21750
  • bakkerman
    a szerelők beépítik a kocsiba
  • Norbi1990
    Hova rakja a setupokat amiket csináltam?
  • Tormiee17
    ahha változtattam,az volt az érdekes,hogy futam elején +2 környi benya volt benne,és végig a közepes keveréken volt a benzin,és a futam vége fele a 2. kiállás után már elkezdett mínuszba menni,és akkor már spórolgatnom kellett,rá kell még jönni,hogyan kell használni.
  • aerolive
    A nehézségi szinteket még mindig nem értem. Legend-en időmérőn 18. vagyok, 17-től majdnem 1 másodperccel kapok ki, egyel alacsonyabb szinten meg 0.2-vel verem a másodikat és nem tudnak javítani. :/
  • TruckerDave
    Azt hogy tudjam állítani az üzem anyag keveréket azt az ablakot hogy hozom elő ? Be van állítva a kormányra, mint a 2010-ben, hogy melyik a balra jobbra stb. de nem csinál semmit.
  • MinimumGame
    Gameplay
  • barcames
    kormánnyal? :P
  • V43 1105
    Mediumon tolom :> meg abs , throttle control.. racing line, automata fék ilyenek nincsenek :-D
  • barcames
    a legkönnyebben jó!
  • V43 1105
    8/8 Force Indiával ^^,
  • barcames
    karrierben már valaki tudott nyerni williamsel vagy az india kocsijával???

valaki nem tudja h a szabadedzésen mit kell csinálni? ki ír ilyen 5 kör meg 6 kört...
  • dr Kotász
    Szevasz :) rég láttalak
  • Firerock
    alá:)
  • Dietrich

• Firerock
    SZánalom az a fickó,az egész oldalával együtt:D
  • dr Kotász
    Hát én még nem játszottam vele, de az előzetes videók alapján úgy tűnt, ez lehetséges... Ki is jelzi (az info panel kapott egy új fület), hogy hány körre elég a benzin az aktuális beállítás mellett. Akik már játszottak vele, ezt alá tudják támasztani?
  • szabii98
    én a tavalyiban a torroval mindig gyorsban mentem, 1x volt hogy lekapcsoltam, akkor is Kínában mikor nagyon meghajtottam :D
  • dr Kotász
    Az üzemanyagkeveréket változtattad menet közben?
  • Crome
    Én elégedett vagyok a játékkal, de azért annak még örülnék, ha lenne benne olyan, hogy elfogy a benzin és megáll a kocsi, ha sokat van feltekerve a motor.
  • Tormiee17
    Így van,legend fokozaton,50%-os futamok,amúgy mire beállítom jól az autót,arra rászokott menni az első két szabadedzés,de megéri.
  • spiczi91
    Na akkor nem én vagyok láma, hanewm tényleg nehezítettek rajta. Akkor mától HRT expert-legend full szezon. :D
  • IXEMGabeo
    minden assists off, gumikopás bekapcsolva?
  • Tormiee17
    ááá,mekkora futamon vagyok túl...meglett a Pole a Williamsel Kínában...az első kiállásig simán tudtam tartani őket,de a boxban Alonso megelőzött és jól elis húzott tőlem,aztán Vettelt kellett tartanom a 2. kiállásig ami ismét sikerült,de ő két körrel tovább maradt kinnt,ezért simán megelőzőtt... egy 3. helynek ígérkezett de megjött Webber és az utolsó előtt9 körben elfogytak a gumijaim ráadásul az utolsóban már a benzin is megadta magát,nagy szerencsére a 7. helyen betudtam gurulni :D
  • [HUN]FaTaL
    Azért egy GT igen messze van a szimektől.
  • Muttley
    miért jó szimulátorokkal játszani?

hát, EZÉRT :)
  • IXEMGabeo
    én Melbourneben anno 7. helyeken be tudtam futni Virginnel, sőt HRT-vel is futamon...szval nehezültek
  • Norbi1990
    A 18. 24 közepét ment. Szóval elég nehéz bejutni a legjobb 18ba HRT-vel :D
  • atila4
    Mér én is. Csak ki kellet törölnöm cookie-kat
  • Csokis
    Persze. Miért?
  • IXEMGabeo
    azta így megnehezítették a szinteket?
  • Norbi1990
    1:27:389 19. lettem :)
  • Norbi1990
    A kontrollerrel nyomjad a START gombot amikor betölt a játék és az lesz az alapértelmezett vezérlőd és nem fog elveszni a beállításod!

Tehát aki nem billentyűzettel nyomja az ne nyomjon ENTERT hanem START gombot azon amin akar játszani.
  • atila4
    Ti letudjátok tölteni a kamera módokat?

http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2011-misc-102/
  • bakkerman
    jó a gém,kers,drs nagyon fasza,poénból kipróbáltam rögtön kanyarból kijövet kigyorsításnál a drs-t,és bizony el is szálltam,úgy megúszott a segge :OO meglepett hogy ennyire reális. rajtnál okos a gép nagyon,mindenki lövi a kerset ahogy tudja
  • patchaou
    myF1 - edit profi - start new career

Erre a billes gázadásod problémára még mindig nem találtam meg a megoldást. Öeülnék ha valaki segítene. Köszi
  • macleody
    Nincs valakinek ötlete miért nem megy a rapture3d? 2010-esben működött. Itt meg csak szoftveres hang van.
  • barcames
    Nem tudom miért vették ki a játékból, hogy az első három helyezett nyilatkozik rendesen a sajtószobában :S
  • V43 1105
    Ez hidd el hogy nem .. :D
  • Palinko
    a 2010 ben scriptes volt az tuti, ezt még sajna nem tudtam kipróbálni.
  • adam46
    Többi meg megy utána... :)