21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9486 a szerelők beépítik a kocsiba -
#9485 Hova rakja a setupokat amiket csináltam? -
#9484 ahha változtattam,az volt az érdekes,hogy futam elején +2 környi benya volt benne,és végig a közepes keveréken volt a benzin,és a futam vége fele a 2. kiállás után már elkezdett mínuszba menni,és akkor már spórolgatnom kellett,rá kell még jönni,hogyan kell használni. -
#9483 A nehézségi szinteket még mindig nem értem. Legend-en időmérőn 18. vagyok, 17-től majdnem 1 másodperccel kapok ki, egyel alacsonyabb szinten meg 0.2-vel verem a másodikat és nem tudnak javítani. :/ -
#9482 Azt hogy tudjam állítani az üzem anyag keveréket azt az ablakot hogy hozom elő ? Be van állítva a kormányra, mint a 2010-ben, hogy melyik a balra jobbra stb. de nem csinál semmit. -
MinimumGame #9481 Gameplay
-
barcames #9480 kormánnyal? :P
-
#9479 Mediumon tolom :> meg abs , throttle control.. racing line, automata fék ilyenek nincsenek :-D -
barcames #9478 a legkönnyebben jó! -
#9477 8/8 Force Indiával ^^, -
barcames #9476 karrierben már valaki tudott nyerni williamsel vagy az india kocsijával???
valaki nem tudja h a szabadedzésen mit kell csinálni? ki ír ilyen 5 kör meg 6 kört... -
#9475 Szevasz :) rég láttalak -
#9474 alá:) -
-
#9472 SZánalom az a fickó,az egész oldalával együtt:D -
#9471 Hát én még nem játszottam vele, de az előzetes videók alapján úgy tűnt, ez lehetséges... Ki is jelzi (az info panel kapott egy új fület), hogy hány körre elég a benzin az aktuális beállítás mellett. Akik már játszottak vele, ezt alá tudják támasztani? -
#9470 én a tavalyiban a torroval mindig gyorsban mentem, 1x volt hogy lekapcsoltam, akkor is Kínában mikor nagyon meghajtottam :D -
#9469 Az üzemanyagkeveréket változtattad menet közben? -
Crome #9468 Én elégedett vagyok a játékkal, de azért annak még örülnék, ha lenne benne olyan, hogy elfogy a benzin és megáll a kocsi, ha sokat van feltekerve a motor. -
#9467 Így van,legend fokozaton,50%-os futamok,amúgy mire beállítom jól az autót,arra rászokott menni az első két szabadedzés,de megéri. -
spiczi91 #9466 Na akkor nem én vagyok láma, hanewm tényleg nehezítettek rajta. Akkor mától HRT expert-legend full szezon. :D -
IXEMGabeo #9465 minden assists off, gumikopás bekapcsolva? -
#9464 ááá,mekkora futamon vagyok túl...meglett a Pole a Williamsel Kínában...az első kiállásig simán tudtam tartani őket,de a boxban Alonso megelőzött és jól elis húzott tőlem,aztán Vettelt kellett tartanom a 2. kiállásig ami ismét sikerült,de ő két körrel tovább maradt kinnt,ezért simán megelőzőtt... egy 3. helynek ígérkezett de megjött Webber és az utolsó előtt9 körben elfogytak a gumijaim ráadásul az utolsóban már a benzin is megadta magát,nagy szerencsére a 7. helyen betudtam gurulni :D -
#9463 Azért egy GT igen messze van a szimektől. -
#9462 miért jó szimulátorokkal játszani?
hát, EZÉRT :) -
IXEMGabeo #9461 én Melbourneben anno 7. helyeken be tudtam futni Virginnel, sőt HRT-vel is futamon...szval nehezültek -
#9460 A 18. 24 közepét ment. Szóval elég nehéz bejutni a legjobb 18ba HRT-vel :D -
#9459 Mér én is. Csak ki kellet törölnöm cookie-kat -
Csokis #9458 Persze. Miért? -
IXEMGabeo #9457 azta így megnehezítették a szinteket? -
#9456 1:27:389 19. lettem :) -
#9455 A kontrollerrel nyomjad a START gombot amikor betölt a játék és az lesz az alapértelmezett vezérlőd és nem fog elveszni a beállításod!
Tehát aki nem billentyűzettel nyomja az ne nyomjon ENTERT hanem START gombot azon amin akar játszani. -
#9454 Ti letudjátok tölteni a kamera módokat?
http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2011-misc-102/ -
#9453 jó a gém,kers,drs nagyon fasza,poénból kipróbáltam rögtön kanyarból kijövet kigyorsításnál a drs-t,és bizony el is szálltam,úgy megúszott a segge :OO meglepett hogy ennyire reális. rajtnál okos a gép nagyon,mindenki lövi a kerset ahogy tudja -
#9452 myF1 - edit profi - start new career
Erre a billes gázadásod problémára még mindig nem találtam meg a megoldást. Öeülnék ha valaki segítene. Köszi -
#9451 Nincs valakinek ötlete miért nem megy a rapture3d? 2010-esben működött. Itt meg csak szoftveres hang van. -
barcames #9450 Nem tudom miért vették ki a játékból, hogy az első három helyezett nyilatkozik rendesen a sajtószobában :S
-
#9449 Ez hidd el hogy nem .. :D -
#9448 a 2010 ben scriptes volt az tuti, ezt még sajna nem tudtam kipróbálni. -
#9447 Többi meg megy utána... :)