszok az ívrõl a jobb-bal kombinációban...
A célegyenes végi jobb-bal, kell jól megcsinálni és a 2. szektorban azt a 3 nyújtott padlógázas kanyart
most a 3.évadba száraz és csak 3.hely sikerült idáig..
1.17-es köröket kellene menni folyamatosan,de sérülés nélkül borzasztó nehéz
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb